Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+1) ?

Featured Replies

:eek:Що? Имаме папка със змии, имаме папка със жаби, имаме 100 снимки с гущери, още 1000 вида насекоми....Само да искаш...:)

...ужасТна си...

мдаааааааам ;)

ама го омъндахте, нали? ;)

:)Ох,голям кеф е да ходиш на плаж,ако мога още три дена само това да правя :)

и ти си ужасТна - да знаеш :wors:

п.п. аз даже не знам дали имам бански........... :eek:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 73,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мишка рошава, заклета пънкарка гледа форума строго и кърка Болярка. Отметна перчема и изсъска тихо "Жега е, нервно ми е - ще пребия Трихо!"

• Мисля си за хора с огромно его и претенции, а нулево покритие...

• Свинкя проста, хахавелка, взела от петела дрелка и пробила надпис в стената "Аз съм спамер в калдАта"!

банските са буржоазна измишльотина, целяща да унижи жената ;)

p.s.никъде е проклетия град не мога да намеря тръба 1 цол ! За сметка на това, по радиото цял ден се занимават с комарите в Русе, че даже ми искат и пари да "даря" :blink: за да може оБщината там да ръси против беззащитните животинчета.

Искат да помагам в масово убийство, един вид геноцид срещу популацията им.

Да му се не види -на русенци толкова ли са им изнежени кожичките, та едно-две комарчета не могат да търпят ?

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

След 3-те часа, прекарани в колата по софийските пътища в най-големия пек, вече знам какво значи да се свариш в собствен сос... ;)

След 3-те часа, прекарани в колата по софийските пътища в най-големия пек, вече знам какво значи да се свариш в собствен сос... :)

сега и ако се обезкостиш............

банските са буржоазна измишльотина, целяща да унижи жената :angry:

p.s.никъде е проклетия град не мога да намеря тръба 1 цол ! За сметка на това, по радиото цял ден се занимават с комарите в Русе, че даже ми искат и пари да "даря" :) за да може оБщината там да ръси против беззащитните животинчета.

Искат да помагам в масово убийство, един вид геноцид срещу популацията им.

Да му се не види -на русенци толкова ли са им изнежени кожичките, та едно-две комарчета не могат да търпят ?

да търся ли в Русе?

тръба, не комари

аз пък ще търся колело за косачката :angry:

"Трябва да поверя на някого бебето, докато оправя някои задължения.Ще ми отнеме около 25 години.После ще дойда да си го взема." Подпис: Майката.

:cool::biggrin: :biggrin:

Днес сутринта направих една голяма глупост и в момента се чувствам като 9 годишна...Май тогава за първи път ми се случи :yanim:

Много ми мъчно за Волфганг (John Miller). Днес научих, че е починал вследствие на грешна доза лекарства.

Какво нещо само - трябва да те излекува,а всъщност те убива...

Почивай в мир!

Мисля си колко добре си беше при комунизЪма.

Не ми искаха рушвети, не си искаха пари, утъпкваше се само пътя към Правец и предимно той цъфтеше и се облагородяваше, държавния шеф и членовете на политбюро всички ги знаехме от втори клас, не се работеше до 22 часа, защото кодекса на труда не го позволяваше, ходеше се по 3-4 пъти на почивка и през вечер в бара на японския или в Родина, нямаше проституция в държавата, нямаше престъпност и показни акции на Народната милиция, нямаше проблем с бюджетния дефицит и брутния вътрешен продукт беше на едно завидно добро ниво, здравното осигуряване работеше безотказво, в аптеките имаше всички лекарства и докторите се грижеха за пациентите си...

Баси!

От къде да си намеря някой техник да оправи хладилника без да ми вземе някоя безбожна сума пари или да се окаже поредния пишман майстор с голямо самочувствие без никакво покритие... На работата ми писна да гледам физиономиите на двама техници който през ден-два идват да оправят ту единия, ту другия климкатик.,.

Аха..ама и кой ни кара снощи да стоим до късно..аз се бях загледала в едно предаване за Втората световна война по national geographic и докато се усетя, станало 2:30..

Нищо де, ще пием по едно 012250f1448bbea871bb034ac0c7574fd4cf06.gif и ще се се съгласим, че от сън спомен няма..

Аха..ама и кой ни кара снощи да стоим до късно..аз се бях загледала в едно предаване за Втората световна война по national geographic и докато се усетя, станало 2:30..

Нищо де, ще пием по едно 012250f1448bbea871bb034ac0c7574fd4cf06.gif и ще се се съгласим, че от сън спомен няма..

:)

Толкоз то от тебе - на мен ми се спи по абсолютно същата причина - гледах същото предаване по NG :)

Изпих си вече и второто кафе.

Да взема да поработя малко, докато стане 10 часа, когато ще трябва да се изнеса на прибежки към съда ?

Аз си легнах в дванайсе и пак ми се спи :)

Но пък тази сутрин, компенсирах вчерашния си детински гаф. Баси, ква съм гадина :)

След понеделника, вторника и срядата, най-мразя четвъртъка... :)

Бурята беше главозамайваща. Добре, че бяха децата да ме събудят иначе щях да я проспя :)

сутринта минах през вкъщи да се преоблека и гледам - половината от дървото пред блока паднало върху две коли :)

След понеделника, вторника и срядата, най-мразя четвъртъка... :)

баси, и аз така :)

Днес сутринта направих една голяма глупост и в момента се чувствам като 9 годишна...Май тогава за първи път ми се случи :)

казвай каква я свърши и как замаза положението :)

Събуждам се с подуто око sad.gif

с кого се би?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.