Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

мисля си ...

дали майка ще ме убие? .. как ще го направи... защо ще го направи вече знам...отворих и новата кутия с цигари и 5 успяха да избягат в суматохата...

а иначе: кога ще умра... как ще умра... защо?! ще умра... и най-важното което си мисля...а дали ще умра?

тъй че ви каня на погребение утре след 16:00 когато уважаемата ще се върне от работа и ще последва луд скандал! :D

Редактирано от spellsingero (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 84,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• youaremydesire
    youaremydesire

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уч

• Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече нача

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа

Сега да се извиниш на детето и да му козируваш сутрин, обед и вечер 2 седмици подред :D

напротив, заканих му се, че другата година ще го стягам здраво и да си опича акълЯ. Не, че той нещо се стресна, де хахаххаха

Проблема е друг. Вчера свърши газта докато се печеше кекса. Кекса го доопекох в комшиите. Обаче сега няма как да си направя кафе. Друг е въпроса, че в веделя ще ми е трудно да си купя газ.............

Обаче сега няма как да си направя кафе.

Това за мен е голям проблем сутрин! Намери ли решение?

Това за мен е голям проблем сутрин! Намери ли решение?

мхммммм - запарих си го :baby:

приятно съм изненадана от факта, че намерих производителя на онези зелени седалки от тенис-корта :yanim: Сега смятам да му задам няколко въпроса :(

Хммм два дни бях в разход, сега съм в приход :( ... Това са думи на майка ми ... Ама така е ... Който отсъства :P Значи какво ми остава ... още един етаж + 1 стая за чистене :yanim: .. Няколко перални .. добре,че поне има сготвено .. :baby:

Ох .. ама то не ми остана , още това лято и ако е късмет ще се махам от тук ;)

Вече не сънувам ,че летя,обаче ме страх високата скорост ,която вдига метлата :cool:

Вече не сънувам ,че летя,обаче ме страх високата скорост ,която вдига метлата :cool:

Увеличи пиенето.

мисля си ...

дали майка ще ме убие? .. как ще го направи... защо ще го направи вече знам...отворих и новата кутия с цигари и 5 успяха да избягат в суматохата...

а иначе: кога ще умра... как ще умра... защо?! ще умра... и най-важното което си мисля...а дали ще умра?

тъй че ви каня на погребение утре след 16:00 когато уважаемата ще се върне от работа и ще последва луд скандал! :down:

Сбогом!Беше ни приятно да си сред нас,макар и за малко! :wors:

Двете пържолки доста повдигнаха духа ми....:cool:

Не знам дали it's a bargain, но си всех Logitech V550 Nano и съм супер доволна. Вече ми беше писнало да сменям мишки на 6 месеца, а тази е с 3 години гарация и доста обещаващ живот на батериите.

offtopic.gif

Зарадвало се котето на новата си мишка.tongue.gif

Моято не е нано, но също така Logitech Laser Mouse 2,4 G. Също така съм много доволен и може би единствената забележка е относно рекламирания живот на батериите - 12 месеца. Може и 12 месеца да е, но не и ако е перманенто включена, както моята стои по подразбиране. ако е постоянно включена издържат едва около 3 месеца и половина.

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

оффффффффф

• Автор

Мдаааааммммм......

който ми намери Общия Градоустройствен План на гр.Велико Търново ще му направя торта Гараш само за него/нея

край. Писна ми. Утре ще им звънна в кадастъра и ще ги питам коя зона е.

започвам да мисля за глупости, че ми увря мозъка цял ден. То, сякаш не е неделя :mad:

• Автор

Троснат съм, че мислиш толкова за родния ми град... :mad:

Троснат съм, че мислиш толкова за родния ми град... :mad:

писна ми от родния ти град

• Автор

писна ми от родния ти град

A аз тъкмо се възторгнах от любовта ти към него и тенис кортовете му... :mad:

A аз тъкмо се възторгнах от любовта ти към него и тенис кортовете му... :wors:

не се заблуждавай - аз съм от лошите :mad:

• Автор

не се заблуждавай - аз съм от лошите :mad:

Змия съм хранил в пазвата си... :wors:

Змия съм хранил в пазвата си... :mad:

не - скорпион съм :wors::):lol6:

п.п. С чертежите на това чудо мога да те пакетирам целия и да те изпратя като колетна пратка на Дийката :lol6:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Автор

п.п. С чертежите на това чудо мога да те пакетирам целия и да те изпратя като колетна пратка на Дийката :wors:

Нема нужда, тя ше си идва от странство. Аз затва вчера казах, че ше ме огрее :mad:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.