Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GeSWall-въпроси, мнения и настройки

Featured Replies

То я изяде с парцалите как да дам логове :cool:

И стартирах файла като недоверен къде ли ми е грешката :cool:

Хаха,досега не съм намерил нещо което да я прецака,инсталирана е на доста места вече,никой не е гъкнал още,ако видя ще повярвам,иначе не :cool:

• Отговори 141
  • Прегледи 13,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хаха,досега не съм намерил нещо което да я прецака,инсталирана е на доста места вече,никой не е гъкнал още,ако видя ще повярвам,иначе не :)

Не заблуждавай хората аз два дена си играя да си оправя компютъра ;)

Не заблуждавай хората аз два дена си играя да си оправя компютъра :)

Не е коректно от твоя страна да обиждаш,аз ти показах снимков материал,какво точно изпълнява virut,а ти започваш да се държиш арогантно!По-добре се откажи от тази работа,щом ти отнема 2 дена (просто приятелски съвет) ;)

Редактирано от mr_smith (преглед на промените)

Не е коректно от твоя страна да обиждаш,аз ти показах снимков материал,какво точно изпълнява virut,а ти започваш да се държиш арогантно!По-добре се откажи от тази работа,щом ти отнема 2 дена (просто приятелски съвет) ;)

Аз щом пиша съм се оправил имам впредвид че филми музика и игри не се оправят бързо и няма да се откажа защото повече няма да се заразя понеже махнах GesWall :)

Аз щом пиша съм се оправил имам впредвид че филми музика и игри не се оправят бързо и няма да се откажа защото повече няма да се заразя понеже махнах GesWall :clap:

Затова е хубаво да имаш отделна система за тази цел :clap:

Редактирано от mr_smith (преглед на промените)

Затова е хубаво да имаш отделна система за тази цел :clap:

Прав си моя грешка :clap:
  • 5 месеца по-късно...

Някой би ли ми казал как великата програма GeSWall да заработи с Мозила ? Как да не блокирва plugin-container.exe?

Някой би ли ми казал как великата програма GeSWall да заработи с Мозила ? Как да не блокирва plugin-container.exe?

1.Не е блокиран, а в изолирана среда (Isolated Applications) ,има разлика!

2.Там му е мястото,както и на firefox.exe!

1.Не е блокиран, а в изолирана среда (Isolated Applications) ,има разлика!

2.Там му е мястото,както и на firefox.exe!

Да там му е мястото но като се отвори този процес и сбогом браузване :down:

При опит за качване на скрийншот и Мозила умира! Тогава се включва плъгина-та има ли решение?

Ето и видео как браузера умира http://dox.bg/files/dw?a=507f58f575

Да там му е мястото но като се отвори този процес и сбогом браузване :)

Хм,добре влез папката на Mozilla ,намери plugin container десен бутон и му задай Trusted и пробвай пак!

Хм,добре влез папката на Mozilla ,намери plugin container десен бутон и му задай Trusted и пробвай пак!

Дори и да се получи браузера няма ли да стане уязвим?

Това си е негов процес за flash и другите му екстри и не трябва да е доверен!

Дори и да се получи браузера няма ли да стане уязвим?

Това си е негов процес за flash и другите му екстри и не трябва да е доверен!

Ще стане,да и всичко, което сваляш чрез него няма да бъде поставено автоматично към изолираните приложения/

Има проблем програмата с Mozilla ,но с IE няма никакъв проблем! Даже и да поставиш контейнера в сигурната зона,пак няма да работи браузъра,трябва и firefox.exe също да го поставиш там,а в случая си губи смисъла! :) (пробвах току що)

Ще стане,да и всичко, което сваляш чрез него няма да бъде поставено автоматично към изолираните приложения/

Има проблем програмата с Mozilla ,но с IE няма никакъв проблем! Даже и да поставиш контейнера в сигурната зона,пак няма да работи браузъра,трябва и firefox.exe също да го поставиш там,а в случая си губи смисъла! :) (пробвах току що)

Да така е и аз сега го пробвах но и те не са правили нова версия сигурно от година и май не е зле да им пиша !

Да така е и аз сега го пробвах но и те не са правили нова версия сигурно от година и май не е зле да им пиша !

Ами споменават,че се очаква версия 3 и щяла да поддържа и x64 Windows7

Хвърли едно око тук,можеш да им пишеш отново: http://www.gentlesecurity.com/board/viewtopic.php?t=416 ,но като гледам колко бързо се отзовават на проблемите,по добре не си търкай копчетата на клавиатурата!

Хвърли едно око тук,можеш да им пишеш отново: http://www.gentlesecurity.com/board/viewtopic.php?t=416 ,но като гледам колко бързо се отзовават на проблемите,по добре не си търкай копчетата на клавиатурата!

Ми и те като Рабинович -дай си парите и после ... нищо! :)

Тези поне имат безплатна версия...

Ми и те като Рабинович -дай си парите и после ... нищо! :)

Едната е платена другата има безплатна версия!Принципа на работа е почти да не кажа и един и същ!Която в случая извършва същата работата е по допустимо подобно невнимание,но за DW! :nono:

Тези поне имат безплатна версия...

Която обаче ще е пълна с бъгове и несъвместимости,такова предчувствие имам аз,ще видим при тестването по нататък! :)

Така, че радвай се на DW и си го дръж близо до тебе !

Хаха, те тая версия 3 я гласят от мнооого време.Изпратил съм request за бетатестер, сигурно преди два месеца, а се говори за нея още от по-отдавна.Във форума им е пълно мъртвило, в wilders също никой нищо не знае.Пълна мъгла.Чакаме от умрял писмо, общо взето.:)

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Ах, майка му стара. Направих клип с теста на GSW, обаче преди да го запамета GSW писка рестарт, за да премахне зловредния код. И не го запаметих. Сега пак ще направя.

Ах, майка му стара. Направих клип с теста на GSW, обаче преди да го запамета GSW писка рестарт, за да премахне зловредния код. И не го запаметих. Сега пак ще направя.

Ако не е на реална машина не си и прави труда според мен -там резултатите се изкривяват !

Пълни глупусти! Аз току що пробвах. Слагам само plugin-container и Mozilla заспива. :nono:

Теста е на реалната машина! Сега май пак ще трябва да го правя.

Пълни глупусти! Аз току що пробвах. Слагам само plugin-container и Mozilla заспива. :)

Теста е на реалната машина! Сега май пак ще трябва да го правя.

И браузера ти става уязвим а и дай клип как си го направил че да видят всички които ползват FF :nono:

Ето и на кои файлове правя теста:

Click

Отиваш в папката на Mozill-а с десен клик на plugin-container и Label as Untrusted, след тоав пак повтаряш същото. Общо 2 пъти. Когато е не доверено приложение се огражда в червено. Айде пак ще правя клипа.

Ето и на кои файлове правя теста:

Click

Virut има ли между тях?

Пълни глупусти! Аз току що пробвах.

Кое е глупост и какво си пробвал,ти четеш ли изобщо по назад за какво точно пишем?

Отиваш в папката на Mozill-а с десен клик на plugin-container и Label as Untrusted, след тоав пак повтаряш същото. Общо 2 пъти. Когато е не доверено приложение се огражда в червено. Айде пак ще правя клипа.

Давай,защото при мен не се получи! Трябва и firefox.exe да е там (да не се стартира като изолирано приложение) за да не забива браузъра,ама няма кой да чете!

Кое е глупост и какво си пробвал,ти четеш ли изобщо по назад за какво точно пишем?

Давай,защото при мен не се получи! Трябва и firefox.exe да е там за да не забива браузъра,ама няма кой да чете!

При мен не забива, а съм добавил само plugin-container :nono:

Има вирути 2, които Mohican ми даде. :speak:

Ааа, сега видях. Клипа се е запазил :):)

Сега ще направя още един след сканиране на MBAM. :nono:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.