Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос-предложение (за СПАМ-а, не знам как да го формулирам...)

Featured Replies

• Автор

Аморче, повтори ми думите.

Странно е, че когато говореше същото, ама същото, за толерантност и разбиране след като те баннаха, аз не тръгнах да ти казвам какво да правиш извън форума. Правя достатъчно, благодаря за загрижеността.

Хайде пригласяйте, операта се заформи пак...

• Отговори 70
  • Прегледи 10,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• При някои хора чувството за собствена важност е дотолкова развито, че не дават да се припари до темите им, да не би случайно да се замърсят от профански изказвания... И после пищят как били тероризи

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Привет, Има бутон докладвай, употребата му обаче не винаги означава че ще се вземат конкретни мерки. Всеки модератор сам преценява дали по доклада трябва да се предприемат някакви действия или не.

• Много глупости (и мъдри неща) са се изписали по-горе. Да не говорим за това, че за пореден път ми се намесва името в не знам кои подред глупости на търкалета. Ама то е така. Когато едно детенце

Аморче, повтори ми думите.

Странно е, че когато говореше същото, ама същото, за толерантност и разбиране след като те баннаха, аз не тръгнах да ти казвам какво да правиш извън форума. Правя достатъчно, благодаря за загрижеността.

Хайде пригласяйте, операта се заформи пак...

Ами да, ама моя бан си беше заслужен, просто не го осъзнавах. :blink: Споко, аз пак съм си толератна и срещам толератност не само във форума, а и извън него. Разбира се, лесно се манипулира човек, който не е знаел много неща ... :blink:

п.п - май ти харесва да слушаш операта, щом непрестанно я свикваш ... ;)

Привет,

Има бутон докладвай, употребата му обаче не винаги означава че ще се вземат конкретни мерки. Всеки модератор сам преценява дали по доклада трябва да се предприемат някакви действия или не. Това, че вие сте преценили, че нещо не трябва да в някоя тема не означава абсолютно нищо.

Относно тезите, че форума се "изпразвал" смея да твърдя, че е точно обратното, посещенията се увеличават главоломно всеки ден. Нямам идея от къде черпите вашите статистики, но мога да ви уверя че разполагам с далеч по представителни извадки от вашите безпочвени умозаключения.

Занапред се въздържайте от подобни твърдения без да разполагате с конкретни данни, цифри и статистики.

Поздрави

Знаеш ли. Нямам никакво намерение да се бъркам в бизнеса ви, но се сещам, че докладвах за потребител, който ме обиди. Ако това бе съд, имаше голяма вероятност да се произнесе с ефективна присъда. Да, но никой модератор не ми отговори. Така приех, че аз не съм правият и си замълчах. Регистриран съм тук от средата на 2005 година - малко след създаване на сайта. Много обиди съм преглътнал - повечето от модератори. За близо две години се бях оттеглил от тоя сайт. Сещам се, че преди време дори ползвахте имейлите ни за разпространяване на спам. Пуснах и тема, а вие се оправдахте, че не отговаряте за тоя, който е направил сайта. Както и да е. Беше кофти, че пратихте спам почти на всички извести вам имейли. Безцеремонно затворихте темата ми, а аз ви писах лично съобщение, в което казах, че ще си потърся правата. Естествено, вие се подиграхте с мен и дори ми пратихте личните си данни, с които да заведа дело, ако преценя. Разбира се, аз само исках да разбера, докъде стига безочието ви. Както и да е. Никога не съм уважавал потребителят пуснал тая тема, но вече се замислям, дали все пак не е прав! Тук, както и преди продължава да властва безумието. Хората рядко мислялят, а тия, които според вас са нови, повтарят грешките на старите отпреди 5-6 години. Нищо ново под Слънцето. Попълнението е екстензивно, а не интензивно. Сега гледам, че много потребители с будно мислене, ги няма вече тук. Сигурно и аз сега ще заслужа 20-30 минуса, изтриване на мнението, предупреждение и бан. Всъщност, вече отдавна не ми пука, защото аз, който бях стигнал до ТОП 10 в тоя форум, бях изхвърлен безцеремонно. Бъдете живи и здрави! Пожелавам ви много пари в бъдеще!

Аморче, с всеки се държа различно. Същият съм си, но живота не е само спам... имам енергия и да се забавлявам и да бъда небрежен, имам и да бъда сериозен. Второто не ми е кеф, вероятно не е красиво и отстрани. Просто имам изострено чувство за справедливост...

Ще копна едно от ЛС-тата ми, ей тъй, защото виждам, че вятър за промяна няма. Или по-точно тези които имаха, сега ми пишат само извън форума.

Аморче, като ме питат какво съм направил и съм отговорил, това значи че съм грандоман ли? Ако бях малоумник който нито може нито прави нещо и нямам какво да кажа в отговор на нападки, тогава по-бял ли щях да бъда?

Недоволствам? Срещу нетолерантността. Нещо против? Претенции за мен ли имам? Не знам с теб как е, но аз поддържам контакти с хора напуснали форума които са отвратени от него. Това е меко казано как се чувстват заради спамещата групичка която групово напада тези които не им харесват, независимо дали са прави. Не знам дали си запозната и с друго. Какво значи само аз, хахаха. Прихнах да се смея xD Аз имам приличен изказ, знам как да го напиша без да го изтрият или поне не веднага. Ако знаеш колко народ се е жалвал от злоупотреби с няколко души, колко обиди са понесли, колко коментари и теми са изписали и колко кратко престояват... ти спиш ли, да не си в матрицата?? Изненадваш ме. Аз даже си снимам понякога такива неща. Някой каже нещо и след 2 минути изчезва. Някой от изтритите отиват в кошчето, други и там не. Моите коментари примерно бяха (цензура). Как може да си помислиш, че съм лош... казах ти, не се засягам от всеки, но мислех, че с теб имахме нещо общо.

Доколкото в раздел Музика, ти пак не си в час. Там моите линкове бяха трити. Затова окончателно се отказах да пиша. Сега ако го напиша във форума пак ли ще се жалвам? Някой ми трие труда, но всъщност черният ще съм аз, ако го заявя, божееееееее... Чувала ли си за гражданска позиция? В безотговорност тъне нацията ни, защото всеки си трае, а този който се обади го отнася. Аз нищичко, ама НИЩИЧКО не мога да спечеля, не разбираш ли? Докато говоря за морал, мога просто да си издействам БАН. По-важно от това да ме харесват е това да се харесвам... изглежда не ме разбираш... учен съм на справедливост и нихилизмът не ми е присъщ... знам, че си патя от това, но поне съвестта ми е чиста...

А на теб бих казал следното, преди да бъде затворена темата. Не мисли, че всичко, което хвърчи, се яде.Брак и деца... имаш ли си представа за какво говориш младежо?

Даммм найстина доста падна нивото във Форума. Разделите се заливат с безмислени теми и спам.

Явно е важно количеството не качеството.

Всеки ден има поне по 100-200 нови регистрации, но много от потребителите даващи ценни съвети одавна ги няма и няма и да се върнат.

Аз лично влизам тук по навик, с тази регистрация съм от 2007 но и преди това следях форума и беше наистина полезен.

Добре, бе, хора не мога да ви разбера, след като за вас не е полезен защо продължавате да влизате и да спамите по темите? Наистина, човек, когато не харесва нещо не го прави...баси. На мен и на още много потребители форума е дал страшно много, а вие само мрънкате и сте недоволни, и когато закъсате пак "търчите" насам и питате ... kal ви го каза по-горе.Който иска ....

Няма незаменими хора - един си отива, друг идва.Всеки носи по-малко от себе си.

И защо темите в разделите да са безмислени, след като има коментари, влиза се, пише се ... А щом се пише, значи някому е полезна дадената тема. Всичко се променя, нищо не е статично. Приемете го. Трябва да сме по-широко скроени.

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Добре, бе, хора не мога да ви разбера, след като за вас не е полезен защо продължавате да влизате и да спамите по темите? Наистина, човек, когато не харесва нещо не го прави...баси. На мен и на още много потребители форума е дал страшно много, а вие само мрънкате и сте недоволни, и когато закъсате пак "търчите" насам и питате ... kal ви го каза по-горе.Който иска ....

И защо темите в разделите да са безмислени, след като има коментари, влиза се, пише се ... А щом се пише, значи някому е полезна дадената тема. Всичко се променя, нищо не е статично. Приемете го. Трябва да сме по-широко скроени.

Точно казано...

А кой е казал, че влизаме тук? Аз например бях в Топ10 по постове преди 2 години. Само някои модератори се опъваха. Сега виж къде съм. Ако влизам изобщо тук, влизам от скука. Не, че има кой знае какво да науча. Ако мога да помогна, помагам. Но не помагам защото търся някакъв авторитет ( какъвто никога не съм имал), а го правя от добро сърце. Просто, това е моята философия. Опитах се в последните си постове дапомагам на някои хора, но набързо ми отрязаха крилете. И защо? Защото казах на един модератор,да не се меси в неща, които не разбира. Изкара ме, че съм спамил, но всъщност не се усещаше, че се излага. Защото за да помогна на тоя човек, чтрябваше дазная, за какво иска да ползва компютъра си. И понеже човекът искал да го ползва за игри,се оказа, че модераторът затвори темата, защото си имало форум за игри. Абе аланкоолу, ние да не висим по цял ден тук за да знаем кирливите ризи на другите? Ей такива дребни нещица садразнещи. За целта получих осем минуса набързо и направо ми скрихте топката. Пийте си бирата, аме не с толкова злоба бе колеги :speak:

ПП: Извинявам се за липсата на интервали, но ползвам една стара клавиатура със скапан "SPACE". Няма да редактирам, че така губя много от ценното си време. Така ще е до вторник, ако изобщо пиша нещо. Благодаря за разбирането!

Редактирано от ImpossibleMan (преглед на промените)

Много глупости (и мъдри неща) са се изписали по-горе. Да не говорим за това, че за пореден път ми се намесва името в не знам кои подред глупости на търкалета.

Ама то е така. Когато едно детенце бъде оставено без нужното му внимание, то мърда, шава, разглежда интересните неща около себе си и като му омръзне (често този момент съвпада с едно свещенодействие, наречено "наакване"), надава вой за да привлече вниманието на хората наоколо. Разбира се, хората подобаващо му отвръщат и бързо се сменя пълния и миризлив памперс, а след това се започва хранене, водопиене, дундуркане, глезене и щастливата усмивка на детето издава мир, покой и смирено доволство.

След като виждам, че всички изброени действия са се случили по-горе, оставям цялото форумно войнство да си играе с детето до настъпването на следващите му физиологични нужди.

Само ще си позволя да споделя на многоуважаемите читатели факта, че тъй наречения раздел "Празни приказки и забава" далеч не е този изпразнен от съдържание форумен кош, където нищо смислено няма да се намери и прочете. Тоест "Празни" съвсем не означава изпразнени откъм съдържание. Напротив. Повечето съфорумци (взимам за пример темата "За какво си мислите в момента") често с пет думи изразяват цялата болка, събрана в тях. И негодуванието...и щастието...и радостта...и мъката...и надеждата...и безсилието...и всичко. Няма да изреждам други заглавия на теми, защото всеки що-годе интелигентен човек сам ще разбере за какво говоря.

Термини като "замърсявам", използвани като определение на постове на пишещи тук хора, са меко казано жалки и издават абсолютно безсилие и злоба. Интересно ми е какво ще стане, ако по този почин вземем та разпределим хората по раздели и само в тях да могат да пишат...То това не е и смешно дори.

Няма раздел, където да пишат само хора и друг такъв, където да пишат животни. В "Празни приказки и забава" всички са хора, които дишат, работят, живеят (някои и стихове пишат, тъй както умеят), радват се, плачат, раждат, мечтаят, учат и т.н. Поговорете с тях, запознайте се (ако не с всички, то поне с някои само), поопознайте ги и с изумление ще установите това, че с нищо не са по-различни от тези, които пишат в "Уеб дизайн, Графичен дизайн, Програмиране", "Образование и обща култура" и "Психология и психотерапия". 3d9def568606f830aa781be7d10b8439.gif

пп. На изпроводяк се сетих една сентенция, но не знам кой, кога е къде я е казал.

Престани да се оплакваш от църквата си. Ако беше идеална, теб нямаше да те приемат.

Това определено го казвам на абсолютно всеки един в този форум, като започвам от себе си. c9872e5381532d495e2202a4dfc8468a.gif

А кой е казал, че влизаме тук? Аз например бях в Топ10 по постове преди 2 години. Само някои модератори се опъваха. Сега виж къде съм. Ако влизам изобщо тук, влизам от скука. Не, че има кой знае какво да науча. Ако мога да помогна, помагам. Но не помагам защото търся някакъв авторитет ( какъвто никога не съм имал), а го правя от добро сърце. Просто, това е моята философия. Опитах се в последните си постове дапомагам на някои хора, но набързо ми отрязаха крилете. И защо? Защото казах на един модератор,да не се меси в неща, които не разбира. Изкара ме, че съм спамил, но всъщност не се усещаше, че се излага. Защото за да помогна на тоя човек, чтрябваше дазная, за какво иска да ползва компютъра си. И понеже човекът искал да го ползва за игри,се оказа, че модераторът затвори темата, защото си имало форум за игри. Абе аланкоолу, ние да не висим по цял ден тук за да знаем кирливите ризи на другите? Ей такива дребни нещица садразнещи. За целта получих осем минуса набързо и направо ми скрихте топката. Пийте си бирата, аме не с толкова злоба бе колеги :)

ПП: Извинявам се за липсата на интервали, но ползвам една стара клавиатура със скапан "SPACE". Няма да редактирам, че така губя много от ценното си време. Така ще е до вторник, ако изобщо пиша нещо. Благодаря за разбирането!

Е, как така не влизаш, а всъщност си тук? Разбрахме, че си бил в ТОП 10 ...

Хубаво си направил, че споделяш ... Но защо всичките обиди и нападки са м/у едни и същи хора, които правят по няколко регистрации и продължават да се заяждат? Не разбирам .. всичко, което мисля казах в предния си пост и няма да го повтарям. Просто не бъдете дребнави и не се захващаите за всяко нещо с нерви, щото тея нерви ще ви трябват за по-важни неща, отколкото спор с няколко ника и т.н.

П.П - Бих взела под сериозно внимание оплакванията на потребители(едни и същи), но те са прекалено малко, че да съдя за целия форум. Няколко души си правят мръсно и се оплакват после и си мислят, че с всички е така ... Просто е ... и близко до истинския живот .. някои хора наистина не могат да се понасят ... :speak:

Но форума има над 177 000 души ... (:

Изобщо като цяло ... тук има прекрасни хора, а това говори добре за форума ... Не мислиш ли? :)

Е, как така не влизаш, а всъщност си тук? Разбрахме, че си бил в ТОП 10 ...

Хубаво си направил, че споделяш ... Но защо всичките обиди и нападки са м/у едни и същи хора, които правят по няколко регистрации и продължават да се заяждат? Не разбирам .. всичко, което мисля казах в предния си пост и няма да го повтарям. Просто не бъдете дребнави и не се захващаите за всяко нещо с нерви, щото тея нерви ще ви трябват за по-важни неща, отколкото спор с няколко ника и т.н.

П.П - Бих взела под сериозно внимание оплакванията на потребители(едни и същи), но те са прекалено малко, че да съдя за целия форум. Няколко души си правят мръсно и се оплакват после и си мислят, че с всички е така ... Просто е ... и близко до истинския живот .. някои хора наистина не могат да се понасят ... ;)

Но форума има над 177 000 души ... (:

Изобщо като цяло ... тук има прекрасни хора, а това говори добре за форума ... Не мислиш ли? :)

Скъпа, аз никога не съм си крил никовете. А това, защо имам няколко, е дълга история. Ще ти кажа нещо под секрет. Тук хората са прекрасни, но в техните очи! Има нещо гнило тук. Не си ли съгласна, че за да помогнеш на някой със съвет са необходими и малко повече думи, включая спам според правилата на форума? Ето ти един пример: "Тема: искам комп до 400 лева". Айде сега ми кажи, как би подходила, ако разбираш от хардуер? Човека, пуснал темата се аргументира, след като го попиташ, че искал да играе игри. Първата ми мисъл е да се изплюя на килима. Обаче почвам да обяснявам, че за тия пари, няма как да играе игри и давам примери с някакви линкове да кажем. Тогава се намира някой модератор, който казва да не спамя. Айде иди му помагай на тоя тип, дето не е наясно нито какво е комп, нито какво са игри. Хубаво е да има контрол, но чак пък толкова? А ето ти и още един пример. Аз откак съм в тоя форум, особено при старата му визия, никога не можех да намеря това, което търся. За сметка на това често се затваряха теми, които се дублирали с други, макар да не е много ясно, по какви критерии се дублират. Просто търсачката бе под всякаква критика. Сега не знам как е, понеже рядко влизам тук, за да търся нещо. Ако търся, търся главно мои стари теми и мнения, но така като гледам, историята е изтрита безвъзвратно. :) Ами то и живота си заминава, защо да се занимавамес глупости? Живи здрави!

Много глупости (и мъдри неща) са се изписали по-горе. Да не говорим за това, че за пореден път ми се намесва името в не знам кои подред глупости на търкалета.

Ама то е така. Когато едно детенце бъде оставено без нужното му внимание, то мърда, шава, разглежда интересните неща около себе си и като му омръзне (често този момент съвпада с едно свещенодействие, наречено "наакване"), надава вой за да привлече вниманието на хората наоколо. Разбира се, хората подобаващо му отвръщат и бързо се сменя пълния и миризлив памперс, а след това се започва хранене, водопиене, дундуркане, глезене и щастливата усмивка на детето издава мир, покой и смирено доволство.

След като виждам, че всички изброени действия са се случили по-горе, оставям цялото форумно войнство да си играе с детето до настъпването на следващите му физиологични нужди.

Само ще си позволя да споделя на многоуважаемите читатели факта, че тъй наречения раздел "Празни приказки и забава" далеч не е този изпразнен от съдържание форумен кош, където нищо смислено няма да се намери и прочете. Тоест "Празни" съвсем не означава изпразнени откъм съдържание. Напротив. Повечето съфорумци (взимам за пример темата "За какво си мислите в момента") често с пет думи изразяват цялата болка, събрана в тях. И негодуванието...и щастието...и радостта...и мъката...и надеждата...и безсилието...и всичко. Няма да изреждам други заглавия на теми, защото всеки що-годе интелигентен човек сам ще разбере за какво говоря.

Термини като "замърсявам", използвани като определение на постове на пишещи тук хора, са меко казано жалки и издават абсолютно безсилие и злоба. Интересно ми е какво ще стане, ако по този почин вземем та разпределим хората по раздели и само в тях да могат да пишат...То това не е и смешно дори.

Няма раздел, където да пишат само хора и друг такъв, където да пишат животни. В "Празни приказки и забава" всички са хора, които дишат, работят, живеят (някои и стихове пишат, тъй както умеят), радват се, плачат, раждат, мечтаят, учат и т.н. Поговорете с тях, запознайте се (ако не с всички, то поне с някои само), поопознайте ги и с изумление ще установите това, че с нищо не са по-различни от тези, които пишат в "Уеб дизайн, Графичен дизайн, Програмиране", "Образование и обща култура" и "Психология и психотерапия". 3d9def568606f830aa781be7d10b8439.gif

пп. На изпроводяк се сетих една сентенция, но не знам кой, кога е къде я е казал.

Това определено го казвам на абсолютно всеки един в този форум, като започвам от себе си. c9872e5381532d495e2202a4dfc8468a.gif

Човек, забрави, колко банове имаше и ти xD Забрави, как обиждаше хората ... Всичко това до...един купон. Така е приятел, наздраве :P

Искренно ме развесели ! Верно ли има хора които виждат смисъл в тази тема !? Това ли е тема изпълнена със съдържание ? Но попаднала в празни приказки .

Колко глупави теми има според мен в този раздел , от сорта , с кои ще правите секс ,с кои ще сте в асаньора , аватари, подписи , картини ... ядохте , ще готвите , срахте и ... няма да ми стигне времето да изреждам съдържателни теми .

Не е истина просто кои теми са приоритетни за хората . Верно сега Кака Сийка ще каже , ми аз ко да правА в теми за уиндоус щом като силата ми е в празните приказки .

Прекалено голямо внимание му се отделя ми се струва на този подфорум . Има си чатове и разни феис групи за това .

Все си мисля че е малко по различна политиката и предназначението на един форум . А най вече да се обсъждат ежедневни и други проблеми и да се разрешават !

Но то има и такива дето като си формулират проблема и направо ти идва да заспамиш по темата му , да го обърнеш на маитап и да си кажеш , да ти имам проблема .

• Автор
Човек, забрави, колко банове имаше и ти xD Забрави, как обиждаше хората ... Всичко това до...един купон. Така е приятел, наздраве :speak:

Offtopic: Аз Алгор не го харесвам откакто спрегна думата "е*а" в темата за сираците (ама още нямаше звездички). Междувпрочем тогава спрях да пиша във форума известно време... А иначе не съм чел сега какво е написал, това е загуба на време.

Иначе е хубаво, че става дискусия smile.gif

Не бе, izabel1, то е ясно че има нужда от спам раздел, а дали пишещите в него ще се вземат насериозно не е болка за умиране. Страшно е когато модериращите го започнат да се вземат насериозно извън него и заливат хубави теми със спам.

Изплачи си болката. "... и имат наглостта да пишат в моите теми" може би искаше да кажеш...

Видно е, че някой тук се е взел много насериозно. Мисля, че повечето потребители отдавна знаят кой...

• Автор

Изплачи си болката. "... и имат наглостта да пишат в моите теми" може би искаше да кажеш...

Видно е, че някой тук се е взел много насериозно. Мисля, че повечето потребители отдавна знаят кой...

Не ми вкарвай думи в устата. Това са твои интерпретации. Отдавна съм спрял да правя сериозни теми във форумите, ама вече не знаеш и какво искаш. Хората за балъци ги взе, спама е в промишлени количества "на всеки километър", а някога банваха и за по-малко.

То бях чел Алгор да призовава да не се пише в тема, ако аз съм нейн автор, ама сега вече съвсем се обърках какво искаш. Забравяте къде се намирате и че форума не ви е бащиния. Ще се повторя, аджеба някой го прочете: работата на модератора, пък бил той и на спам раздел, е да прави форума приятно за посещаване място, полезно и удобно за да привлича потребители, НЕ да ги отблъсква с поведението си.

Не ми е ясно защо търсиш конфликт и евтини провокациики, след като темата си е много проста - зариването с празни приказки извън раздела "Празни приказки" прави темите нечетяеми.

Ще се повторя, аджеба някой го прочете: работата на модератора, пък бил той и на спам раздел, е да прави форума приятно за посещаване място, полезно и удобно за да привлича потребители,

Ти с твоето мрънкане и себеизтъкване , което разбраха и децата , взе да го правиш неприятно !!!

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Можеш ли да ми посочиш някой, когото съм "отблъснал с поведението си"? Или в основата на всичко стои необяснимата ти лична неприязън към мен...

Която, доколкото си спомням, води началото си от онази тема за сираците. Без да съм направил или казал нищо, ти ме обвини в почти всички смъртни грехове, как съм призовавал да не се гласува за банерите ти и не знам си още какво. Заля ме с порой от измислени от богатата ти фантазия обвинения, и въпреки това никога не е имало реваншизъм в отношението ми към теб. Ти обаче явно се нуждаеш от това да си измисляш "врагове", за да подхранваш битката "аз срещу света", която се води в съзнанието ти...

Също както едно време комунизмът си измисляше какви ли не врагове. Световният империализъм и така нататъка... Избрал си си няколко потребителя в този форум, които да играят тази роля, и периодично мрънкаш и хленчиш срещу тях, без да си даваш сметка колко смешно и жалко изглежда това отстрани... Щом това те прави щастлив, продължавай в същия дух.

Не ми вкарвай думи в устата. Това са твои интерпретации. Отдавна съм спрял да правя сериозни теми във форумите, ама вече не знаеш и какво искаш. Хората за балъци ги взе, спама е в промишлени количества "на всеки километър", а някога банваха и за по-малко.

То бях чел Алгор да призовава да не се пише в тема, ако аз съм нейн автор, ама сега вече съвсем се обърках какво искаш. Забравяте къде се намирате и че форума не ви е бащиния. Ще се повторя, аджеба някой го прочете: работата на модератора, пък бил той и на спам раздел, е да прави форума приятно за посещаване място, полезно и удобно за да привлича потребители, НЕ да ги отблъсква с поведението си.

Не ми е ясно защо търсиш конфликт и евтини провокациики, след като темата си е много проста - зариването с празни приказки извън раздела "Празни приказки" прави темите нечетяеми.

Въпрос първи в червено,като си спрял да правиш сериозни теми,защо аджеба опищя света,че някой е казал,че трите ти бездарни реда са три бездарни реда?

Въпрос втори в зелено,като призоваваш да се усетим,че форума не ни е бащиния,ти как се сдоби с тази темица?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=154840

Евала за картините,ама три поста има с питане за автора.Отговор,няма.

А този пост,няма дори да го коментирам.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=154840&view=findpost&p=1685887

Тази тема сериозна ли беше? :biggrin:

....

Сега виж къде съм. Ако влизам изобщо тук, влизам от скука. Не, че има кой знае какво да науча.

....

А не мислиш ли, че няма какво ново да научиш, защото ти самият вече си се променил, израснал и вече знаеш нещата ?

Пред 2-3 години не си знаел много работи, четял си, учил си се от по-знаещите.Днес вече ти самият си знаещ и можещ.

Заради това и ти е скучно....

За да ти стане отново интересно можеш да си поставиш например нова цел - да помагаш и да учиш новобранците на това, което вече самият ти знаеш.

Просто е.

И изпълва денят ти със смисъл :biggrin:

• Автор

Въпрос първи в червено,като си спрял да правиш сериозни теми,защо аджеба опищя света,че някой е казал,че трите ти бездарни реда са три бездарни реда?

Въпрос втори в зелено,като призоваваш да се усетим,че форума не ни е бащиния,ти как се сдоби с тази темица?

http://www.kaldata.c...howtopic=154840

Евала за картините,ама три поста има с питане за автора.Отговор,няма.

А този пост,няма дори да го коментирам.

http://www.kaldata.c...dpost&p=1685887

Тази тема сериозна ли беше? :P

Оф, селска лафка стана. Отговори от мен има на въпросите кой е автора. Те са в кошчето. А тема не съм създавал, модератор го е направил, както го е направил и в раздел Кино. Не съм правил темите и не ми е ясна тая делба твои теми/мои теми и теми правени от нашите хора и теми правени от не наши хора.

Ако някой нещо е опищявал, това са ощипаните "госпожички" които нагло повтарят във всеки свой пост, че "наште хора" са невинни до доказване на противното, че и след това, а "не наште хора" са виновни до доказване на противното. Баси и дялбата, баси и бащинията, тоя форум в гроба ли ще си го носите?

То такава излагация няма просто!

А не мислиш ли, че няма какво ново да научиш, защото ти самият вече си се променил, израснал и вече знаеш нещата ?

Пред 2-3 години не си знаел много работи, четял си, учил си се от по-знаещите.Днес вече ти самият си знаещ и можещ.

За да ти стане отново интересно можеш да си поставиш например нова цел - да помагаш и да учиш новобранците на това, което вече самият ти знаеш.

Просто е.

И изпълва денят ти със смисъл ;)

Да бе, Трихо, форума е готин. Ама това не пречи вътре да има неготини хора. И понякога много натрапчиво злоупотребяват и от прецедент стана практика, че вече от обществена тайна стана традиция дето не се и крие.

Аз съм получавал наказания за "СПАМ", цитирам дословно ВЪВ раздела Празните приказки за безобидни постове. Ха сега ми кажете, че това не е избирателно?

(автоцензура)

@am-am - едно въпрос имам ?

Какво лошо има,че е направил тема за сираци - нима е нещо лошо това да се помогне на тези деца ?

Не ти разбрах въпроса. Аз, само за да се самоизтъкна, ще кажа че принос за тази кампания имам и винаги съм я одобрявал. Против съм да се спряга вътре глаголът "еб*", ти прочете ли въобще какво съм написал? Същият като инициатор дори не отговори на въпросите ми свързани с темата, а кампанията не е негова, а на много души. Нещо друго сещате ли се да зачекнем, ББ или инфлацията? Спам да има, хляба ще почака.

Просто е.

И изпълва денят ти със смисъл :P

Донякъде си прав, но аз не твърдя, че знам всичко. Просто казах, че няма какво ново да науча с малки изключения.

Не ти разбрах въпроса. Аз, само за да се самоизтъкна, ще кажа че принос за тази кампания имам и винаги съм я одобрявал. Против съм да се спряга вътре глаголът "еб*", ти прочете ли въобще какво съм написал? Същият като инициатор дори не отговори на въпросите ми свързани с темата, а кампанията не е негова, а на много души. Нещо друго сещате ли се да зачекнем, ББ или инфлацията? Спам да има, хляба ще почака.

Много добре прочетох какво си написал ? А за кампанията знам,че е той и още един човек които бях му писал (може и да бъркам) на "ЛС" да попитам дали ще може да се пращат смс-си !

А кой е казал, че влизаме тук? Аз например бях в Топ10 по постове преди 2 години. Само някои модератори се опъваха. Сега виж къде съм. Ако влизам изобщо тук, влизам от скука. Не, че има кой знае какво да науча. Ако мога да помогна, помагам. Но не помагам защото търся някакъв авторитет ( какъвто никога не съм имал), а го правя от добро сърце. Просто, това е моята философия. Опитах се в последните си постове дапомагам на някои хора, но набързо ми отрязаха крилете. И защо? Защото казах на един модератор,да не се меси в неща, които не разбира. Изкара ме, че съм спамил, но всъщност не се усещаше, че се излага. Защото за да помогна на тоя човек, чтрябваше дазная, за какво иска да ползва компютъра си. И понеже човекът искал да го ползва за игри,се оказа, че модераторът затвори темата, защото си имало форум за игри. Абе аланкоолу, ние да не висим по цял ден тук за да знаем кирливите ризи на другите? Ей такива дребни нещица садразнещи. За целта получих осем минуса набързо и направо ми скрихте топката. Пийте си бирата, аме не с толкова злоба бе колеги ;)

Какво значение има в топ кой си? Защо постоянно нещо и някой трява да се мери, съпоставя и т.н. Не търсите авторитет- ок, но защо постоянно казвате, че не го правите, казвате и че не влизате тук, а пишете доста? Преди явно сте намирали ценна информация за вас и затова сте били по-често тук, както ние сега (и себе си слагам в кюпа).

И мои теми са били затваряни, и мои постове са били трити, и на мен минуси са ми слагани, ама модераторите не са ми криви. Какво толкова ги хулите не мога да разбера. Явно не виждам Проблемът си е мой.

Искренно ме развесели ! Верно ли има хора които виждат смисъл в тази тема !? Това ли е тема изпълнена със съдържание ? Но попаднала в празни приказки .

Колко глупави теми има според мен в този раздел , от сорта , с кои ще правите секс ,с кои ще сте в асаньора , аватари, подписи , картини ... ядохте , ще готвите , срахте и ... няма да ми стигне времето да изреждам съдържателни теми .

Не е истина просто кои теми са приоритетни за хората . Верно сега Кака Сийка ще каже , ми аз ко да правА в теми за уиндоус щом като силата ми е в празните приказки .

Прекалено голямо внимание му се отделя ми се струва на този подфорум . Има си чатове и разни феис групи за това .

Все си мисля че е малко по различна политиката и предназначението на един форум . А най вече да се обсъждат ежедневни и други проблеми и да се разрешават !

Но то има и такива дето като си формулират проблема и направо ти идва да заспамиш по темата му , да го обърнеш на маитап и да си кажеш , да ти имам проблема .

Кажи ми, че никога не си влизал в Празни приказки и забава. Вероятно няма да можеш.

Да, има хора, виждащи смисъл в темата "За какво си мислите в момента". Аз виждам. И ще ти кажа какъв, макар да не съм длъжна да го правя.Понякога нямам възможност да звънна на някой, който пише във форума, ей-така за малко, да го чуя. Влизайки там виждам как е, що е. Понякога се чудя какво да правя. Влизам там, почета, посмея се, пък то минало час :down: Че какво лошо има в това да се посмея малко на мой гръб или на нечий друг (в добрия смисъл на думата, не говоря за подигравка), отколкото да плюя другите или сама да се величая?

Ам-ам, аз също мисля, че във форума има неготини хора, но не им обръщам внимание :P Имаше една приказка "убий глупака с мълчание". Щом толкова те дразнят, пробвай да не им пишеш, дръж се така сякаш ги няма и ще видиш как повече ще ги дразниш ;) И най вече себе си няма да тормозиш :down:

Някога и аз се вързах на един неготин за мен човек, но спрях да му обръщам внимание и сега ми е леко на душата, радвам се на "празните" приказки и праскам +чета :P

Донякъде си прав, но аз не твърдя, че знам всичко. Просто казах, че няма какво ново да науча с малки изключения.

Е, то пък оставаше да кажеш , че знаеш всичко :P

Няма такъв човек - но забележи - през последните години няма съществен пробив в хардуера или софтуера.пробленмите със старите операционни системи като XP са си същите, както и преди години.Едно време ни бяха интересни, защото се сблъсквахме за пръв път с тях и търсихме решения, допълнителни програми и т.н. и т.н.

Сега вече това не ни представлява проблем и съответно ни е скучно.

Но пък има достатъчно нови потребители, които тепърва се учат точно на това, на което и ние преди години.За тях ми беше думата.

Какво значение има в топ кой си? Защо постоянно нещо и някой трява да се мери, съпоставя и т.н. Не търсите авторитет- ок, но защо постоянно казвате, че не го правите, казвате и че не влизате тук, а пишете доста? Преди явно сте намирали ценна информация за вас и затова сте били по-често тук, както ние сега (и себе си слагам в кюпа).

И мои теми са били затваряни, и мои постове са били трити, и на мен минуси са ми слагани, ама модераторите не са ми криви. Какво толкова ги хулите не мога да разбера. Явно не виждам Проблемът си е мой.

Да съм казал, че са ми криви модераторите? :) Далеч съм от тая мисъл. Нещата са по-сложни или по-прости. Зависи от гледната точка ;) Аз говоря с факти. Някой се опитва да ги скрие и е прав за себе си. Естествено, аз и такива като мен трябва да носим негативите. Специално за колегата с голия корем, дето се га се пише модератор ще кажа, че форумът бе писнал от глупостите му преди време. Ако не ме засягаше лично, нямаше да споменавам тоя факт. Нямаше човек, който да не бе обиден от него! И това е сегашен модератор! какво ли не правят парите!

Редактирано от ImpossibleMan (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.