Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Четириядрен Intel Core i7-720QM 1.6 GHz или Двуядрен. intel core duo 2.2/6 GHz

Featured Replies

Въпросът ми е дали четириядрения процесор които е 1.6 гхз ще мога да играя игри на него и то от най новите като например PES 2011 , който ще излезе скоро или Football Manager 2011.Също дали ще е по - добър от двуядрения за ири специално вище това http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire_8940G-acer_aspire_8940G_LX_PH202_009 дали ще съм доволен , ако и го купя и ще ми вървят игри добре на него.

въпросът ми е дали четириядрение процесор които е 1.6 гх ще мога да играя игри на него и то от най новите като например PES 2011 Който ще излезе скоро или Football Manager 2011 също .. дали ще е по - дубър от двуядрения за ири специално вище това http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire_8940G-acer_aspire_8940G_LX_PH202_009 дали ще съм доволен ако си го купя и ще ми вървят игри добре на него

2700лв за лаптоп ти си ЛУД!За толкова пари ще си купиш лаптоп и настолен компютър при това доста добри.

Дори и да съм най-големият гъзар и богаташ, бих си взел настолен комп тип чудовище за 1400лв. и лаптоп за 1200лв.

и пак ще останат пари за една вечер в студентски :) Но крайният избор си е твой :)

Да не говорим за умрялото видео, което определено не подхожда на машина от този ценови клас освен ако не е ултрамобилна.

На този свят има двойки думи които си пасват чудесно и са създадени едни за други.Думите "лаптоп" и "игри" определено не са от тях обаче.Дори и както в случая хардуера да е напълно достатъчен за споменатите игри,а и не само,само като си помисли човек за невероятно ергономичната клавиатура на лаптопите по принцип и решението е много лесно.

Само като си помисля за тази сума колегите каква десктоп машина биха събрали,бих изтрил темата тук ако бях на автора. :wors: .Но това си е лично мнение,ако трябва да се избира наистина лаптоп,бих взел този от поста над моя.По-балансиран е.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.