Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Убиват птици в Кауфланд Варна

Featured Replies

Имам един въпрос, колко ти платиха конкурентите на Кауфланд за тази черна PR акция :angry22:

Интересно ми е просто... нали с това се занимаваш.. реклама.. черна , бяла, цветна :)

Днес на обяд с приятели отпразнувахме победата и разказах, че вечно има някой който омазва всичко с каквото може.

Казах го нежно за да не ви засегна, защото май вие бяхте този, който обича да се въргаля в катран :angry:

За парите, които според вас съм взел е безмислено да обяснявам. Ако наистина се опитате мааааалко да помислите, ще стигнете до извода, че нито един супермаркет няма сметка да се говори за конкурент каквото и да било, защото всичко рефлектира на останалите. Това между другото се отнася за всички бизнеси - дори и банките. Всички банки се ужасяват ако за някоя се заговори нещо.

В портала www.imotdnes.com - в който е публикувана статията за Кауфланд, има и статия за една банка и някой да вземе да напише в коментарите, че банката ще фалира.

Наложи се да давам обяснения в ДАНС преди две години. С две думи ви моля да мислите и да се интересувате преди да хвърлите нещо ей така :stop:

Снимките след четири-пет дни ли да ги чакаме?

Снимки няма да има. Вие сте от Варна, така че се разходете и проверете сама.

Редактирано от Manahov (преглед на промените)

• Отговори 117
  • Прегледи 13,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Владимир Василев
    Владимир Василев

В Walmart например си имат процедура за премахване на животните. Периодично викат фирма, която пуска служители с въздушни пушки, които избиват птиците и бозайниците и ги изхвърля. Във всеки подобен го

• А дали статията има нещо общо с откриването на Карфур,днес?

• Филипов
    Филипов

Аман от поръчкови писания и глупости, изсрани навсякъде. Разни любитело-защитници, намерете си друго поле за изява. Писна ми да занимавате цялото общество с подобни "проблеми". И някои да печелят от

Днес на обяд с приятели отпразнувахме победата и разказах, че вечно има някой който омазва всичко с каквото може.

Мен, къде ме забравихте...имало празник аз да незнам... sad.gif

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Днес на обяд с приятели отпразнувахме победата и разказах, че

В портала www.imotdnes.com - в който е публикувана статията за Кауфланд, има и статия за

Снимки няма да има. Вие сте от Варна, така че се разходете и проверете сама.

Това един вид пошла реклама ли е? Или така ми се струва?

Не ми отговаряйте,аз съм от Варна и сама мога да проверя :whist:

И двата варианта не са приятни. Добре де, в белите страни как се решава този проблем?

Задаваш въпроси с повишена трудност. Нашенецът такива ги не сака.

За парите, които според вас съм взел е безмислено да обяснявам. Ако наистина се опитате мааааалко да помислите, ще стигнете до извода, че нито един супермаркет няма сметка да се говори за конкурент каквото и да било, защото всичко рефлектира на останалите. Това между другото се отнася за всички бизнеси - дори и банките. Всички банки се ужасяват ако за някоя се заговори нещо.

Беше безсмислено да обясняваш. По-добре ги остави да правят гънки, върху "Стъклен дом". И без друго се полагат неимоверни усилия темата да бъде изтрита. Ако питаш мен, добре че така се е получило.

П.П.

Още веднъж поздравления, че благодарение на хора като теб, ще виждаме по-малко простащина в страната ни.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Задаваш въпроси с повишена трудност. Нашенецът такива ги не сака.

Беше безсмислено да обясняваш. По-добре ги остави да правят гънки, върху "Стъклен дом". И без друго се полагат неимоверни усилия темата да бъде изтрита. Ако питаш мен, добре че така се е получило.

П.П.

Още веднъж поздравления, че благодарение на хора като теб, ще виждаме по-малко простащина в страната ни.

Благодаря за подкрепата!!! Точно и на хора като теб, подобни кампании успяват, защото всичко става с подкрепа, а не с гледане отстрани.

• Автор

Успяхме,поздравления!

:P

В Walmart например си имат процедура за премахване на животните. Периодично викат фирма, която пуска служители с въздушни пушки, които избиват птиците и бозайниците и ги изхвърля. Във всеки подобен голям магазин се процедира по същия начин. Така наречената "победа" всъщност е едно нищо, защото така или иначе, животните добрали се до вътрешността на магазина няма да оцелеят.

Докато Manahov и неговите приятели са обядвали и празнували голямата "победа", аз и стотици други хора участвахме в националния ден за почистването на природните паркове и свършихме работа, от която наистина има полза. Аз лично обичам да подкрепям само каузи, от които има някакъв смисъл и реална полза за природата.

Те навсякъде по "белите" страни така се справят, обаче не се тръби като в циганската махала кой какво направил...сигурно и ние някой ден ще се научим кои са приоритетите ни - да защитим кучето, което хапе децата, птичките, които летят свободно над храната, която ядем и прочие, или все пак първо да погледнем себе си. ДА, егоистично е, но затова човека е на върха на хранителната верига - защото може да мисли, да се адаптира, да извлича максимума от всичко.

В Walmart например си имат процедура за премахване на животните. Периодично викат фирма, която пуска служители с въздушни пушки, които избиват птиците и бозайниците и ги изхвърля. Във всеки подобен голям магазин се процедира по същия начин. Така наречената "победа" всъщност е едно нищо, защото така или иначе, животните добрали се до вътрешността на магазина няма да оцелеят.

Докато Manahov и неговите приятели са обядвали и празнували голямата "победа", аз и стотици други хора участвахме в националния ден за почистването на природните паркове и свършихме работа, от която наистина има полза. Аз лично обичам да подкрепям само каузи, от които има някакъв смисъл и реална полза за природата.

:P

Точно казано.... По добре направи нещо смислено, отколкото да се правиш на популист ... Направеното от теб струва милиони пъти повече от тази смешна "пропаганда " на хуманност към животните каквато видяхме тука ...

Ба*ти антирекламата, ба*ти чудото. Ако щат да избиват птичките бавно и мъчително- на никой не му пука за тъпите животни, важното е само в магазина да е спокойно и чисто :)

Момчета от Керфур айде по-добре развивайте собствените си магазини вместо да съсипвате репутацията на чуждите.

Защото след цялата тема заключих едно: никога повече няма да стъпя в магазин на Керфур, а с кеф ще се скъсам да пазаря в Кауфланд ей така напук на тъпите ви методи за реклама, не защото Кауфланд ме кефи реално.

Изчетох темата много внимателно. Ще се осмеля да изкажа едно мое скромно мнение: Аз и жена ми сме любители на ходенето пеша и на велосипедите и с гоялмо желание обикаляме град Варна и съответно наличните магазини. И понеже темата засяга магазин за хранителни стоки: има си правила с които собствениците на тези магазини са (или поне би трябвлао да са) запознати. Със сигурност във всеки един такъв магазин има някакви такива проблеми (аз и жена ми сме виждаи такъв във всеки, без изключение!), и докато ние, които си даваме парите там, не започнем да влияем на това спазване, нещата няма да се подобрят. Я си представете че българският потребител започне да обръща внимание на качеството, обслужването, обстановката, отношението (и към животинките невключени в асортимента) и т.н. и да започне да си формира мнението на база тези свои виждания? Тогава самите вериги ще започнат по съвсем друг начин да работят за нас. За сравнение - влизал съм в магазин от една и съща верига в България и извън България, и освен логото на фасадата и донякъде облеклото на персонала - друго общо няма.

Нека ако някой представител на управляващите екипи на тези вериги в България чете тези неща да се позамисли и да предложи това-онова на неговите шефове. Само полза ще има - както за него, така и за нас като клиенти.

П.П. Поздравления Ивайло, важно е когато нещо наистина се прави... Нека това са бъде за теб една добра и обичайна практика.

Редактирано от xentia (преглед на промените)

• Автор

Като цапаш се чисти!

Ама се започва от :P

Точно тези, които цапат природата не бяха там да я чистят, но нейсе. Не разбирам шантавите емотиконки, които ги има тука, тъй че следващия път ще е добре да използваш думи като ще ми казваш нещо. Иначе нищо не се разбира, а аз не си падам по игрички от типа "Какво е искал да каже форумният поет?".

Точно тези, които цапат природата не бяха там да я чистят, но нейсе. Не разбирам шантавите емотиконки, които ги има тука, тъй че следващия път ще е добре да използваш думи като ще ми казваш нещо. Иначе нищо не се разбира, а аз не си падам по игрички от типа "Какво е искал да каже форумният поет?".

Ей сега ще го преведа на разбираем език без емотиконки.

Като цапаш се чисти! - Като се**ш си чисти г**з

Ама се започва от :P - Започни чистенето от устата и тн.

:beer:

Редактирано от novobranec (преглед на промените)

Ей сега ще го преведа на разбираем език без емотиконки.

Като цапаш се чисти! - Като се**ш си чисти г**з

Ама се започва от :beer: - Започни чистенето от устата и тн.

Новобранец,емотката се почуква по челото,което предполага,че трябва да променим изцяло мисленето си.Не се плези и не показва зъби,за да ришиш,че има нужда от почистване на зъбен камък.

Горното ще го оставя всеки да си го търкува,както иска.

Аман от поръчкови писания и глупости, изсрани навсякъде. Разни любитело-защитници, намерете си друго поле за изява. Писна ми да занимавате цялото общество с подобни "проблеми". И някои да печелят от това. Има много по-важни неща за решаване например опандизването на корумпираната пасмина, работеща икономика на всички нива.

Обществения интерес е да няма помияри по улиците, птици да летят из ОБЩЕСТВЕНИ сгради и да цвъкат навсякъде. И ако твърдите обратното потърсете специализирана психиатрична помощ. Според вас да ходя да живея в гората ли? Преди да "защитавате" каквото и да било поне се поинтересувайте има ли го из Европата или пак ние ще откриваме "топлата вода".

Като се махнат предпазните мрежи, на птиците ще се пречи да се развъждат по други начини - отрова, бутане на гнезда, отстрел. Това ли искате?

Аман от поръчкови писания и глупости, изсрани навсякъде. Разни любитело-защитници, намерете си друго поле за изява. Писна ми да занимавате цялото общество с подобни "проблеми". И някои да печелят от това. Има много по-важни неща за решаване например опандизването на корумпираната пасмина, работеща икономика на всички нива.

Обществения интерес е да няма помияри по улиците, птици да летят из ОБЩЕСТВЕНИ сгради и да цвъкат навсякъде. И ако твърдите обратното потърсете специализирана психиатрична помощ. Според вас да ходя да живея в гората ли? Преди да "защитавате" каквото и да било поне се поинтересувайте има ли го из Европата или пак ние ще откриваме "топлата вода".

Като се махнат предпазните мрежи, на птиците ще се пречи да се развъждат по други начини - отрова, бутане на гнезда, отстрел. Това ли искате?

На другите полета на действие няма финансова(???) облага, с последващ банкет...а пък и те обикновено са хора неподходящи за истински труд, мързели които гледат само откъде могат нещо да завлачат...blink.gif

не показва зъби,за да ришиш,че има нужда от почистване

Къде го видя тоя камък :clap:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.