Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

BitDefender - въпроси, проблеми, дискусия (обединена)

Препоръчан отговор

Първо си изчисти другия комп с някоя antispy програма например spybotsearch destroy и виж дали след това нещата няма да се оправят с нета !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 746
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

когато влезеш в настройките на битдефендера там има отделен панел за фаируола къде може да се задава кои къде да пускаш и за какво да пускаш.втория ти комп мисля че има възможност да филтрираш аипи-то му тоест да му дадеш достъп. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 месеца по-късно...

здравейте,много ви моля ,ако някой може да ми даде линк за настройките на Бит Дефендър интернет секюрити 2008 .харесва ми тази антивирусна ,но за жалост ми бави нета ,но не съм запознат напълно с настройките и,така че ако някой може да ми помогне ,ще му бъда много благодарен.

Редактирано от dragozow
2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. не са желателни. (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

здравейте,много ви моля ,ако някой може да ми даде линк за настройките на Бит Дефендър интернет секюрити 2008 .харесва ми тази антивирусна ,но за жалост ми бави нета ,но не съм запознат напълно с настройките и,така че ако някой може да ми помогне ,ще му бъда много благодарен.

Има ръководство по въпроса.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, моля ви да ми дадете съвет как да изтрия нежелана програма. Проблемът е следният: инсталирах си антивирусна програма, уж най-добрата, но не успях да я кракна и си остана нелицензирана. Както и да е- реших да я премахна, но тук възникна проблем- много е досадна, няма я в control panel-a, няма я в start менюто, а само в quick launch менюто долу. Отникъде няма опция за деинсталиране и не знам как да я "унищожа". В Program files има папка, намерих една иконка за деинсталиране, но ми изписва- "продуктът не е лицензиран и не може да се изтрие" или, че "в момента работи и не може да се изтрие". Моля ви, дайте ми съвет как да премахна, адски досадна е. Програмата е BitDefender.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами ако няма други идеи, триеш направо, гледаш дали няма стартирани сървизи на BitDefender, пускаш търсачката и триеш де що намериш, поочистваш регистрите с 5-6 програми и пак за всеки случай търсиш остатъци от BitDefender. Пак чистиш регистрите и така, докато ти се изясни, де се е загнездила точно тая програма. Така си почистих Simantec на Norton, без техния инструмент. ПП: Правиш всичко на твой риск, ако има по-добри идеи, ползвай тях :angry:

Редактирано от Кико (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мерси много, получи се!

Само че папката в Program files си остана. Значи не се е премахнала напълно.

Не е, разбира се - не е толкова лесно. Първо трябва да й изключиш всички действащи модули, повтарям - всички, после изход от програмата с десе бутон от иконката й. Премахваш я от стартиращите заедно с Windows програми и тогава действаш по указания начин. Сега се е получило някакво страшно мазало, най-добре ще е да опиташ да я инсталираш отново и тогава да я премахнеш коректно. Тия програми умишлено се правят да бъдт трудни за деинсталиране, особено пък насилствено. Това е защитна мярка.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мерси много, получи се!

Само че папката в Program files си остана. Значи не се е премахнала напълно.

Ами казах ти по-горе, какво да направиш допълнително. Щом искаш, изтрий и папката. Много програми си оставят някои файлове, което не е болка за умиране. А за да си сигурен, погледни и в услугите, дали не се е загнездило нещо от BitDefender. И както казах, пусни си програмки за оптимизация, които да намерят ключове в регистрите, шорткъти или някои стари файлове от тая програма. Казвам програмки за оптимизация, защото нито една не може да се справи сама окончателно с проблемите. Погледни и в диспечъра на задачите, дали не е стартиран някой процес от BitDefender. Ако няма нищо подобно, значи остатъците от програмата не са болка за умиране. Абе щом се е прецакала дадена програма, правилото е чистиш, чистиш и пак чистиш - ръчно и с подпомагащи програми.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Никоя програма за оптимизация няма да ти помогне в почистването на остатъчните регистри, дори и 10 такива да използваш. Те не ровят толкова надълбоко. И по тази причина фирмите предоставят почистващи инструменти, друг е въпросът доколко са ефективни и те, т.е. почистването след тях. Дето се казва "клин клин избива, ама последният все остава" ... Действително папката на BitDefender, която е останала в Program Files може и да не е опасна, но има вероятност да не може да се изтрие, а това вече е проблем, който трябва да бъде решен, но не и с драстични мерки от типа на Unlocker, например - това изтрива папката, но не спира текущи процеси и става още по-зле. Но и в двата случая (позволяваща или не изтриване) е нужно да почистиш и папката на BitDefender от Documents and Settings->Applicaton Data на всички потребители, след като предварително позволиш показването на скритите папки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами .... аз програмката си я ползваХ много отдавна още от 'BitDefender 8 Final' и доскоро бях с него и бях много доволен,но нещо почна да ми прави проблеми и постоянно трябваше да я преинсталирам.....Потърсих нови версии и видях най-новата BitDefender 10 ..... Дръпнах си я от нета,инсталирах я и окото ми се зарадва .... интерфейсът и е наистина добър ( поне в сравнение с по-старите ) и разбира се веднага почна да пищи и да блокира всякакви неща ..... но лошото беше,че ми правеше проблеми с една игра ..... блокираше нещо в 'system32' и това ми правеше проблеми .... Публикувано изображение хубавото е,че има Game mode,но при мен дори и това не помогна....Не товари много програмката,добричка е,има собствен firewall,който е сравнително добър,пита за абсолютно всеки процес,не прави проблеми с интернета,както някои други....Абе какво Ви разправям всеки си има мнение така че дръпнете си я и я пробвайте,ако на вас не ви прави проблеми е идеална !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

п олзвам безплатната версия "бит дефендер10" и съм изключително доволен! Обновява се на всеки час и може да сканира в 6 различни режима включително и"рут китове".Лицензния ключ е за 1 година. при мен откри 9 вируса които не се засичат от "НОД32" и компютъра се ускори значително.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконни програми, кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от Underwater (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 месеца по-късно...

Преди съм бил с Bitdefender ---> Добра е.....

Ако погледнем http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/ са с най-изгодна цена ..... Всичко останало обаче съзнателно няма да коментирам - нека всеки сам формира мнението си ..... Поздрави
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Аз имам проблем с шерване на нета към лаптопа-значи с Bitdefender Internet Securuty 10 съм.Мрежата е добавена ,настроена е за сигурна,но интернет нямам.Даже при изключена защитна стена имам пинг,но нет нямам.Давайте съвет как да се справя.Не искам да я деинсталирам-доволен съм много от нея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 седмици по-късно...

здравейте...проблемът е следният след преинстал на уиндолса явно не са ми направени настройките на антивирусната и където и да се опитам да вляза с мозила или интернет експлорера бит дефендера непрекъснато ми отваря прозорец в който иска да разреша cookies....моля ви кажете ми как да оправя това...благодаря

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

здравейте...проблемът е следният след преинстал на уиндолса явно не са ми направени настройките на антивирусната и където и да се опитам да вляза с мозила или интернет експлорера бит дефендера непрекъснато ми отваря прозорец в който иска да разреша cookies....моля ви кажете ми как да оправя това...благодаря

Отиваш на Privacy Control и изключваш Cookie Control.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Здвравейте!От скоро си купих BitDefender Internet Security и за сега нямам оплаквания от към настройки или интерфейс.Постоянно обаче искача ето това и се чудя има ли причина за някакво безпокойство или това е напълно нормално?

ето снимка

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здвравейте!От скоро си купих BitDefender Internet Security и за сега нямам оплаквания от към настройки или интерфейс.Постоянно обаче искача ето това и се чудя има ли причина за някакво безпокойство или това е напълно нормално?

ето снимка

Това са съобщения на защитната стена за блокиран достъп на изписаното IP до твоят компютър,което показва че BitDefender си върши работата.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...