Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да разбера дали и той ме харесва

Featured Replies

От скоро си харесвам едно момче от нашия клас (8 клас съм) и миналата година също си го харесвах малко (но той миналата година не ми обръщаше внимание). В началото на тази година той само ми говореше някви глупости, просто се държеше като пълен идиот и когато така си говорехме той каза че харесва едно друго момиче от класа, а пък и преди това се носеха някви клюки, че харесвал едно момиче от друг клас и т.н. И аз разбира се престанах да го харесвам, но от скоро време нещо нещата почнаха да се променят. Когато погледна към неговия чин и той ме гледа, той ми се усмихва и аз му отвръщам или пък обратното, днес например той ме гледаше и аз също се бях обърнала към него и се гледахме малко, аз му се усмихнах и той също. Преди да почне някой час (ние много рядко си пишем домашните) по математика например все идва при мен да му дам да препише или преди някакъв друг час. Преди една седмица имахме контролна и той дойде при мен и ме помоли да седна пред него за да може да преписва (аз се водя "зубър" в класа). И така аз седнах там и той само ме дразнеше, правеше някакви глупости за да ми отвлече вниманието и т.н. Миналия ден пак искаше да препише по нещо и аз не му давах, и му викам що само от мене искаш и едно момиче се обади защото те харесва той си замълча, дори лекичко се усмихма (а и това се случва вече доста пъти: някой казва че той ме харесва, а той нищо не казва). Дори по едно време аз исках да се размести и да седне с мене и той още от първия оът се съгласи макар това място да беше най гадното от местата в целия клас (дори ми се струваше че иска да седне там в най скоро време). И така постоянно се мотае около мен. А пък и едно момиче само ми повтаря к’во става (за него става въпрос) и аз и викам за кое и тя вие с него к’во става между вас и аз нищо и тя ми вика не виждаш ли как те гледа а и не само тя ми го е казвала а и други момичета. Дори си мислеха че сме гаджета но не е така. Той не е от най красивите момчета но е хубав до някъде. Аз съм леко пълна, не съм от красивите (аз не се мисля за такава) но другите са ми казвали че съм готина, слаба, красива и т.н. Когато му пиша той ми много рядко ми отговаря или след часове. Знам че вие ще ме посъветвате да го питам дали ме харесва, но аз не мога да го направя. Моля ви посъветвайте ме какво да напражя, как да разбера?

• Отговори 61
  • Прегледи 34,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По мое време на твоята възраст ги скубехме и биехме, но сега, ако се харесват, правят секс. Гледай му ръцете и очите, друго едва ли може да се каже.

• BMW Маниак
    BMW Маниак

А защо не го поканиш във вас да му обясниш по добре тия домашни дето ги преписва ! И от лаф на лаф сте стигнали до консенсос ...

• Хардуер&Софтуер
    Хардуер&Софтуер

Използва те! Въобще не го питай нищо! Разкарай го! Мъжът трябва да прави първата стъпка винаги! Ще съжаляваш, ако изобщо първата бъдеш ти! Друг е въпроса дали останаха мъже които да се държат като мъж

Според мен щом той толкова време не е предприел нищо значи абе незнам........... Все пак аз си мисля, че винаги първата крачка трябва да я направи момчето, но не в всички случаи е така. Но все пак ако те заглежда според мен след училище или някъде насаме го-попитай... "директно". Ако те отреже здраве да е... не е само той единствения..., ако пък си разкрие чувствата успех ви желая нататък мисля, че не е толкова трудно. Все пак има стеснителни момчета, които се срамуват...( до някъде аз съм си така)... Абе всичко си е до приказка само с мимики и жестове не става. Аз ако съм на негово място или щях да говоря директно е не на публично място току виж момичето ми забило някой шамар и аз от стеснителен още по-ще стана и няма да помисля за таккива работи повече до края на живота си... ( аз и за това не бързам ) ... Говорете открито! ПОне аз само така мога да говоря по-такъв повод и най-вече с момиче. (То аз пък как говоря с момиче като почна да се изчервявам...... нямам тема на разговор и т.н, абе момчешки проблеми..... (стига толкова за мен) ... току виж и на мене скоро време ми излезе късмета).... .) :P Успех!

Редактирано от iordanoff (преглед на промените)

Пробва ли да го питаш?

... Знам че вие ще ме посъветвате да го питам дали ме харесва...

Хем знаеш, хем питаш Публикувано изображение

Тоя юнак не сме го виждали, а вие си джиткате редовно, ние ли да ти отговорим вместо него харесва ли те? Питай го на майтап, ако стане сериозен да можеш да се измъкнеш.

ПП: Имаш прекрасен изказ и грамотност. Повечето тук ги слагаш в малкото си джобче.

А защо не го поканиш във вас да му обясниш по добре тия домашни дето ги преписва ! И от лаф на лаф сте стигнали до консенсос ...

От скоро си харесвам ....

Използва те! Въобще не го питай нищо! Разкарай го! Мъжът трябва да прави първата стъпка винаги! Ще съжаляваш, ако изобщо първата бъдеш ти! Друг е въпроса дали останаха мъже които да се държат като мъже! Успех в училище, а за любов..........има време! На първи план е ученето, то ще ти уреди по-добър живонт, а тази любов още от сега само ще си развалиш успеха, които си постигнала за момента. Нека да ти викат зубър и да преписват, след години ще ти завиждат на прафесионалния и финансовия успех, който ще постигнеш въз основа на знанията си! Не затъвай в блатото с разни малоумници, които само ще те лъжат!

Преди една седмица имахме контролна и той дойде при мен и ме помоли да седна пред него за да може да преписва (аз се водя "зубър" в класа).

Почне ли да полага и някакви старания, значи те харесва. Не го казвам случайно.

Използва те! Въобще не го питай нищо! Разкарай го! Мъжът трябва да прави първата стъпка винаги! Ще съжаляваш, ако изобщо първата бъдеш ти! Друг е въпроса дали останаха мъже които да се държат като мъже! Успех в училище, а за любов..........има време! На първи план е ученето, то ще ти уреди по-добър живонт, а тази любов още от сега само ще си развалиш успеха, които си постигнала за момента. Нека да ти викат зубър и да преписват, след години ще ти завиждат на прафесионалния и финансовия успех, който ще постигнеш въз основа на знанията си! Не затъвай в блатото с разни малоумници, които само ще те лъжат!

Не си налагаи така мнението ! Практиката и теорията са две различни неща и не винаги ученето е гаранция за финансов успех.

Мисля че статистиката е на друго мнение по тоя въпрос. Тя нека си учи но това не я прави бъдеща милионерка в евро. А и не подценяваи момчето те такива дето се врът и хитруват от кои да препишат те се оправят винаги в живота.

Използва те! Въобще не го питай нищо! Разкарай го! Мъжът трябва да прави първата стъпка винаги!

И аз мисля, че грешиш. Първо, това не е мъж и второ вече е направил първата крачка със зяпането и срещнатите погледи (по-горе го пише).
  • Автор

Не знам... мисля да почакам до 1 април и да му кажа "Харесвам те" и той ако ми каже нещо "Аз не" или пък подобни ще му кажа че това е била първоаприлска шега ако ли не... :blink:

Не знам... мисля да почакам до 1 април и да му кажа "Харесвам те" и той ако ми каже нещо "Аз не" или пък подобни ще му кажа че това е била първоаприлска шега ако ли не... :blink:

Ще е голяма грешка. Или ще е мъж и ще дойде при теб да те покани на среща или е няква женичка, с която не ти трябва да се занимаваш. :cool:
  • Автор

А ако може да ми кажете по какво се познава когато едно момче те харесва, все пак може да съм пропуснала нещо. Някакви признаци просто когато едно момче те харесва. Въпроса също така се отнася за момчета (дори главно към тях). Ще ми кажете за женска интуиция, но аз когато усетя нещо и не съм сигурна.

Виж сега, малката, не си го взимай на сърце кат него има хиляди. Просто не е подходящото момче. Така че пей сърце. ;) Никое момче не заслужава, ти да му се обясняваш в любов. На добър час в любовта от мен. :bye1:

• Автор

Не, аз говоря общо... какво правите вие момчетата когато харесвате някое момиче, просто искам да знам, защото много мои приятелки ме питат, а и за мен също ми трябва, може и да не е точно за сега и занапред. ;)

Ами искаме да се запознаем, започваме да интимничим, искаме номера, звъним и започваме да излизаме на срещи. :cool: Това е в общи линии. Няма някаква тайна, някаква формула. Ако искаме нещо го преследваме.

• Автор

Не знам но го питах преди малко каква му се явявам и той каза приятелка и аз го питах харесваш ли ме и той ме пита защо ти е и аз нали си намерих едно обяснение... тои ми каза ще ти кажа истината няма да те лъжа...(след около 10-15 мин.) не. И аз сега не знам какво да си мисля все пак ми повтарят виж го бе как те гледа влюбенои не знам какво да си мисля...

Напълно подкрепям, на същото мнение съм! И да първо е ученето, а за другото време има! А и любовта, ако ще идва сама си идва, без да я насиваш...на сила нищо не става, освен провален живот и провали...Всяко нещо с времето си!

А ако може да ми кажете по какво се познава когато едно момче те харесва, все пак може да съм пропуснала нещо. Някакви признаци просто когато едно момче те харесва. Въпроса също така се отнася за момчета (дори главно към тях). Ще ми кажете за женска интуиция, но аз когато усетя нещо и не съм сигурна.

Признаци: за харесване-зяпа всяка на токчета или с къса пола и деколте...и това са признаци! Не е важно да те харесва, важно е какво има в главата или я носи само за равновесие! А за да прецениш, кой какъв е ти трябва опит! От опита боли глава, следователно и от тоя ще започне да те боли глава като видиш с времето колко е безотговорен към теб и емоциите ти! Трябва ти време да го опознаеш, а това време по преценка на миналите през това е след 22 години!

Не, аз говоря общо... какво правите вие момчетата когато харесвате някое момиче, просто искам да знам, защото много мои приятелки ме питат, а и за мен също ми трябва, може и да не е точно за сега и занапред. :cool:

Един мъж като те харесва почва да те лъже-с огромни лъжи(от всякакъв род)...., че само теб харесва, ама зад гърба ти или пред очите ти гледа други значи не държи на теб...Аз ти предлагам друг вариант, кажи му че го харесваш и го наблюдавай, наблюдавай очите му ...те говорят повече от думите които може да измисли, за да те залъгва...И понеже полза от съвети, няма как да има понеже не сме видели случая по-добре укроти страстите и смени обекта на харесване, надали няма някое умно и симпатично момче наоколо :blink:

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

пффффффффффф, абе що му пълните с глупости главата на момичето?!?!?!? Какви са тия нихилистични настроения? То вие ги изкарахте мъжете по-черни и от дявола.

Ей отчаехте момичето а на него му се ... Дърпаш го във вас уж там за някакви училищни глупости и понякои време го питаш " аве ти до кога ще ми се правиш на ценен или недостъпен " и ако ти запретне полата значи те харесва ако не или му е рано и в главата му други работи или не си негов тип успех слушаи ги още каките как ти пълнят главата с глупости и по тая логика няма да се усетиш как си станала на 25 с две висши и увиснала от всякъде и с надеждата някои да хлопне на вратата !

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

пффффффффффф, абе що му пълните с глупости главата на момичето?!?!?!?

Какви са тия нихилистични настроения? То вие ги изкарахте мъжете по-черни и от дявола.

Реалистични...а и Няма значение пола!

Ей отчаехте момичето а на него му се ...

Тоя път си на прав път! И все пак пролет е :hush:

Не, аз говоря общо... какво правите вие момчетата когато харесвате някое момиче, просто искам да знам, защото много мои приятелки ме питат, а и за мен също ми трябва, може и да не е точно за сега и занапред. :hush:

По мое време на твоята възраст ги скубехме и биехме, но сега, ако се харесват, правят секс.

Гледай му ръцете и очите, друго едва ли може да се каже.

И моя съвет е такъв, момиче, имаш време .... Не бързай с първия, който те погледне мило и ти каже няколко мили думи. :) Ще стане по-сериозно и после, ако се разочароваш(в което съм сигурна, предвит възрастта ти .. аз също имах подобен случай, но пък не бях глупава да хлътна до уши и после да ми е гадно, а ми мина много бързо) и си променяш мнението за света и хората в него, изпадайки в крайности(няма любов, всички са лъжци,имамници и т.н).Ние момичетата сме обичливи и понякога много трудно ни минава.

Ако той е влюбен в теб или поне те харесва отдавна да е направил първата крачка(това поне го знам от личен опит).

Не вярвай на хората около теб, той ти е казал не ... Защо ще казва не, ако те харесва?Според мен си прави някви "опити" с теб ... Внимавай! :)

Друг е въпроса дали останаха мъже които да се държат като мъже!

Има ... И ако искаш веднага давам примери!

Не можем да съдим по някакви малки момченца дали са мъже или не.Обикновено като пораснат и изградят собствено мнение за света и живота се разбира дали са мъже или не.

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Мисля, че си много сладко и умно момиче, но според мен трябва да си зададеш въпроса, дали наистина харесваш това момче. Не си ли влюбена в самата идея да излизаш с някого, пък дори и този някой да не е сто процента това което би искала за себе си.

В тази възраст хормоните бушуват, знам го от опит. Приятелките ти започват да излизат с момчета и да споделят за първи целувки и други подобни, и вътрешно ти се иска да има и ти какво да споделиш.

Аз по това време бях постоянно влюбена, е в повечето случаи несподелено.Публикувано изображение

Много момичета започват връзки, само за да се хвалят, че движат с някого, не бъди една от тях. Не прави компромиси със себе си.

Иначе, както си го описала, може и да те изпалзва за да преписва, но може и наистина да те харесва, но да се притеснява да ти го покаже по-открито. Няма значение дали си момче или момиче, на тази възраст всеки се чувства несигурен в себе си. Въпреки перченето на някои.

Може би трябва да се успокоиш и да изчакаш. Не превръщай ситуацията във фикс идея. Животът е пред теб и се надявам да е прекрасен.

Късмет.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

По мое време на твоята възраст ги скубехме и биехме, но сега, ако се харесват, правят секс.

Гледай му ръцете и очите, друго едва ли може да се каже.

Ей зареди деня ми с много смях. Това твоето време е било ..... без коментар. Сега :yanim:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :rolleyes:.

Мисля, че си много сладко и умно момиче, но според мен трябва да си зададеш въпроса, дали наистина харесваш това момче. Не си ли влюбена в самата идея да излизаш с някого, пък дори и този някой да не е сто процента това което би искала за себе си.

В тази възраст хормоните бушуват, знам го от опит. Приятелките ти започват да излизат с момчета и да споделят за първи целувки и други подобни, и вътрешно ти се иска да има и ти какво да споделиш.

На тази възраст бях постоянно влюбена, е в повечето случаи несподелено.Публикувано изображение

Много момичета започват връзки, само за да се хвалят, че движат с някого, не бъди една от тях. Не прави компромиси със себе си.

Иначе, както си го описала, може би наистина те харесва, но се притеснява да ти го покаже по-открито. Няма значение дали си момче или момиче, на тази възраст всеки се чувства несигурен в себе си. Въпреки перченето на някои.

Може би трябва да се успокоиш и да изчакаш. Не превръщай ситуацията във фикс идея. Животът е пред теб и се надявам да е прекрасен.

Късмет.

Напълно подрекпям. Да имаш гадже не е някакво геройство и върховно постижение, важното е ти да се чувстваш добре в неговота компания. Ти избираш. Сега си мислиш че избора е ограничен, заради наложилото се че няма истински мъже. Това в никакъв случай не е така. :yanim:

Напълно подрекпям. Да имаш гадже не е някакво геройство и върховно постижение, важното е ти да се чувстваш добре в неговота компания. Ти избираш. Сега си мислиш че избора е ограничен, заради наложилото се че няма истински мъже. Това в никакъв случай не е така. :nono:

И аз това казвам.Не бива да приемаме мнението на другите за свое.

Може би трябва да се успокоиш и да изчакаш. Не превръщай ситуацията във фикс идея

Опитай се.Задължително е. :) Иначе рискуваш да се промениш и да загубиш правилният път :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.