Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kак да накараме едно момиче да ни хареса?

Featured Replies

И какво отиде прегърна всички, а теб пропусна ? Това е гадно...

да и е мн гадно

Не е гадно.

Това означава, че те харесва.

Да странно е женското мислене.

Абе женска им работа.

Редактирано от Bourne (преглед на промените)

• Отговори 126
  • Прегледи 64,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Не е гадно.

Това означава, че те харесва.

Да странно е женското мислене.

Абе женска им работа.

mислиш ли аз не

Редактирано от TOPLIIKATA (преглед на промените)

Абе, кво се вайкаш пич. Отиваш, прегръщаш я ти, не чакай тя. Ако не стани какво толкова, пробвал си, не е станало. Инак после все ще се мислиш, че можело другагси да стане, а така ще се втурнеш към нова притежателка на твоето внимание. :biggrin: Айде наслука и не му мисли толкова - " Мисленето убива действието".

• 3 месеца по-късно...

Съшност има един начин по който можеш да разбереш дали те харесва : 1.Трябва да се на място като примерно в час но несе от един клас доколкото разбрах но се някое място трябва да намериш. Гледаи погледа им ако е по някои път км теб се обърни към нея и я гледаи в очите това ще им намекне твойте чуства. След това гледаи да направиш 1 2 мах тъпи шеги ако видиш отсмивка , смях или нещо от тоя род това е намек но е мн важно да направиш мах 1 2 тъпи шеги И след това няколко мн добри за да може да им създадеш забавно чуство това ще я накара да излиза още повече с теб понеже ще им е приатно. 2.Винаги гледаи да правиш добри до по малки комплименти и да си близо до нея докосвания прегръдки и така на татака. Според мене това ще ти помегне КЪСМЕТ!

значи вчера когато я изпратихме всички ''трябваше само аз'' тя каза на всички айде гуш на мен няма гуш http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Не тъжи,и не плачи-

които много гуш дават-не си заслужават.

Ще имаш своето Гуш,повярвай ми-

онова,твоето си,само твое момиче-

ще дойде и ще го познаеш.

Ами по какво ли-

че само и само теб ще гушне.

Защото те обича

Няма шанс това да се случи,защото жените ги хваща от 100 грама за час 2.Няма да има проблем с това.

Е то вече всички са баш еб*ачи, пиячи и пушачи.

Как ще да няма проблем, като има момичетата, които падат от 150 грама водка. Като напие момичето и после идва линейка да я прибира ти ли ще понесеш отговорност?

Ако на тебе ти вързват само в пияно състояние... А ти не си на достатъчно години, че да:

"Аз предлагам на автора(стига да са на достатъчна възраст(аз не съм )-отидете няколко човека на ресторант,пиинете нещо по-силно,само гледай да не те хване"

Как даваш съвети да я напива, като ти самия не ги разбираш тези неща или просто по филмите правят така?

И решението за такива хора е скайпчето или импулсчето,там чата върви най-лесно.

.. :wub::help::idea::wow::)

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Пубертета е труден,но хубавото е,че минава.

Според мене тя те харесва.Това,че за тебе не е имало ,,гуш,, е доказателство само по себе си.

Виждам обаче проблем в това,че се отнася с тебе като с ..как да кажа..все едно те счита за момче,не за мъж.Трябва да и покажеш,че си мъж,но така като те чета, такъв ще станеш след няколко години.Момичетата не искат по-малки братя за гаджета.

И съвет към всички:купувайте подаръци на момичетата!Те са ключ към сърцето.Бижута,не пухени мечета.

...И съвет към всички:купувайте подаръци на момичетата!Те са ключ към сърцето.Бижута,не пухени мечета.

Искаш да ми кажеш, че някое момиче, за да ме заобича трябва да й купя примерно някаква златна гривна или някакво синджирче ли? Какъвто и подарък да дадеш на някое момиче то ще се зарадва, а да не говорим ако си направил този подарък собствено ръчно и специално за даден човек.

mислиш ли аз не

Виж сега , няма как да си сигурен дали те харесва или не докато стигне6 до някаква интимна близост /макар 4е и тогава пак не е напълно сигурно :Д / а за тая цел ми кажи ти какво трябжа да се слу4и ;-)

от тези слу4ки пред другите , които расказваш може само да си правищ някакви догадки за признаци на интерес :-)

Искаш да ми кажеш, че някое момиче, за да ме заобича трябва да й купя примерно някаква златна гривна или някакво синджирче ли? Какъвто и подарък да дадеш на някое момиче то ще се зарадва, а да не говорим ако си направил този подарък собствено ръчно и специално за даден човек.

Да те заобича е силно казано,по-скоро да ти обърне внимание.

Няма нужда да е нещо скъпо и златно,прав си.Подаряваш и го и ако го носи е мн.добър знак.

И друго-обръщай и внимание и се грижи а нея и може и да те заобича.

Насила хубост не става - не можеш да "накараш" някого да те обича. За да те харесват, трябва да си Човек. Дори и да си с богати родители, ако си шмухльо, никакви подаръци няма да ти спечелят симпатии. Ще те използват, ще изсмучат жизнените ти сокове и накрая ще те джитнат. С пари можеш да си купиш почти всичко, но като изключим материалното, почти нищо няма да е истинско. За да има успешни връзка и последващ съвместен живот, през всички периоди - харесване, опознаване, любов и евентуален брак - отношенията между партньорите трябва да се градят върху честност, почтеност и взаимно уважение. Всички игрички за сметка на другия в един момент провалят дружбата между двамата. Липсата на приятелство и невъзможността във всички ситуации да разчиташ на човека до себе си винаги водят до катастрофа. През определен период от живота си много жени харесват т.нар. лоши момчета. Повечето се забавляват с тях, някои получават търсената доза страдание, но почти всички рано или късно приключват с това. Съвсем малко жени успяват да срещнат своята идеална флуидносъвместима половинка - вероятността, за съжаление, е едва около 0,000005. Това число означава, че на всеки един милион двойки по света има около пет с пълна съвместимост по всички показатели - т.нар. идеални двойки. Иначе казано в България има около 35-40 такива. Е, в статистиките винаги има известни отклонения, може да са повече, може да е само една. :) Повечето от вас ще срещнат почти подходящ партньор поне веднъж през живота си. Нататък всичко зависи и от двамата.

Имам един проблем...преди с момичетата от класа си разговаряхме,прегръщахме се,но вече почти всеки ме избягва,защо?Какво да направя кажете ми,моля ви.

Прехвърлям темата където й е мястото!

Моля, преглеждайте темите преди да пуснете нова, твърде често се оказва, че вече има тема по въпросът, който ви вълнува! :)

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

Mного е странно когато някой зададе подобен въпрос, камо ли във форум. Универсална рецепта няма. Това е...

Къпи се :rolleyes:

Трябва ми едно съветче. Оказа се че момичето на което съм хвърлил око живее в блока точно до моя (бааати късмета :P) та мисълта ми как по-небрежно мога да заговоря напълно непознато момиче. Не става върпос да станеме гаджета а просто да се запозная, с нея като за начало, пък после ще видим. С всичките ми гаджета работата е ставала или съвсем случайно или съм ги познавал от доста време, и не ми е било много трудно. Сега обаче съм в затруднение, напълно непознат човек :О :rolleyes::D Вече сме се засичали в доста странна ситуация :D и ако може да паснете някакъв по небрежен начин да се запозная с нея, ще съм много благодарен. :wors:

Трябва ми едно съветче. Оказа се че момичето на което съм хвърлил око живее в блока точно до моя (бааати късмета :P) та мисълта ми как по-небрежно мога да заговоря напълно непознато момиче. Не става върпос да станеме гаджета а просто да се запозная, с нея като за начало, пък после ще видим. С всичките ми гаджета работата е ставала или съвсем случайно или съм ги познавал от доста време, и не ми е било много трудно. Сега обаче съм в затруднение, напълно непознат човек :О :(:D

Вече сме се засичали в доста странна ситуация :D и ако може да паснете някакъв по небрежен начин да се запозная с нея, ще съм много благодарен. :(

Това че живее в блоkа точно до твоя нее кой знае какъв + освен ако не си ученик и не сте в една посока тогава само трябва да и предложиш да ходите заедно а като сте само 2та бързо ще разбереш дали те харесва :P

Редактирано от joniii (преглед на промените)

Това че живее в блоkа точно до твоя нее кой знае какъв + освен ако не си ученик и не сте в една посока тогава само трябва да и предложиш да ходите заедно а като сте само 2та бързо ще разбереш дали те харесва :help:

Тва не е лоша идея, обаче вече трета година живея в тоя блок и до сега не съм я виждал. А й аз уча доста далече и тъгвам за даскало много рано. Най-вероятно тргъгва доста след мен, и тази идея отпада за съжаление. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif За сега единствено във Вторник се прибираме по-едно и също време.

Най-странното което е стана е в Вторник, кога я видях за първи път. След като слезнахме от тролея, към вкъщи ема една пряка доста дълга...та аз още преди да слеземе от ТБ я забелязах, и когато видях че слиза заедно с мен останах приятно изненадан :whist:. Тръгнахме по-прословутата права, и аз не исках да я изпреварвам и затова ходех плътно зад нея. Тя не знам как обаче разбра на къде духа вятъра, и аз разбрах че е разбрала :help:. Личеше си защото се обръщаше постоянно и видимо се смееше...:help:. Когато стигна до блока й, имах въможност и то много добра, да я заговоря но просто подминах, и не я последвах. :help::help:Публикувано изображение, за което много съжалявам....

Хелп Публикувано изображение

Е Сега какво?

Някой от форума да дойде да ви запознае ли?

Заговарянето си по твое лично желание, а и няма да те изяде.

Е Сега какво?

Някой от форума да дойде да ви запознае ли?

Заговарянето си по твое лично желание, а и няма да те изяде.

Ако е пълнолетна може да проявя интерес. Да ги запозная искам да кажа :biggrin:

Тодирос, хайде бягай при момата и й кажи какъв голям простак си бил да го направиш това дето го описа.

• 2 седмици по-късно...

Днес я видях, и я заговорих.....единственото нещо което успях да й кажа, беше да я попитам дали иска помощ с торбите.....оууу ужас! Както и да е, за следващия път, трябва да я заговоря сериозно, но нямам представа какво да й кажа. Не мога да измисля никаква причина да я заговоря, освен че живея на близо и просто искам да се запознаем, но ми звучи абсурдно...Единственото което искам е да кажате някаква причина да започна разговор с нея...другото й сам ще го направя! Хихи... Плййиис.....:cool:

Мило, хайде не говори глупости на човека, редактирам ти поста! Не си спомням да си се спъвал в мене, но имаше подход и за това ти се получи номера :) Аз пък лично мога да ти дам съвет, поне от моя гледна точка и от на много мои притялеки. Хубаво е когато се задоволяват по-често капризите на една жена, бъди галантен, бъди кавлер, отстъпи и място в автобуса да седне, целуни и ръка. Харесваме по-романтичните мъже. Подари и нещо, което ще я зарадва, както направи моя приятел, макар тук да ти дава тъпи и лапешки съвети, не е това начина. Просто бъди себе си, не се глези, помагай и с каквото и както можеш. И пак не слушай прителя ми, защото ще изглеждаш като притеснителен, това прави мъжете глупаци. Номера не върви!

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.