Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимки , коментари , въпроси и модинг по кутиите ни.

Featured Replies

има удължители за кабели ,погледни в Тук и Тук

Редактирано от SLI™ (преглед на промените)

• Отговори 791
  • Прегледи 117,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

аз бих предложил удължители,хем по красиво ще е е хем ще скриеш тези кабели   http://www.hl-eshop.com/products.php?view_data=1|15|36|0|4678_0_0_0_0|0&page_limit=30&order_by=2&mode_view=1

SLI ме изпревари малко.

Редактирано от lizart9511 (преглед на промените)

Тези удължители доста солено ще му излезнат , само за дъното ,процесора и видеото излизат към 60лв. в неговия случай ,ако ще дава толкова пари за удължители ,по-добре да продаде старото захранване и да вземе ново!

Иначе и аз от доста време се чудя дали да не взема бели кабели , че се чудя вече с кво да накича старата бангия!

Иначе и аз от доста време се чудя дали да не взема бели кабели , че се чудя вече с кво да накича старата бангия!

Знам ,че си навътре с нещата ,но от доста време наблюдава/следя форуми свързани с модинг

бих ти препоръчал кабели от NZXT и BitFinex са доста качествени ,имат (sleeving) моднати кабели.Гледам ,че захранването ти е изцяло модулно .Ако съм разбрал ,искаш това (пример само с 24пин конектор за дъното)

Публикувано изображение

Знам ,че си навътре с нещата ,но от доста време наблюдава/следя форуми свързани с модинг

бих ти препоръчал кабели от NZXT и BitFinex са доста качествени ,имат (sleeving) моднати кабели.Гледам ,че захранването ти е изцяло модулно .Ако съм разбрал ,искаш това (пример само с 24пин конектор за дъното)

Публикувано изображение

Точно тези двете марки гледам ,да не говорим,че в друг магазин не можах да открия кабели , но от хлешоп съм доста доволен и чакам още малко да ме стегне шапката!

можеш да моднеш и в бяло сата кабелите и кабелите на вентилаторите.

Ето една тема

,но ще ти трябва отделно покритие,ако не се лъжа от искам пц може да го поръчаш.Ще трябва също и специални инструменти и термошлаух.С една дума доста трябва да си поиграеш.  :)

Ако го имахе ей тва в бяло - http://iskampc.com/red-sleeving-kit.html , не че така е лошо де.

Можеш да го поръчаш,но заедно с това и инструментите ,защото е невъзможно ваденето на кабелите без  тях.В комплекта имаш червен термошлаух ,но можеш да вземеш и черен (върви идеално черно/червено).Погледни линка към темата който съм дал от горе ( в стил -направи си сам е) и бих ти препоръчал да правиш кабелите 1 по един (като облечеш 1-ния кабел го вкарваш отново на мястото си ) ,не както е показано с номерация ,защото винаги може да се обърка нещо.Също ако ще правиш кабелите по този начин е добре да имаш тестер  за PSU или мултицет за да измериш напреженията.

Кой е казал че трябва с специални инструменти(много са чупливи) ,аз съм вадил кабели с игла за шиене 3 пинчета са който трябва да се бутнат и кабела излиза.С парашутни въжета или така наречения паракорд също става ефектно защо са двуцветни ето и други sleeve kit-ове http://www.hl-eshop.com/products.php?view_data=1|21|36|0|4153_0_0|0&page_limit=6&order_by=2&mode_view=1

Редактирано от lizart9511 (преглед на промените)

със игла ще успееш да извадиш само 3/4 пиновия конектор за вентилатора.Ако ще се прави нещо като хората то по-добре е да се вземат инструментите.

Кви сте гадни ся - зарибихте ме да си направя така кабелите,но трябва да развалям толкова cable мениджмънт,че не е истина :D Някой друг път ще ги sleev-на.

със игла ще успееш да извадиш само 3/4 пиновия конектор за вентилатора.Ако ще се прави нещо като хората то по-добре е да се вземат инструментите.

аз съм вадил молекси и сата с игла но вече за 24 пин и 8/6 пин и там другите конектори трябва нещо по специално

@tenekia имам малко идеи как да пооправиш кабелите но ако може да пост-неш  една снимка на вътрешността  да е като тази http://www.album.bg/xaxulive/images/31025771/206270/ но с по голям размер и да мога да я сваля.Гарантирам ти ,че ще си струва упражнението аз със моите кабели и raynor g1 си играх 3 часа някъде да ги оправя. 

аз съм вадил молекси и сата с игла но вече за 24 пин и 8/6 пин и там другите конектори трябва нещо по специално

@tenekia имам малко идеи как да пооправиш кабелите но ако може да пост-неш  една снимка на вътрешността  да е като тази http://www.album.bg/xaxulive/images/31025771/206270/ но с по голям размер и да мога да я сваля.Гарантирам ти ,че ще си струва упражнението аз със моите кабели и raynor g1 си играх 3 часа някъде да ги оправя. 

Имаш съобщение. :)

малко е извън фокус но се разбира идеята.Един перманентен черен маркер няколко слоя и 10 минути да по изсъхне и се получава това

Публикувано изображение

изглеждат леко синкави но на живо не е така.Утре мисля всичките цветни да ги направя черни като тези 

Публикувано изображение

Тези маркери се трият и то много лесно!

така но са минати няколко пъти + това съм внимавал много как ги слагам да не ги изтрия,а и няма да ги човъркам постоянно

така но са минати няколко пъти + това съм внимавал много как ги слагам да не ги изтрия,а и няма да ги човъркам постоянно

Тая работа става най-лесно и сигурно си изолирбланд !!! аз съм така :) и всичко е перфектно

Тая работа става най-лесно и сигурно си изолирбланд !!! аз съм така :) и всичко е перфектно

и това съм пробвал става да но от топлината и от това че кабелът трябва да е огънат и се разлепва.

малко е извън фокус но се разбира идеята.Един перманентен черен маркер няколко слоя и 10 минути да по изсъхне и се получава това

Публикувано изображение

изглеждат леко синкави но на живо не е така.Утре мисля всичките цветни да ги направя черни като тези 

Публикувано изображение

Слушалките по ме радват :) .

Здравейте колеги, днес почиствах пц-то и му сложих току що пристигналия CoolerMaster Hyper 412s към който добавих един от отделните ми вентилатори

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Температури:

Идле: Процесор 27-30 Дъно: 25-30

Натоварено: Процесор 51 Дъно 30

Благодаря! Зеления вентилатор е на същите обороти с тоя на охладителя, не виждам причина да го махам .. кулър мастера е сложен с адаптера на ниски обороти което се съвпада с зеления ..

Здравейте колеги, днес почиствах пц-то и му сложих току що пристигналия CoolerMaster Hyper 412s към който добавих един от отделните ми вентилатори

...

Температури:

Идле: Процесор 27-30 Дъно: 25-30

Натоварено: Процесор 51 Дъно 30

Колега ,по каква причина оборудваш тоя умряла от студ и3-ка , с такъв охладител - пък държиш частите вързани на тоя бомба Термалмастар.

То хубаво да е газарийка,  ама най-важния ти компонент е за смяна!

п.п Оправи си подпис захранването ти не е Термалтейк!

Редактирано от pit (преглед на промените)

И като клокне процесора, като клокне и леко картата и ще ги подмине тези 420w  че и отгоре без проблем, тук даже не броим и другите компоненти. Това захранване е слабо за такава конфигурация, не го подвеждай.

пфф :D :D :D ... Изобщо си нямаш и напредстава какво става нали :D ...1-во конфигурацията му няма да мине и 300в със клок ;)2-ро Не са 420в , а са 384в на 12в линия ;) Така ,че това захранване спокойно ще издържи ;):) и няма да има и грам проблем 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.