Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос-предложение (за СПАМ-а, не знам как да го формулирам...)

Featured Replies

• Автор
Ам-ам, аз също мисля, че във форума има неготини хора, но не им обръщам внимание ;) Имаше една приказка "убий глупака с мълчание". Щом толкова те дразнят, пробвай да не им пишеш, дръж се така сякаш ги няма и ще видиш как повече ще ги дразниш :down: И най вече себе си няма да тормозиш :)

Гале, аз нося на обиди, но не е така с всички. Пиша си със същите хора, но не ползват форума за целта. Сега пък писах с другиго на лични, но няма да се обади нито в тази, нито в друга тема. Защото идва в повече... и ако това е оплакване, значи се оплаквам. Оплаквам се от безобразия.

• Отговори 70
  • Прегледи 10,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• При някои хора чувството за собствена важност е дотолкова развито, че не дават да се припари до темите им, да не би случайно да се замърсят от профански изказвания... И после пищят как били тероризи

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Привет, Има бутон докладвай, употребата му обаче не винаги означава че ще се вземат конкретни мерки. Всеки модератор сам преценява дали по доклада трябва да се предприемат някакви действия или не.

• Много глупости (и мъдри неща) са се изписали по-горе. Да не говорим за това, че за пореден път ми се намесва името в не знам кои подред глупости на търкалета. Ама то е така. Когато едно детенце

Скъпа, аз никога не съм си крил никовете. А това, защо имам няколко, е дълга история. Ще ти кажа нещо под секрет. Тук хората са прекрасни, но в техните очи! Има нещо гнило тук. Не си ли съгласна, че за да помогнеш на някой със съвет са необходими и малко повече думи, включая спам според правилата на форума? Ето ти един пример: "Тема: искам комп до 400 лева". Айде сега ми кажи, как би подходила, ако разбираш от хардуер? Човека, пуснал темата се аргументира, след като го попиташ, че искал да играе игри. Първата ми мисъл е да се изплюя на килима. Обаче почвам да обяснявам, че за тия пари, няма как да играе игри и давам примери с някакви линкове да кажем. Тогава се намира някой модератор, който казва да не спамя. Айде иди му помагай на тоя тип, дето не е наясно нито какво е комп, нито какво са игри. Хубаво е да има контрол, но чак пък толкова? А ето ти и още един пример. Аз откак съм в тоя форум, особено при старата му визия, никога не можех да намеря това, което търся. За сметка на това често се затваряха теми, които се дублирали с други, макар да не е много ясно, по какви критерии се дублират. Просто търсачката бе под всякаква критика. Сега не знам как е, понеже рядко влизам тук, за да търся нещо. Ако търся, търся главно мои стари теми и мнения, но така като гледам, историята е изтрита безвъзвратно. :) Ами то и живота си заминава, защо да се занимавамес глупости? Живи здрави!

Човек, забрави, колко банове имаше и ти xD Забрави, как обиждаше хората ... Всичко това до...един купон. Така е приятел, наздраве :ph34r:

Предлагам да си избереш обаче един акаунт и да ползваш само него, без да ме интересува какви са причините за това твое клониране. Останалите 3, които са ни познати, ще бъдат блокирани. Лично аз не мога да си обясня какво кара човек на улегнала възраст да регистрира няколко потребителски профила и да редува ползването им. И тей като напоследък сме подгонили клонирането и искаме да бъдем справедливи към всички, ти не правиш изключение!

Искам само да попитам какво се разбира под термина клониране?

Клонирането е регистриране на повече от един акаунт от един и същи потребител. Мога да ти дам пример - този ти акаунт и zeroday. :)

Един и същ емоционално нестабилен младеж ползващ различни акаунти в един и същ форум. :)

ако не те наказват редовно не ти и трябва да го знаеш освен ако не страдаш от раздвоена личност и ти трябват няколко потребителски акаунта .

Много добре прочетох какво си написал ? А за кампанията знам,че е той и още един човек които бях му писал (може и да бъркам) на "ЛС" да попитам дали ще може да се пращат смс-си !

Мдам.

Разменихме с теб няколко ЛС-та по този повод, като ти последно ме помоли ако все пак се случи това да ти пиша, за да помогнеш.

Иначе не обръщай много внимание на измишльотините тук, освен ако не обичаш не толкова научна фантастика. Тя понякога граничи с болна фантасмагория, ама то било модерно да си хахав и да имаш крещяща нужда някой да ти смени памперса на яко подсечения задник.

Човечеца има нужда бе, това е. И когато затихне медийното фнимание (разбирай няма разстройство) във форума, сяда той и си измисля 10-ина несъстояли се тапанарщини*, обвинява същите тия 10 души в думи и действия, които тия хора не само не са правили и казвали, а дори не са си помисляли да го правят и хоп - ето ти интрига. Защо ли? Защото ако аз (примерно) не се втурна да обяснявам, че не само не съм казвал едикое си фантасмагорийче (това по-натам ще замествам с фанта за по-кратко), тогава хората прочитайки въпросната фанта цели два пъти вече приемат, че аз съм гузен и затова си мълча. Ако пък се втурна да обяснявам, че нямам сестра, въпросното лице е супер доволно, кефи се докато му бърша оцапаното дупе и сменявам памперса с чист и през това време леко и тихо пуска друга фантичка към друго лицеееееее...

И така до края на света.

Затуй съюза на орнитолозите и палеонтолозите препоръчват в такива негови теми да се пише по един - максимум два поста и бежжжжжжж от там. Иначе току виж те плеснал по темето препълнения памперс и си видиш ника на стената на позора. :)

* тапанарщина - да припишеш на различни хора думи и действия, които не са казали и направили. Това не е обида, а констатация.

ImpossibleMan, не знам за какво говориш, но ще споделя простичката истина, че нямам банове, а един единствен такъв точно за обида към член на форума. С момчето после си писахме ЛС и съм му казал не само извинявай, а и други неща. Под "обиди" явно имаш предвид това, че те нарекох "стероиден корифей" в една моя тема в тази секция на форума, но бих те помолил да я намериш и да видиш какво точно съм писал. Там попитах ти какво наказание ще получиш за обиди към мен и за заплахи разни. Помниш ли?

Относно всички, на които им бърка някъде моя бан преди две години. Обидил съм човек, наказали са ме и съм си изтърпял наказанието. Както и Аморе сподели по-горе, всеки разумен човек има върху какво да се замисли, след като е получил бан или каквото и да е друго наказание. Казах вече, че ако нашата църква (форума ни) беше идеален, ние нямаше да имаме права тук да се регистрираме.

Не знам защо ви е като трън това мое наказание. Ама да ви кажа нещо на уше: вземете една бутилка водка харна, турете в един плик некой лев, уредете си среща с някой от глобалните и така имате шанс да бъде уважена кандидатурата ви за модератор. Е, след това процент от месечната заплата ще отчислявате за админите и въпросния глобален, който ви е ходатайствал пред ръководството. Трябват си и препоръки, все едно ще ставате партиен член.

Туй то. Така се става модератор тук и с риск да ме разжалват и да ми отнемат правата го споделям на всеослушание. Кофти е да се дават пари на толкова висшестоящи и не ме питайте как се живее с остатъка от 972 евро на месец...

пп. Както повечето теми на афтура така и тази се превърна в поле на разчистване на междуличностни сметки. Но няма лошо, стига наистина да има полза.

Надали обаче...

ппп. Добре, че той не ми чете писаниците. Явно съм доста под нивото му.

Аз пък за съжаление не мога да игнорирам който и да е във форума, защото трябва да виждам постовете в поверените ми раздели. Това определено е огромен минус в модераторските дисаги, защото поне на трима души с такъв неистов кеф бих ги пратил в игнор листа ми...

Да, ама не.

Ето клониране според моите разбирания(:

Може да ме накажете ако сметнете че нарушавам правилата на форума zaxx.jpg

относно zeroday-не го ползвам-проверете

@progres много ли е смешно?-избягвай да поставяш определения на хора които не познаваш(чисто приятелски съвет)

Edit: Не желая да се конфронтирам с никой-дано не сте ме разбрали погрешно(:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

@progres много ли е смешно?-избягвай да поставяш определения на хора които не познаваш(чисто приятелски съвет)

Извинявай ама ми е много забавен факта че крадец пита кой е крадеца! :cool:

/едит

btw Аз не съм визирал никого! Това че сам си се оприличил като емоционално нестабилен си е твой проблем. Според мен ползването на повече от един акаунт само такъв човек може да го направи. :P

Редактирано от Progres (преглед на промените)

Ето клониране според моите разбирания(:

Може да ме накажете ако сметнете че нарушавам правилата на форума

относно zeroday-не го ползвам-проверете

Edit: Не желая да се конфронтирам с никой-дано не сте ме разбрали погрешно(:

Значи се разбрахме - zeroday е блокиран, а затова, че си позволи да регистрираш клонинг, който имитира kal, този ти профил получава 10 дена забрана за публикуване.

• 3 седмици по-късно...

Не Дръпчо ... събуди се ти ... света не се върти около и за теб ... Бианка хубаво ти го е казала ... ама нямаш сили да си го признаеш ! А да сравняваш Данчо със себе си ... е тъпо и нелепо ... нито си му на годините ... нито на интелекта ... момчето е с класи над теб . А най - нелепото е да сръвняваш твойте словойзлияния с неговите ... все едно да сравняваш Искър с Амазонка ... за всеки проблем ти пишеш две страници празни приказки ... като депутат си - с много приказки нищо не казваш ! Хайде кацни малко на Земята . Никой не ти желае лошото ... ти самичак си го създаваш !!!

Този потребител е като повечето администраторий на торент тракера "Замунда"...! :whist:

• Автор

Този потребител е като повечето администраторий на торент тракера "Замунда"...! :cool:

А ти си като Теорията на относителността. Айде малко да се вземете сериозно в ръце и да не пишете бисери и общи приказки. Отдавна се изясни от няколко души които са компания, но са си патили от мен, че аз съм много лош и имам високо самочувствие, защото съм направил нещо. Сега да се върнем към темата и да си припомним първо, че разглежда конкретен проблем и второ, че предлага решение за него!

МИсля че тази тема е за празни приказки

ИЛИ ГРЕША ТУК $ СТРАНИЦИ БЕЕЗМИСЛИЦИ

Редактирано от Webtut-Bg SupporT® (преглед на промените)

Този потребител е като повечето администраторий на торент тракера "Замунда"...! :cool:

Би ли пояснил малко? Не мисля, че за потребител, регистрирал се преди 3 дни, имаш познанията относно останалите редовни потребители тук, че чак да даваш и оценка! Или относно регистрацията си можеш да ни кажеш нещо повече?

Би ли пояснил малко? Не мисля, че за потребител, регистрирал се преди 3 дни, имаш познанията относно останалите редовни потребители тук, че чак да даваш и оценка! Или относно регистрацията си можеш да ни кажеш нещо повече?

Олелеее бях отворил две теми в два различни прозореца и вместо да затворя тая съм затворил темата която един се заяждаше с администратора и ме издразни > http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=157444

Извинявам се на потребителя на тези тема!

Редактирано от Windows Vista Ultimate (преглед на промените)

• Автор

iovi, мисля, че говори за Hanibal_Lektar. Не е това начина да бъда защитаван прав ли съм в нещо. Всеки си има кусури и всеки ги е показвал във форума след като е прекарал 1000-2000 часа в него. В темата ми иде реч за друго, за волята да бъдеш толерантен към другите като не ги третираш според това ще ти се размине ли, ако си правиш готиното на техен гръб.

Нормално е да има групи на Шаро, Баро и т.н., но лично аз не съм привърженик на идеята, че мога да имам позиция, само ако имам няколко клакьора зад гърба си. Вярвам, че една лъжа повторена 100 пъти не става истина, а заяжданията с мен само припомнят към кого е насочена темата и кой се самозабравя в егоцентризъм.

iovi, мисля, че говори за Hanibal_Lektar. Не е това начина да бъда защитаван прав ли съм в нещо. Всеки си има кусури и всеки ги е показвал във форума след като е прекарал 1000-2000 часа в него. В темата ми иде реч за друго, за волята да бъдеш толерантен към другите като не ги третираш според това ще ти се размине ли, ако си правиш готиното на техен гръб.

Нормално е да има групи на Шаро, Баро и т.н., но лично аз не съм привърженик на идеята, че мога да имам позиция, само ако имам няколко клакьора зад гърба си. Вярвам, че една лъжа повторена 100 пъти не става истина, а заяжданията с мен само припомнят към кого е насочена темата и кой се самозабравя в егоцентризъм.

Не се опитвам да защитавам никого. Модераторите сме тук да следим за спазването на правилата, а не да защитаваме тоз или онзи. В случая има правило,което забранява критикуването на друг потребител публично, освен това ми се струва доста странно, как може някой за 3 дни да има мнение относно другите, камо ли пък да си позволява публично да ги критикува. Второто ми подозрение е, че Windows Vista Ultimate е във форума поне от излизането на операционната система, на която се е кръстил. А както е известно на всички, клонирането не се толерира от нас.

Аз не говоря за никав Hanibal_Lektar а говоря за потребителя които е пуснал темата и се заяждаше с администратора но му я обърках с твоята тема.

Това че казах администратор от замунда това не значи че говоря за даден администратор или модератор от калдата!

Не се опитвам да защитавам никого. Модераторите сме тук да следим за спазването на правилата, а не да защитаваме тоз или онзи. В случая има правило,което забранява критикуването на друг потребител публично, освен това ми се струва доста странно, как може някой за 3 дни да има мнение относно другите, камо ли пък да си позволява публично да ги критикува. Второто ми подозрение е, че Windows Vista Ultimate е във форума поне от излизането на операционната система, на която се е кръстил. А както е известно на всички, клонирането не се толерира от нас.

Тук се объркахме от всякъде....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.