Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо да избера платена антивирусна пред безплатна?

Защо да избера платена антивирусна пред безплатна? 97 гласували потребители

1. 1. Защо да избера платена антивирусна пред безплатна?

• Защото има повече функции.
      24%
    • Защото така се чуствам по-защитен.
      20%
    • Не мога да преценя.
      5%
    • Безплатната има същите качества и другото е рекламен трик.
      23%
    • Защото имам лиценз.
      4%
    • Нямам нужда от платена защото безплатната версия има достатъчно възможности .
      21%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Е не, в спора/овете се вижда част от истината

Без всякакво съмнение.

hlevoustе е направил както винаги много точен и полезен коментар с изключение на текста за комодото...

Всъщност съм длъжен да се извиня на Озирис в частта за Comodo, защото посоката към конкретния продукт, както установям сега, е дадена от друг потребител в друг коментар в темата. Но темата, по начина, по който е създадена, е ориентирана към бизнеса и не би следвало да се коментира ползването на продукти при домашни условия.
  • Отговори 72
  • Прегледи 12,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Озирис, не съм ти слагал минуси в коментарите, не мисля и да го правя. Все се заричам да не пиша в тоя раздел, но не мога да се въздържам и да стоя безразличен към опасно подвеждащитеми като тая. 

• Изпадате в крайности и пълните анкетата с off-topic – мнения!Отново коментари от рода Левски или ЦСКА Каква връзка има този коментар със заглавието на анкетата: "Защо да избера платена антивирусна п

• Аз също имах едногодишен лиценз за CIS pro, початих си малко с пичовете и го зарязах.Едва ли ще ми помогнат повече, отколкото хората, които пишат в този форум или в техния. Ето още един довод, пресен

Без всякакво съмнение.

Всъщност съм длъжен да се извиня на Озирис в частта за Comodo, защото посоката към конкретния продукт, както установям сега, е дадена от друг потребител в друг коментар в темата. Но темата, по начина, по който е създадена, е ориентирана към бизнеса и не би следвало да се коментира ползването на продукти при домашни условия.

Май пак четеш през просото.Кой ти говори за домашни условия?Къде го мерна това?В една фирма с над 10 компютъра, се предполага да има човек, който да ги поддържа, така че теорията ти за сложното конфигуриране на CIS издиша отвсякъде.Comodo Endpoint Security Manager се инсталира на основната машина и контролира останалите.Обикновените служители няма да имат грижата за нищо.:)

Май пак четеш през просото.Кой ти говори за домашни условия?...

Ами прочети пак темата, май не само аз чета през просото. Прегледай повторно и първия пост, станал основа на спора.

И кой ти каза, че в една фирма с над 10 компютъра се предполага наличието на поддържащ техниката човек? Има ли нормативен документ, регламентиращ това? Работил ли си в такава фирма? Ако да, то бих бил благодарен, ако ми кажеш коя е, може и на ЛС, че да не доспамваме темата или да не правим реклама против правилата. Предположението съвсем не означава практическо приложение - не говоря за големи фирми, банки, университети и т.н., това вече го уточнихме.

Работя в малка фирма, в която има 17 компютъра към днешната дата, всички до един зад рутери. 3 от тях са пред мен, т.е. аз работя с тях. Единственият сървър, наличен във фирмата е този със счетоводната програма, опазва се от лицензиран KIS 2010. Повечето от останалите ползват безплатната Avira, има и с AVG Free, има и 3 лаптопа с лицензиран NIS 2010. До неотдавна ползвахме лицензиран NOD32, но отказахме да продължим лиценза си по ред причини. Поради изградената вътрешна мрежа ни е забранено използването (изключая сървъра, той не е в мрежата) на каквато и да е стена, освен вградената в ХР-то, както и да е. Има ли нарушения на законодателството според теб?

За Comodo - даваш ли си сметка колко хора са чували за продуктите на Comodo (както виждаш, аз никъде не коментирам качествата им), да не говорим пък за ползващите ги, които подозират наличиета на корпоративна версия? Колко режима на настройки има Comodo и кой ще ги прави, при положение, че се активират всички модули? Кой ще създава правилата за поведението им? Достатъчно грамотен ли ще е този условен специалист и на колко компютъра ще трябва да залага изключения от правилата, защото в много случаи се налага допускането и на поп-ъпи, и на банери, че иначе не може да се работи. То е много лесно да резнеш правата или да ограничиш достъпа до част от мрежата и да няма проблеми, ама идваме във фирмата, за да си вадим хляба.

Направи си труда и попитай определен брой приятели/познати, които не се интересуват от темата, кой защитен софтуер е инсталиран на компютъра им. Най-малко 4/5 от тях ще ти отговорят, че вероятно имат някакъв, но не са сигурни точно какъв е - дошъл е инсталиран от магазина с все компютър и това е, кой ще седне да се рови в такива подробности...

Ха сега познай какъв е и как е конфигуриран! Не ти е трудно, нали? И на мен, ама защото сме запознати с материята. И няма да ти е трудно да се досетиш защо защитните програми, за които става дума, не вадят едно след друго съобщения/питания за поведение на екрана.

Мисля да прекратя участието си в темата, и без това вероятно досадих на мнозина, а и вероятно си схванал риториката във въпросите ми.

Точно последните версии на Комодо и без допълнителни настройки ( с настройки по подразбиране ) ще осигурят по-добра защита от Касперски , а и са много по-лесни за ползване от него. Касперски е този на който ако не му се пипнат настройките е жив за оплакване. В никакъв случай Комодо не е по-труден за управление от Касперски.

Точно последните версии на Комодо и без допълнителни настройки ( с настройки по подразбиране ) ще осигурят по-добра защита от Касперски , а и са много по-лесни за ползване от него.

Касперски е този на който ако не му се пипнат настройките е жив за оплакване.

В никакъв случай Комодо не е по-труден за управление от Касперски.

Изпадате в крайности и пълните анкетата с off-topic – мнения!Отново коментари от рода Левски или ЦСКА

Каква връзка има този коментар със заглавието на анкетата: "Защо да избера платена антивирусна пред безплатна"?

Ако продължавате така,ще ме принудите да затворя анкетата или ще си търсите спам коментарите в коша!

Изпадате в крайности и пълните анкетата с off-topic – мнения!Отново коментари от рода Левски или ЦСКА

Каква връзка има този коментар със заглавието на анкетата: "Защо да избера платена антивирусна пред безплатна"?

Ако продължавате така,ще ме принудите да затворя анкетата или ще си търсите спам коментарите в коша!

Щом така ти диктува съвестта, давай.Аз съм убеден, че мненията ми имат общо с темата.Нали става дума за'' защо да избера платена, вместо безплатна''.Е, аз обяснявам защо няма смисъл.Ако мислиш, че това е извън темата, ОК, но аз не съм съгласен с теб.:ph34r:

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Е, аз обяснявам защо няма смисъл.Ако мислиш, че това е извън темата, ОК, но аз не съм съгласен с теб.:)

Какво обяснявате,мъчите се с @Mohican да *бутате във всяка тема Comodo, бутате го,но не където му е мястото,ако на това му викате обяснение,здраве му кажете! И аз харесвам Comodo ,но все пак трябва да има някаква мярка.

Аз няма да се меся повече в тази анкета,но бъдете сигурни,че няма да стои дълго, ако така продължавате.

Още първия ти коментар в тази тема се вижда твоето "обяснение":

Мда, яко пропаганда в тая статия.:)))Ако някой се върже, че няма добра, безплатна защита, значи не е добре.CIS е безплатен както за домашно ползване, така и за корпоративно, so...;)

Я ми кажи сега каква връзка има със заглавието на анкетата? Заглавието случайно да е: "Коя е добра безплатна защита?"

Ето още един,анкетата вече лека полека се превръща все едно се намираме в темата с Comodo:

Май пак четеш през просото.Кой ти говори за домашни условия?Къде го мерна това?В една фирма с над 10 компютъра, се предполага да има човек, който да ги поддържа, така че теорията ти за сложното конфигуриране на CIS издиша отвсякъде.Comodo Endpoint Security Manager се инсталира на основната машина и контролира останалите.Обикновените служители няма да имат грижата за нищо.:)

Я да видим пък тук сега,характерния за него спам стил,без никакви аргументи:

Точно последните версии на Комодо и без допълнителни настройки ( с настройки по подразбиране ) ще осигурят по-добра защита от Касперски , а и са много по-лесни за ползване от него.

Касперски е този на който ако не му се пипнат настройките е жив за оплакване.

В никакъв случай Комодо не е по-труден за управление от Касперски.

*бутате=натрапвате

No Comment !

Какво обяснявате,мъчите се с @Mohican да бутате във всяка тема Comodo, бутате го,но не където му е мястото,ако на това му викате обяснение,здраве му кажете! И аз харесвам Comodo ,но все пак трябва да има някаква мярка.

Аз няма да се меся повече в тази анкета,но бъдете сигурни,че няма да стои дълго, ако така продължавате.

Хайде обясни ''бутате''.Какво съм виновен, че CIS е най-доброто, което човек може да избере за безплатна домашна и фирмена защита?Не ти харесва, че говорим за него?Ми то целият свят говори за Лионел Меси.По твоята логика, не става за нищо, щом толкова го хвалят.Помисли защо е така, има си причини.

Единственият начин да спра да ''бутам'' CIS, е да спра да пиша във форума.Ако трябва, ще го направя, но да си кривя душата- не.:)

Я ми кажи сега каква връзка има със заглавието на анкетата? Заглавието случайно да е: "Коя е добра безплатна защита?"

Ами не, заглавието е ''защо да избера платена, пред безплатна''.Аз казвам ''няма смисъл''.:)

Понеже стана дума за така наречената поддръжка искам да да пример от EULА на Comodo:

2.1. Comodo Security Software.

Comodo Internet Security (CIS) may be used royalty-free for both commercial and personal use. CIS includes the Comodo Firewall and Antivirus products. No technical or customer support is provided for CIS separate from the Products described in section 2.5. Installation of CIS may include installation of additional Products. Use of these Products may be disabled until you pay for the Products.

В общи линии безплатната Comodo IS няма техническа/ потребителска поддръжка. Даже с инсталацията на CIS се споменава, че може да има допълнителни продукти/ приложения, които могат да бъдат забранени/ игнорирани при ползване на платената версия. Comodo Internet Security има и платена версия, не го забравяйте..

При повечето безплатни програми за сигурност положението е аналогично. Поддръжката категорично различава платените от безплатни програми за сигурност. Също и шареният интерфейс на някои от платените антивируси, гарниран с маса абсолютно ненужни настройки и дивотии. Преди година се опитах да изтърпя CA Internet Security за седмица, но не успях поради десетки причини, една от която беше доста сериозна. CA просто разруши Windows...

Аз мисля, че изборът за платена или безплатна програма за сигурност през последните няколко години все повече клони към безплатната възможност. Имам аргументи, защото наблюдавам от доста време форумите за проблеми със сигурността на Windows. Хората все повече пренебрегват платените поддръжки и се насочват там, където ще им оправят системата...

Аз избирам платената защото пример Тази програма взе награда за най добър антивирус а второ и трето място пак бяха заети от платени решенея в един от най престижните сайтове за тестване AV-Comparatives.Тези хора от Symantec са въвели много удобства дори и за домашните си клиенти -live chat чрез който те не само общуват с теб но и ти дават една програмка чрез която ти влизат в компютъра-и това не е всичко аз лично не бях получил един от ъпдейтите им и служителят им се разправяше с мен един час а да не говорим че лиценза ми беше промо !Другото което ми направи страхотно впечатление е как искаха да ми удължат лиценза заради неудобството което са ми причинили -ей това ми се случваше за първи път и никога няма да го забравя Та ето и моят довод в полза на платените антивирусни!

Хайде стига глупости. Който иска да си плаща за антивирусни, вместо за инвестира в собственото си ограмотяване или това на служителите. Вече е обща култура работата с компютър и елементарната неграмотност да се щрака навсякъде води до предсказуеми резултати.

Всеки шеф да си избира - да плаща антивирусна и кой знае какво за всеки компютър или на системен администратор. Да има правила за работа или детенцето на всяка секретатка да инсталира игрички. Да ползва безпалтна почща за фирмени цели или да има корпоративна, която да фиолтрира спама и зловреден код. На мен антивирусна ми пречи - пищи за несъществуващи заплахи в някои специфични програми. И май всичките са се специализирали в едно - да трият кейгени и подобни.

Който защитава платените - да чете заради какво е създаден AVZ http://z-oleg.com/secur/avz/history.php

Прототип AVZ появился, когда сеть ОАО "Смоленскэнерго" поразил опасный почтовый червь, который уничтожил антивирусное ПО на зараженных ПК пользователей и поставил системщиков перед дилеммой - создать свой простейший антивирус или вручную проверять и чистить несколько сотен ПК.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Аз също имах едногодишен лиценз за CIS pro, початих си малко с пичовете и го зарязах.Едва ли ще ми помогнат повече, отколкото хората, които пишат в този форум или в техния.:) Ето още един довод, пресен, даже топъл.:nono: KIS 2011 vs. CIS 4.1

Някои хора сигурно вече са гледали клипчетата и са се чудили кога ли ще заговоря за тях.Ето, заговарям.:) Програмите са с настройки ''out of the box''. Излизам.После ще видя кой и колко ме е нахранил отново.Лек ден.:)

ако може и да се добави към анкетата точка:

безплатната версия има достатъчно възможности (аз ще гласувам за тая)

платената може да проверява пощата ако е pop3/imap или exchange, макросите в документите или http трафика и да има файеруол - неща които въобще не ме интересуват - интересува ме само да има реалтайм скенер и да хваща тронянци... ако не хваща шпионски софтуер - има си и други безплатни програми с които да сканирам веднъж месечно... ся който не разбира може да си купи за да се чувства по-защитен... аз съм зад рутер, за това не ми трябва firewall, не ползвам и интернет експлорер и за това мога да мина и без модул за троянци и шпионски софт, не ползвам и поща, за да ми трябва мейл скенер... по малко модули - по бърза. на аваста спирам модулите дето не ми трябват и след рестарта пак са пуснати, спирам сервизите - същата работа (така че него няма да го ползвам и безплатен... същото е и с нортон - врат си гагата дето не им е работа - в регистри в които нямат работа)...

@clonnning - нищо не се разбира от клипчетата, освен че си обул 2 чифта обуща едни върху други - точно това си направил с инсталирането на 2 антивирусни едновременно. като пусна сканирането спря ли другата антивирусна? щото не знаеш коя ще попречи на другата да сканира някой файл - не може да се каже и къде е причината едната да засече вируса а другата не - или едната е по бърза или другата е нямала достъп до файла...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

ако може и да се добави към анкетата точка:

безплатната версия има достатъчно възможности (аз ще гласувам за тая)

платената може да проверява пощата ако е pop3/imap или exchange, макросите в документите или http трафика и да има файеруол - неща които въобще не ме интересуват - интересува ме само да има реалтайм скенер и да хваща тронянци... ако не хваща шпионски софтуер - има си и други безплатни програми с които да сканирам веднъж месечно... ся който не разбира може да си купи за да се чувства по-защитен... аз съм зад рутер, за това не ми трябва firewall, не ползвам и интернет експлорер и за това мога да мина и без модул за троянци и шпионски софт, не ползвам и поща, за да ми трябва мейл скенер... по малко модули - по бърза. на аваста спирам модулите дето не ми трябват и след рестарта пак са пуснати, спирам сервизите - същата работа (така че него няма да го ползвам и безплатен... същото е и с нортон - врат си гагата дето не им е работа - в регистри в които нямат работа)...

Готово-добавено е ! ;)

А и клипче как платена програма която е бета още няма и едно пропускче http-~~-//www.youtube.com/watch?eurl=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fuser%2Flanguy99%23p%2Fu%2F6%2F6MUuUT6OPIg&v=6MUuUT6OPIg&feature=player_profilepage Та това прави ли я по добра и тези тестове там обективни ли са ?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Аз също имах едногодишен лиценз за CIS pro, початих си малко с пичовете и го зарязах.Едва ли ще ми помогнат повече, отколкото хората, които пишат в този форум или в техния.:blink:

Ето още един довод, пресен, даже топъл.:clap:

KIS 2011 vs. CIS 4.1

Някои хора сигурно вече са гледали клипчетата и са се чудили кога ли ще заговоря за тях.Ето, заговарям.:beat:

Програмите са с настройки ''out of the box''.

Излизам.После ще видя кой и колко ме е нахранил отново.Лек ден.:hush:

Настройки по-подразбиране. Това е несериозно наистина.

Тъй и тъй се е тръгнало за сравнение,преди се правеше сравнение между NIS и KIS,сега пък CIS и KIS все съскаме ;)

Ами CIS 4.1 мене ме обсипва с въпроси,докато KIS 2010/11 при настройките които ползвам не пита и директно блокира.Без съобщения,и за да видя какво става,че не тръгва нещо трябва да преглеждам отчетите. Повечето потребители дори не ползват програми за защита,съдя по това което непрекъснато намирам засечено на служебният комп. В 90% от случаите се касае за почти 100% засичане във VT.

Тази тема наистина премина в обсъждане на конкретни програми,което хич не е зле. Но ми е безинтересна.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

@clonnning - нищо не се разбира от клипчетата, освен че си обул 2 чифта обуща едни върху други - точно това си направил с инсталирането на 2 антивирусни едновременно. като пусна сканирането спря ли другата антивирусна? щото не знаеш коя ще попречи на другата да сканира някой файл - не може да се каже и къде е причината едната да засече вируса а другата не - или едната е по бърза или другата е нямала достъп до файла...

Здравейте отново.Клиповете не съм ги правил аз, но лесно се забелязва, че няма инсталирани 2 или повече АВ програми наведнъж.Първо се тества KIS, след това се прави restore на машината до състоянието преди теста и се тества CIS.Това би трябвало да отговаря на въпросите ти.:()

Настройки по-подразбиране. Това е несериозно наистина.Тъй и тъй се е тръгнало за сравнение,преди се правеше сравнение между NIS и KIS,сега пък CIS и KIS все съскаме:( Ами CIS 4.1 мене ме обсипва с въпроси,докато KIS 2010/11 при настройките които ползвам не пита и директно блокира.Без съобщения,и за да видя какво става,че не тръгва нещо трябва да преглеждам отчетите. Повечето потребители дори не ползват програми за защита,съдя по това което непрекъснато намирам засечено на служебният комп. В 90% от случаите се касае за почти 100% засичане във VT.Тази тема наистина премина в обсъждане на конкретни програми,което хич не е зле. Но ми е безинтересна.

Защо недоволстваш аз нали малко по-назад в темата ( коментар # 29 ) писах че ако на Касперски не му се пипнат настройките е жив за оплакване а mihnev_sz влезе във филми.Защо мислиш че и аз не мога да настроя Комодо да блокира директно стартирането на файловете ?

Нали вие феновете на Касперски акцентирахте че Комодо бил труден за настройване и управление което го правело неподходящ за ползване от фирми , ами той не се нуждае от настройки за да се представи по-добре от Касперски.

:( Извинявам се

@ Mohican признай обаче че ще стане доста интересно в една мрежа когато сандбокса почне да блокирва драйвери и други легитимни приложения е пак трябва да се пипа все нещо по настройките -то май навсякъде е така а аз не искам да правим темата Комодо срещу Касперски!Тук никой ли не ползва друга безплатна или платена антивирусна? :blink:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Защо недоволстваш аз нали малко по-назад в темата ( коментар # 29 ) писах че ако на Касперски не му се пипнат настройките е жив за оплакване а mihnev_sz влезе във филми.Защо мислиш че и аз не мога да настроя Комодо да блокира директно стартирането на файловете ?

Нали вие феновете на Касперски акцентирахте че Комодо бил труден за настройване и управление което го правело неподходящ за ползване от фирми , ами той не се нуждае от настройки за да се представи по-добре от Касперски.

Аз да недоволствам? :huh: Какво толкова може да напишете тук,че да ме подразни? Изобщо защо си мислиш че си ми интересен?

Интересен ми е Клони,при него няма напред назад като тебе ;)

Абе казах,че не ми харесва тая тема,пък ти четеш отзад напред :P Може би така ти харесва ;)

• 4 седмици по-късно...

Както някой по-горе спомена, да се замислим защо компаниите, които предлагат безплатните решения за домашния потребител, си имат и съответните платени??? Отговорите са ясни, едва ли ще ви предлагат един и същ продукт едновременно и безплатен и платен, няма безплатен обяд! Другото, което е, че всичко опира пак до средствата, как си мислите, че тези компании съществуват? С въздух? Нали за да предложат тази поддръжка, тези нововъведения и добрата защита, те трябва да заплатят на персонала си?! Пак повтарям - няма безплатен обяд! Как си мислите, че ще предлагат всичките си продукти без пари, и в същото време този продукт ще се поддържа, развива, и обновява ежедневно? Та за мене, тази тема е ясна... още от създаването й.

Както някой по-горе спомена, да се замислим защо компаниите, които предлагат безплатните решения за домашния потребител, си имат и съответните платени??? Отговорите са ясни....

И какви са отговорите?

И какви са отговорите?

Хм, то е близко до акъла... Няма да правя обзорен анализ, но ще те светна. Отговорите са - маркетингова политика, възможност за по-добро запознаване на клиентите с основните възможности на софтуера за по-дълъг период, а от там и възможност за покупка след това на платената версия, популяризация и все в този ред на мисли... Защото днес ти може да нямаш пари и да си пробваш която и да е от безплатните версии за неопределено време, но утре да си кажеш , ха защо да не взема платената, тя има тези и тези възможности в повече... мога да си го позволя, пък и вече имам нужда от по-висока сигурност. Ето за това...

Хм, то е близко до акъла... Няма да правя обзорен анализ, но ще те светна. Отговорите са - маркетингова политика, възможност за по-добро запознаване на клиентите с основните възможности на софтуера за по-дълъг период, а от там и възможност за покупка след това на платената версия, популяризация и все в този ред на мисли... Защото днес ти може да нямаш пари и да си пробваш която и да е от безплатните версии за неопределено време, но утре да си кажеш , ха защо да не взема платената, тя има тези и тези възможности в повече... мога да си го позволя, пък и вече имам нужда от по-висока сигурност. Ето за това...

Благодаря за отговора,но ако вземем например,безплатната версия на BitDefender,дали потребителите ще имат възможността да се запознаят с основните възможности на софтуера?

Благодаря за отговора,но ако вземем например,безплатната версия на BitDefender,дали клиентите ще имат възможността да се запознаят с основните възможности на софтуера?

Безплатната версия на BitDefender е толкова орязане,че просто..........

Безплатната версия на BitDefender е толкова орязане,че просто..........

Не случайно дадох този пример на @stefan_k .Как потребителите ще се опознаят с основните възможности на програмата,че да им хареса и след време да купят платения и вариант?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.