Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш когато станеш на 18 ?

Featured Replies

О, ами ако питаш мен, предпочитам да мисля, че всеки момент мога да умра, и да живея като за последно, вместо целият ми живот да е част от някакъв график, органайзър или каквото там искате. Да се предполага, че той е като някакъв филм с изтъркан сюжет и че знаеш точно какво ще се случи. И в никакъв случай не искам животът ми да се превърне в монотонно повторение на действия. Всеки ден да бъде абсолютно същия като предния. Съвсем спокойно и сигурно да кажа, че на същата дата след 10 години ще правя абсолютно същото нещо. Както и на следващия ден. Да се предполага, че няма да се случи нищо неочаквано и т.н.Предпочитам да живея за днешния ден и да очаквам с нетърпение утрешния, за да видя какво ще стане. Нека се върна на метафората с филма: предпочитам животът ми да е качествен филм с неочаквани обрати, с щастливи и нещастни моменти. Предпочитам да ми е интересно докато живея, вместо целият ми свят да се върти около някаква конкретна цел. Нямам нищо против целите, и аз имам цели. Но не загърбвам всичко останало стремейки се към едно конкретно нещо...

Живей щом искаш като за последно, но недей мисли, че всеки момент може да умреш.

Приятел много си ми симпатичен (заради VW-на ;) ) и затова ще ти дам един съвет, че като те гледам си тръгнал по моите стъпки. И аз така като бях на 18, преди около 10 години, се явих на едни кандидатстудентски изпити в София и Пловдив. На шега на майтап взех че ги издържах с добра оценка и на двете места - 5.50 и 5.80 . С още по-голяма шега взех че завърших с 5.50. А сега дипломата си лежи вкъщи в едно чекмедже и в близките 5-10 години едва ли ще работя нещо с нея. Вместо да си пилееш годините по унитата, не повтаряй моята грешка и на доста мои връстници, а си намери доходна професия с която ще можеш да дръпнеш пред връстниците си, а така между другото ако искаш ходи задочно на уни. И аз btw учих "нещо за компютри", но записах втори курс и след първия триместър се отказах и записах онова в което бях добър. Основно защото се искаше редовно четене и много смятане. А аз съм много добър в няколко дена четене преди изпита и рязане на пищови...

Не знам каква е тази мания задължително да си в университет даже след него да работиш цял живот нископлатена работа.

Грешката, която се прави в университета е, че в него не се влиза, за да придобиеш умения и знания, които ще ти трябват в професията, която си избрал, а просто се влиза, за да има още няколко години купони и напивания. Докато човек се усети вече е на 30 и се чуди какво да прави.

Колкото до карането на камиони в чужбина, ако някой си мисли, че е толкоз лесно и приятно и че всичко е като детска игра жестоко се е излъгал. Особено в момента.

• Отговори 51
  • Прегледи 12,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще подкарам 19-тата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.