Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за видеокарта

Featured Replies

Здравейте.Искам препоръка за видеокарта която да е савместима с моето дъно MSI k9agm3(MS-7367) и да е някаде до 150лв.

Благодаря предварително.

Може ли да дадеш малко по-подробна информация за конфигурацията ти?И с какво захранване си?Какви игри мислиш да играеш?

Здравейте.Искам препоръка за видеокарта която да е савместима с моето дъно MSI k9agm3(MS-7367) и да е някаде до 150лв.

Благодаря предварително.

PALIT 512M GT240 DDR5 PCI-E

Впрочем тук е малко по-евтина!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Процесор:AMD semprom 3400+ 1.80 GHz

RAM:2gb Adata

Захранване:350w (но не му знам марката)

А относно игрите COunter-Strike:Source,Crysys (но по нататък) и подобни

Аз лично , ако бях в тази ситуация бих си взел едно захранване като това FSP Fortron 350PNF http://q-trade.bg/product_info.php?cPath=25&products_id=511 за 45лв и една такава видеокарта Connect3D

4670 SVGA (PCI-Express. 512MB. DDR3) http://plesio.bg/svga-c-69977735/4670-svga-pci-express-512mb-ddr3-p-234750.html 120лв.

• Автор

пак съм аз а може ли да ми дадете препоръка пак за видеото без ограничения в цената

пак съм аз а може ли да ми дадете препоръка пак за видеото без ограничения в цената

Ограничението, в твоя случай идва от компютъра който притежаваш, не от цената!

• Автор

в смисъл заради дъното ?

или самия компютър

Избора ти пак упира до 4670 или GT240...

Дори и по-мощно видео да сложиш няма да изкараш по-висока производителност с тоя едноядрен процесор под 2GHz...

• Автор

значи ако си купя някой двуядрен (или с повече) ще мога да си сложа по добра видеокарта.Така ли е ?

значи ако си купя някой двуядрен (или с повече) ще мога да си сложа по добра видеокарта.Така ли е ?

Ако проблема с парите е свършил, определи някаква сума, за която да съберем с колегите направо нов компютър, но мисля че и сегашният доста ще живне в игрите и другите графични приложения с някоя от предложените вече карти!

с предложените модели можеш да играеш crysis на средно ниво детайли без филтрации, а мисля CS source никъв проблем няма да е...

Като цяло се съгласявам със Sliderum, ако ще сменяш сменяй всичко. Дъното не подържа новите процесори, стар процесор не си струва парите, просто няма смисъл. Или вземи някое от тези предложения да закърпиш още известно време докато посъбереш пари за цяла машина, или направо цяла машина...

• Автор

Абе ето каква е историята ми.

Преди около година си бях взел компютъра от MGcomputers Сливен.Всичко му беше ок.Играех си игрите е не на максимални настроики ама се живееше.Януари тази година ми направи странен проблем.Една сутрин вкл. копа работи около 5 мин и след това мишката ми взе да насича.Казах си "дай да го ресна, може би ще се оправи".Ама не реснах го и ми изписа "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device"(не съм много сигурен за надписа) и до там.Дадох им го на MG (защото беше още в гаранция).Смениха му харда и два дена след като ми го върнаха ми излезна "Blue Screen Of Death" и се ресна и ми излезна пак същият надпис.Пак им го дадох и ми смениха старото дъното (ASrock n68pv-gs)с по горе споменатото от мен(MSI k9agm3).Има си вградена видео карта ati x1200 и ми работи на честота 56Мхз и само cs 1.6 мога да играя.На останалите игри ми засича(а по принцип играиа cs:s).И заради това реших да се допитам до вас за ново видео.

Ами може и така да направя да позакърпя и след това като си сабера пари ще си купя нова конфигурация.

А по-горе съм объркал.Реснах го

Абе ето каква е историята ми.

Преди около година си бях взел компютъра от MGcomputers Сливен.Всичко му беше ок.Играех си игрите е не на максимални настроики ама се живееше.Януари тази година ми направи странен проблем.Една сутрин вкл. копа работи около 5 мин и след това мишката ми взе да насича.Казах си "дай да го ресна, може би ще се оправи".Ама не реснах го и ми изписа "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device"(не съм много сигурен за надписа) и до там.Дадох им го на MG (защото беше още в гаранция).Смениха му харда и два дена след като ми го върнаха ми излезна "Blue Screen Of Death" и се ресна и ми излезна пак същият надпис.Пак им го дадох и ми смениха старото дъното (ASrock n68pv-gs)с по горе споменатото от мен(MSI k9agm3).Има си вградена видео карта ati x1200 и ми работи на честота 56Мхз и само cs 1.6 мога да играя.На останалите игри ми засича(а по принцип играиа cs:s).И заради това реших да се допитам до вас за ново видео.

Ами има достатъчно отговори, възползувай се от някой от първите няколко поста, в зависимост от средствата, които реално желаеш да отделиш, но ако ти предлагат карта различна от поисканата от теб, кажи им, че ще се консултираш(с нас), преди да направиш покупката, за да не ти пробутат някоя твърде стара или орязана карта!

• Автор

Ок много благодаря за саветите и отговорите.А относно консултацията така ще направя.(ще се консултирам с вас)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.