Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

ми да ,от къде ще чета иначе как се заплождат мишки :angry:

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

нещо взех да се дразня. Хубаво публикуваш клипчета в блога си, ама защо ги правиш да се зареждат още докато се отваря списъка с последните публикации в блоговете?!?!? Ми не искам да слушам романтични дрънканици на пиано :angry:

Мисля си, край няма този ден ...

захапах кабела с високото напрежение - така ме тресе тока, че не е истина просто.

Искам масаж http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

захапах кабела с високото напрежение - така ме тресе тока, че не е истина просто.

Искам масаж http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Аз съм се закачила в трифазната верига.

Няма ги масажистките, обаче от тук минавам за раничката и право в басейна ще се цопна.

Хиляда метра във водата вършат чудеса в такива случаи.

Аз съм се закачила в трифазната верига.

Няма ги масажистките, обаче от тук минавам за раничката и право в басейна ще се цопна.

Хиляда метра във водата вършат чудеса в такива случаи.

че не е ли студено за басейн? :cool:

аз пропускам водните процедури и всички свързани с усилени физически упражнения и ще те чакам в парната баня :)

И на мен така ми се струва :)

че не е ли студено за басейн? :cool:

аз пропускам водните процедури и всички свързани с усилени физически упражнения и ще те чакам в парната баня :)

Вижте какво, не ме подкукоросвайте излишно, че ми е накрая да отпраша направо за Вилинград в частност "Велина", там и водата е и топла и минерална, и сауната и парната баня са си там, обаче никак няма да е оправданоот финансова гледна точка и от факта сама да го правя в гадния днешен петък.

Може би утре вечер ще нахраня Азазел рано и ииии ...

Вижте какво, не ме подкукоросвайте излишно, че ми е накрая да отпраша направо за Вилинград в частност "Велина", там и водата е и топла и минерална, и сауната и парната баня са си там, обаче никак няма да е оправданоот финансова гледна точка и от факта сама да го правя в гадния днешен петък.

Може би утре вечер ще нахраня Азазел рано и ииии ...

е, гадна си сега. Аз Велинград мога да го гледам само през крив макарон. И както съм си самоналожила валутен борд съвсем се чувствам нещастна...............

обаче мозъчето ми не престава да щрака как да си уреди едно масажче... в смисъл, че нямам никакво време, а трябва да отделя поне два часа, а после ще ми е едно такова размазано и неработоспособно..........................

хм, да взема аз да звънна.....

е, гадна си сега. Аз Велинград мога да го гледам само през крив макарон. И както съм си самоналожила валутен борд съвсем се чувствам нещастна...............

Е, те за това идиот реч де, да си дойдем на думата.

за това си мислех само за басейна, той ми е на три километра и по принцип когато температурата на въздуха е по-ниска, водата е особенно приятна за плуване.

Ей тва време най го мразя. Петък следобед, когато вече уикенда наднича иззад ъгъла, обаче трябва да вися още 2-3 безкрайни часа в офиса и да се правя, че работя...

Ей тва време най го мразя. Петък следобед, когато вече уикенда наднича иззад ъгъла, обаче трябва да вися още 2-3 безкрайни часа в офиса и да се правя, че работя...

а аз работя /на всичкото отгоре/

Колко малко му трябва понякога на човек ..

само три часа по-малко работа

един масажист...

един басейн...

един милион ...

все простички и малки нещица

Аз отивам до банки и така нататък да си раздам средствата за уикенда срещу няколко бележки :ph34r:

а аз работя /на всичкото отгоре/

Хвала на такива Другарки ! :)

Хвала на такива Другарки ! :)

не ми мина номера с масажа http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif часовете не са ми удобни http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

обаче ме поканиха на чаша вино след работа - все е нещо :ph34r:

не ми мина номера с масажа http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif часовете не са ми удобни http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

обаче ме поканиха на чаша вино след работа - все е нещо :ph34r:

Аз освен да се самопоканя на по 1-2 бири със самия себе си, друго няма какво да ми се случи... :)

Аз освен да се самопоканя на по 1-2 бири със самия себе си, друго няма какво да ми се случи... :huh:

ами ............. покани се. Може пък и да не си откажеш.....

Аз освен да се самопоканя на по 1-2 бири със самия себе си, друго няма какво да ми се случи... :huh:

Е, аз като свърших тази работа снощи та к`во, днес цял ден ходя като зомбиран тъпир. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

С тази бутилчица под мишничка и споменаването на няколко бирички си представих мммммммммммммммммм - едно пияно пиле на фурна! Виж какви "вкусни" асоциации предизвикваш!

Темъта е минала трите хиляди поста. Кага ще се затваряме :huh:

чудя се аз що става течение пък то ние на отворено стоим :P

чудя се аз що става течение пък то ние на отворено стоим :huh:

нека последния пост да е мой...........:P

Темъта е минала трите хиляди поста. Кага ще се затваряме :huh:

Капитана да каже, той ни беше предния надзор.

И без това ни заряза :clap::P

Капитана да каже, той ни беше предния надзор.

И без това ни заряза :clap::P

Бързо!!! Да ги направим 4000! :huh:

Е, е, е, ... я кой се прибра - кокона Бели :huh::P Бели къде ходиш дете, забравихме се?!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.