Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вашето мнение....

Featured Replies

Какво мислите за тази конфигурация и дали ще имам някакъв проблем ако кача Windows 7?

ПРОЦЕСОР МОДЕЛ: Intel CORE I5 750 2.66GHz 8MB L3

ДЪННА ПЛАТКА: GYGABYTE P55 DDR3

ПАМЕТ (MB): Kingston 4096 MBD DR3 1333MHZ

ТВЪРД ДИСК (GB): 1000TB

ГРАФИЧНА КАРТА: ATI Radeon HD 5770 1GB DDR5

ЗВУКОВА КАРТА: 7.1 Звук

ОПТИЧНА МЕДИЯ: DVD+/-RW DL

КОМУНИКАЦИОННИ ПОРТОВЕ: 10xUSB 2.0e-SATA Firewire

КОМПЮТЪРНА КУТИЯ: COOLERMASTER ELITE 334

ЗАХРАНВАНЕ: HIPRO 430W 12CM FAN PFC

Мерси.

Редактирано от ToH1o (преглед на промените)

Доста неяснотии по марките на повечето компоненти и захранването не мисля , че е подходящо точно за тази конфигурация.Проблем с уиндоус 7-никакъв , даже 64 бита няма да е проблем.

• Автор

Доста неяснотии по марките на повечето компоненти и захранването не мисля , че е подходящо точно за тази конфигурация.Проблем с уиндоус 7-никакъв , даже 64 бита няма да е проблем.

Еми харда е на "WD" а другото още несъм видял точно защото е подарък и несъм много сигурен какви са марките,но това е бегла представа като цяло...Но ми казаха че ще имам проблем с звуковата карта това незнам какво значение има с Windows 7,нещо с стерео звук и тн...Захарнването като изтече гаранцията не е проблем може да се смени :lol6:

P.S. Монитор PHILIPS 21.6" 220E1SB Full HD 1920 x 1080

Редактирано от ToH1o (преглед на промените)

Какво мислите за тази конфигурация и дали ще имам някакъв проблем ако кача Windows 7?

Мерси.

Може би след 15-20 години...

Захарнването като изтече гаранцията не е проблем може да се смени :lol6:

Пр такава система , аз лично не бих се доверил на това захранване!Звуковата карта вероятно е вградената , има си драйвъри за уиндоус 7 , не виждам какви проблеми ще създава.

• Автор

Пр такава система , аз лично не бих се доверил на това захранване!Звуковата карта вероятно е вградената , има си драйвъри за уиндоус 7 , не виждам какви проблеми ще създава.

Слабо или марката е незнайна ?

Довери се на CHIEFTEC или Cooler Master Цък.

Марката е знайна , имат добри попадения , но те са от по-високия клас , съответно са и по-скъпи.Това , което си посочил би трябвало да се справи със системата , но ще се натоварва , загрява , шуми и може и да не издържи в даден момент.Затова ще бъде много по-добре , ако се презастрахова човек с едно хубаво поне 450-500 вата захранване.Поне това е мнението ми!

• Автор

Марката е знайна , имат добри попадения , но те са от по-високия клас , съответно са и по-скъпи.Това , което си посочил би трябвало да се справи със системата , но ще се натоварва , загрява , шуми и може и да не издържи в даден момент.Затова ще бъде много по-добре , ако се презастрахова човек с едно хубаво поне 450-500 вата захранване.Поне това е мнението ми!

Аха еми тея дни мисля да го пусна,все още не съм го пускал :biggrin: Да видя как работи шими ли ...и ще видим :P А за Windows 7 Ultimate x64 от къде мога да намеря или линкове е забранено да се дават тук ;)

Аха еми тея дни мисля да го пусна,все още не съм го пускал :D Да видя как работи шими ли ...и ще видим :) А за Windows 7 Ultimate x64 от къде мога да намеря или линкове е забранено да се дават тук :)

Microsoft Windows7 Professional 32/64-bit English 1pk Retail, DVD

Мерси.

Машината е супер, а да питаш за 7 дали ше върви добре е все едно да си купиш Mercedes SLR и да питаш дали ше вдигне 100 км/ч. :D

Мерси.

Ами имайки предвид някоите уточнения, които направи, според мен машината е нешлифован диамант. С една две леки поправки е могла да бъде перфектна, защото сега в момента е просто много добра... Не се замисляй - идеална е машинката. Много хора дават повече пари и получават много по-малко.

Задължително смени захранването, тези Хипро съм ги пробвал и са пълен боклук. Външният им вид и впечатляващ, но реално не работят добре. Едно такова 400 вата, работи един месец и после започна да гаси компютъра без причина. не беше изгоряло, но не работеше както се очакваше.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.