Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Клонинги ?!

Featured Replies

stefin клонинг ли е?

не, защо?

Реших да използвам темата за да давам запитване кой е клонинг и кой не.

Реших да използвам темата за да давам запитване кой е клонинг и кой не.

Не мислиш ли че е по-разумно да ползваш докладите за тази цел?

Ама те нали са само за темите...или има и за потребители?

Редакция:А , да видях...

Редактирано от ФодоР (преглед на промените)

Ама те нали са само за темите...или има и за потребители?

Не знам каква ти е идеята и защо ги търсиш тези клонинги, но малко прекаляваш. Гледай си форума и кефа и когато видиш някаква нередност (без значение каква) докладвай.

Целия този спам е безмислен и не се превръщай в куче, което души насам - натам ей тъй за спорта.

Приятна вечер!

Само информативно - вчера съм сложил бан на 7 клонинга на автора, днес на още 2. Ще проверявам IP-то му всеки ден и ще банвам всеки негов клонинг. Сигурен съм, че на него регистрацията на нови акаунти му отнема повече време, отколкото на мен блокирането, а като се сметне, че не само аз съм глобален модератор, просто начинанието му е обречено. :lol6:

Регистрацията отнема 1-2 минути - около толкова вероятно са и проверките и действията на модераторите. И защо е всичко това? Ако съм предишен участник с нова регистрация, но не използвам едновременно и предишната си регистрация, тогава пак за клониране ли се касае?

Регистрацията отнема 1-2 минути - около толкова вероятно са и проверките и действията на модераторите. И защо е всичко това? Ако съм предишен участник с нова регистрация, но не използвам едновременно и предишната си регистрация, тогава пак за клониране ли се касае?

Да, след като имате една регистрация защо ви е нужна втора?

Всичкото това е, защото ние нямаме за цел да наказваме или да забраняваме достъпа на виртуални профили, а на хората, които стоят зад тези профили. В противен случай всеки ще си прави каквото си иска, ще нарушава правилата, ще обижда и псува с ясната представа, че ще си регистрира нов профил, след като баннем настоящия. Да ама не... :)

Сега да минем към теб господин TNN, една от дъщерите, лелите или стринките ти. Отне ми точно 10 секунди да ти сложа бан :cool:

Да, след като имате една регистрация защо ви е нужна втора?

Доста причини са възможни. Например може да желая да изглеждам различно и да създам друга представа за участието си във форума.Тоест - съзнателно се изоставят предни регистрация. А ако от различни компютри съм с различни регистрации пак ли е клониране? Кой и как ще го разбере? Така също - от един домашен компютър цяло семейство може да е регистрирано - това не следва да се счита за клониране. Май е трудно човек да е и модератор...

Доста причини са възможни. Например може да желая да изглеждам различно и да създам друга представа за участието си във форума.Тоест - съзнателно се изоставят предни регистрация. А ако от различни компютри съм с различни регистрации пак ли е клониране? Кой и как ще го разбере? Така също - от един домашен компютър цяло семейство може да е регистрирано - това не следва да се счита за клониране. Май е трудно човек да е и модератор...

На теб специално ти дадохме няколко шанса да създадеш "друга представа", но уви, не стана работата. Ако ще от различни планети да пишеш, все си оставаш TNN. При теб не само семейството, ами и цялата рода се изреди да пише от един компютър. Имаме си и други такива примери. ivan_7788 обясняваше, че братята му също пишат от компютъра му. До момента сме баннали около 20 братя. Прав си, не е лесно да си модератор, но не се оплакваме :)

Например може да желая да изглеждам различно и да създам друга представа за участието си във форума.Тоест - съзнателно се изоставят предни регистрация.

Определено страдаш от раздвояване на личността,жалко че и по този начин не можеш да се откриеш

sad.gif

Определено страдаш от раздвояване на личността,жалко че и по този начин не можеш да се откриеш

sad.gif

Странна и погрешна е подобна преценка.Нека Iovi да сподели досега защо и колко дузини регистрации на TNN е блокирал - без никакво нарушение на добрия тон или на правилата. Той вече налага особено успешно ВЕЧЕН БАН за 10 секунди - е аз не мога толкова бързо да създам нова регистрация. Но това не ми е и нужно.А когато имам само една валидна регистрация - не я считам за клонинг. Лично аз не бих налагал Бан на някой, за когото зная, че скоро пак ще е регистриран.... Няма смисъл. Поздрави от TNN!

Странна и погрешна е подобна преценка.Нека Iovi да сподели досега защо и колко дузини регистрации на TNN е блокирал - без никакво нарушение на добрия тон или на правилата. Той вече налага особено успешно ВЕЧЕН БАН за 10 секунди - е аз не мога толкова бързо да създам нова регистрация. Но това не ми е и нужно.А когато имам само една валидна регистрация - не я считам за клонинг. Лично аз не бих налагал Бан на някой, за когото зная, че скоро пак ще е регистриран.... Няма смисъл. Поздрави от TNN!

TNN ... ти си за психиатрията ... с една бяла риза ... дето ръкавите и се вързват отзад ... не разбра ли израза " Не желан тук ... " ... как не го почувства ... голяма си ку-ку ... все съм виждал социопати ... ама ти си уникален случай ... психолог може да направи дисертация по твоят случай ... то твоето не бе дъщери , синове, баби , кучета , котки , извънземни ... всичките се регистрираха тука ! Дадоха ти се 1 000 шансове и ти ос** всички пътеки ...

Остани си сам със себе си ... упсссс и там със всички твой страхове ... ако на мен ми бяха сложели толкова банове някъде щях да си направя изводи че не съм желан тук и да не влизам повече ... ама ти си диагноза ... няма да ти пожелая " Лек ден " защото не го заслужаваш !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Само информативно - вчера съм сложил бан на 7 клонинга на автора, днес на още 2. Ще проверявам IP-то му всеки ден и ще банвам всеки негов клонинг. Сигурен съм, че на него регистрацията на нови акаунти му отнема повече време, отколкото на мен блокирането, а като се сметне, че не само аз съм глобален модератор, просто начинанието му е обречено. :yanim:

Накрая ще си смени интернет доставчика.

Хайде да си направим блог ,в който TNN пише свободно, каквото му душа иска, пък ако има някакви "бисери" ще печелим кинти от тях във Фейса, както оная смешница с "Кен лий" от Youtube! Поздрави:

http://www.youtube.com/watch?v=9022xQcM03A

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Да, Йови е баннал до момента доста твои клонинги. Прав си за едно - трудно е да се отървем от присъствието ти, но както виждаш, участието ти във форума се свежда до цъкане на минуси от клонингите ти и тук там някое оставено мнение като това, преди да изтрещим клонинга, от който си го пуснал. Лично ти не би наложил бан на никого, защото администрацията е достатъчно разумна да не ти даде модераторски права :) . Относно въпроса ти "Така ли ще продължаваме" ти давам кратък и ясен отговор - да, точно така ще продължаваме...докато смъртта ни раздели. Вече имам чувството, че сме женени за теб, само дето не можем да се разведем.

Накрая ще си смени интернет доставчика.

Наивно е да се смята, че някой може да си сменя интернет доставчика всеки ден, само за да участва във форума, а и както виждаш TNN е пример за успешна борба с прокситата. :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.