Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С кой съфорумец/съфорумка бихте искали да правите секс? :D част 2

Featured Replies

Е има си значение какво  :ph34r::D

Там дъно нема......

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 59,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Има, има, ама и дебелината има...  :ph34r:

От опит ли го казваш  :ph34r:  :lol6:

От опит ли го казваш  :ph34r:  :lol6:

Като препоръка, щото само се говори за дължина, пък за дебелина никой не говори. То нека да е кат моливче - тънко и дълго, па чакай да ти е готино...  :P  :ph34r:  Не е ли така? 

Ще има, но трябва и ти да се постараеш. Нали знаеш че това е двустранен и двупосочен процес

ми аз гледам...ама не виждам причина да се старая.....вие до никъде не сте стигнали....май ще поизчакам лятото да се разгорещите малко повече

питай ги малко са срамежливи  , но бързо го преодоляват :P

ами не знам дали са срамежливи,.....досега никой не е проявил това качество ;)

Абе то и аз това ги питах, ама те за някакви езици ми говорят. Като ги гледам май само на езици ще си останат в близките години и на никой не му се върши същинската част :(

в близкото хилядолетие....никакво развитие, никаква същина, само се плезят тука :P

• Автор

...

...

Ааа, и сме хубави, и умни, и работни, и скромни. И само скромността ни пречи да си изтъкнем всички добродетели :)

ми аз гледам...ама не виждам причина да се старая.....вие до никъде не сте стигнали....май ще поизчакам лятото да се разгорещите малко повече

в близкото хилядолетие....никакво развитие, никаква същина, само се плезят тука :P

Хмм, добрем, да разгорещим страстите тогава и да караме по същество - искаш ли да правим секс?  :ph34r:

уффффффф изнаде ми се търпението ако ще се мятате - мятайте се :D

:D викаш да поведем хорото 

Редактирано от Гост (преглед на промените)

:lol6: ади слагай секси бельото и идвай  :inlove1:

ти още ли си тук :(  

хммм аз си мисля,че ти чукаш на вратата пък то ....

:lol6: Вий, ако го правите толкова дълго, колкото ви траят и подготовките, направо ще има протрити... Дето викаше тия дни един от друга тема /баси, не помня коя/, най-голям кеф му било, жена да му каже, че я е протрил... :no-no:

И беше сериозен... :D

:lol6: Вий, ако го правите толкова дълго, колкото ви траят и подготовките, направо ще има протрити... Дето викаше тия дни един от друга тема /баси, не помня коя/, най-голям кеф му било, жена да му каже, че я е протрил... :no-no:

И беше сериозен... :D

:lol6:

те другите мълчат ,барем да открехнем вратата ,че да има наплив ...срам ги е май  :wub:

:lol6:

те другите мълчат ,барем да открехнем вратата ,че да има наплив ...срам ги е май  :wub:

И в тая тема ли има срамежливци... Отваряй вратите тогава... Аз пък мислех, че който мълчи - значи действа... :biggrin:

Ай, аз изчезвам, че докато бабока е тука, младежта не идва... :lol6:  

...в близкото хилядолетие....никакво развитие, никаква същина, само се плезят тука :P

Най-сетне някой да ме разбере :) Само ги ръчкам тука да свършат нещо съществено и никакъв резултат :(

ти още ли си тук :( хммм аз си мисля,че ти чукаш на вратата пък то ....

След мача с Берое :   -Чук,Чук... -Kой е? -Ние сме играчите на Левски... -Че как уцелихте вратата ?? ?!!   :sunglasses:

Без гуми :ph34r:

• 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Що занимарихте тая убава тема  ве ма. му ста.а :( Я сакам с оная----с големите :D ...очи :lol6:

а бой де

:P

А-ето я и нея :P  :*

бе объркА ме бе немам големи очи аз

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.