Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си намеря гадже?

Featured Replies

Още един мъж, който поставя всички жени под един знаменател... и всички мъже, между другото. Не се ли е случвало някой твой приятел да си хареса, някоя, която да не е дългокрака и добре сложена? Някоя, която никога не би те спечелила? А дали се е случвало някой твой приятел не само да си хареса някоя такава, но и да му се наложи да се мъчи да я спечели? И все пак тя да го отреже, защото си е избрала някой друг? Даже не е задължително да ти е приятел. Все трябва да имаш познат, с който да се различавате във вкусовете.

А жените... е, доста се интересуват само от пари, но не си ли срещал някоя, която да предпочита нещо друго? Не говоря за секс, разбира се, а за нещо по-... мм нравствено? морално? лично? Знам ли, нещо нематериално. Сега ще направя нещо, което попринцип не харесвам - ще поставя мъжете под общ знаменател. Не за друго, а защото не съм срещала мъже/момчета, които да мислят по друг начин. Може да греша и все пак... Чудя се вие, мъжете, как може едновременно да подкрепяте идеята, че жените се интересуват само от пари и идеята, че са дотакава степен сантиментални, че чувствата ги заслепяват дотолкова, че не обръщат внимание на другото?! Това са напълно противопоставящи се тези!

А и "вечните проблеми" при жените рядко... или по-точно, не много често са свързани с пари. По скоро са от типа "Ох, защо Х не ме обича, а обича Y *неспирен плач*" или "Защо Х пак го няма, сигурно си е намерил друга!!!". Тея проблеми с пачка можеш ли да ги решиш? Е, не!

Споко, те тия с пачките ги мятат по дългокраките до време...

Като изчезнат пачките с 200 си хващат някоя късокрака и възпълничка, женят се, ражда им се дете-две и се скъсват да обясняват на целия свят колко е хубаво човек да е женен по любов, а не да го харесват заради парите му.

А, да...и нещата за морала и нравствеността също проповядват ежедневно.

Да не говорим колко са плащачи и са красавици всички в интернет(

• Отговори 93
  • Прегледи 54k
  • Създадено
  • Последен отговор

Като нямах един лев, стоях дълги години без приятелка и секс.

Амче, като няма какво друго да намери в теб, гледа парите.

Аз не съм виновен, че някоя е проста, или дори завистлива Риба, ще ме прощаваш.Нито ме познаваш, нито можеш през плет да ме докоснеш даже.То се иска акъл, тичай да си го търсиш.Ако на едно хлапе му дадеш $ 100 в ръката, ще ги хвърли като хартийка.Дай ги в ръката на някой, който оценява, и това променя нещата.

P.S Мъжки, вземай си поука какви са българските жени, и защо гъркините наричат българките " дивачките, Публикувано изображениеот Севера ".

Редактирано от Madonna
Без обиди и излишни пререкания, моля! (преглед на промените)

Не те прощавам. Аз нямам никаква вина, че жените гледат само парите в теб, поради простата причина, че няма какво друго да им предложиш. Причина да си цапам ръцете и да искам да те докосвам-нямам.

Споко, те тия с пачките ги мятат по дългокраките до време...

Като изчезнат пачките с 200 си хващат някоя късокрака и възпълничка, женят се, ражда им се дете-две и се скъсват да обясняват на целия свят колко е хубаво човек да е женен по любов, а не да го харесват заради парите му.

А, да...и нещата за морала и нравствеността също проповядват ежедневно.

Да не говорим колко са плащачи и са красавици всички в интернет(

Не знам какво да кажа но аз съм на мнение по добре сам от колкото в лоша компания . За парите какво да кажа , еми спрямо Берлускони преживявам някак си !

Амче, като няма какво друго да намери в теб, гледа парите.

Аз знам че гледа парите ама има някои и това не знаят . Когато вече си на положението (финансово) не е важно тя как ще ме гледа и дали ще е с мен заради парите а аз какво ще намеря в нея защото няма хич да ме интересува баща и колко пари имал и подобни .

Безмислено е в този форум да се спори на тази тема просто защото тук всички са изключения , за пореден път съм се уверил .

Добре че реалния живот не е форума че не мога се оженя ако реша . А вие с претенциите търсещи любоФ и разбиране се молете да не приемат закона за горна граница на инвитрото че тогава ...

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

За какво ти е гадже като имаш интернет?! :Д

А недей така интернета неможе да замени...обиждаш нежния пол. :>

По тая логика има надуваеми кукли.

то по тая логика, няма защо да се обиждаме и ние си имаме вибратори :wors: и ръчички :cool:

Аз знам че гледа парите ама има някои и това не знаят . Когато вече си на положението (финансово) не е важно тя как ще ме гледа и дали ще е с мен заради парите а аз какво ще намеря в нея защото няма хич да ме интересува баща и колко пари имал и подобни .

Безмислено е в този форум да се спори на тази тема просто защото тук всички са изключения , за пореден път съм се уверил.

Добре че реалния живот не е форума че не мога се оженя ако реша . А вие с претенциите търсещи любоФ и разбиране се молете да не приемат закона за горна граница на инвитрото че тогава ...

Нормално е като си грозен и тъп, но с пари, а до теб се мъдри готино гадже, то да е с теб да е заради парите. Едва ли има богат дядко с готина мадама, който да се самозалъгва, че мацката е с него заради лИбоФ.

Не знам кой е изключение и кой не, но човек като те слуша ще вземе да помисли, че нормални човешки същества няма.

Оказва се, че от 6 млн. население(примерно), 3 трябва да са богати, за да могат да се оженят(защото жените гледат само кинтите). Останалите 3 трябва да красиви, за да могат пък да докопат някои от тези с парите.

Нормалните, бедни и симпатични хора ги зарежете, те си имат ръчички.

И какво като приемат горната граница за инвитро?

Нормално е като си грозен и тъп, но с пари, а до теб се мъдри готино гадже, то да е с теб да е заради парите. Едва ли има богат дядко с готина мадама, който да се самозалъгва, че мацката е с него заради лИбоФ.

Не знам кой е изключение и кой не, но човек като те слуша ще вземе да помисли, че нормални човешки същества няма.

Оказва се, че от 6 млн. население(примерно), 3 трябва да са богати, за да могат да се оженят(защото жените гледат само кинтите). Останалите 3 трябва да красиви, за да могат пък да докопат някои от тези с парите.

Нормалните, бедни и симпатични хора ги зарежете, те си имат ръчички.

И какво като приемат горната граница за инвитро?

Искрено ме развесели . Защо толкова упорито бягаш от реалноста . До каква възрастова граница между половете може да се говори за любов според теб .

В първото ти изречение думата "тъп" е не на място защото не се вързва за човек с пари . Грозен е много пресилена дума а отдавна жените не си търсят красиви мъже а такива с положение сред обществото или средата в която са . Да ти давам ли примери за грозни мъже в холивуд ,преуспели ! А ти може ли да ми дадеш пример за грозна жена преуспяла ? Доста би се затруднила , нали . За хубавите ябълки нали знаеш кои ги яде ;)

Примера които сте дала за 3 милиона е нищо повече от манипулация . Тия по невзрачните дами които се сливат с обществото са в контак със тия дето са по неплатежоспособни та тъи и едните и другите не са малко . Я сега ми кажи някоя красавица която ходи сериозно с някои студент от общежитие ! Все трудни въпроси как ми ги ражда тъпата кратуна , нали ! Единстените изключения са красиви мъже с пари и грозни жени ама там е защото са задръстени и са попаднали на професионалиска в бранша ама при тъпите , грозните и с пари тоя номер не не минава . Та за туи и убавите ябълки ...

Ако не си ме разбрала е просто защото не ти е изгодно .

Напротив, аз съм съгласна с теб.

Парите са важни. С тях се плащат сметките вкъщи, храната, дрехите, почивките, глезотиите.

Само, че автора на темата не е опрял до плащане на сметки, още по-малко пък ако е от средна класа семйство може да се надява скоро да забогатее.

И защо "тъп" да не се връзва с богат? Ми че има много тъпи богати хора, ето Парис Хилтън например. Мацката не блести от интелект, ама тати е богат, подобни по нашите ширини с лопата да ги ринеш.

Грозни богати жени също с лопата да ги ринеш, погледни политическия елит (и не говоря само за БГ). Грозни дебели лелки, ама с завидни джобове.

Ей тази например, да не е голямата хубавица:

Публикувано изображение

Богат и красив мъж с грозна жена? Тук се затрудних. Пък и не виждам, защо някой хубав мъж да се заглежда в грозни жени.

Само дето с теб не изяснихме въпроса под "богати" какво имаме предвид. Че то ако някой взима 2000 лв, заплата това си е средна класа.

Искрено ме развесели . Защо толкова упорито бягаш от реалноста . До каква възрастова граница между половете може да се говори за любов според теб .

В първото ти изречение думата "тъп" е не на място защото не се вързва за човек с пари . Грозен е много пресилена дума а отдавна жените не си търсят красиви мъже а такива с положение сред обществото или средата в която са . Да ти давам ли примери за грозни мъже в холивуд ,преуспели ! А ти може ли да ми дадеш пример за грозна жена преуспяла ? Доста би се затруднила , нали . За хубавите ябълки нали знаеш кои ги яде :yanim:

Примера които сте дала за 3 милиона е нищо повече от манипулация . Тия по невзрачните дами които се сливат с обществото са в контак със тия дето са по неплатежоспособни та тъи и едните и другите не са малко . Я сега ми кажи някоя красавица която ходи сериозно с някои студент от общежитие ! Все трудни въпроси как ми ги ражда тъпата кратуна , нали ! Единстените изключения са красиви мъже с пари и грозни жени ама там е защото са задръстени и са попаднали на професионалиска в бранша ама при тъпите , грозните и с пари тоя номер не не минава . Та за туи и убавите ябълки ...

Грозна жена преуспяла ?

Недей така -грозни жени няма.Има малко пиене.Като метнеш половин бутилка Дим Бим и Цецка Цачева ще ти изглежда красива.Тя според теб не е ли преуспяла в живота ? Ми да -само някакъв си предсетател на парламент е.

В тоя ред на мисли - чудно аз защо ли не познавам жени, които се интересуват само от пари ?

Може би живея в някаква паралена на твоята и на Fixt00l вселена или пък .

Докато бях студент пък сигурно всичките ми гаджета са били грозници.

Тц-тц-тц брей, как ли нямам вкус в тоя живот пък аз.

То пък какъв ли живот живея - без пари, грозен, но пък с претенции....брей да взема да се хвърля от някой мост, а ?

Докторе Бихте ли пояснили или уточнили преди колко време сте били студент . До колкото ви познавам форумно с две дъщери големи ако не ме лъже паметта няма да е било скоро . А по него време с една кока кола на училищната лафка и недаи си боже да имаш и видео VHS и си ти ... Сега сме 21 век 2010 да не забравяме . После аз не пия понякога наистина това е голям проблем , не мога си харесам нищо че и накрая за шофьор ме хващат . Тая от предния пост на снимката от кои крематориум я изкараха ! Ако ще да има всичките пари на този свят не мога да се прежаля . Но пък за някои грозни жени няма :yanim: Аз не казах че няма грозни преуспели а казах къде по холивуд има такива . Естествено чеда на комунисти да са с положение по наследство . После Док вие сте в такава среда където ви попадат жени с отегчен семеен живот и е нормално да срещнат разбиране . Ама хаиде да се пробваме на дискотечен лов на тинеиджерки със средна заплата , по трудно ще е нали . А сега си представи ако харчиш с лека ръка дали ще е същото и дали няма всички да пунтират много Флюбени !

До колкото ви познавам форумно с две дъщери големи ако не ме лъже паметта няма да е било скоро . А по него време с една кока кола на училищната лафка и недаи си боже да имаш и видео VHS и си ти ...

Сега сме 21 век 2010 да не забравяме .

После Док вие сте в такава среда където ви попадат жени с отегчен семеен живот и е нормално да срещнат разбиране .

:yanim: Тук вече ме разби. Доктора не е толкова стар, има още хляб в него.

Това със средата е обидно. Всеки живее такъв живот, какъвто му харесва женени или не.

:yanim: Тук вече ме разби. Доктора не е толкова стар, има още хляб в него.

Това със средата е обидно. Всеки живее такъв живот, какъвто му харесва женени или не.

Хаиде да не преиначаваме , не съм обидил никои като съм имал в пред вид че е доктор и е нормално да контактува с много различни хора , всекидневно .

Съжалявам ако е прозвучало така . Естесвено че всеки си живее живота как му харесва аз никои не съм упрекнал .

В първото ти изречение думата "тъп" е не на място защото не се вързва за човек с пари . Грозен е много пресилена дума а отдавна жените не си търсят красиви мъже а такива с положение сред обществото или средата в която са . Да ти давам ли примери за грозни мъже в холивуд ,преуспели ! А ти може ли да ми дадеш пример за грозна жена преуспяла ? Доста би се затруднила , нали . За хубавите ябълки нали знаеш кои ги яде ;)

ПФахахахаха, направо ѝ го **** :yanim: То, затова жените - крадли са много умни, милионерки, измамили сума ти хора чрез не-бай Тошо, дето навремето им дал еди-какво си под сурдинка.Сегашното ми момиче го проверих лесно, и наистина не е с мен заради парите, някои неща си личат.Ще я видим с годините дали ще се промени.Огромният проблем на тая пасмина, наречени българки, е чалгата, която ги накара да си въобразят, че дебеланките, грозни като вещици, както и анорексичките с " красота и тела " са принцеси, и под принц надолу не признават.Има сума цигански...извинете, чалга песни, в които се писка фалшиво, защото нито една не може да пее, че са кралици и дори с милиарди не можеш да ги свалиш.Точно на една силиконова, миризлива селянка тръгнали да предлагат мъжете с положение и успехи (някой да ме ощипе, моля ви !)... Наскоро четох случайно един скандал как някаква чалга-звезда напуснала мастит богаташ, защото се ФЛИЮБИЛА в един младеж, който няма и 20 години навършени...А момчето било наследник на алкохолната империя на баща си, буахухахауха....Как не се влюбиха в някой общ работник, или беден студент, както намекна бат` izabel1, има толкова много щастливи филми и приказки, ама НИТО ЕДНА не се сбъдна...По времето на Trichocephalus наистина е било различно, но вече не е.Още от 1996 насам, когато се народи тая измет, наречена чалга.Много усилия ми спестява това, да разбера дали някоя кандидатка е чалгарка.Значи гаранция е нищожество, с промит от " текстовете " на " песните " " мозък " (май много станаха тия кавички, бре...). Карал съм именно такива чалгарки, някои завидно красиви, да оставят гаджето си заради мен, как ли, след като " нямали какво да намерят в мен "... И излизам с нея веднъж, и ѝ бия шута, дори без да съм я *****. Много е лесна за разбиране женската психика-с пари, значи с положение, успял, СТАБИЛЕН - а, значи ще ме носи на ръце и аз ще си мързелувам на негов гръб.

P.S izabel1, защо не можеш вече да получаваш нови ЛС, кутията ли препълни, или нещо наказание има ?

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Най-простото нещо, което можете да направите е да погледнете в профила на Трихо и да видите, че човека не е толкова стар, колкото го изкарвате. По негово време е било същото, като сега. А жени, които тичат по парите на мъжа е имало винаги и винаги ще има.

Най-простото нещо, което можете да направите е да погледнете в профила на Трихо и да видите, че човека не е толкова стар, колкото го изкарвате.

По негово време е било същото, като сега.

А жени, които тичат по парите на мъжа е имало винаги и винаги ще има.

Брей аз нямам навик да преглеждам профилите на потребителите , макар че ако сървирам от телефона дневно преглеждам по грешка поне дваисетина с този touch екран.

Че аз съм му бил батко с две години останал съм с впечатлението че е по голям от мен . Ами аз се изказах как беше по мое време а голяма разлика няма макар че аз студент никога не станах , просто не видях голямо бъдеще в ученето . Иначе доста студентки съм прибирал от спирки . Ако съдя по приятели които продължиха да учат май не съм сгрешил .

...Парите са важни. С тях се плащат сметките вкъщи, храната, дрехите, почивките, глезотиите...

Именно. Това е първото нещо, което гледа една жена в избора си за половинка. Дали ще бъде материално задоволена. Някои искат освен това, да бъдат и глезени с дрешки, почивки, бижута и прочие. Колко са тези, които биха преживели лишения и несигурност, заради обичта си към някой? А колко са тези, които ще го направят на практика, а не само мислено? Колко са тези, които при избор между бедност, страдания, любов от една страна и богатство, глезене и сигурен живот от друга, ще изберат първото? Отговорът е ясен и не би учудил никого, защото причината за него се корени в човешката природа. Десетки хиляди години мъжете са тези, които ловуват и носят храната в къщи, докато жената поема домакинската работа и отглеждането на поколението. Естествено такъв дълъг период на еволюция се пренася и в по-късното общество и не може да се заличи за няколко години еманципация. Затова и в съвременното общество жените предпочитат някой друг да свърши работата по осигуряването на поминъка вместо тях - много по-лесно и естествено им идва, отколкото те сами да се напрягат да изкарват пари. Разбира се има и такива, които могат сами да се погрижат за себе си, но по някакви причини отново търсят партньор с пари. Единици са тези, които сами изкарват пари да изхранят семейството, включително и половинката си, че и отгоре на всичкото да го обичат. Нормално е жените да търсят мъже с пари, лошото е, когато не предлагат нищо срещу тези средства. Вече друг е въпросът коя любов е по-силна - тази, която е минала през лишенията и страданията, или тази, която е материално задоволена и глезена.

Според писаното горе, отличавам четири типа комбинации (разбира се има и преливащи се екземпляри :help wanted3:) - бедна жена (наложница/предмет) с богат мъж - предлага секс и показност срещу пари; съвременна жена с достатъчни за своите нужди доходи с подобни на нейните средства мъж; жена с по-високи от мъжа си (който може да няма и никакви) доходи, която издържа семейството - обикновено не остава време за направата на деца; бедно семейство - най-голям процент в тази група е от по-възрастното поколение, тъй като младите отиват в чужбина. Кой от четирите типа преобладава в дадена държава, разбираемо, зависи от много фактори. Може би най-определящите са националното образование, култура и житейски стандарт. В България няма образование. Малкото хора с мозък в главата, гледат да напуснат държавата, заради ниския житейски стандарт. Многото хора, без мозък в главата, или напускат страната, или стават престъпници. Водещата култура е чалгата, която е благодетел на наличието на жени от първия тип (наложници). Затова, според мен, най-многобройна е първата група - жени, които се опитват да се продадат докато са млади. Някои успяват, други, стават проститутки, трети постепенно преминават в четвърта група, защото са преминали периода за образование и не могат сами да задоволяват нуждите си. Втората група е прякото следствие от еманципацията. За съжаление нашето общество все още е изостанало и членовете на тази група са малко и предимно в големите градове. Третата група са единици.

Изтривам онова, което не е по темата!

Мадона

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

момчето направо го отказахте да си търси гадже :)

В тоя ред на мисли - чудно аз защо ли не познавам жени, които се интересуват само от пари ?

Тц-тц-тц брей, как ли нямам вкус в тоя живот пък аз.

То пък какъв ли живот живея - без пари, грозен, но пък с претенции....брей да взема да се хвърля от някой мост, а ?

аз па се чудя как те търпи жена ти такъффф :)

Темата е разчистена..и ВСЯКО мнение, което не е по темата заминава в коша!

Големи хора сте,съобразявайте се с аудиторията! :)

На възраст големи, на акъл като 7 - годишни деца Публикувано изображение.

По-темата: Гадже не ти трябва според мен сега заблегни на ученето, а виж като завършиш средно образование (някои като мене и ВУЗ), чак тогава намираш си работа бачкаш си и тогава гаджета дискотеки и т.н Някои хора абе не ми се мисли всеки се оправя "Кой кат Мое" всеки си има "тиква" на раменете да мисли и да разсъждава с нея. Най-добре послушай родителите си, защото аз като 16-годишен наистина си преценявам, че мисля точно 4-5 години напред, а родителите ни със сигурност ни виждат в поне 10-15-20 години по-напред от нас.

Това са си мои изводи. Публикувано изображение Не карам никои, нито да ми вярва, нито да ги следва, а пък които сметне за правилно, за него си да ги ползва.<br>

Редактирано от iordanoff (преглед на промените)

Йорданов е прав, но аз смятам, че най-хубавите години и спомени от момичета са от гимназията.Ученето на преден план, момичетата, на втори план, но защо пък да се отказва от тях... Авторът на темата говори за точно определено момиче, а не споменава какви са му намеренията и желанията, какво очаква от гаджето, което си намери...?

И аз и аз търся женица,ако може 18-20 годишна :wors: И как става номера тя се заглежда по тебе,не я забелязваме :) .Ние се заглеждаме тя не ни забелязва. Аз съм си изпущал много пъте късмета ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.