Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще направиш, ако се събудиш до предишния (част n)?

Featured Replies

ама тя не правили вече кафето в кухнята ?

• Отговори 2k
  • Прегледи 82,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

ще я събудя да продължим да си бъбрим :D

Няма да откажа едно кафенце...пък после приказките :P

ще се усмихна, човек не се буди всеки ден до муза.. (:

Ако ти кажа че тази вечер си помислих, че отдавна не съм мазала нечии нокти в зелено ще ми повярваш ли? :D Не знам защо все зелено ми се върти в главата тия дни, дано да е на пари. Със сигурност ще съм ухилена, Голямото пиле винаги ме разсмива. :D

:D ще ми е мъчно за него в такъв случай, но щом го раздава смелчага, какво пък. Ще си помисля коя песен да му изпея

Ще го питам след цяла бутилка ром не боли ли на сутринта глава :rolleyes:

Бе правя се все още на мъж, ама не знам докога. Иначе с приятел и брутални неща съм пила. :huh: ---тая тема е за правене на разни неща, ми ще му разкажа за Момо, ако не е чел за нея де..

Добре , слушай тогава... Обаче когато харесвам нещо много , се хващам че ми е трудно да го разкажа или да го цитирам дори.Лошото е, че извадих книгата и отиде деня.

Ас пхък, ш'си похапна тайнишко от закусшисата, ш'си сръбна шумно от кайвенсету, и щ'си легна да си хъркхам бесметешну, пут трелите на двете шуруликашти славейшета по-гхоре. Те ше хвърлят по мен лъжиси, паници, тенчери, тигхани. Ма ас ш'си знам. Тия двете съм ги ядоса̀л! Мхм...

Ще си изпрося да ме черпи от ония, гарвановите бомбони.

Ще извадя от солените бомбони, нарежа ще горчивият лимон, със пълни чаши пенесто неспрессо, и мощни глътки ароматен ром, ще потушаваме в устата мълчаливо вкус, след вкус. А, да! И малини - много малини...

Ще си помисля, че няма нищо по- хубаво в такъв момент да ядеш мълчаливо малини с приятел / и всичките му там други работи, дето ги изреди Гарвана/ докато си клатиш краката на ръба на покрива.

:D какво какво... ще си помисля, че вероятно това е цената да имаш гарван за приятел.

Даркиии,

Публикувано изображение

заради тая дяволия ще те нашаря така, че да не може да те познае цялата гарванова рода.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.