Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отиде си Рони Джеймс Дио

Featured Replies

Днес ни напусна един от най-големите! Поклон пред паметта и творчеството му! Почивай в мир!

Message from Wendy Dio

Today my heart is broken, Ronnie passed away at 7:45am 16th May. Many, many friends and family were able to say their private good-byes before he peacefully passed away. Ronnie knew how much he was loved by all. We so appreciate the love and support that you have all given us. Please give us a few days of privacy to deal with this terrible loss. Please know he loved you all and his music will live on forever.

- Wendy Dio

http://www.ronniejamesdio.com/

http-~~-//www.vbox7.com/play:b3a3c7e5&start=7

Е не...

Просто не е истина!

Колкото и пресилено да звучи за някои, музиката осиротя...

Поклон пред паметта му!

Едит:

За тези, които не знаят кой е Рони Джеймс Дио едитвам с малко инфо.

Почина Рони Джеймс Дио

Публикувано изображение

17 май 2010 / БГНЕС

Хеви метъл музикантът Рони Джеймс Дио изгуби битката с рака на стомаха. Той беше на 67 години.

Вокалистът на Heaven & Hell е починал в болницата в Хюстън, щата Тексас снощи. Първоначално, неговата съпруга Уенди отхвърли слуховете в интернет, че той е починал по-рано през деня, но разкри, че не се чувства добре, а впоследствие призна, че е съкрушена от загубата на обичания си съпруг.

В съобщение пред Blabbermouth.net, Уенди заяви: "Днес сърцето ми е разбито. Рони почина в 7.45 ч неделя, 16 май. Много, много приятели и семейството успяха лично да се сбогуват с него, преди той да си замине от този свят. Рони знаеше колко много беше обичан от всички. Ние оценяваме любовта и подкрепата, която всички ни дадохте. Моля ви дайте ни няколко дни, за да се справим с ужасната загуба. Искам да знаете, че той ви обичаше всички и неговата музика ще живее вечно".

Роналд Джеймс Падавона е роден в Портсмът, Ню Хампшър в семейството на италиански имигранти през 1942 г. Впоследствие, променя името си на Дио, взаимствано от името на италианския мафиот Джони Дио. Той добива слава през 1957 г. с групата The Vegas Kings, която променя името си няколко пъти, преди да се разпадне през 1967 г. След това Рони застава начело на Elf със своя приятел китарист Ник Пантас, преди да създаде друга група - Рейнбоу. През 1979 г., Дио се присъединява към Блек Сабат, където замества Ози Озбърн, но само след три години напуска, за да създаде групата Дио

Heaven & Hell обявиха само преди няколко седмици, че отменят всичките си летни концерти, в резултат на влошеното здраве на музиканта.

Уикипедия инфо

Редактирано от algor (преглед на промените)

Неееееееееееееее, не може да бъде! Сринахте ме! Баси, отиде си част от живота ми. Знам, че беше болен от рак на стомаха, но все таях някаква надежда, че не е истина, че операциите и терапията ще направят чудото... Не би! Почивай в мир, Рони! Ти си отиде, но Catch The Rainbow, The Tample Of The King, Long Live Rock'N'Roll, Kill The King, Rainbow Eyes, Neon Nights, Heaven And Hell, Lonely Is The Word, Holy Diver са тук и ще останат със златни букви в историята на рока. И ще ги пеем и без теб, Рони, но никога няма да е същото! Мир на праха ти!

Отиде си велик музикант... Израснах с музиката му - слушах я на плочи и касетки...

Нека почива в мир... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Великолепен певец и композитор.

Израснал съм с музиката му, а ето вече го няма http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Лека му пръст на Рони Джеймс.....

Гадно.........Дълбок поклон! Израснах с неговата музика.

Истинската фамилия на Рони е Падована. Същинската му кариера започва след предложение на Роджер Гловър и Ян Пейс през януари 1972г, да се присъедини към тях. Сформира се група Elf, която прераства в Deep Puprle. Успоредно той издавал солови албуми. Разпада на Deep Puprle отвежда Dio при Richie Blackmore и се заражда Rainbow. Към тях се присъединява Cozy Powell. Надмощие за диктаторство или пък лидерство вътре в групата от страна на Richie Blackmore къса конците и най-популярната Rainbow се разпада. Richie Blackmore залитал по комерческата музика. На свой ред Dio преминава в печелещата популярност Black Sabbath през май 1979г. В този случай Dio не издържал на изкушението да замени Ozzy Osbourne в Black Sabbath. Пик в кариерата на Dio е 1985г. От там насетне следва залез. Най-сабатовската песен се счита Neon Knights, най-култовата му песен за мен e тази:

Той замина при песента си.

още 1 велк музикант си отиде от тоя свят

няма вече кой да прави такава музика

светла му памет

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Най-великия.Още не мога да повярвам,надявах се да го видя на живо на Васил Левски,но не било писано..... По-времето на желязната завеса имаше едно предаване късно вечерта по радио Христо Ботев за такъв вид музика тогава го чух за първи път бях 12-13 годишен.Заради НЕГО слушам тази музика и ще продължавам да я слушам. А ето и защо за мен е най-великия

И 24 години по-късно http://www.youtube.com/watch?v=t8cAdMLvF_A&a=GhWsa1KWYH8&playnext_from=ML Поклон и почивай в мир Рони

Не мога да повярвам, че Господ ни отнема най-великите музикални личности, а не *************** чалгари и чалгарки. Уникален глас, един от малкото истински добри певци вокал на сабат, райбоу и el.elves, H&H. Поклон почивай в мир. :mad::ph34r::crying10:

Редактирано от Alexxx888 (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...
невероятен нека с този клип да почетем гения на рок музиката
  • 3 месеца по-късно...

Немога да кажа нищо освен краля на рока си отиде израiнах с негови песни обаче той отива в по-красив свят http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Публикувано изображение

Редактирано от ZaichYy~~* (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Рони, почивай в мир!

Този човек ще се помни винаги. Малко са тези, които могат да бъдат сравнени с него.

Според мен няма по-добър начин да бъде почетена паметта му от това - бях там, който също е бил, знае за какво говоря - цялата публика крещеше в един глас още на отварящия риф. Браво на Anthrax - перфектно свързаха 'Heaven & Hell' с 'Indians', а Joey Belladonna хем пее страхотно, хем страхотно имитира Dio.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.