Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос-предложение (за СПАМ-а, не знам как да го формулирам...)

Featured Replies

Принципно, модераторът трябва да има много повече права от обикновеният потребител и в общи линии да не се обяснява на всеки с претенции, защото нямада му остава време да помага на форума да бъде полезен, популярен и приятно за посещение място. В това отношение съм подкрепял изпълняващите тази длъжност хора и съм го писал и във форума. Нека го наречем по-малкото зло.

Въпрос: Какво да направя, когато някоя тема бъде залята със спам и офтопик, с думи български празнодумие нямащо отношение към темата и дълги фермани за геноцид, Бойко Борисов и от този род, ако те са произведени от онези които иначе трябва да следят да не се допуска?

Естествено някой сега може да се оправдае, че геноцида и ББ са в пряка връзка с дадена, бих казал и "всяка" тема, но сериозни форуми като Психология и психотерапия нямат за цел да събират плявата, а да отсяват зърното от нея.

Няколко души са се самозабравили и Егото им прелива дотолкова, че се забавляват като се подиграват на потребителите, защото... ами защото никой не може да им държи сметка. Докога питам? Абе карай, да върви. Ами върви си, тръгна, форума се изпразни, всички го виждат. Груповите нападки, завист и злоба не са добра реклама за форума. Топлата вода?

Предложение: Модераторите посветили се на празните приказки, да не "замърсяват" теми извън разделът "Празни приказки и забава". Всички знаем, че те са привилегировани, че им се разминава, че не ги бият през ръцете и не ги банван, а най-много да им подшушнат нещо. Нужно ли е това да бъде афиширано по такъв грозен начин? Наистина ли забравихте, уважаеми модератори, че задачата ви не е да пъдите, а да привличате потребители?

Форумите се изпразниха, решавайте дали ще сте единствените които ще останат в тях. Обръщам се към героите от Празните приказки, от другите имам само добри впечатления.

• Отговори 70
  • Прегледи 10,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• При някои хора чувството за собствена важност е дотолкова развито, че не дават да се припари до темите им, да не би случайно да се замърсят от профански изказвания... И после пищят как били тероризи

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Привет, Има бутон докладвай, употребата му обаче не винаги означава че ще се вземат конкретни мерки. Всеки модератор сам преценява дали по доклада трябва да се предприемат някакви действия или не.

• Много глупости (и мъдри неща) са се изписали по-горе. Да не говорим за това, че за пореден път ми се намесва името в не знам кои подред глупости на търкалета. Ама то е така. Когато едно детенце

Не винаги това което не ни допада е нередно! Модератора трябва силно да разграничава двете и долу горе добре се справят.

Иначе винаги можеш да ползваш копчето "Докладвай". :)

• Администратор

Привет,

Има бутон докладвай, употребата му обаче не винаги означава че ще се вземат конкретни мерки. Всеки модератор сам преценява дали по доклада трябва да се предприемат някакви действия или не. Това, че вие сте преценили, че нещо не трябва да в някоя тема не означава абсолютно нищо.

Относно тезите, че форума се "изпразвал" смея да твърдя, че е точно обратното, посещенията се увеличават главоломно всеки ден. Нямам идея от къде черпите вашите статистики, но мога да ви уверя че разполагам с далеч по представителни извадки от вашите безпочвени умозаключения.

Занапред се въздържайте от подобни твърдения без да разполагате с конкретни данни, цифри и статистики.

Поздрави

• Автор

Привет,

Има бутон докладвай, употребата му обаче не винаги означава че ще се вземат конкретни мерки. Всеки модератор сам преценява дали по доклада трябва да се предприемат някакви действия или не. Това, че вие сте преценили, че нещо не трябва да в някоя тема не означава абсолютно нищо.

Относно тезите, че форума се "изпразвал" смея да твърдя, че е точно обратното, посещенията се увеличават главоломно всеки ден. Нямам идея от къде черпите вашите статистики, но мога да ви уверя че разполагам с далеч по представителни извадки от вашите безпочвени умозаключения.

Занапред се въздържайте от подобни твърдения без да разполагате с конкретни данни, цифри и статистики.

Поздрави

kal, по едно време пишех доста в един друг форум и там ми беше адски смешно, че като дам на "последни промени" и ми излизат няколко коментара, а в Калдата ми излизаха 20 страници и то не като настоящият пълнеж от "оф, днеска кво ядох" и "скучно ми е". Смея да твърдя, че вече двата форума си приличат в това отношения, съжалявам, ако се е възприело в друго отношение.

Влизат закъсали с вируси хора, заклетите графомани, но... и доста си заминаха и то трайно. Вие не сте сляп, теми за които преди Алгор обясняваше в 100 реда, че са глупави, а авторите им и те, сега си стоят в Празните приказки. В раздел Музика се появиха дълго забранените дискусии. Дори моите теми, които с кеф се затваряха... ми сега просто си стоят, а аз дори не смея да пиша в тях, защото очаквам, че едва ли не, ей ся да идат в кошчето, а с тях и вложеното ми време.

Това, че вие сте преценили, че нещо не трябва да в някоя тема не означава абсолютно нищо.

Това беше грубо, но длъжността ви го изисква. Докладът е просто доклад, не команда за действие, с това съм съгласен. Въпросът ми бе, обаче друг. Не говоря за модераторският имунитет, не. Просто искам отговор на един простичък въпрос.

За съжаление за да печели един, обикновено други трябва да изгубят. И в спорта и в живота. Не е ли форумът губещият. Кое в крайна сметка е по-важно - 5 човека с които сме пили биричка да правят каквото си искат, а останалите кучета ги яли, или малко коректност? Може да видите тенденциозните заяждани на подопечните ви. Аз нежелан потребител ли съм, Калине? Ако изтрия блогът си, дали това ще спре завистта на комплексарите? Ако спра да пиша из форумите, дали Калдата ще стане по-хубаво място? Аз ли съм проблемът на форума, че всяка втора приказка трябва да е "пък квокато е направил нещо си, аз съм по-велик, само гледай как ще го наредя, защото няма кой да ми каже 5 стинки"?

Попитах модератор който написа във форума, че съм "червей", без последствия, какво ще стане, ако аз го нарека така. Как ще ми отговорите на същият въпрос? Какво точно трябва да се случи, за да се каже на някой хора да не се държат като простаци, а да пораснат?

• Администратор

Привет,

Не мисля и няма да влизам в дискусии и спорове с вас :cool:

Аз съм казвал десетки пъти. Форумът не е публичен дом, който влезе в него да излезе доволен и не е старчески дом, който влезе да остане докрай.

Ние не можем да държим никой тук на сила и никога не сме се и опитвали, такива че форума умира ги слушам от всеки недоволен от нещо вече осем години. Осем години подред все някой се появява и ни предрича бавна и мъчителна смърт, как той видиш ли като спре да го посещава и всичко ще се срине из основи. Ами да, ама не. Осем години всеки ден увеличаваме посещенията си и смело можем да твърдим че сме един от най - големите форуми в България. Много хора минаха и заминаха, нови регистрации се правят по 200 на ден и вървим все напред. Но за жалост не можем и няма как да угодим на всички 170 000 потребители. Никога няма и да се опитваме защото прекрасно знам че е невъзможно.

Приемете нещата такива каквито са и сам за себе си преценете плюсовете и минусите, ако персонално за някой минусите от пребиваването му в този форума са повече то вярвам че всеки се чувства достатъчно свободен да търси и открива далече по - приятни места според собствените си нужди.

С това считам темата за изчерпана и не мисля да продължавам да участвам в нея под каквато и да е форма, тъй като я смятам за някакъв вид дежаву - това е толкова много пъти обсъждано вече, че имам познатото чувство че вече съм го преживявал и то не един път.

Поздрави.

• Автор

Привет,

Не мисля и няма да влизам в дискусии и спорове с вас :cool:

Аз съм казвал десетки пъти. Форумът не е публичен дом, който влезе в него да излезе доволен и не е старчески дом, който влезе да остане докрай.

Ние не можем да държим никой тук на сила и никога не сме се и опитвали, такива че форума умира ги слушам от всеки недоволен от нещо вече осем години. Осем години подред все някой се появява и ни предрича бавна и мъчителна смърт, как той видиш ли като спре да го посещава и всичко ще се срине из основи. Ами да, ама не. Осем години всеки ден увеличаваме посещенията си и смело можем да твърдим че сме един от най - големите форуми в България. Много хора минаха и заминаха, нови регистрации се правят по 200 на ден и вървим все напред. Но за жалост не можем и няма как да угодим на всички 170 000 потребители. Никога няма и да се опитваме защото прекрасно знам че е невъзможно.

Приемете нещата такива каквито са и сам за себе си преценете плюсовете и минусите, ако персонално за някой минусите от пребиваването му в този форума са повече то вярвам че всеки се чувства достатъчно свободен да търси и открива далече по - приятни места според собствените си нужди.

С това считам темата за изчерпана и не мисля да продължавам да участвам в нея под каквато и да е форма, тъй като я смятам за някакъв вид дежаву - това е толкова много пъти обсъждано вече, че имам познатото чувство че вече съм го преживявал и то не един път.

Поздрави.

Прав сте за всичко. Да, наистина звучи познато.

Умиране на форума не съм пророкувал, той е хубав и полезен, иначе не бих участвал в него. За съжаление не отговорихте на въпросите ми, а те не са ви били задавани досега.

Мога да задам и още един въпрос и надявам се няма да бъде счетен като нарушаване имунитета на модераторите. Какво да направи потребител, когато модератор нарушава правилата на форума?

Правила на форума:

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Мога да задам и още един въпрос и надявам се няма да бъде счетен като нарушаване имунитета на модераторите. Какво да направи потребител, когато модератор нарушава правилата на форума?

Той ти е отговорил ...

Привет,

ама ти нали трябва да се направиш на итересен ... и затова се правиш " на ударен " ... престани с твоето голословие , дай факти !

При някои хора чувството за собствена важност е дотолкова развито, че не дават да се припари до темите им, да не би случайно да се замърсят от профански изказвания...

И после пищят как били тероризирани от злите модератори и какво ли още не... Нетолерантността и грубостта им са видни от километри, и въпреки това не спират да се самоласкаят и да се афишират...Имат нужда постоянно да са център на внимание, за да задоволяват нуждите на огромното си его. Пишат цели фермани, в които нищо не казват, но пък много умело си служат с помпозни и нищо не значещи думи... И след всичко това имат претенциите, че са изключително интелигентни, добри, духовни и извисени.

Лично на мен са ми смешни... Говоря принципно, никой не визирам, разбира се... ;)

Покрай силното количество сарказъм в темата ти, имаше изключително много "материал" за анализиране свързано както с психологията, така и пряко с темата за самочувстивето и доктора беше единствения който се усети. Това, че твоето собствено его, самочувствие и комплекс за важност ти пречат да гледаш сериозно на несериозните неща и да мислиш outside of the box - е само и единствено твой проблем.

И тази ти тема е поредния опит за провокация, мрънкане и търсене на внимание, без което - вече всички разбрахме - ти явно не можеш да съществуваш.

Влюбил си се в идеята, че някой се заяжда с теб, а истината е, че от момента в който си се регистрирал в Калдата, до сега, много често създаваш поводи за провокации и напрежение. И не всеки може да си поеме дъх, да преброй до 30 и да отмине.

Първият ми и последен пост по темата. :rolleyes:

Спокойна събота и неделя и се пазете от жегите ;)

И тази ти тема е поредния опит за провокация, мрънкане и търсене на внимание, без което - вече всички разбрахме - ти явно не можеш да съществуваш.

Влюбил си се в идеята, че някой се заяжда с теб, а истината е, че от момента в който си се регистрирал в Калдата, до сега, много често създаваш поводи за провокации и напрежение. И не всеки може да си поеме дъх, да преброй до 30 и да отмине.

Дръпчо , истината боли ... нали ?

Шапка ти свалям Бианка ... фен - клуб ще ти направя ... дори само аз да съм фен !!!

• Автор

При някои хора чувството за собствена важност е дотолкова развито, че не дават да се припари до темите им, да не би случайно да се замърсят от профански изказвания...

И после пищят как били тероризирани от злите модератори и какво ли още не... Нетолерантността и грубостта им са видни от километри, и въпреки това не спират да се самоласкаят и да се афишират...Имат нужда постоянно да са център на внимание, за да задоволяват нуждите на огромното си его. Пишат цели фермани, в които нищо не казват, но пък много умело си служат с помпозни и нищо не значещи думи... И след всичко това имат претенциите, че са изключително интелигентни, добри, духовни и извисени.

Лично на мен са ми смешни... Говоря принципно, никой не визирам, разбира се... :)

Ето, че продължаваш с илюстрациите си на това за което пиша. Думите които ползвам не са нито гръмки, нито силни, това както казваш наистина е изразно средство за хора със слаби доводи. Елементарничиш, омаловажаваш, променяш тезата. Пак разводняваш и изписваш фермани, вместо да отговориш на един елементарен въпрос - какво става когато се самозабравиш? Не се ли усещаш колко е тъпо оравданието ти да се саморазправяш с някого, защото въображаемо има самочувствие? Толкова ли си комплексиран, че не можеш да допуснеш някой да има самочувствие? Никога не съм бил специален и съм нямал претенции да бъда, поведението ми във форума винаги е било базирано на толерантността, докато за теб не може да се каже същото, не ми се изрежда.

Говоря точно за това - празнодумието, общите приказки. Въвличаш и мен и темата в един водовъртеж на необосновани обвинения, а аз повтарям като развалена грамофонна плоча, че онези които изпитват желание да раздават присъди кой какъв е са онези които се нуждаят от помощ. Повтарям, че като говорим за другите, казваме повече за себе си. В психологията има такъв синдром - алкохолиците се присмиват на хора които не са пияници, но понякога сръбват - измества се проблема, вече не е Егото им, а някой друг им е виновен.

Пак ще ти пожелая, аз да съм ти проблема и да се събудите вече спам групичката, че живота не само "да бъдеш отгоре".

Не можем всички да сме скучни, простете ми, че съм направил достатъчно за да го заслужа. Като простите на мен, простете и на себе си.

kal, мълчанието ви също е отговор. И знаем, че не е за първи път. Може би все пак една бира е по-важна от потребителите.

Според мен темата е за раздел Изповеди, но това е лично мнение.

Темата сте вие, купете си огледало, за да се погледнете безгрешни. Така и не можете да почнете изречение с "Аз", вместо "Ти, ти, ти"...

Не Дръпчо ... събуди се ти ... света не се върти около и за теб ... Бианка хубаво ти го е казала ... ама нямаш сили да си го признаеш ! А да сравняваш Данчо със себе си ... е тъпо и нелепо ... нито си му на годините ... нито на интелекта ... момчето е с класи над теб . А най - нелепото е да сръвняваш твойте словойзлияния с неговите ... все едно да сравняваш Искър с Амазонка ... за всеки проблем ти пишеш две страници празни приказки ... като депутат си - с много приказки нищо не казваш ! Хайде кацни малко на Земята . Никой не ти желае лошото ... ти самичак си го създаваш !!!

Ти не си ми никакъв проблем, не можеш и да бъдеш...

Не се ласкай чак толкова... :)

Не обичам да се намесвам в чужди спорове, но ето какво ми направи впечатление, а и ми прави от доста време.

Пак разводняваш и изписваш фермани,...

Това го казваш ти, не виждайки сам какъв ферман си изписал. И какво каза с него- нещо, което се опитваш да кажеш от много време, в много теми...

Не можем всички да сме скучни, простете ми, че съм направил достатъчно за да го заслужа. Като простите на мен, простете и на себе си.

Когато вършиш нещо, изчакай другите да те признаят или евентуално да те потупат по рамото, вместо сам да го правиш. Жалко е. Според мен. Дори някак смешно. Не защитавам никого, но познавам няколко лица от форума лично и мога смело да кажа за тях, че не твоите теми са им проблема, нито интернет "живота". Надявам се и с теб да е така.

Редактирано от Galeto_ (преглед на промените)

Ако бях написала: "Аз мисля, че темата е за раздел Изповеди" по ли щеше да ти хареса от "Според мен темата е за раздел Изповеди, но това е лично мнение."

И съм го написала не, за да се заяждам, а защото наистина го мисля и ако беше постнал в мой раздел, щеше да бъде преместена. Но както по-горе ти беше написано модераторстването е субективно и всеки мод си преценява сам за раздела.

Другото ми лично мнение, е че темата трябва да се затвори, има няколко теми, в които тези неща са обсъждани.

А да сравняваш Данчо със себе си ... е тъпо и нелепо ... нито си му на годините ... нито на интелекта ... момчето е с класи над теб

Кой, уе? Данчо ли? Данчо да е пуснал 50000 инструментала, 100000 линка за филми, 200000 линка за детски песни? Не. Къде видя Данчо да е класи над дръпнатия?

Хора много на сериозно ги вземате тези форуми . На мен колко работи не ми харесват ама даже и не си правя труда . Форумчето става да си губиш понякога времето, има такива потребите ли че като им чета постовете и се успокоявам . Кофти е когато някои ти налага някои норми различни от твоите но като цяло плюсовете са повече .

А че някои спамил в темите ... това да е проблема .

Edit: аве не съм чак толкова редовен в празните приказки и малко съм изпуснал . Явно интригата е мод Данчо и не разбрах кои е и не мога да се изкажа за впечатления. Даваите с никове че аз не си пия бирата с вас .

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Няма интрига. Просто поредната доза мрънкане колко неразбрани и онеправдани са някои хора... Случва се за N-ти път, няма да е и за последен...

Именно защото много насериозно се взимат, никнат подобни теми.

Нека да кажа и аз нещо ...

Въпрос: Какво да направя, когато някоя тема бъде залята със спам и офтопик, с думи български празнодумие нямащо отношение към темата и дълги фермани за геноцид, Бойко Борисов и от този род, ако те са произведени от онези които иначе трябва да следят да не се допуска?

За това са сложили емотиконка :bedtime2: ... А почти всички модератори си вършат работата, защо постоянно си недоволен от тях ... Останал си с впечатление, че те се отнасят така с всички, както се отнасят с теб(и виждам защо), защото ти постоянно мрънкаш за нещо и си недоволен.До сега не съм видяла нито една тема пусната от обикновен потребител, който да се оплаква и да хленчи, само ти ги пускаш тея теми. Според мен се опитваш да блеснеш пред някой, ама неуспешно ... И да ти кажа, нищо лично, но "психологичните ти анализи" за моята личност си ги спести. :)

Няколко души са се самозабравили и Егото им прелива дотолкова, че се забавляват като се подиграват на потребителите, защото... ами защото никой не може да им държи сметка. Докога питам? Абе карай, да върви. Ами върви си, тръгна, форума се изпразни, всички го виждат. Груповите нападки, завист и злоба не са добра реклама за форума. Топлата вода?

Май само ти си останал с впечатлението, че форума се празни, може би защото "твоите" хорица вече не го посещават? Останалите кучета ги яли, щом не са на твоето мнение?

През последната една седмица във форум музика влизат страшно много нови потребители, които дори отвориха нови темички... хората си помагат, не мрънкат.

И все пак не може всички да се разбираме .. :) И модераторите и админите са хора, не са машини програмирани да правят нещо и да слугуват на всички.

П.п - не защитавам, а казвам какво мисля.

Форумите се изпразниха, решавайте дали ще сте единствените които ще останат в тях. Обръщам се към героите от Празните приказки, от другите имам само добри впечатления.

Значи темата трябва да е в "Празни приказки и забава" !

Наистина те мислех за друг човек(наивно, нали?) .. впоследствие разбрах горе долу какъв си, освен да недоволстваш и да хвалиш блога и работата си тук, нищо друго не правиш... :P Това е моето мнение.

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

• Автор

Аморче, с всеки се държа различно. Същият съм си, но живота не е само спам... имам енергия и да се забавлявам и да бъда небрежен, имам и да бъда сериозен. Второто не ми е кеф, вероятно не е красиво и отстрани. Просто имам изострено чувство за справедливост...

Ще копна едно от ЛС-тата ми, ей тъй, защото виждам, че вятър за промяна няма. Или по-точно тези които имаха, сега ми пишат само извън форума.

Аморче, като ме питат какво съм направил и съм отговорил, това значи че съм грандоман ли? Ако бях малоумник който нито може нито прави нещо и нямам какво да кажа в отговор на нападки, тогава по-бял ли щях да бъда?

Недоволствам? Срещу нетолерантността. Нещо против? Претенции за мен ли имам? Не знам с теб как е, но аз поддържам контакти с хора напуснали форума които са отвратени от него. Това е меко казано как се чувстват заради спамещата групичка която групово напада тези които не им харесват, независимо дали са прави. Не знам дали си запозната и с друго. Какво значи само аз, хахаха. Прихнах да се смея xD Аз имам приличен изказ, знам как да го напиша без да го изтрият или поне не веднага. Ако знаеш колко народ се е жалвал от злоупотреби с няколко души, колко обиди са понесли, колко коментари и теми са изписали и колко кратко престояват... ти спиш ли, да не си в матрицата?? Изненадваш ме. Аз даже си снимам понякога такива неща. Някой каже нещо и след 2 минути изчезва. Някой от изтритите отиват в кошчето, други и там не. Моите коментари примерно бяха (цензура). Как може да си помислиш, че съм лош... казах ти, не се засягам от всеки, но мислех, че с теб имахме нещо общо.

Доколкото в раздел Музика, ти пак не си в час. Там моите линкове бяха трити. Затова окончателно се отказах да пиша. Сега ако го напиша във форума пак ли ще се жалвам? Някой ми трие труда, но всъщност черният ще съм аз, ако го заявя, божееееееее... Чувала ли си за гражданска позиция? В безотговорност тъне нацията ни, защото всеки си трае, а този който се обади го отнася. Аз нищичко, ама НИЩИЧКО не мога да спечеля, не разбираш ли? Докато говоря за морал, мога просто да си издействам БАН. По-важно от това да ме харесват е това да се харесвам... изглежда не ме разбираш... учен съм на справедливост и нихилизмът не ми е присъщ... знам, че си патя от това, но поне съвестта ми е чиста...

Ами не, нищо общо нямаме, не се стремя да блесна(колкото и да го отричаш, то си личи) както и да ти го кажа ... ти си имаш мнение и аз имам свое.Точка.

П.П - Ето виждаш ли, не пропускаш момент, в който да се хвалиш кво си правил за форума и т.н ... и аз да съм и аз ще го изтрия, по-добре аз да си го намеря отколкото някой сто пъти да ми казва и натяква, колко ми е помогнал и т.н! ... Ей това е дразнещо, ама много ..

Аз нищичко, ама НИЩИЧКО не мога да спечеля, не разбираш ли?

Време е да започнеш да правиш нещо, което ще си заслужава. Иди помагай на хората навън, направи ги тях по-толератни, учи ги на справедливост и т.н, кого си тръгнал да учиш, едни никове??? На думи знаеш ли колко е лесно? Хабиш се излишно. Това "само ти", значи че аз лично не съм видяла потребител да създава теми, подобни на твоите. Все от нещо не ти е наред и не ти харесва ... баси. Дали и в живота навън имаш толкова много претенции имаш към всичко? Не може всичко да е така, както ти искаш мислиш и така, както са те учили и т.н. Приеми, че има и други хора ... Ние сме толкова различни ... верно е клише, ама ..

Стегни се вече !!! ;)

Дръпчо ... и децата вече те разбраха що за стока си ! И те правят за смях !!!

Браво Нинче , браво чичовото !!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.