Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Егология

Featured Replies

Здравейте, Ще опитам най-накратко да опиша за какво става дума от това, което съм натрупал като информация - според теорията на Димитър Захариев на планетата съществува егологично замърсяване, което е трупано с векове. Хората, които са податливи на това замърсяване развиват състоянието Синдром на Емоционалния Срив или накратко СЕС. Неговият външноизразен белег е петно на тила, най-често червено на цвят. Целта на методиката на Димитър Захариев е да помогне на хората да игнорират това състояние и да достигнат до възможност да се справят с проблемите си (емоционални, здравословни, психологически). Ако проявявате интерес към написаното тук, можете да потърсите чрез някоя Интернет търсачка 'Егология' и да намерите новия сайт - на него нещата са обяснени по-подробно. За егологичното замърсяване има и отделно предаване. Можете също и да намерите над 460 видеомнения на хора, които са получили помощ от Егологията. Последните ясно показват, че теорията и практиката на Димитър Захариев вече са дали плодове. Възможно е всички тези неща (описание, категоризация на нива СЕС и т.н.) да бъдат променени в бъдещето, но все пак това може да се нарече началния етап на Егологията.

Редактирано от valko85 (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

А ти как си обясняваш появата на тези петна?

Престанете с рекламата. Това ако са петна от рождение Кои лекари поставят диагноза на тази болест при 1 на 1000000

• Автор

Не съм сигурен защо точно се появяват тези петна. Наистина често се наричат родилни петна и много деца се раждат с тях. За мен също това нещо не е напълно ясно. Но ако може някой да обясни защо при използване на визуализиращ тест или контакт с Димитър Захариев е възможна промяната на големината и цвета им - от какво става това? Според теорията на Димитър Захариев, целта на методиката му е чрез контакти (с тестове или в кабинета му) тези петна да намалеят / избледнеят и да изчезнат напълно заедно с проблемите, които са причинили. Има много видеомнения, може да разгледате в сайта. Използвал се е и израза 'мисловни вируси' за да се определи какво точно е т.н Синдром на Емоционалния Срив. Може би нещата са по следния начин - да приемем, че човешкото Его е чисто. Случва се в определен момент (по какви причини не мога да кажа) да се получи заразяване с тези вируси. Явно тогава излиза на тила и петното или в някои слуай петна. Може би това е сигнал за наличие на негативност. И може би Димитър Захариев е открил начин да ги премахва, в който процес целта е пълното им изчистване. Можете да видите предаванията в сайта (вкл. за егологчиното замърсяване), статиите, видеомненията и да опитате да определите сами как стоят нещата. Важни е да напиша и това - има случаи, когато хора са справят със СЕС сами или може би не съвсем сами. Това вероятно е много труден процес, но те успяват да се променят, да станат нови хора. За това е нужна много воля и стоицизъм. Със сигурност забелязвате, че използвам често 'може би'. Така е, защото аз се опитвам да си го обясня. И последно - резултатите от видеомненията са истински. За мен дискусията за Егологията започва след това - какво всъщност прави Димитър Захариев, как, чрез какъв източник, защо някои хора се възстановяват много бързо, други бавно ,а при трети не става, защо някои са осъзнали и усетили, че той може да им помогне още щом са го видели за пръв път на телевизионния екран, че Егологията е техния път?

Извинявай но Др ли си какво? Имаш ли нужното обарзование да ми даваш оценка? ..., като не си сигурен в нещо какво занимаваш аудиторията още повече подобен болен би хукнал да търси под кравата кон ...или лекар би срещнал подобен в практиката си!

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

Била съм при господина преди много години-

още си чакам бебчето-което ми обеща...

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• Автор

Била съм при господина преди много години-

още си чакам бебчето-което ми обеща...

Разкажете повече за това - може да е интересно за хората, които четат темата. Споделете ако желаете колко пъти сте го посещавала, кога, какво точно Ви е обещал, и други Ваши впечатления.

• Автор

Димитър Захариев не е помогнал на всички. Добре е да знаете това, но е добре и да знаете, че видеомненията отразяват истински резултати. Нека всеки от вас, които има интерес към темата, не се влияе от мен. Аз само давам информацията. Можете просто да изгледате няколко предавания и въз основа на възприятията си да решите дали можете да имате полза от Егологията. В заключение нека препоръчам Новия Завет като четиво. Можете да го намерите онлайн (например тук - http://www.pravoslavieto.com/bible/index.htm ) макар че е много по-добре да се чете на хартия.

Разкажете повече за това - може да е интересно за хората, които четат темата. Споделете ако желаете колко пъти сте го посещавала, кога, какво точно Ви е обещал, и други Ваши впечатления.

Димитър Захариев не е помогнал на всички. Добре е да знаете това, но е добре и да знаете, че видеомненията отразяват истински резултати. Нека всеки от вас, които има интерес към темата, не се влияе от мен. Аз само давам информацията. Можете просто да изгледате няколко предавания и въз основа на възприятията си да решите дали можете да имате полза от Егологията.

В заключение нека препоръчам Новия Завет като четиво. Можете да го намерите онлайн (например тук - http://www.pravoslavieto.com/bible/index.htm ) макар че е много по-добре да се чете на хартия.

Ама разбира се,имаш пари-помага,нямаш пари...

Ходих на 2 сеанса,тогава беше в "Хаджи Димитър" гледачницата му.

Знаете ли колко му трае сеанса-няма и 2 минути-толкоз,аре следващия да влиза

И не само цените,които взима,ме спряха да ходя при тоя шарлатанин-

то има шарлатани,ама поне те уважават...

Продава разни видеокасети тируриру-ако не сте ептен у ред-купувайте му ги-

петна и чудо - да бе да

:)

Ама разбира се,имаш пари-помага,нямаш пари...

Ходих на 2 сеанса,тогава беше в "Хаджи Димитър" гледачницата му.

Знаете ли колко му трае сеанса-няма и 2 минути-толкоз,аре следващия да влиза

Ами ако продължават да ходят хората

може и по 1 минута да ги направи тия сеанси.

Ами ако продължават да ходят хората

може и по 1 минута да ги направи тия сеанси.

Сега не знам колко ходят и колко му вярват-

тогава беше със записване,отделно зарибяваше по Канал 2001

Казва се Синдром на емоционалния срив-СЕС-

петното ако го имаш отзад под тила си мда

Сега не знам колко ходят и колко му вярват-

тогава беше със записване,отделно зарибяваше по Канал 2001

Казва се Синдром на емоционалния срив-СЕС-

петното ако го имаш отзад под тила си мда

И после обиколи 1000 кабеларки от 1-2г не съм го виждал на телевизораса повтаря едно и също.

И после обиколи 1000 кабеларки от 1-2г не съм го виждал на телевизораса повтаря едно и също.

Мда,мярках го и по други-когато имах кабелна-

те това едно и също-купете ми касетите ша разберете колко не сте у ред

:wors:

Мда,мярках го и по други-когато имах кабелна-

те това едно и също-купете ми касетите ша разберете колко не сте у ред

Мда той все едно на бавноразвиващи обяснява, а като стигнеш до купуването значи нещо не добре работата.

Мда той все едно на бавноразвиващи обяснява, а като стигнеш до купуването значи нещо не добре работата.

Може да изкараш един сън няколко пъти-докато ти говори как да му купиш касетите

:angry:

Бих го нарекла Синдром на Отчаяния Човек-

стигнал в мъката си,в болката си и в отчаянието си до кой ли не...

http-~~-//www.vbox7.com/play:2d31d542

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Може да изкараш един сън няколко пъти-докато ти говори как да му купиш касетите

:P

Бих го нарекла Синдром на Отчаяния Човек-

стигнал в мъката си,в болката си и в отчаянието си до кой ли не...

http-~~-//www.vbox7.com/play:2d31d542

:hush:

:offtopic_s:

Мда ще ги оправи всичките жени, майки и тн. до 9то коляно

от Синдром На Майката \СНМ\

Редактирано от novobranec (преглед на промените)

• Автор

Отначало не мислех да давам директни линкове, но при тези обстоятелства вероятно ще е по-добре да го направя Ето линк към първия сайт за Егология (български език) http://freecom-int.com/clients/esotherica/index-bg.htm Тук можете да гледате видео за Децата на Егологията http://egologia.bg/tv.php?tv=115'>http://egologia.bg/tv.php?tv=115 Предаване за помощ срещу безплодието http://egologia.bg/tv.php?tv=176'>http://egologia.bg/tv.php?tv=176 Предаването на Димитър Захариев може да се гледа онлайн ( има опция за сваляне ) тук http://egologia.bg/tv.php?tv Обикновено се качва всеки вторник.

То на мен професори,доктори и доценти не можаха да ми помогнат - та лечители ще търся.

По-добре някой шаман да намеря да ми пее заклинания.

Ей тоя става

Публикувано изображение

Пък ако ме хареса и някой вожд от племето-направо там си оставам

:cool:

Всичко е в главата ти-можеш да си помогнеш сам.

Прочетете тази книга и животът ви ще се промени.

Наистина

:)

Публикувано изображение

• Автор

Всичко е в главата ти-можеш да си помогнеш сам.

Прочетете тази книга и животът ви ще се промени.

Наистина

Как точно Ви помогна тази книга? Доколкото разбирам все още нямате дете. Ако наистина нещата са толкова прости (Всичко е в главата ти-можеш да си помогнеш сам), защо не сте успяла да постигнете това?

Или може би вече сте се отказала от зачеването и търсите нещо друго в живота си.

Видях на първата страница, че сте написала 'гледачницата' за кабинета на Димитър Захариев и че един сеанс няма и две минути ако правилно помня. Нека да е ясно, че в кабинет 'Егология' се отива за помощ срещу СЕС и при влизане при г-н Захариев не е редно да се задават въпроси. Това можете да прочетете на новия сайт в раздел 'Контакти', в 'Запознаване с материята', както и да бъдете информирана на място. Самият контакт може да протече и без една дума. Опитвам се да кажа, че Вашето определение 'гледачницата' е напълно невярно и неуместно. Има си ред, по който може да се задават въпроси в писмена форма.

Кажете как преминаха сеансите при Вас ако искате, какво прави г-н Захариев и усетихте ли някакъв ефект.

Самият контакт може да протече и без една дума.

Мда с нещо като егопатия

Видях на първата страница, че сте написала 'гледачницата' за кабинета на Димитър Захариев и че един сеанс няма и две минути ако правилно помня. Нека да е ясно, че в кабинет 'Егология' се отива за помощ срещу СЕС и при влизане при г-н Захариев не е редно да се задават въпроси. Това можете да прочетете на новия сайт в раздел 'Контакти', в 'Запознаване с материята', както и да бъдете информирана на място. Опитвам се да кажа, че Вашето определение 'гледачницата' е напълно невярно и неуместно. Има си ред, по който може да се задават въпроси в писмена форма.

Мда това на реклама заприлича.

какво прави г-н Захариев и усетихте ли някакъв ефект.

Най сигурния ефект който се усеща е ефекта на банкомата - ти броиш едни пари а Захариев ги взема.

За други ефекти от това дето съм чул край кабелната тв и от темата незнам кви може да има.

Редактирано от novobranec (преглед на промените)

Как точно Ви помогна тази книга? Доколкото разбирам все още нямате дете. Ако наистина нещата са толкова прости (Всичко е в главата ти-можеш да си помогнеш сам), защо не сте успяла да постигнете това?

Или може би вече сте се отказала от зачеването и търсите нещо друго в живота си.

Верен отговор

:help:

От тази мисия се отказах отдавна-но другите ми се сбъдват една по една

:whist:

Мир

Мир-

да помага човека,лошо няма

;)

Този човек е за затвора. Спор просто няма, достатъчно е да го гледаш и слушаш 5-10 минути и разбираш, че е един шарлатанин. Дано остане темата и да се знае за безобразията и кражбите на поредния господин тарикат. Потребителя, който рекламира тези глупости сигурно е на процент, даже 100% е.

• 4 седмици по-късно...

Valko, не ти ли омръзна бе?! Има ли форум където да не си омърсил пространството. Защо не се захванеш с нещо по полезно в живота. Ще съжаляваш един ден за ИДОЛопоклоничеството си към този човек, че си си загубил времето!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.