Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Егология

Featured Replies

• Автор

Новият Завет

Новият Завет

Това сега с каква цел го правиш........на доста места из интернет да пускаш мнения с единствено съдържание "новия завет".

Какво точно се очаква от прочитането на новия завет.......бъди малко по обяснителен??? да проходят хора ли, да прогледнат ли, стерилни жени да родят ли................?

Един въпрос имам към теб? Димитър Захариев не го ли е страх че "науката му" ще умре заедно с него.

Той е на видима възраст 54-56 години. Сега пожелавам му Здраве, ама няма какво да се лъжем след 30 години най много надали ще е на този свят...........НЕ мисли ли да предаде ли патентова ли науката си на някой!?

Аз ако съм посветена в някоя ценна наука, ще искам да имам последователи, а не да я отнасям със себе си на оня свят........е той оня свят може и да е хубав знам ли, ама каква работа ще му върши там тази наука!?

Редактирано от Ивет (преглед на промените)

НЕ мисли ли да предаде ли патентова ли науката си на някой!?

Тя неговата наука е известна извесна от доста хиляди години

бъди спокойна има много кат Митю Захариев не е сам.

е той оня свят може и да е хубав знам ли, ама каква работа ще ми върши там тази наука!?

На ония свят няма матриял.

Не го ли разбра вече?

Редактирано от novobranec (преглед на промените)

Тя неговата наука е известна извесна от доста хиляди години

бъди спокойна има много кат Митю Захариев не е сам.

На ония свят няма матриял.

Не го ли разбра вече?

Да, науката шарлатания я има от хиляди, хиляди години.........но в случая аз не питам за науката шарлатания която си има много последователи.

На неговата "наука" Създателя е той Димитър Захариев, според него самия.....преди това не е имало такава.

В поста ми няма ирония, съвсем сериозно те питам Valko85.

Ясно е че аз НЕ признавам тази наука и за мен тя е измама, но ако приемем хипотетично че съществува "наука" Егология, какво става с науката когато Захариев вече не е на този свят????. Ако е толкова ценна наука колкото той твърди, как така ще позволи тя да се затрие?!

novobranec, за какви матрияли ми говориш?!?! МАй някаква вирусна програма има в главата ти.

Да си Фантазираш че някой е казал нещо......а той не е казал такова нещо, и ти да правиш коментари на базата на твои фантазми че някой бил казал нещо! Шеги ли са... какво са незнам, ама нещо им куца.....усъвършенствай ги!

ама каква работа ще му върши там тази наука!?

направил съм ги по големи за да ги видиш по добре и да не съ правиш на

Там е работата че там тази наука няма да му върши никва работа

novobranec, за какви матрияли ми говориш?!?!

За такива че на ония свят няма да му мине номера за екологията.

А ти като нямаш фантазия значи за никъде не ставаш.

Редактирано от novobranec (преглед на промените)

А ти като нямаш фантазия значи за никъде не ставаш.

Благодарна съм на Господ, ...на всички Духовни Учители и Учения ...и Божествени енергии че ме срещат с човек като теб Духовно извисен.

Надявам се след контакта ми и общуването с теб вече да ставам за много места!!!

Хахахах...Гледал съм няколко предавания на въпросния г-н Захариев, с чисто развлекателна цел - ужасно смешни бяха... :doh: Че този човек е шарлатанин си личи от километри, толкова плоски и нескопосани са теориите му. Дано по-малко хора се вържат на опитите му да изкара някой лев...

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

Това сега с каква цел го правиш........на доста места из интернет да пускаш мнения с единствено съдържание "новия завет".

Какво точно се очаква от прочитането на новия завет.......бъди малко по обяснителен??? да проходят хора ли, да прогледнат ли, стерилни жени да родят ли................?

Един въпрос имам към теб? Димитър Захариев не го ли е страх че "науката му" ще умре заедно с него.

Той е на видима възраст 54-56 години. Сега пожелавам му Здраве, ама няма какво да се лъжем след 30 години най много надали ще е на този свят...........НЕ мисли ли да предаде ли патентова ли науката си на някой!?

Аз ако съм посветена в някоя ценна наука, ще искам да имам последователи, а не да я отнасям със себе си на оня свят........е той оня свят може и да е хубав знам ли, ама каква работа ще му върши там тази наука!?

Здравей,

Новият Завет трябва да е Боговдъхновен и следователно да съдържа истината. Христос е казал 'Аз съм Пътят, и Истината, и Живота'. Нека всеки чете тази книга според себе си, своята гледна точка, своя мироглед. Ти си стигнала до твое тълкуване и това е добре.

Аз трябва да напиша тук мненито на Димитър Захариев за Христос по различни причини. Вероятно не всички тук гледат предаването на сайта за Егология и по тази причина са пропуснали какво е казал Димитър Захариев. Затова вероятно е не само редно а и задължително да напиша тези неща, за да се знаят и да не бъдат забравени. Мога да обобщя така неговото виждане (вероятно не точните му думи, но в общи линии смисъла)-

Някои казват Божи Син. А дали е било така? Съвсем земен човек си е бил. Имал си е и любовница, знаете за жената, която му е мила краката с косите си, дъщеря (деца). Помагал е на хората понякога с добра дума, понякога с ръцете си. И те са го следвали на базата на кредит на доверие. След смъртта му някои хора са се подриграли и са създали условия за създаване на цялата тази администрация. А той наистина е обичал хората.

За кръста - според него това е средство за мъчение, на което е разпънат Христос и Дева Мария би си помислила, че който го носи, не обича сина и точно по тази причина.

По отношение на Църквата (говори като цяло без да разграничава деноминации), неговото мнение е негативно бих казал. Казвал е, че има и светци като отец Иван, втори, трети, пети. Казвал е и че познава свещеници, които са се родили богове.

Относно вероучението, мнението му е негативно.

Тъй като основната религия в България е Православието а и по други причини, нека да знаете тези неща. Нека според вашия ум и вътрешно усещане да осмислите всичко това.

Науката Егология ще има приемственост ако приемем това, което е предвидил Димитър Захариев. Следващият еголог ще е една от дъщерите му. Тя е завършила медицина. Дали всичко това ще се развие в бъдещето и как точно не мога да кажа със сигурност.

Отначало смятах че разбирам Егологията добре, но вече изобщо не мисля така.

Дано тази информация да ви е от полза.

Здравей,

Новият Завет трябва да е Боговдъхновен и следователно да съдържа истината. Христос е казал 'Аз съм Пътят, и Истината, и Живота'. Нека всеки чете тази книга според себе си, своята гледна точка, своя мироглед. Ти си стигнала до твое тълкуване и това е добре.

Аз трябва да напиша тук мненито на Димитър Захариев за Христос по различни причини. Вероятно не всички тук гледат предаването на сайта за Егология и по тази причина са пропуснали какво е казал Димитър Захариев. Затова вероятно е не само редно а и задължително да напиша тези неща, за да се знаят и да не бъдат забравени. Мога да обобщя така неговото виждане (вероятно не точните му думи, но в общи линии смисъла)-

Някои казват Божи Син. А дали е било така? Съвсем земен човек си е бил. Имал си е и любовница, знаете за жената, която му е мила краката с косите си, дъщеря (деца). Помагал е на хората понякога с добра дума, понякога с ръцете си. И те са го следвали на базата на кредит на доверие. След смъртта му някои хора са се подриграли и са създали условия за създаване на цялата тази администрация. А той наистина е обичал хората.

За кръста - според него това е средство за мъчение, на което е разпънат Христос и Дева Мария би си помислила, че който го носи, не обича сина и точно по тази причина.

По отношение на Църквата (говори като цяло без да разграничава деноминации), неговото мнение е негативно бих казал. Казвал е, че има и светци като отец Иван, втори, трети, пети. Казвал е и че познава свещеници, които са се родили богове.

Относно вероучението, мнението му е негативно.

Тъй като основната религия в България е Православието а и по други причини, нека да знаете тези неща. Нека според вашия ум и вътрешно усещане да осмислите всичко това.

Науката Егология ще има приемственост ако приемем това, което е предвидил Димитър Захариев. Следващият еголог ще е една от дъщерите му. Тя е завършила медицина. Дали всичко това ще се развие в бъдещето и как точно не мога да кажа със сигурност.

Отначало смятах че разбирам Егологията добре, но вече изобщо не мисля така.

Дано тази информация да ви е от полза.

Божеее,спрях си кабелната преди 6 години-

ама пак няма спасение-

и от тука за червените му петна ще чета ъфффф

:rolleyes:

Като си му посредник-плати му де

Цени за реклама:

http://www.kaldata.com/modules.php?modname=custompage&name=reklama

Друг е въпроса, че никой никого не насилва да чете дадена тема :huh: Освен ако целта не е, даване на "компетентно" мнение по всеки въпрос... Всеки има право да вярва в каквото си пожелае и да го сподели с останалите. Те от своя страна, не са длъжни нито да го четат, нито да му отговарят.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.