Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

А аз си мисля,как го правите този номер да не се виждате :ph34r:

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

заека винаги изкача когато и откъдето не очакваш...

и аз така за Shefkata колко е добричка :baby: а също и за гадният спортен център в Пловдив :ph34r:

`бало си е и майката, и чичото , и лелята и бабата, че и дядото дори. Хора, призовавам ви - дано не ви се случва да се разболеете вие, или ваши близки :biggrin: След последните неща, които бяха сведени до нас, лекарите за изпълнение, явно ще трябва за всичко да се ходи в чужбина за лечение. А който няма възможности ( разбирайте-пари , и то не малко, а много) ще си остане тук да си мре.Досега поне хората умирах в болница. Сега и това ще им е забранено.

`бало си е и майката, и чичото , и лелята и бабата, че и дядото дори.

Хора, призовавам ви - дано не ви се случва да се разболеете вие, или ваши близки :ph34r: След последните неща, които бяха сведени до нас, лекарите за изпълнение, явно ще трябва за всичко да се ходи в чужбина за лечение.

А който няма възможности ( разбирайте-пари , и то не малко, а много) ще си остане тук да си мре.Досега поне хората умирах в болница.

Сега и това ще им е забранено.

да не би да си медицинско лице :biggrin:

Само така си приказвам.

Всъщност съм ВиК майстор :hush: правя по поръчка и парни инсталации

Демек - иска да каже, че е многофункционален :biggrin:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif :ph34r:

съвсем ме шашнахте :biggrin: последно доктор ли е или водопроводчик :ph34r:

захапвам :ph34r: абе нали съм от село трудно схващам ситуациите, но ще се окопитя като козата Роси :biggrin:

съвсем ме шашнахте :hush: последно доктор ли е или водопроводчик :eek:

Доктор, който разбира от водопроводи и от разни ти му там други работи :biggrin:

е, все още ставам :ph34r:

Това трябва да се провери :baby:

Доктор, който разбира от водопроводи и от разни ти му там други работи :biggrin:

Това трябва да се провери :ph34r:

точно така - проверката е висш стадий на доверието, е поне така са ме учили в училище :hush:

оставям ви го за доизяснения, а аз продължавам да си блъскам главата с една соларна инсталация :whist:

оставям ви го за доизяснения, а аз продължавам да си блъскам главата с една соларна инсталация :)

Хихихи, не ви е достатъчно топла водата ли? Публикувано изображение

Един доктор (не нашият) очаква, има-няма слънце, все гореща вода да има... ама нямаПубликувано изображение

пак добре, че не са решили да ти се качат на друго място :)

Друг път май щях да се смея с теб на това

Но днес успяха да ми сдухат настроение и всичко

баси

Защо, когато кажеш истината, си лош?

Еми- приемете го тогава. Лоша съм. Точка.

Хубаво де- лоша си, разбира се. Всеки обича да бъде гладен по косъма, да му се угажда във всичко. Плюс това хората винаги си имат мнение по някой въпрос.обикновенно обаче това си е тяхното мнение, и няма как то да съвпада с твоето :baby:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.