Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде са снимките от галерията ми?

Featured Replies

Здравейте

Бях качил 2 снимки в галерията. Сега ги няма. Защо са били изтрити?

• Администратор

Здравейте,

Ако са били качени в галерията "Собствени снимки" а не са били снимки на вас и лицето ви са били изтрити и ще биват изтривани всякакви качени картинки там.

За картинки и пейзажи има други галерии, моля асоциирайте си албумите със съответната галерия към която биха принадлежали картинките, които качвате.

Това е все едно да пуснете тема за религия във форума за право и юридическа консултация - модераторските действия към нея биха били същите.

Поздрави и усмихна ден. :)

А по какъв признак бяха изтрити всичките изображения качени в галерията ми?

Цветя, планети, скрийншотове на почистващи регистрите програми...

Бяха в правилната категория.

ПП: flowwer.jpg?psid=1

• Администратор

А по какъв признак бяха изтрити всичките изображения качени в галерията ми?

Цветя, планети, скрийншотове на почистващи регистрите програми...

Бяха в правилната категория.

ПП: flowwer.jpg?psid=1

Здравейте,

На вас на въпроси относно триене не смятам да ви отговарям. Не един път сте ни докладвали за изтрити или редактирани ваши постове, след проверки винаги се установява, че сам сте ги изтрили или редакции изобщо не е имало. След като ви ограничих правата да изтривате собствените си постове - докладите че някой ваш пост се изпарил безследно, спряха тотално.

Същото е предполагам и със снимките ви. Ако изпадате в състояния в които след това не помните действията си то това не е наш проблем и съм сигурен, че има отлични специалисти, които биха могли да ви помогнат.

Поздрави.

Здравейте,

На вас на въпроси относно триене не смятам да ви отговарям. Не един път сте ни докладвали за изтрити или редактирани ваши постове, след проверки винаги се установява, че сам сте ги изтрили или редакции изобщо не е имало. След като ви ограничих правата да изтривате собствените си постове - докладите че някой ваш пост се изпарил безследно, спряха тотално.

Същото е предполагам и със снимките ви. Ако изпадате в състояния в които след това не помните действията си то това не е наш проблем и съм сигурен, че има отлични специалисти, които биха могли да ви помогнат.

Поздрави.

Редакция от модератори е имало и това е признато от модератори. Ако ви устройва качените от мен 20 снимки и рисунки да са изтрити собственоръчно от мен, така да бъде.

• Администратор

Как само вашите снимки изчезват от 170 000 потребители това никога не ми е ставало ясно.

Не откривам проблем с функционалността на форума - следователно темата е изчерпана.

Поздрави.

Редакция от модератори е имало и това е признато от модератори. Ако ви устройва качените от мен 20 снимки и рисунки да са изтрити собственоръчно от мен, така да бъде.

Гарантираш ли, че са липсват? На мен също така ми изглеждаше, понеже папката на албума е с миниатюра на една от изображенията. Първоначално помислих, че това е единствената налична , която е останала и че другите са изтрити, но когото кликнах върху нея, линка ме отведе в албума, където бяха и останалите!

Впрочем наистина линка водещ от бутона с надпис "Галерия" наистина не работи! Но този си бачка.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.