Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kак да накараме едно момиче да ни хареса?

Featured Replies

Здравейте! Да взема и аз да кажа моето положение, но  :hush: . Има едно момиче около моите години, но не по-голяма от мен, не съм говорил, как мога да я заговоря и как можем да станем нещо повече от приятели :D  :shy11:

• Отговори 126
  • Прегледи 64,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Без да си говорил няма как да стане. Определено със срам няма да се получи.

Добре, но как да започна разговора? 

• 5 седмици по-късно...

Както интуицията ти подсказва, че трябва да постъпиш. Във всеки случай е относително. Проследите нейното държание, ако можеш проучи нейните интереси и действай. Във всеки случай момичето различно би възприело твоята постъпка. Не бъди нахален, но и не бъди срамежлив щом искаш да постигнеш нещо. Поискайте да се запознаете първо ако не сте, станете приятели, а след това времето ще покаже дали можете да бъдете нещо повече от такива. Ако ви допадне характера допусни момичето да опознае и теб. Понякога целта която желаеш си заслужава доста борба и не се изчерпва в едно, две изречение. Формиране на мнение от пръв поглед или повърхностни представи в повече случай не е добър съветник.

Успех! :)

Редактирано от Й.Георгиев (преглед на промените)

Здрасти

Колко си хубава...

...другото оставям на теб

;)

Здрасти

Колко си хубава...

...другото оставям на теб

;)

или много искам да се запозная с притежателката на тези крака.

• 1 месец по-късно...

здравейте,

от първи клас съм си приятел с едно момиче ,но сега е доста по-различно. В четвърти клас на 11 години съм и си я харесвам много - сънувам я и какви ли на други неща с нея си говорим и сме най-добри приятели.Всеки ден мисля за нея изпращам я до тях (тя живее много далеч) след което се прибирам вкъщи и само за нея мисля- нищо друго.Моля ви давайте съвети.

Спокойно. Изчакай една-две години - ще ти мине ;) .

• 3 седмици по-късно...

Защо не пробвате да излезете някъде, не че знам къде ходи днешната младеж, но се позаинтересувай, кино ли, просто да излезете от досегашната рамка.

• 1 година по-късно...

Аз съм влюбен в едно момиче което и то беше влюбено в мен но вече е влюбена в друго момче и искам да си я върна моляви помогнете ми :D:D

• 6 месеца по-късно...

Брат ти си мн зле ма честно.И аз имах същия проблем преди години и както и правиш комплименти ала бала  изведнъж  спри 

и на 100% ще започне тя да те търси.А потърсилите се прави на сърдит кажи и за излизането някъде само 2  и там и признай 

чувствата си и ако тя ти се навие ОК ако ли не бягай бодвай у HEPY :D

Аз ейтака от притеснение а да и кажа ли, а да не и ли кажа минаха 2 години и накрая тя взе че се хвана с един и всичко свърши, после след години като се срещнахме аз имах вече приятелка, тя също и нещо кво се заговорихме и аз и казах, че навремето я харесвах и тя ми каза само "ами да беше малко по-смел и щеше да се получи", така че братле, действай, казвай и и после да не те е яд цял живот!

преди 9 минути, Ivanskiq555 написа:

тя ми каза само "ами да беше малко по-смел и щеше да се получи", така че братле, действай, казвай и и после да не те е яд цял живот!

Какво трябва да и казва ?!!!
Аз им казвам обикновено така - тебе най накрая ще те отвлека и вашите ще те видят най рано след една година.
В повечето случаи отговора е следния!
- Това не се казва ами направо се прави !
Обаче все не се държа на обещанието и се прибират на другия или по другия ден.

На кратко, че бързам. Не можете да накарате жена да ви хареса. Още със запознанството си с вас тя е решила дали ще ви ч*ка или ще ви надува главата. Лек ден. ;)

преди 6 минути, BMW Маниак написа:

Какво трябва да и казва ?!!!
Аз им казвам обикновено така - тебе най накрая ще те отвлека и вашите ще те видят най рано след една година.
В повечето случаи отговора е следния!
- Това не се казва ами направо се прави !
Обаче все не се държа на обещанието и се прибират на другия или по другия ден.

Под казвай и имах предвид да си признае всички чувства, защото повечето хора ги е страх. Така поне ще знаеш истината и няма да живееш в надежда

• 1 месец по-късно...
на 5/30/2010 в 17:32, TOPLIIKATA написа:

Здравейте! Харесвам много едно момиче,което е по-голямо от мен. Тя ми е приятелка, аз я харесвам- говорим си,забавляваме се заедно с приятели,но тя не ме харесва.Приятели сме от дълго, но нямам смелост да и призная. Пред нея се стъписвам и се смея на всеки смотан лаф.Сигурен съм, че не ме харесва, защото имаме нормални отношения с нея. Имаме общи теми за разговор дори когато сме на зелени училища цялата група тя и приятели сме неразделни. Моля ви, дайте савет. Благодаря ви предварително!!! :baby:;):wors: П.П. Оправих правописните грешки!

Първо ми кажи колко сте там. С това заглавие "Как да накараме едно момиче да ни хареса"... И дано не мислите всички вие да се жените за момичето някой ден... 

Иначе точна рецепта няма - има различни твърдения, които обаче в определена ситуация издишат, така че няма универсално. И да ти кажа - щом ти е приятелка, тя те харесва. Просто не те харесва по онзи начин, който ти искаш. Е, поне аз не се сприятелявам с хора, които са ми противни, ама с тези нови моди знае ли човек дали още е така?

• 2 седмици по-късно...
на 21 юни 2016 г. в 17:31, Silvering написа:

На кратко, че бързам. Не можете да накарате жена да ви хареса.

Каквото не се купува с пари, се купува с много пари.

преди 15 часа, simtech написа:

Каквото не се купува с пари, се купува с много пари.

Ти за това си девствен.

преди 26 минути, Silvering написа:

....

Каза го вечно изоставеният. Всяко слово от тая устичка е ирелевантно.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
преди 1 час, pepimili написа:

Можеш просто да и изпратих хубав букет цветя. Работи повярвай ми! Може да поръчаш цветя дори онлайн http://www.top-flowers.com/

И бонбони!!! Таман ще си ги ядете двамата :P  А и бутилка винце ;) 

• 2 години по-късно...

Здравейте ,имам проблем харесвам едно момиче страшно много,но не знам как да и го кажа ,и как да я питам дали иска да сме нещо повече от приятели.

В един клас сме ,отговаря ми на съобщенията малко бавно.Но не знам на каква тема да си говорим,но мисля ,че тя не ме харесва .Моля за съвет.

преди 17 минути, Петър Ненков написа:

,и как да я питам дали иска да сме нещо повече от приятели.

Най добре изобщо не я питай подобен сорт простотии. Ще бъдеш отрязан на момента. В случай че не бъдеш отрязан значи това е бил нейния план как да стигне до теб.

Пробвай се да я заведеш някъде на дискотека например на първо време. Ако не иска да излиза с теб работа е ясна. Трябва да си търсиш по ниска топка.
Една жена първо трябва да я впечатлиш с нещо за да си и интересен като обект ако си и безразличен няма как да станат нещата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.