Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

За глупости си мисля..

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

За Коза Ностра, за Бернардо Провенцано, за това кой ли е новия "Дон Корлеоне"... за фамилията Гамбино и така нататък :wors:

Ние, хората, не сме хора. Писна ми да виждам, как доскорошни домашни любимци на улицата. :wors: След като не могат да се грижат за него защо го пускат?!

• Автор

Как може да има толкова технически неграмотни хора, които освен това се пишат администратори, екперти и т.н.

Как може да има толкова технически неграмотни хора, които освен това се пишат администратори, екперти и т.н.

Те даже са и повече, от колкото предполагаш.Има хора, които не заят даже какво е "електрически ток" и се чудят къде отива той, след като изключи лапмапата си....

А аз си мислия за следния комнтар, прочетен на едно друго място и по друга тема :

marsn | 07.07.2010 09:49

Хубаво, но в социалистическа България никой не говореше в средствата за масове информация за милиционери и за лекари! И милиционерите, и лекарите, безмълвно и необезпокоявани от никого си вършеха работата! И деца, и възрастни, и жени, и мъже, спокойно се движеха денонощно по улиците на нашите села и градове, без някой да посегне на тях! Хората се лекуваха, без да се изнасят на показ техните здравни проблеми и болести по телевизията и без да се търсят спонсори ... Още да ви пиша ли? Няма смисъл! Вие сте папагали! Някой ви е втълпил, че трябва да бъдете против комунистите и комунизма и че "онова" мое време е било нещо лошо и страшно ... и вие го повтаряте като латерни! Глупаво, самодоволно и самовлюбено българско население! А един каза: "Беден, гладен и безработен, но със самочувствието на свалил комунизма ..."

• Автор

Те даже са и повече, от колкото предполагаш.Има хора, които не заят даже какво е "електрически ток" и се чудят къде отива той, след като изключи лапмапата си....

А аз си мислия за следния комнтар, прочетен на едно друго място и по друга тема :

Да, де, ама тези се водят големи специалисти, получават големи заплати и не знаят елементарни неща. Бих простил незнанието на тънкости, но не и на прости, ежедневни неща (от професията де)

"Беден, гладен и безработен, но със самочувствието на свалил комунизма ..."

Много вярно.....

Това може да го напише човек, който никога през живота си по онова време не е имал вземане - даване с НМ (Народна Милиция). Нека дойде да го водя при майка ми да му разкаже като дъщеря на един от най-големите търговци в пловдивска околия как е била мачкана, как не са и давали да започне работа две години (образованието и е медицинско) и накрая са я забичили цели 7 години по граничните села на Петрич и околията.

Хайде да не влизам в подробности повече, но всеки е разбирач и си гледа от собствената камбанария, без да се съобразява с милиони обективни и субестивни фактори.

Мисля си, че първо беше Сашо. Вчера гледах някъде, че Ханибал го бяха забъркали в подобен филм с някакви ромски деца. Днес е ред на Мадона :angry:

Шофьор от мисията ни в Истанбул продава дрога от Madonna

Преди 2 минути

Разбира се, че всеки ще гледа от собствената си камбанария :)

Нали все пак сме хора, а не богове ?

Идеята обаче е съвсем друга - сега излишно се преекспонират и се говори непрекъснато за неща, които изобщо не би трябвало да стоят на дневен ред.И съответно се налага извода, че щом стоят - значи нещо куца.

Лошото е, че не само куца, ами май направо е ампутирано.

.....

Мда.

И ще чета още повече негативни коментари в интернет, как в България лекарите сме убийци.

Мисля си, че първо беше Сашо. Вчера гледах някъде, че Ханибал го бяха забъркали в подобен филм с някакви ромски деца. Днес е ред на Мадона :angry:

А, то за Мадона всички знаем още от преди ;)

Тя и данъците не си е платила още

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

.

И ще чета още повече негативни коментари в интернет, как в България лекарите сме убийци.

Да, защото поредния "мъдър" ход на управляващите е това. Скриват се зад паравана "няма пари, всичко са окрали предишните" и очертавайки директивата "съкращения и то веднага и то повече" оставят работещите по места да се самоизяждат помежду си, сее се омраза между същите (за мръсните номера в стил "мен ме оставете, а махнете Гюро щото е некадъран и се напива" няма да говоря) и накрая в суматохата точно лекарите са псуваните и хулените, вместо да бъде изваден на показ реалния виновник.

Смрад...

А у нашто фирма днеска двоен празник - Свети Петък и Свети Парастас :angry:

мисля си от къде да я подхвана

Много светци сте събрали :)

мисля си от къде да я подхвана

От единя край ;)

Много светци сте събрали :angry:

От единя край :)

То това е ясно ама от кой край да е ;)

И двата много ги тача :)

а мен ме напънаха ...

Оплакваш ли се? :)

Колко момченца ще загубят времето си под терасата на Галето :P;):P:)

Тати ще ги чака с пушка, още от сега, обзалагам се :cool:

добре, че сме на 6-тия етаж :biggrin:

А, то за Мадона всички знаем още от преди ;)

Тя и данъците не си е платила още

Ааа, платила съм ги аз, платила...

Иначе за всичко друго съм виновна, ама поне на държавата нямам да давам..само тя на мен :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.