Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+1) ?

Featured Replies

Довечера или утре...

Сега търчах до аптеката за ампула против бълхи, отивам да я къпя...

ооооооооооо, нееееееееееее! :) :) :)

това осмисли четвъртъка ми :)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 73,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мишка рошава, заклета пънкарка гледа форума строго и кърка Болярка. Отметна перчема и изсъска тихо "Жега е, нервно ми е - ще пребия Трихо!"

• Мисля си за хора с огромно его и претенции, а нулево покритие...

• Свинкя проста, хахавелка, взела от петела дрелка и пробила надпис в стената "Аз съм спамер в калдАта"!

ооооооооооо, нееееееееееее!

това осмисли четвъртъка ми

...гадняри сте...

Знайш кво ми е сега...Мислех да направя голям панаир, ама при свършен факт...sad.gifСега ще чопля бълхи...

...гадняри сте...

Знайш кво ми е сега...Мислех да направя голям панаир, ама при свършен факт...sad.gifСега ще чопля бълхи...

бащата ли се оказа слабото звено? :ph34r:

...гадняри сте...

ровиш из козинката, като видиш нещо мърдащо и тъмно на цвят - мачкаш между ноктите на пръстите на двете ръце :baby:

не се притеснявай -за има -няма час-два ще си имаш занимавка

p.s.хи-хи-хи :ph34r:

ровиш из козинката, като видиш нещо мърдащо и тъмно на цвят - мачкаш между ноктите на пръстите на двете ръце :baby:

не се притеснявай -за има -няма час-два ще си имаш занимавка

p.s.хи-хи-хи :ph34r:

и аз не мога да спра да се хиля и да се чудя как ли изглежда придобивката :baby:

и аз не мога да спра да се хиля и да се чудя как ли изглежда придобивката :baby:

А аз освен, че се хиля, се чудя дали Belli е чела статия за коткопера :ph34r:

А аз освен, че се хиля, се чудя дали Belli е чела статия за коткопера :ph34r:

ееееееееееее! Вярно бееее! Имаш ли я да и я пратиш или аз да я търся? :baby:

...гадняри сте...

От опит знам,че най-доброто средство против бълхи е антипаразитен нашийник.Не си губи времето да чоплиш бълхи!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=93563

Иамм някакъв бегъл спомен, че и в твоя блог беше изпляскала нещо от сорта, ама уви -не успявам да го намеря ( щото чета други неща от преди години там) :shake_puter:

От опит знам,че най-доброто средство против бълхи е антипаразитен нашийник.Не си губи времето да чоплиш бълхи!

нашийникът помага, ама когато те са вече в козината -единственото нещо е да си ги забавляваш с ръце

ALIM0838.jpg

и аз не мога да спра да се хиля и да се чудя как ли изглежда придобивката :shake_puter:

Е не мога да преглътна вашите забавления във форума докато аз се гърча...sad.gif

По-грозна котка едва ли сте виждали...Успокоявам се, че зимата като почне да ми мърка в краката ще се харесаме...

Ще прощавате за гадното качество на снимката: В момента е изкъпана, нахранена и си е харесала тази табуретка за спинкане...

Чудя се кой е новия ми обожател, който ми свали репутацията с десетки точки за 2-3 дена.

споко- и моят се е активирал :shake_puter:

Реших да се прибера с тролея, покрай мен минаха 3-ма мъже и нито един не се обърна да види дали мога да сваля сама количката, или имам нужда от помощ. Добре, че мога и сама.

Помоли am-am за съвет - той може да върне назад 1600 поста за да провери точно кой му е цъкнал минус и кой плюс и накрая дори статистика може да ти направи :sobbing:

Не се бях сетил за това :shake_puter:

Е не мога да преглътна вашите забавления във форума докато аз се гърча...sad.gif

По-грозна котка едва ли сте виждали...Успокоявам се, че зимата като почне да ми мърка в краката ще се харесаме...

Ще прощавате за гадното качество на снимката: В момента е изкъпана, нахранена и си е харесала тази табуретка за спинкане...

Хубава си е писанката :sobbing:

Да ти е честита.

Ти какво искаш - някоя русенска "красавица" ли ?

споко- и моят се е активирал :shake_puter:

Реших да се прибера с тролея, покрай мен минаха 3-ма мъже и нито един не се обърна да види дали мога да сваля сама количката, или имам нужда от помощ. Добре, че мога и сама.

толкоз са били и мъже тия, покрай които си минала....

толкоз са били и мъже тия, покрай които си минала....

не минах аз покрай тях, а те покрай мен, но толкоз им било възпитанието.

аз преди малко сложих край на почти 13-годишно приятелство....даже накрая ме изкараха и злобна :)

мога да бъда гадна, лоша, но не и злобна, личи си колко са ме познавали...

За вас не знам, ама току-що прилепът от онази вечер се обади и тази нощ ще спи пак у нас....

Тоест - тази вечер отново ще има запой :)

Аз пък вече си минах по реда с бирата в съседния ресторант, където имат много хубав плазмен телевизор.

Изгледах мача Словакия-Италия и сега мисля да разпусна с чаша вино и Gotan Project :ph34r:

Аз пък вече си минах по реда с бирата в съседния ресторант, където имат много хубав плазмен телевизор.

Изгледах мача Словакия-Италия и сега мисля да разпусна с чаша вино и Gotan Project :)

Така като пиеш сама бира по ресторантите не ти ли присяда от време на време?!?!

Да не говорим, че на доста други места (че и у нас даже) има не само хубави, а и 3D даже...предимството им е, че пиеш една бира, ама ти се виждат като две.

Така като пиеш сама бира по ресторантите не ти ли присяда от време на време?!?!

Да не говорим, че на доста други места (че и у нас даже) има не само хубави, а и 3D даже...предимството им е, че пиеш една бира, ама ти се виждат като две.

Хахахаха, бе не съм я пила сама бе :cool:

Всъщност, пропуснах да спомена, че към бирата имаше и паста и цигарки, а имах и компанийка.

Ама ако сега държите и у вас ще дойда да пия и да гледам мач... :)

Ама аре да е на някой мач, дето се случва нещо, щото тея Парагвай-Нова Зеландия само си подаваха топката 30 минути и накрая си тръгнах :huh:

Редактирано от Amadea (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.