Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си намеря гадже?

Featured Replies

Подкрепям, сайтове като elmaz, aha са много добър начин...За един ден можеш да пишеш на няколкостотин момичета, познай дали поне 5 няма да ти отговорят, а и ще запазиш пълно спокойствие, имаш право да мислиш с часове как точно да й отговориш и с какви недомлъвки да привлечеш внимание, и предварително да обсъдите (без да избързваш) кой какво очаква от другия.Аз съм нагъл, и всичко си казвам (!), така си намерих невероятно гадже, и след като тя се оказа поредната златотърсачка, само за седмица си намерих друга, която я превъзхожда многократно.Няма да пишеш " Здравей, сладурче, кефи ме снимката и мотото ти ", трябва да я изненадаш, и да удариш право в целта, наистина да покажеш нещо различно.След време ще набараш цаката и можеш да пишеш едно и също на десетки момичета.Ходенето по дискотеки е умряла работа, там предимно леки пачи има, и повечето са с компания.

• Отговори 93
  • Прегледи 54k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мислех си за древният метод с бухалката :rolleyes: Дебнеш и бам по главата и влачиш в бърлогата :ph34r:

Един съвет от мен.

Недей да плачеш за това,което не плаче за теб.

Или по-просто казано,насочи се към човек,който му пука за теб.

И двата най-лесни са да отидеш на дискотека да пийнеш две големи водки и отиваш да заговаряш някое момиче, защото няма да ти пука дали ще те отреже и няма да те е срам, а втория е регистрираш се в някакъв сайт за запознанства пишеш някакъв хубав коментар на някое момиче след един два дни пак и пишеш на същото момиче, след това й искаш скайп или нещо от сорта, зарибяваш я няколко дни и каквото стане стане :baby:

Аз като Ви изчетох коментарите и препоръките за "кака" ,се оказа че и аз мога да си намеря бе мили деца!!! Да знаете , бях се почти отказал, но това е то когато има такива шпецове тук. Даже и регистрации имам къде ли не, че и толкова много момичета / е аз съм на 60/ по сайтовете са ми в приятелите. Сега вече съм уверен, че, и при мен ще се усмихне щастието. Този раздел бил интересен. Пък аз - с техника ще се занимавам и ще си губя времето толкова години. Да, ама тогава нямаше компютри и интернет. Е, намираше се някое момиченце. А на тебе Стефчо , от Варна - аз мислех, че си малко по голям бе моето момче. Можеш ли след като имаш толкова балерини, да пробуташ и на мен нещичко. Де с пари, де без - ще се разберем. То че е празни приказки и забава и аз го разбирам, ама че не ви трябват никакви момичета - това Вие май трябва да го разберете. Пита "ТОЙ" как да си намери гадже!!!!Абе момче, ти щом питаш как да си намериш, какво ще го правиш после? Не стига че мама и тати се грижат за теб, а трябва и за нея ли? И вие се надявате да ставате МЪЖЕ? Ами тука всичките момичета и жени /дами/ ВИ СЕ СМЕЯТ, бе ДЕЦА!

Нали знаете, че няма смисъл да се заяждате, защото не сте никому полезни, а най-малко на авторът на темата?! И нали усещате, че ще изчистя всичко, което не е по темата?

• 1 година по-късно...

Здравейте?Като виждате заглавието разбирате какъв въпрос ще ви задам.Как да си намеря гадже?Аз съм умен и си харесвам едно момиче.То също не е зле с учението, приятели сме, но когато съм се опитвал да я заговоря по темата тя напълно ме игнорира.Важно е да отбележа, че съм малко срамежлив, но съм се престрашавал и съм я заговарял, но не става и не става.Много пъти съм се опитвал да си намеря друга, но просто немога да я изтрия от ума.

Умолявам ВИ, Моля ВИ влезте ми в положението и ме посъветвайте!

Аз те съветвам за повече разговори.И гледай да не правиш глупости пред нея!!!

Аз те съветвам за повече разговори.И гледай да не правиш глупости пред нея!!!

Девойчето е питало преди три години бе момче. От тогава до сега си растял и докато пораснеш, тя ще е вече баба. Ето последният и пост: Публикувано 10 август 2010 - 09:14

Девойчето е питало преди три години бе момче. От тогава до сега си растял и докато пораснеш, тя ще е вече баба. Ето последният и пост: Публикувано 10 август 2010 - 09:14

Много точен и на място пост,на който не мога да спра да се усмихвам. :)

Ама така е като не четат дадите на темите.. :D

Здравейте?Като виждате заглавието разбирате какъв въпрос ще ви задам.Как да си намеря гадже?Аз съм умен и си харесвам едно момиче.То също не е зле с учението, приятели сме, но когато съм се опитвал да я заговоря по темата тя напълно ме игнорира.Важно е да отбележа, че съм малко срамежлив, но съм се престрашавал и съм я заговарял, но не става и не става.Много пъти съм се опитвал да си намеря друга, но просто немога да я изтрия от ума.

Умолявам ВИ, Моля ВИ влезте ми в положението и ме посъветвайте!

Няма смисъл просто.Поне според мен.Или трябва да смениш тактиката.
  • 1 година по-късно...

Сега.... Значи събирай пари там няколко години купи си лаптоп 2-ра употреба за около 300лв. и гледай да са му хубави характеристиките и си играй с приятели и ще я забравиш ..... то аз така направих  :)  :)

не ти трябва хич -

освен ако не искаш да ревеш и да се тръшкаш за некой вампир, дето те мачка и използва

Абе някой живеят още тук ли ?

Хора, момчето вече се ожени, има и дете, какви съвети давате, излезте от Матрицата !

Абе някой живеят още тук ли ?

Хора, момчето вече се ожени, има и дете, какви съвети давате, излезте от Матрицата !

хаха ний да не сме гадатели бе а изключая Белгиеца че да знаем кой кво е

хаха ний да не сме гадатели бе а изключая Белгиеца че да знаем кой кво е

Идеята на горния пост беше, че датата на темата е отпреди три години. Затова такива стари теми трябва направо да се заключват.

Идеята на горния пост беше, че датата на темата е отпреди три години. Затова такива стари теми трябва направо да се заключват.

Добре, че поне един зацепи :)

Но тук нищо не се променило - едни и същи мерудии по всяка тема :D

Сега.... Значи събирай пари там няколко години купи си лаптоп 2-ра употреба за около 300лв. и гледай да са му хубави характеристиките и си играй с приятели и ще я забравиш ..... то аз така направих  :)  :)

Напълно те подкрепям :lol6: :lol6: :lol6: :lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.