Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

бахти идиотщината :hush::angry22::speak:

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

Ние като пристигнем на работа си купуваме пърленки от селската фурна. Нямаш си на идея колко са вкусни със сиренце!

Ние като пристигнем на работа си купуваме пърленки от селската фурна. Нямаш си на идея колко са вкусни със сиренце!

хмммммммммммм, ама и ти си гаднярче

:hush:

п.п. Как може да кръстиш такова хубаво дете Пенко?http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Кой ти е знаел че ще стане хубаво :)

Е те това е ... глас в пустиня :)

Току що се замислих, че днес е един от вече твърде рядките дни в които не изпитвам никаква нужда от храна, грам апетит, дори и не ми се пие, а това вече е обезпокоително. Трихи, не само, че се заливат, а ми и продължават да я пият, какви ора само щъкат по света ... :)

Е те това е ... глас в пустиня :hush:

Кажи чадо какъв ти е проблема да го разнищим набързо . :)

Кажи чадо какъв ти е проблема да го разнищим набързо . :)

Вили миличка , колкото и да искаш не можеш да помогнеш ... то човешката глупост край няма http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Вили миличка , колкото и да искаш не можеш да помогнеш ... то човешката глупост край няма http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Съгласна за границите, Айнщаин го е формулирал много точно:

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен."

за шоколатттт,много шоколаттттттттттттттттттттт

да не се е свършила сметаната? :clap:

Не - една женица са залели, собственичка на магазин.

Сега журналистите са ме подлудили , баси.Досадни са като конски мухи.

Мисля си дали да не се заям с един глобален модератор :clap:

Току що се замислих, че днес е един от вече твърде рядките дни в които не изпитвам никаква нужда от храна, грам апетит, дори и не ми се пие, а това вече е обезпокоително.

Трихи, не само, че се заливат, а ми и продължават да я пият, какви ора само щъкат по света ... :clap:

а аз получих ориз със ориенталски подправки плюс няколко гъбки на скара мрррррррррррррррр

а аз получих ориз със ориенталски подправки плюс няколко гъбки на скара мрррррррррррррррр

Леле, ще те затрием скоро :clap:

Леле, ще те затрием скоро :clap:

споко - проверих. Гъбките са култивирани печурки.

Мисля си дали да не се заям с един глобален модератор :hush:

само не с мен, защото и без това съм бесен, и цял ден не сядал на дупето си.Чак сега си отварям рибата да обядвам, баси, а оттатък е пълно.

Да дойде Ана-Мария Бойко Борисова с нейните приказки, че източвам бюджета на МЗ да преглежда, а ?! :)

само не с мен, защото и без това съм бесен, и цял ден не сядал на дупето си.Чак сега си отварям рибата да обядвам, баси, а оттатък е пълно.

Да дойде Ана-Мария Бойко Борисова с нейните приказки, че източвам бюджета на МЗ да преглежда, а ?! :)

точно сега е момента ... ще сме двама бесни http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

а мен ще ме почерпите ли ?

смятай, ориза беше с някакви убийствени подправки :)

смятай, ориза беше с някакви убийствени подправки :)

дай ми гъбите на мен, а ориза за после Публикувано изображение

много ги уважавам аз тия гъби, много.....

Е, кво да те правим, нали си момченце ;)

е, знаех си аз, че мога да разчитам на вас http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif ако имате цирей по дупетата, хемороиди, или сте за шев някъде другаде по желаните от всички ваши тела - имате от мен едно безплатно цепене и шиене :hush:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.