Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си намеря гадже?

Featured Replies

Здравейте?Като виждате заглавието разбирате какъв въпрос ще ви задам.Как да си намеря гадже?Аз съм умен и си харесвам едно момиче.То също не е зле с учението, приятели сме, но когато съм се опитвал да я заговоря по темата тя напълно ме игнорира.Важно е да отбележа, че съм малко срамежлив, но съм се престрашавал и съм я заговарял, но не става и не става.Много пъти съм се опитвал да си намеря друга, но просто немога да я изтрия от ума. Умолявам ВИ, Моля ВИ влезте ми в положението и ме посъветвайте!

• Отговори 93
  • Прегледи 54k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте?Като виждате заглавието разбирате какъв въпрос ще ви задам.Как да си намеря гадже?Аз съм умен и си харесвам едно момиче.То също не е зле с учението, приятели сме, но когато съм се опитвал да я заговоря по темата тя напълно ме игнорира.Важно е да отбележа, че съм малко срамежлив, но съм се престрашавал и съм я заговарял, но не става и не става.Много пъти съм се опитвал да си намеря друга, но просто немога да я изтрия от ума.

Умолявам ВИ, Моля ВИ влезте ми в положението и ме посъветвайте!

На колко години си?

И си сбъркал раздела.

Редактирано от VESSSKO95 ™ (преглед на промените)

Зарежи я, ще мине време и друга ще си харесаш.

Здравейте?Като виждате заглавието разбирате какъв въпрос ще ви задам.Как да си намеря гадже?Аз съм умен и си харесвам едно момиче.То също не е зле с учението, приятели сме, но когато съм се опитвал да я заговоря по темата тя напълно ме игнорира.Важно е да отбележа, че съм малко срамежлив, но съм се престрашавал и съм я заговарял, но не става и не става.Много пъти съм се опитвал да си намеря друга, но просто немога да я изтрия от ума.

Умолявам ВИ, Моля ВИ влезте ми в положението и ме посъветвайте!

Извинявай, едва ли някой може да ти даде съвет или поне такъв който да бъде рецептата която търсиш. Преживей я, разлюби я, обичай я, бори се за нея, изгуби я безвъзвратно или я спечели, тогава я разлюби или я остави тя да те разлюби или бъдете заедно щастливи или нещастни или безразлични и сметни всичко за ирония на съдбата, недоразумение, грешка, единственото което осмисля живота ти, кара те да ставаш сутрин или да изпитваш желание да се самоубиеш или и двете илинито едното...

Бъди готин, труди се върху себе си и бъди добър във всяко отношение. Ако това не ти помогне да я имаш, приеми, че просто не те заслужава.

Единствената причина да ти пиша е, че пишеш що годе грамотно и би трябвало да вземеш този урок който живота преподава със случки като тази която те тревожи - живота е несправедлив.

и аз, и аз си търся гадже:)

А с парите как сме ? То в днешно време само с умен не става ! А и умна не ти трябва , няма трудове да ти пише в къщата ако се прави на умна е друго .

А с парите как сме ? То в днешно време само с умен не става !...

Точно. Засега залягай над ученето и след време, като направиш пари, ще имаш колкото си поискаш гаджета и дори няма да има нужда да ги търсиш ;)

Сега ти го търсиш това момиче, но след време то теб ще търси и ти няма да излизаш от нейната глава :)

А с парите как сме ? То в днешно време само с умен не става ! А и умна не ти трябва , няма трудове да ти пише в къщата ако се прави на умна е друго .

+1 Пич,изкрено ме кефиш :biggrin: Може да си малко груб,но си казваш истината.
  • Автор

Благодаря на всички искренно, за това, че ми влязоха в положението!

Бих ти казал да не бързаш. Прибързаните неща и действия не си струват-Не си търси просто, защото "другите имат" или да се похвалиш какъв си. Всичко без любов пропада и се срива за броени седмици. Намери някоя, която наистина обичаш. За жалост вероятно ти е рано да това все още. Любовта не може и не бива да се насилва. "Насила хубост не става" П.П Любовта не винаги се намира лесно...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Нищо не каза повече за себе си , за нея и възраст (макар че се предполага но пък варира от до и ...) Сега забравяш всякакви съвети от сорта че не те заслужава , с тая логика до никъде няма да я докараш . Второ трябва да си много нахален , това не става като да кажем "от днес почвам да съм нахален" отределено иска практика . Четеш тази статия http://kaka-cuuka.com/729 всичко е вярно на 100% (моя гледна точка все пак) 20% ако мислиш че може да отговаряш на въпросния човек работата е станала . Така че прочети я десетина пъти виж къде може да се справиш и деистваи . За много работи ще си ограничен и по една или друга причина няма да може да ги направиш защото предполагам не си толкова самостоятелен още но пък има една част с приятелките и , там може да се справиш без проблем . Така че деистваи докато някои не те е прередил !

• Автор

Благодаряти за този сайт!Днеска когато видях момичето целувката стана.Един приятел ме похвали.А аз съм ти безкрайно задължен.От тук нататък, обаче поемам сам.Може някой ден и заедно да легнем.Tank you, pich.

О. Боже. Мили. Извинявай, може и да съм груба и все пак... Човек... "Как да си намеря гадже?" ?! Ти.. сериозно ли? Препоръчвам ти никога да не й казваш, че си правил тема с такова име! Или тази реплика "Може някой ден и заедно да легнем."?! :speak: И колкото и да си добър ученик в английския си много зле. Без да се обиждаш. И да ти кажа честно странно ми е че това с нахалството работи при когото и да е. Явно не спазваш стриктно правилата. Не го и прави...

И да ти кажа честно странно ми е че това с нахалството работи при когото и да е. Явно не спазваш стриктно правилата. Не го и прави...

Аз мислех да се застраховам предварително , но впоследствие реших да пропусна . Сега виждам че съм сгрешил и е трябвало да уточня . Ако момичето е с регистрация в калдата това с нахалството и парите изобщо не върви . Тука всички са сериозни , не са финансови акули и такива евтини свалки изобщо не им минават . Тактиката е само за всички останали извън този саит . А аз честно със скромност и ослушване и празен джоб не съм чул още някоя да се е отдала на някои .

"Пиленца", живеете в времена, в които ние избираме с кого да сме :angry: Така че бъди себе си... бъди забавен... бъди оригинален .....другото само ще се подреди :speak:

"Пиленца", живеете в времена, в които ние избираме с кого да сме

Мечтите са едно реалноста е съвсем друго . Мене лично много ме съмнява че ако не си някоя млада добре сложена и дългокрака ще имаш шанса да ме избираш .

Така че във фитнес залите и без много да се правим на сложни , а ние ще мислим как да сме в пачка че да ви решаваме вечните проблеми .

********************** ти с какво се опита да я впечатлиш ,какво направи за да те хареса.. гледаш ли се в огледалото ? И аз съм минал през там само ще Публикувано изображениеспокойно и ще я зарежеш... на всеки Публикувано изображение така става.. :D

Редактирано от Madonna
Внимавай с обидите и начинът си на изразяване, моля! (преглед на промените)

аве ти добре си минал по тоя път , ама наскоро четох една твоя тема , ти научи ли се да ги различаваш девствените от тия с по богат опит в секса ?

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

и аз и аз си търся гадже :rolleyes:

Мечтите са едно реалноста е съвсем друго . Мене лично много ме съмнява че ако не си някоя млада добре сложена и дългокрака ще имаш шанса да ме избираш .

Така че във фитнес залите и без много да се правим на сложни , а ние ще мислим как да сме в пачка че да ви решаваме вечните проблеми .

Още един мъж, който поставя всички жени под един знаменател... и всички мъже, между другото. Не се ли е случвало някой твой приятел да си хареса, някоя, която да не е дългокрака и добре сложена? Някоя, която никога не би те спечелила? А дали се е случвало някой твой приятел не само да си хареса някоя такава, но и да му се наложи да се мъчи да я спечели? И все пак тя да го отреже, защото си е избрала някой друг? Даже не е задължително да ти е приятел. Все трябва да имаш познат, с който да се различавате във вкусовете.

А жените... е, доста се интересуват само от пари, но не си ли срещал някоя, която да предпочита нещо друго? Не говоря за секс, разбира се, а за нещо по-... мм нравствено? морално? лично? Знам ли, нещо нематериално. Сега ще направя нещо, което попринцип не харесвам - ще поставя мъжете под общ знаменател. Не за друго, а защото не съм срещала мъже/момчета, които да мислят по друг начин. Може да греша и все пак... Чудя се вие, мъжете, как може едновременно да подкрепяте идеята, че жените се интересуват само от пари и идеята, че са дотакава степен сантиментални, че чувствата ги заслепяват дотолкова, че не обръщат внимание на другото?! Това са напълно противопоставящи се тези!

А и "вечните проблеми" при жените рядко... или по-точно, не много често са свързани с пари. По скоро са от типа "Ох, защо Х не ме обича, а обича Y *неспирен плач*" или "Защо Х пак го няма, сигурно си е намерил друга!!!". Тея проблеми с пачка можеш ли да ги решиш? Е, не!

Ами като не става и не става що се мъчиш?

Я се огледай за друга.

И запомни:

Който не ни иска - не ни заслужава!

Ще намериш своето Слънчице,сигурна съм

:yanim:

...Не се ли е случвало някой твой приятел да си хареса, някоя, която да не е дългокрака и добре сложена...

Ще кажа за мен! Всичките* ми приятели имах добър вкус, т.е. не се е случвало да не харесам как изглеждат. Естествено нямам много приятели едва 5-6, затова е не е много обективно, но в крана сметка може би за това сме приятели... общ вкус...(случвало се е да се караме заради тази тема xD)

...Чудя се вие, мъжете, как може едновременно да подкрепяте идеята, че жените се интересуват само от пари и идеята, че са дотакава степен сантиментални, че чувствата ги заслепяват дотолкова, че не обръщат внимание на другото?! Това са напълно противопоставящи се тези!

Защо да не се сложат, какво не искате пари ли? Жена която не и харесва да обикаля магазините?

Естествено, че има изключения, но не е ли така с всяко правило?

Ами като не става и не става що се мъчиш?

Я се огледай за друга.

И запомни:

Който не ни иска - не ни заслужава!

Ще намериш своето Слънчице,сигурна съм

:yanim:

Много неправилно, а се използва толкова много, уви хората трябва да се утешават/заблуждават.

А по темата, аз през живота си не съм си търсил сериозна приятелка, уви сега съм "запленен"(=заблуден) и от известно време съм във връзка при това сериозна. Не ти трябва приятелка(=проблеми), естествено и хубави моменти има, но важното е те да са повече иначе....

Много неправилно, а се използва толкова много, уви хората трябва да се утешават/заблуждават.

Поживеш - увидеш

:speak:

Още един мъж, който поставя всички жени под един знаменател... и всички мъже, между другото. Не се ли е случвало някой твой приятел да си хареса, някоя, която да не е дългокрака и добре сложена? Някоя, която никога не би те спечелила? А дали се е случвало някой твой приятел не само да си хареса някоя такава, но и да му се наложи да се мъчи да я спечели? И все пак тя да го отреже, защото си е избрала някой друг? Даже не е задължително да ти е приятел. Все трябва да имаш познат, с който да се различавате във вкусовете.

А жените... е, доста се интересуват само от пари, но не си ли срещал някоя, която да предпочита нещо друго? Не говоря за секс, разбира се, а за нещо по-... мм нравствено? морално? лично? Знам ли, нещо нематериално. Сега ще направя нещо, което попринцип не харесвам - ще поставя мъжете под общ знаменател. Не за друго, а защото не съм срещала мъже/момчета, които да мислят по друг начин. Може да греша и все пак... Чудя се вие, мъжете, как може едновременно да подкрепяте идеята, че жените се интересуват само от пари и идеята, че са дотакава степен сантиментални, че чувствата ги заслепяват дотолкова, че не обръщат внимание на другото?! Това са напълно противопоставящи се тези!

А и "вечните проблеми" при жените рядко... или по-точно, не много често са свързани с пари. По скоро са от типа "Ох, защо Х не ме обича, а обича Y *неспирен плач*" или "Защо Х пак го няма, сигурно си е намерил друга!!!". Тея проблеми с пачка можеш ли да ги решиш? Е, не!

Тия ги пробутвай на някой пъпчив девственик, не на нас с бат`izabel1.Мога да напиша 200 страници с истински примери от живота.Българка ли е-всички са еднакви.Виж, ако нямаше чалга, разголени кукли и баламурници да предлагат всичко, без да искат нищо насреща, може би щеше да важи максимата " Я, оставяй я, измекярката, да видя аз кой (стойностен) ще я погледне, и какво ще прави" сама.Аз наскоро си намерих момиче на невероятно високо нравствено ниво, но пак вкарах типичните намеци в разговора.Като нямах един лев, стоях дълги години без приятелка и секс.Като станах световен шампион, обградих се с връзки, научих се много добре да се обличам, и как да говоря, заваляха направо предложенията, особено като се поопаричих.Един богаташ ме научи и ми показа как става.Същите тия момичета, които бягаха от мен като от тамян, се скъсаха да ме свалят...А имало 1 птичка на 100 000 други, не е работа.Тъй че, пак повтарям, тия номера за различните не ни ги разправяй.И знаеш ли защо? Освен всичко изброено дотук, парите са огромен плюс.Ще поясня като за деца - при всяка този плюс тежи различно, НО ПРИ НИТО ЕДНА ЖЕНА НЕ Е МИНУС.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.