Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Убиват птици в Кауфланд Варна

Featured Replies

Утре ви каня на сесия пред Кауфланд.

Ще ви завия в мрежите, които те обещаха да свалят и ще ви снимам за спомен. Ще пишем под снимката, че това е защитен, безименен вид и така ще сте допринесъл или допринесла (нямам идея за пола ви) за спасяването на малко вредни лястовици.

Аз съм от Варна и ще взема да дойда,че ми скъса сърцето направо.

Много веселяшки си настроен,за покъртен и съкрушен тип.

Фиф,спирам. :offtopic_s:

• Отговори 117
  • Прегледи 13,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Владимир Василев
    Владимир Василев

В Walmart например си имат процедура за премахване на животните. Периодично викат фирма, която пуска служители с въздушни пушки, които избиват птиците и бозайниците и ги изхвърля. Във всеки подобен го

• А дали статията има нещо общо с откриването на Карфур,днес?

• Филипов
    Филипов

Аман от поръчкови писания и глупости, изсрани навсякъде. Разни любитело-защитници, намерете си друго поле за изява. Писна ми да занимавате цялото общество с подобни "проблеми". И някои да печелят от

А да те овалям аз в катран и лястовичи курешки може ли? И да те снимам за спомен, като рядък образец на алабаладжия с големи претенции за любов към животните ??

Така ще станеш образец и идол на вредата от прекалено смешни герои на нашето време, по добър и от бай ти Ганя ....

Съмнявам се, че сте виждал някога катран.

Друго няма какво да ви кажа.

Понякога едно изречение е достатъчно за да прецениш багажа на отсрещния. За съжаление той - багажа не се купува от нито един магазин - даже и в Кауфланд не се продава. Съжалявам, случая е безнадежден... оставям ви в тантрични напъни и нека те ви въздигнат поне на 3 см. над земята.

Понякога едно изречение е достатъчно за да прецениш багажа на отсрещния. За съжаление той - багажа не се купува от нито един магазин - даже и в Кауфланд не се продава. Съжалявам, случая е безнадежден... оставям ви в тантрични напъни и нека те ви въздигнат поне на 3 см. над земята.

Забрави за срещата ни. sad.gif

Мдам, ние за сметка на "умниците" само сме чели за лястовици и катран :offtopic_s:

П.С Благодаря за емоциите laugh.gif ...

Редактирано от morituri (преглед на промените)

Не разбирам какво ви е виновен човека... Видял е нещо, което според него не е редно (и според мен не е), и е направил, каквото е смятал за нужно. Предприел е действия, а не да се присъединява към фейсбук групи и прочее глупости. Ако повече хора в тая държава имаха желанието и смелостта да действат, а не само да приказват, може би нямаше да сме толкова смотано общество... Може казузата да ви се струва маловажна, тя наистина е такава на фона на всички други проблеми, но няма нищо лошо в това да се поправи някаква неправда, пък било то и малка...

Аз съм от Варна и ще взема да дойда,че ми скъса сърцето направо.

Много веселяшки си настроен,за покъртен и съкрушен тип.

Фиф,спирам. :offtopic_s:

Когато умре някой, не страдаме до края на живота си, а се съвземаме и вървим напред.

Това, че съм изчакал с написването на статията не означава, че през тези дни съм вземал анти-депресанти за да не сложа край на живота си.

Пълно е с безобразия и докато се правим, че ги няма - те стават още по-големи.

Това не ми е първата, нито последната акция и ще видите и в бъдеще, че с мен не е скучно.

Ще ви държа в течение и не разбирам защо е тази злоба и сеир

Не разбирам какво ви е виновен човека... Видял е нещо, което според него не е редно (и според мен не е), и е направил, каквото е смятал за нужно. Предприел е действия, а не да се присъединява към фейсбук групи и прочее глупости. Ако повече хора в тая държава имаха желанието и смелостта да действат, а не само да приказват, може би нямаше да сме толкова смотано общество... Може казузата да ви се струва маловажна, тя наистина е такава на фона на всички други проблеми, но няма нищо лошо в това да се поправи някаква неправда, пък било то и малка...

Лично аз казах и по горе,да е вдигнал аларма веднага.Кой му е пречел?Хора ли няма този магазин,персонал ли,какво?Пет дни кършил пръсти,та се сетил.Айде моля те.

Точно заради такива пишман защитници са вързани тия животники там.

Седвал сега да плаши кой щял да върже. :offtopic_s:

Щях да спирам.

Когато умре някой, не страдаме до края на живота си, а се съвземаме и вървим напред.

Това, че съм изчакал с написването на статията не означава, че през тези дни съм вземал анти-депресанти за да не сложа край на живота си.

Пълно е с безобразия и докато се правим, че ги няма - те стават още по-големи.

Това не ми е първата, нито последната акция и ще видите и в бъдеще, че с мен не е скучно.

Ще ви държа в течение и не разбирам защо е тази злоба и сеир

Без коментар.Ти ако си адвокат,от глад ще си умреш.

Имаше един Стефан Чолаков...е що ли се сетих за него... :)

Светла му памет.

Диндииии :offtopic_s:

Лично аз казах и по горе,да е вдигнал аларма веднага.Кой му е пречел?Хора ли няма този магазин,персонал ли,какво?Пет дни кършил пръсти,та се сетил.Айде моля те.

Точно заради такива пишман защитници са вързани тия животники там.

Седвал сега да плаши кой щял да върже. :offtopic_s:

Щях да спирам.

Май ще ми е последния отговор и към вас :)

Персонала никога, нищо не знае и единствената реплика е надигане на рамене.

При първата ми акция преди години по друга тема, уведомих БТВ за безобразието. Те ми заявиха, че фирмата е рекламодател и няма как да вземат отрицателно отношение.

Сега не уведомявам така наречените големи медии, защото те не рискуват да засягат потенциални рекламодатели.

Мир на праха му :offtopic_s:

Неправда не бих казал... По-скоро е грешно разбиране за природата и обществото, с нищо не нарушила баланса нито на природата, нито на обществото...

Но някои решават да си намерят работа и да заангажират вниманието ни с такива прекалено и нищо незначещи неща..

Те не виждат колко по-голяма е ползата от такъв акт, а гледат някаква измислена вреда.... и то с някакъв укорителен тон който едва ли не ще ни изкара престъпници..защото видите ли че там за да предпазят потребителите, са сложили мрежи против случайно промъкнали се птици..и ние не оценяваме тяхната високо жаловитост към формите в природата( а всъщност високо фалшиво лицемерие ) , задето укорително надават вой и почват кампания срещу една верига магазини...

Лястовиците няма да изчезнат заради тези мрежи, ако това ги притеснява ...Но те нямат толкова акъл да го проумеят , а вдигат тука гири когато леко ги иронизираме за късогледството и инфантилността им....

Мдам...

Мдам, стила им е почти еднакъв :offtopic_s:

Според вас, ако аз съм болна от рак, но имам и настинка, означава ли, че не би следвало да лекувам настинката?

Нямам друго какво да кажа по въпроса.

А м/у другото, наредбите за хранителни магазини изключват всякакви свободно летящи субекти както от вида на насекомите, така и на птиците и бозайниците... да не говорим изобщо за всякаква твар, която би допринесла за евентуални болести , дори епидемии...по един или друг начин..

А да държиш птичките далеч от такова богато място за препитание, си е доста трудна задача, особено ако вратите постоянно зеят от потока хора...

Намерили са ефективен начин за контрол, макар и нелицеприятен за някои .. Лично аз в нашия Кауфланд не съм забелязвал мрежи против птици...

П.С А такива наредби са приети заради същите високочувствителни граждани на обществото.... И цивилизоваността им разбира се... Макар че за тях собствените им домашни любимци струват повече и от хората ( както са се изразявали някои нееднократно )

П.П.С А ако в халите в София наистина свободно пърхат птички( както си спомням че бе и през 2004 и 2005-та ) то ХЕИ трябва най-малкото да ги глоби яко, ако не и да затвори

Малко оффтопик но, принципно в магазините е забранено да се снима без разрешение и ако им се занимава могат да се хванат за тва.

Иначе сериозно, за няколко птички такава сърцераздирателна статия... и защо? Виждаш проблем, отиваш и сигнализираш където трябва, не вдигаш врява в интернет.

А по отношение на веригите, навсякъде е едно и също като отношение към персонала и клиента. Може би единствено в Пикадили имат някакво нормално отношение към клиента. Иначе не го разбрах този, който говореше, че понеже магазините плащали с по-късна дата стоката била боклул ?! аз ли изпускам нещо или... Принципно големите вериги правят всичко за сметка на доставчика, промоции, намаления, подаръци, награди - всичко е за сметка на доставчика и то без да питат.

Карфур и Кауфланд са уникални аматьори (то да не кажа сички вериги ама...). Такива глупости каквито творят там просто няма никъде. Карфур си държат стоката в камиони и редовно асортимента изложен в магазина не е всичкия, защото те просто не знаят какво всъщност имат като асортимент.. Кауфланд пък са царе на недоразуменията, гафовете и бракуването на цели палета.

Редактирано от L-U-D-I-A (преглед на промените)

А м/у другото, наредбите за хранителни магазини изключват всякакви свободно летящи субекти както от вида на насекомите, така и на птиците и бозайниците... да не говорим изобщо за всякаква твар, която би допринесла за евентуални болести , дори епидемии...по един или друг начин..

А да държиш птичките далеч от такова богато място за препитание, си е доста трудна задача, особено ако вратите постоянно зеят от потока хора...

Намерили са ефективен начин за контрол, макар и нелицеприятен за някои .. Лично аз в нашия Кауфланд не съм забелязвал мрежи против птици...

П.С А такива наредби са приети заради същите високочувствителни граждани на обществото.... И цивилизоваността им разбира се... Макар че за тях собствените им домашни любимци струват повече и от хората ( както са се изразявали някои нееднократно )

Поздравявам ви, че сменихте тона и изведнъж се изненадах, че всъщност сте приятен събеседник. Катрана, изчезна и сега се използват доста интересни думи и словосъчетания.

А когато вратите зеят, трябва да ги затворим и да пускаме поканени гости.

Не е гостоприемно да пускаме гости и да ги убиваме - най-малкото е признак на лошо възпитание...

Поздравявам ви, че сменихте тона и изведнъж се изненадах, че всъщност сте приятен събеседник. Катрана, изчезна и сега се използват доста интересни думи и словосъчетания.

А когато вратите зеят, трябва да ги затворим и да пускаме поканени гости.

Не е гостоприемно да пускаме гости и да ги убиваме - най-малкото е признак на лошо възпитание...

За Вас обаче катрана все още не е напълно изчезнал... Моя съвет е да се вземете в ръце, и да мислите малко по разумно, вместо да се поддавате на разни моди в стил А ла Бриджирт Бардо- която си направи PR-а и си врътна г*за от Бг оставяйки ни да се ядосваме че и се вързахме на номера, и вместо да решим, усложнихме проблема...

• Автор

Утре ви каня на сесия пред Кауфланд.

Ще ви завия в мрежите, които те обещаха да свалят и ще ви снимам за спомен. Ще пишем под снимката, че това е защитен, безименен вид и така ще сте допринесъл или допринесла (нямам идея за пола ви) за спасяването на малко вредни лястовици.

Безименен вид - по-точно определение не бих дала.

А багажа в тоя живот са го изгубили много.

Само дето не искат да си го намерят.

Моето БРАВО,Ивайло,щастлива съм - че има още хора като теб!

Малко оффтопик но, принципно в магазините е забранено да се снима без разрешение и ако им се занимава могат да се хванат за тва.

Иначе сериозно, за няколко птички такава сърцераздирателна статия... и защо? Виждаш проблем, отиваш и сигнализираш където трябва, не вдигаш врява в интернет.

А по отношение на веригите, навсякъде е едно и също като отношение към персонала и клиента. Може би единствено в Пикадили имат някакво нормално отношение към клиента. Иначе не го разбрах този, който говореше, че понеже магазините плащали с по-късна дата стоката била боклул ?! аз ли изпускам нещо или... Принципно големите вериги правят всичко за сметка на доставчика, промоции, намаления, подаръци, награди - всичко е за сметка на доставчика и то без да питат.

Карфур и Кауфланд са уникални аматьори (то да не кажа сички вериги ама...). Такива глупости каквито творят там просто няма никъде. Карфур си държат стоката в камиони и редовно асортимента изложен в магазина не е всичкия, защото те просто не знаят какво всъщност имат като асортимент.. Кауфланд пък са царе на недоразуменията, гафовете и бракуването на цели палета.

Да, когато започнах да снимам ме видя охраната и помислих, че ще ми направят забележка.

Те със сигурност видяха какво снимам и ме оставиха. Почти съм сигурен, че знаеха какво точно гледам на тавана.

Обяснявам за пореден път: Вече е доказано, че в България нещо трябва да допре до кокала за да се вземат мерки...

Да, когато започнах да снимам ме видя охраната и помислих, че ще ми направят забележка.

Те със сигурност видяха какво снимам и ме оставиха. Почти съм сигурен, че знаеха какво точно гледам на тавана.

Обяснявам за пореден път: Вече е доказано, че в България нещо трябва да допре до кокала за да се вземат мерки...

Съвсем замириса. :ph34r:

Безименен вид - по-точно определение не бих дала.

А багажа в тоя живот са го изгубили много.

Само дето не искат да си го намерят.

Моето БРАВО,Ивайло,щастлива съм - че има още хора като теб!

Благодаря ти.

Ако свалят мрежите, ще е ОК и ще спя спокойно.

Идваме в този живот без нищо и ако натрупаме знания и си тръгнем с нещо зад гърба - значи не е толкова безмислено.

Г-н Манахов, аз не знам вие как така сте имали арогатността да се занимавате с тези птички.

Има си списък:

1-во да се погрижим за болните дечица

2-то онкоболните и разните му други болести

3-ро за инвалидите

4-то деца подложени на жестокост

5-то за сираците

6-то пенсионерите

7-мо- световния глад

8-мо-световния мир

9-глобалното затопляне...и т.н

Съжалявам ако съм им объркала реда според някои...

Летели там някакви си птички, нали не висят над глават ви хора?

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Снимам с Канон модел от 2005 г., защото е здрав - мъкна навсякъде.

Имам Канон от същата продуктова линия и знам колко е голям. Определено не е нещо, което нося навсякъде с мен. Хем тежи, а като го сложиш в калъфка заема още повече място.

Относно махането на мрежите, не си мисли, че си постигнал нещо. Ще намерят друг начин за премахване на птиците и той едва ли ще включва оставянето им живи. Няма начин, който и да е магазин да допусне вечер или през деня да хвърчат птици из него и да изкълвават храната.

Г-н Манахов, аз не знам вие как така сте имали арогатността да се занимавате с тези птички.

Има си списък:

1-во да се погрижим за болните дечица

2-то онкоболните и разните му други болести

3-ро за инвалидите

4-то деца подложени на жестокост

5-то за сираците

6-то пенсионерите

7-мо- световния глад

8-мо-световния мир

9-глобалното затопляне...и т.н

Съжалявам ако съм им объркала реда според някои...

Летели там някакви си птички, нали не висят над глават ви хора?

Ако и катаджиите бяха толкова сладки като вас.....

ОК, спирам и ви оставям да си пишете ....

Извинете за безпокойството

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.