Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

BitDefender - въпроси, проблеми, дискусия (обединена)

Препоръчан отговор

Ако някои ползва този антивирус или е ползвал, нека каже впечатленията си..Може ли да му се доверим... Плюсове, Минуси..и т.н.Благодаря предварително! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 746
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Значи лека е (към 20 мб РАМ и горе-долу толкова дисково пространство), но не е много бърза като антивирусна (принципно важи и за realtime protection-a). Все-пак лови гадинките ефективно :rolleyes:

Има Antivirus, Antispam и Firewall. Последният е ефективен (и защитава) колкото вградения на Windows ХР SP2. Поне досажда и пита дори за IE.

За antispy - общо взето няма такъв.

Antispam-а не го тествах но предполагам си работи ефективно, естествено с Outlook.

Това е накратко. Ако искаш всичко в едно - по-добре използвай Norton Internet Security 2005 или Panda AV Platinium 2005. Това са най-ефективните продукти от по-известните. Само, че имай в предвид, че са и едни от най-тежките!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...

искам да попитам дали BitDefender е стабилна антивирусна и лесна за ползване.в пове4ето проу4вания и класаций тя води първите места,а дали е така.също искам да попитам дали товари компа.трябва ми някаква антивирусна от типа на NOD32,но от него нещо не съм доволен.дайте си мненията плс!!! 10х предварително :bye: :bye: :bye: ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

искам да попитам дали BitDefender е стабилна антивирусна и лесна за ползване.в пове4ето проу4вания и класаций тя води първите места,а дали е така.също искам да попитам дали товари компа.трябва ми някаква антивирусна от типа на NOD32,но от него нещо не съм доволен.дайте си мненията плс!!! 10х предварително :bye:  :bye:  :bye:  :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Според някои е добра. Ето погледни ТУК , според тези тестове е избор на PC World. Разгледай подробно тестовете, прочети и ще се ориентираш. Аз лично никога не съм я ползвал, така че нямам преки впечатления.

:bye:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цената ако не беше толкова евтина едвали щеше да е винаги на първите места във всички класаций Аз сам я ползвал програмата и мога да кажа,че когато се ъпдейтва или хване някой вирус иска всеки път рестарт на компа.Е не след всеки отчетен вирус ,но в повечето случаи си иска рестарт на системата това е доста дразнещо особено ако си геймар и играеш игрички в Battle Net . Иначе е добра ,не етолкова тежка колкото "Касапа" но и не е толкова добра колкото него :yanim:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

искам да попитам дали BitDefender е стабилна антивирусна и лесна за ползване.в пове4ето проу4вания и класаций тя води първите места,а дали е така.също искам да попитам дали товари компа.трябва ми някаква антивирусна от типа на NOD32,но от него нещо не съм доволен.дайте си мненията плс!!! 10х предварително :bye:  :bye:  :bye:  :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Щом си ползвал NOD32 - знаеш за какво става въпрос, BitDefender е нещо подобно.....Важно е в настройките да зададеш размера на заразените файлове които да открива, защото по подразбиране мисля ,че беше 500kb а ако вирусът е по малък няма да го отчете ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Програмата е добра, особено стандартната версия, ако не и дадеш да сканира сички файлове нема да товари компа, но иначе малко забавя стартирането на програми, ако са по големи. Доста е добра хваща вируси и те пази да не ти се нагнездат в компа, не е толкоз добра при спай. Абе заслужава си да я пробваш. Обаче не съм доволен от Професионалната версия и Интернет Секюрити...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

програмата е супере лично аз съм я иосползвал кофтито е че като я кракнеш след около 2 месеца те усещат и се прецаква цялата програма иначе програмата е супер лека и ненатоварва компа пробвал съм я на комп пентиум 3 566mhz ram 128 и видео карта TNT2 програмата хвърчеще като сканираше добра е според мен

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

програмата е супере  лично аз  съм я иосползвал  кофтито е че  като я кракнеш  след около 2 месеца  те  усещат и  се прецаква цялата програма иначе  програмата е  супер лека  и ненатоварва  компа пробвал съм я  на  комп пентиум 3  566mhz ram 128 и видео карта  TNT2  програмата хвърчеще  като сканираше добра е според  мен

<{POST_SNAPBACK}>

Има free версия.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да се включа и аз.Он-лайн скана който предлага програмата доколко е добър и дали чисти от системата намерените гадини и вируси?Някой има ли впечатления?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

10х на си4ки за мненията.само да питам тая версия дето я има тука в сайта добра ли е-http://kaldata.com/comments.php?id=8519&catid=1&highlight=bitdefender(най-новата тука???има ли някой който ползва то4но тази и му върши работа.от мненията разбрах 4е е не6то подобно на NOD-a.незнам дали си4ко е реклама,но със сигурност е добра.има ли някъде информация как да се настрой(както напримерно за НОД има6е)това е! ;);) :bye:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

;) За Вяка 9Версия На BitDefender.Ами Реалната Защита Уж Изтрива Вируса Който Влиза През Браузерите Обаче След това При Ръчно Сканиране Отново Го Намира в Компютъра ти и пак го Трие,а ако не го пуснеш ръчно вируса ще си дреме в компютъра ти.Уведомил съм Live Suport които да помагат на неориентирани клиенти.Всъчност Ядрото на Програмите им са От 8-ма версия които лекичко ъпдейтват до девета версия.Скоро Ми Казаха да не чакам Нова Версия.Може би след Година Публикувано изображение за което Много им се смях.Румънска им работа.Сканира Доста Бавно Защото Разархивира и Програмите и Архивите и се получава въщност Може Би Най-голямото Количество Сканирани Файлове в Сравнение с Всяка Друга Антивирусна Програма.Може Ни Предимството им е ,че е по Евтинка от Останалите Конкуренти,но за което винаги има начин да не им платиш. Публикувано изображение

За Това в Момента си Използвам Касперски Антивирус Професионал.Хората Не Спират Да Работят и всяка седмица имат нови бета версии което ме навежда на мисълта,че скоро може да излезне и някоя по нова финална версия.

Ще Има Версия 2006 и версия Kaspersky Anti-Virus Personal Pro v5.0.503.0 English (09.02.2006)time16:49:09 с някой нови интересни подобрения които обаче трябва да се стабилизират.

:bye:

Редактирано от CrazyLover (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма друга като нея. файруол, Антиспам, антивирус. Просто е перфектна, около година съм с нея и нямам проблеми. Винаги е сред топ антивирусните!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Антивирусната ми програма откри 2 троянеца/BitDefender/.Дотук добре. Сканирах,изписва че не може да ги дезинфекцира и ги премества.Пак добре,но карантинната директория е празна!!! Къде да ги търся ? При повторно сканиране не открива нищо. Става въпрос за Trojan.Downloader.INService.Gen

Редактирано от Воробянинов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Понякога (когато могат сами) някои от антивирусните програми не дават никакви опции, което означава, че вече си чист без да се намесваш ! ENJOY !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По точно му е казала че не може да ги дезинфикцира в момента ,НО ще ги изтрие при следващия рестарт.Другия момент е просто да ги е приеменувала като така са станали недеистващи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По точно му е казала че не може да ги дезинфикцира в момента ,НО ще ги изтрие при следващия рестарт.Другия момент е просто да ги е приеменувала като така са станали недеистващи

<{POST_SNAPBACK}>

Не е споменавала дори за рестарт.Подобно поведение има AVG.Тя трие след рестартиране.

Както и да е.Важното е,че не ги открива отново. :)

В списъка на карантинираните обаче присъстват.

Редактирано от Воробянинов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...

Правя вече два безуспешни опита да имам bitdefender_free_v8,но не мога да обновя дефинициите,защото изписва,че "лицензът е изтекъл"!!! Нужен ли е лиценз за free версия?Зорлен ме карат да търся лекарства

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Би трябвало да няма проблем ако го теглиш от тук:

http://www.bitdefender.com/site/Main/view/...-Products.html#

От там е.Вероятно заради Pro версията,която имах.Рендосъх регистъра,и то на ръка,но пак не ще! Редактирано от Воробянинов (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От там е.Вероятно заради Pro версията,която имах.Рендосъх регистъра,и то на ръка,но пак не ще!

А сигурен ли си ,че си почистил напълно регистри? С Control+F търсиш всичко на ръка и триеш едно по едно,каквото намери?Ако и това не помогне,явно сървърът им е със слонска памет и ........
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Днес си инсталирах тази антивирусна програма заедно с файърлола и антиспама. Но до вчера бях с ZoneAlarm Pro + Nod32 Ънинсталнах нода но се чудя да махам ли ZA-a или да го оставя заедно с BD-a Ако може да ми кажете пречат ли си или не Вие какво ще ми препоръчате да направя Мерси предварително ;) А и още нещо одеве пуснах да се сканира целия хард (с BD-a) обаче става прекалено бавно Това нормално ли е или не в момента е на 50% за 1час30мин ?

Редактирано от MC_New_York (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...