Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с GeForce 7025

Featured Replies

с чисто нов комп сьм свалих няколко игри и всички сечат покривам изискванията им

Ми кажи какъв е компютъра и с каква ОС си?

Покриваш изискванията ама на Spider Solidare с тази карта...няма смисъл да пробваш с други игри.Най-много CS да ти тръгне.

много добре ти е отговорил "coolmeen"....,не се опитвай да подкараш новите игрички,а кажи ако имаш някакви спестявания.....та да ти препоръчаме някаква външна видео карта :)

с чисто нов комп сьм свалих няколко игри и всички сечат покривам изискванията им

Като се взима нещо, принципно трябва да знаеш за какво ще го използваш... Дали ще означава консултации, Google или приятели, трябва да се направи точна и реална сметка на пари и възможности. Аз лично съм на GeForce 9600, защото исках да използвам добре както програми за рисуване, така и игрички ( не се хваля просто давам пример :x ) Затова имай на предвид в бъдеще какво ще правиш за да знаеш какво да взимаш!

Като за начало може да смениш резолюцията на игрите с по-малка и детайлите на играта да са на Low (ако има в настройките на играта), докато си вземеш друга видеокарта.

Може да игрaеш също малки игри от типа които предлагат Reflexive или Bigfishgames или подобни.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Като за начало може да смениш резолюцията на игрите с по-малка и детайлите на играта да са на Low (ако има в настройките на играта), докато си вземеш друга видеокарта.

Може да игрaеш също малки игри от типа които предлагат Reflexive или Bigfishgames или подобни.

Не просто друга видеокарта, защото става дума за вграденият в дънната платка видеоконтролер. Така че ще се купува първата(дискретна) видеокарта.

• Автор

ми аз имам от стария само че е MX 440 ma sigorno pak nqma da moga da igraq novite igri

ми аз имам от стария само че е MX 440 ma sigorno pak nqma da moga da igraq novite igri

Няма и как да я поставиш на ПЦИ Експрес слота.

• Автор

ми аз като си купя нова каде ще я сложа предложете ми някоя карта компа го използвам предимно за игри

ми аз като си купя нова каде ще я сложа предложете ми някоя карта компа го използвам предимно за игри

кажи някаква сума за да ти се предложи някаква видео карта :wors:

а и кажи от къде си купил компютъра,че така като чета стигам до извода,че не си сглобявал компютъра, а си взел готова конфигурация(което по принцип е пълна набутвация) :cool:

Редактирано от blackarcher (преглед на промените)

Първо прегледаи Как да разберем с какъв хардуер разполагаме? и дай информация за хардуера.

Предполагам че става въпрос за компютър купен от бакалия като гледам вградената видео карта, това предполага и слабо захранване и кофти кутия.

Първо прегледаи Как да разберем с какъв хардуер разполагаме? и дай информация за хардуера.

Предполагам че става въпрос за компютър купен от бакалия като гледам вградената видео карта, това предполага и слабо захранване и кофти кутия.

Как очакваш да ти се помогне? Дай цялосна информация за хардуера и софтуера.Ако неможеш да инсталираш еверест препиши данните от гаранцията.

Кажи и кой игри се опитваш да играеш.

• Автор

750GB WD caviar blak SATA2 \ DDR 800 MHz Elixir \AMD Athion II X2 240 Dual Core zaxranvaneto-460W ATX PowerSupply

fuul spectrum Hammers NFS Shift medal of honor

750GB WD caviar blak SATA2 \ DDR 800 MHz Elixir \AMD Athion II X2 240 Dual Core zaxranvaneto-460W ATX PowerSupply

Дънната платка какво е?

Хардиска ти е добър.

Процесора е достатъчен за повечето игри.

Рам паметта вероятно е DDR2 обема неизвестен, имай предвит че и вграденото видео дърпа от рама.

Захранването е добре да се смени с качествено особенно ако ще се слага и видео карта.И тук пак опираме до модела на дъното.

Колко пари даде за този компютър? И защо не попита преди да купуваш? Жар не е чак толкова лош магазин ама готовите им конфигурации са отврат.

п.п Пиши на кирилица!!!

С това видео просто няма шанс да играеш на нещо по различно от пасианс и игри от преди 5години.

Човека са го набутали а вие забивате още пирони в ковчега.

Като се взима нещо, принципно трябва да знаеш за какво ще го използваш... Дали ще означава консултации, Google или приятели, трябва да се направи точна и реална сметка на пари и възможности. Аз лично съм на GeForce 9600, защото исках да използвам добре както програми за рисуване, така и игрички ( не се хваля просто давам пример :x ) Затова имай на предвид в бъдеще какво ще правиш за да знаеш какво да взимаш!

Ако си беше последвал съвета можеше да ти препоръчаме нещо по-добро от GeForce 9600 ако си я купувал преди година две добре, ама в момента има много по добри карти за същите пари.

Редактирано от ПетьоСтоянов (преглед на промените)

то като гледам,тази конфигурация я няма в ценовата листа,сигорно някой от продавачите е влязъл в скалда и какво имало ти сглобил един компютър ;)

сигорно са ти дали и подарък (+подарък пролетен компект: саксия и семена за нежни пролетни цветя) :)

Редактирано от blackarcher (преглед на промените)

Готови конфигураций навсякаде са отврат.С много малки изключения на фирмите който наситина продават компютри.Мнение на клиeнт(500хард,3gb ram,1gb video много як комп).По темата,грехота е да сложиш този хард на този комп.Изводи си прави сам.

сигорно са ти дали и подарък (+подарък пролетен компект: саксия и семена за нежни пролетни цветя) ;)

LOL :)

Готови конфигураций навсякаде са отврат.

Никога не взимам готови...

praven e ne e gotov

450

Asrock N68-SAM AM2+AM3

за трети път:предлагам да кажеш някаква сума за видео и захранване.......ако не забравяш за игрички :)

(извинявам се ако съм бил груб) ;)

рамта марката не ми харесва (личен опит) имам 2 гб еликсир 667мхц даже при лек клок не можа да запали компа :) . Преди бях с 1гб кингстън да ти кажа бях по - доволен от сегашната.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.