Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се логна?

Featured Replies

Ужасен ужасссссссссс! Разбъзиках си езиковите настройки и не мога да си влезна в компа с паролата. :speak: Някой знае ли как се процедира, че не ми се преинсталира всичко пак? Два пъти влязох случайно, но вече нямам подобен късмет... sad.gif Два месеца се мъча. Който ми помогне, много го обичам, лично!!!!!!!!!!!!!!!!! :laughing4::mad:kiss.gif

Ужасен ужасссссссссс! Разбъзиках си езиковите настройки и не мога да си влезна в компа с паролата. ;) Някой знае ли как се процедира, че не ми се преинсталира всичко пак? Два пъти влязох случайно, но вече нямам подобен късмет... sad.gif Два месеца се мъча. Който ми помогне, много го обичам, лично!!!!!!!!!!!!!!!!! :clap::)kiss.gif

За коя версия на Windows (Xp, 7) става дума?

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

клавишната комбинация за смяна на езика бачка (обикновено е ctrl+shift или alt+shift), въпреки че няма икона от която да я промениш. ако си на xp натискаш 2 пъти ctrl+alt+del да ти изкарва другото меню за логване - там даже май се показва иконката и на езика, отделно може в поленцето за поребител да видиш на какъв език пишеш... друг вариант е дърпаш hiren's boot cd и с него чупиш паролата

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

;) Много мерси, ще пробвам. ХР ми е сглобиавано, но си е добро. А ина4е иконката с езика не иска да реагира. Предпо4итам да разбия паролата, но това къде го дърпам и как работи...?

kiss.gif

Намерих го , но са няколко версии...Може ли линк????????????? :baby: Да не се объркам...

Дърпай нек'ва версия, всички вършат работа. Записваш го на диск като имидж, зареждаш от него, отиваш в раздел "пароли" и си харесваш програма, с която да махнеш паролата. Active Password Changer мисля се казваше тази, която ползвам. Лесно се работи с нея, само четеш какво пише на екрана.

• Автор

:clap: Намерих changera!После ще видим, Много мерси!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laugh.gif:cool::computer8::inlove1::inlove1::inlove1::inlove1::inlove1::wow:

Не можееееееееее, не ми се зарежда диска, нещо особено ли е записването? :speak:

Моля за един линк !

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Не можееееееееее, не ми се зарежда диска, нещо особено ли е записването? :rolleyes:

Моля за един линк !

http://www.kaldata.c...tion=boardrules

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

А твой ли е компа???

Редактирано от GoGoRaN (преглед на промените)

Защо направо не преинсталираш, а се занимаваш да търсиш програми и т.н. ? O_o

Защото не е негов компютъра и иска да влезе така си играхме ние в училище да разбиваме паролата на админа

Не можееееееееее, не ми се зарежда диска, нещо особено ли е записването? :rolleyes:

Моля за един линк !

Трябва да го запишеш все едно запписваш уина на диск да бъде буутващ

• Автор

Oле, какво ме направихте бе? Аз дали щях да съм толкова зле, ако ме тревожеха чуждите компове? И съм жена! И лаптопа си е мой, и не зарежда вече втори диск, даже трети...Сега като сме наясно, извинете че исках линк, ама то аз от тук някъде в сайта дръпнах буутчето...Но незнам как се записва буутващо...

Не ми се преинсталира, защото за всяко дребно нещо го правя и вече искам да си запазя инфото, най ве4е много снимки, и то работни... :blink:

...Но незнам как се записва буутващо...

Стартираш Nero Burning Rom > на първия прозорец, който ще ти изскочи даваш Cancel > цъкаш Recorder > избираш Burn Image > посочваш файла, който си изтеглила (с разширение .iso) > избираш носителя (ДВД/ЦД) > даваш Burn Успех :biggrin:

• Автор

Исо бърнър ли? Много се обърквам,,, Има 1000 неща в папката.

Исо бърнър ли? Много се обърквам,,, Има 1000 неща в папката.

НЕРО БЪРНЪР но значи прди това трябва да си направиш исо файл с нлайт

• Автор

Неро е доста различен за Виста и лаптопи... Лите 9?

Малееееееееееееееееееееееее, ве4е май да преинстьлна? Ама пак тея бърнери....

При следващата преинсталация просто не слагай парола.

П.П. Ако случайно паролата е на кирилица, при въвеждането в полето някой път се ползва подредбата по БДС, а не фонетичната. Не знам защо става така, но при мен се получи един път това.

Неро е доста различен за Виста и лаптопи... Лите 9?

В целия пакет НЕРО има една единствена програма, която ти трябва. Това е точно Nero Burning Rom. Указанията по-горе са за нея. Ама не Nero Express, или Nero Start Smart, ами Burning Rom. Не че не можеш да го направиш и с другите, но трябва само да намериш къде в опциите има запис на имидж (даже е по-лесно сигурно, но не ги ползвам и не мога да ти дам точни инструкции).

http://www.magiciso.com/download.htm Това ще ти е по-лесно. Просто посочваш исото и записваш. А за преинсталация зарад една парола ми се вижда да стреляш врабче с атомна бомба. :down: Просто си ги записвала досега на Data Cd, а не като исо. Порови се в програмата и става лесно.
  • Автор
:wub: Никакви пароли вече! Сега спретнах 3 буута но от цялото нещо реших все пак да преинстална... Нещо много красивооооооооооооооооо...........Само 7 ще кажа.... :D;):super:

Предлагам ти ако преинсталираш да сложиш парола с цифри например: 159753, 301290, 30129019753

• Автор

Много сте мили! А иначе аз справих с едно нещо, което се казва ImgBurn, лесно е много... После ще видя вкъщи дали ще стане.Благодаря, знаех си че ще ми помогнете. Един приятел ми предложи да ми хакнел компа, че нямало друг начин... Ужас, нали? :super:

При следващата преинсталация просто не слагай парола.

П.П. Ако случайно паролата е на кирилица, при въвеждането в полето някой път се ползва подредбата по БДС, а не фонетичната. Не знам защо става така, но при мен се получи един път това.

Май това е, понеже не ме вкарва нито с вг, нито с англ.

А може би тъпото XP е виновно, така и не можах да сложа кирилица,,,а това уж го мога.

• Автор

Aйде, язък! Преинсталирах си успешно едно хр и сега както винаги не мога да оправя резолюцията. Буута ми каза 4е бил демо и не махал пароли и реших да не се занимавам. А сега се дразня изключително на мазаницата... И има само две опции за резолюция, и двете са ужасни... :down::yanim::down:

Aйде, язък! Преинсталирах си успешно едно хр и сега както винаги не мога да оправя резолюцията. Буута ми каза 4е бил демо и не махал пароли и реших да не се занимавам. А сега се дразня изключително на мазаницата... И има само две опции за резолюция, и двете са ужасни... :down:help wanted3.gif:huh:

Каква ти е видео картата?

Защото трябва да си инсталираш драйвери за видеото.

• 15 години по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.