Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Състояние на пътищата в родината - ремонти, дупки, опасности

Featured Replies

• Автор

В петък (може би) ще пътувам до Свищов.

Преди няколко месеца участъка Левски - Свищов беше в отвратително състояние - изровен и приготвен за асфалтиране, но никой не знаеше кога ще имат пари да го направят.

Въпроса ми е София - Никопол - Свищов ли да мина или София - Левски - Свищов?

Благодаря на отзовалите се!

пп. Моля наистина за обективно инфо с лични впечатления от първа ръка.

• Отговори 61
  • Прегледи 21,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Отиваш при гадателка.После да те поръсят с китка здравец и я слагаш на ушето.И накрая слагаш на колата отгоре табелка У.

В петък (може би) ще пътувам до Свищов.

Преди няколко месеца участъка Левски - Свищов беше в отвратително състояние - изровен и приготвен за асфалтиране, но никой не знаеше кога ще имат пари да го направят.

Въпроса ми е София - Никопол - Свищов ли да мина или София - Левски - Свищов?

Благодаря на отзовалите се!

....

Никопол - Свищов не е изровен за ремонт, но си е стар и има тук-там дупчици.

Иначе Плевен-Никопол е със нов асфалт ( ремонтираха го миналата година) и се кара с песен на уста.След това са псувните.По този път пътувах преди няколко месеца.Кара се, но се псува лекичко.НИкопол-Бяла Вода става, след това до Деков има дупчици, от там до Ореш пътят е прав, стар асфалт, кара се.А от Ореш го знаеш какъв е до самият Свищов.

Относно ремонта на участъка Българене-Свищов и докъде са стигнали утре ще питам шофьорите на линейки  и ще ти пиша.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Огромно задръстване на магистрала "Хемус" в посока София

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Огромно задръстване има на автомагистрала "Хемус" в посока София.

Колони от автомобили има във всички пътни платна, включително и аварийната лента.

Задръстването започва от началото на тунела „Ечемишка”, през тунел „Витиня”, до виадукта Бебреш, съобщава агенция Фокус.

Поради ремонт е затруднено движението в района на тунелите „Ечемишка” и „Витиня” на магистрала "Хемус", уточняват от МВР. 

В София движението по бул. „Евлоги Георгиев” и „Гурко” е спряно, поради преминаването на нерегламентирано шествие на агитките на ЦСКА и „Левски”, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Движението ще бъде възстановено веднага след преминаване на шествието.

(offnews)

• Автор

Колони от автомобили има във всички пътни платна, включително и аварийната лента.

Ей този факт ме вади от обувките и издивявам, честно...

Къде ни е културата, възпитанието и елементарните човешки възприятия?!?!

Не съм го разбирал това, не го разбирам и няма да го разбера никога...

Говеда сме и това е!!!

• 1 месец по-късно...

Здравейте .Много се чудих къде да попитам и се спрях на тази тема :) Реших да не правя нова тъй като смятам че тук все ще има някой да помогне .

Въпроса ми е :

Някой да знае сайт с онлайн карта на трафик за автомобили  в реално време в България .

Намерих подобни но са за самолети и кораби но никъде за автомобили .

Идеята ми е ако тръгне мой приятел от Точка А до точка Б с автомобил аз да мога да виждам колата .Ясно ми е че едва ли ще я разпозная от високото но ориентировъчо :)

Надявам се схванахте каква ми е идеята .

Редактирано от dzaabo (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

С тия дъждове е ад. Локви, и не знаеш какво се крие под тях. Вчера така се изтресох в някакъв трап, жив късмет, че не спуках или счупих нещо. Левия завой от бул.Рожен, по улица Йордан Хаджиконстантинов, точно срещу 15 СОУ Адам Мицкевич. След дъждовете там асфалт не се вижда, само вода, а има няколко наистина дълбоки дупки с остри ръбове. Ако някой минава оттам, да кара много бавно. Не знам до кого трябва да се подаде сигнал, за да си свършат работата и да запълнят тези дупки. Трошим си колите само...

Здравейте .Много се чудих къде да попитам и се спрях на тази тема :) Реших да не правя нова тъй като смятам че тук все ще има някой да помогне .

Въпроса ми е :

Някой да знае сайт с онлайн карта на трафик за автомобили  в реално време в България .

Идеята ми е ако тръгне мой приятел от Точка А до точка Б с автомобил аз да мога да виждам колата .Ясно ми е че едва ли ще я разпозная от високото но ориентировъчо :)

Ти искаш да закриеш слънцето със сателити !

Въпроса ми е :

Идеята веднага я схванах макар да си се постарал да я маскираш добре. Ех тия похотливи жени ве ...

Ако пък наистина ти е приятел и сте толкова социални и постоянно онлайн кажи му да ти споделя местонахождението си през whatsapp например.

Ти искаш да закриеш слънцето със сателити !

Искам и много други неща. :) След като нямаш идея по въпроса ми просто можеше и да не спамиш !!!

Идеята веднага я схванах макар да си се постарал да я маскираш добре. Ех тия похотливи жени ве ...

Ако пък наистина ти е приятел и сте толкова социални и постоянно онлайн кажи му да ти споделя местонахождението си през whatsapp например.

Хи хи .И затова става . :) Просто ми беше интересно дали може да се наблюдава в реално време .

Все пак благодаря ти за съвета . Може би някой ден ще го ползвам . Нищо не се знае .

през фейса също става.

или през fourscuare.

Иначе система каквато иска dzaabo е GPS .

Поставя в колата GPS-тракер със СИМ-карта и готово - системата след това ще му предава в реално време къде се намира колата, с каква скорост се движи и прочее.

• 3 седмици по-късно...

Преди 2 седмици се разходих докъм Каварна.

Село Светлен - на главния път точно до църквата са праснали 2 легнали полицая. Знак колкото за парлама точно на тях. Без грам предупреждение - ако не знаеш дори и с 50 да караш си чупиш колата. Малоумници.

И около Лозница - няколко километра доста повече дупки от средностатистическите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.