Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хакнати пароли - решения

Featured Replies

за да си смениш емайла, трябва да си влезеш в профила.

Ясно,значи нищо не може да се направи.....отиде ми профила и във фейсбук...незнам,защо има такива хора да правшт такива мръсотии на другите и да им хакват пощите и тем подобни.Жалко

• Отговори 340
  • Прегледи 122,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ясно,значи нищо не може да се направи.....отиде ми профила и във фейсбук...незнам,защо има такива хора да правшт такива мръсотии на другите и да им хакват пощите и тем подобни.Жалко

Пробва ли да си влезеш във фейсбуук-а със старата парола?

Пробва ли да си влезеш във фейсбуук-а със старата парола?

Да,не става..,ударили са и него.....,сега могат да си правят каквото си искат,да пишат,публикуват каквото им падне...,нали?

Редактирано от bokanegra (преглед на промените)

Да,не става..,ударили са и него.....,сега могат да си правят каквото си искат,да пишат,публикуват каквото им падне...,нали?

Много пък са досетливи,я вземи поразпитай твои приятелчета,да не е някаква шега от тяхна страна.

ъхъ

Репортни хакнат фейсбуук акаунт.

(бахти, нито една българска дума не написах)

Много пък са досетливи,я вземи поразпитай твои приятелчета,да не е някаква шега от тяхна страна.

Не вярвам да е шега.Сигурно са видели линка за потвърждение на паролата и името и в пощата ми и така са я сменили гадовете.

Репортни хакнат фейсбуук акаунт.

(бахти, нито една българска дума не написах)

Опа,лъч надежда,на кое точно да пиша тука?Публикувано изображениеПубликувано изображение

Опа,лъч надежда,на кое точно да пиша тука?

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=hack_nologin_access

Имай предвид, че най-много да изтрият/деактивират профила, трудно ще ти дадат нова парола на теб.

http://www.facebook...._nologin_access

Имай предвид, че най-много да изтрият/деактивират профила, трудно ще ти дадат нова парола на теб.

Публикувано изображениеТам където пише--''Email address associated with the hacked account:Email you used to log in''-пиша адреса на пощата,която е хакната ли?А долу на това--''URL (web address) of your hacked profile:For example, http://www.facebook.com/profile.php?id=99999''-пиша ли нещо?

Ей ти го на БГ, че май иначе няма да се справиш: http://bg-bg.faceboo..._nologin_access

В кое поле попълвам хакнатата поща,и в кое новата...,това което е най-отгоре или ила едно по-долу на което пише associated....нещо,извинявай,ама вече съм изпъшил тотално..

В кое поле попълвам хакнатата поща,и в кое новата...,това което е най-отгоре или ила едно по-долу на което пише associated....нещо,извинявай,ама вече съм изпъшил тотално..

Тук нова не се попълва. Прави се разследване ии след това се решава дали изобщо да се вземат мерки срещу ползвателя или срещу евентуален фалшив сигнал.

Там няма ограничения в броя на регистрациите - моите са пет на брой. Който иска както иска да ги хаква. Няма проблем и шеста да си създам. Бързо става.

Тук нова не се попълва. Прави се разследване ии след това се решава дали изобщо да се вземат мерки срещу ползвателя или срещу евентуален фалшив сигнал.

ОК,а на това поле попълва ли се нещо-URL (web address) of your hacked profile: Как да им копирам URL,като не мога да вляза?For example, http://www.facebook.com/profile.php?id=99999

Намери си профила в фейсбук и копирай линка който води към него.

Е па намери се във фейсбуук и смятам, че би трябвало и адрес от типа

http://www.facebook.com/people/Хакнатия-Пич/9999999
да свърши работа.

Редактирано от v2.0 (преглед на промените)

Изпратих го,сега ще видим какво ще стане....поне да го изтрият,аз ще си направя нов......Как ще разбера дали са направили нещо?

Ми чеквай си чат-пат. И никога, ама НИКОГА не ползвай една и съща парола за различни неща.

Благодаря за помоща.Пък за АБВ дано не злоупотребяват много...ако не влизат 3 месеца ще я изтрият/до колкото си спомням/

Не им трябва пощата ти, трябва им инфото вътре. Освен, ако не е няква куул като [email protected] ;)

• 5 месеца по-късно...

Имам сериозен проблем и държа за сериозен отговор.Лош познат на мой близък човек е откраднал или "хакнал" профила й в facebook и abv.bg паролите са сменени и не ми се мисли какво ще излезе наяве.Моля посъветвайте ме какво да правя, има ли някакъв начин профилът във фейсбук да бъде закрит/изтрит.Най вече фейсбука ме притеснява.

Редактирано от mihnev_sz
Заглавието (преглед на промените)

Имам сериозен проблем и държа за сериозен отговор.Лош познат на мой близък човек е откраднал или "хакнал" профила й в facebook и abv.bg паролите са сменени и не ми се мисли какво ще излезе наяве.Моля посъветвайте ме какво да правя, има ли някакъв начин профилът във фейсбук да бъде закрит/изтрит.Най вече фейсбука ме притеснява.

Много трудно, доколкото ми е известно трябва съдебно решение и пак не е сигурно.

Варианта е да си направи акаунт в друга поща, по-добре yahoo gmail и нов акаунт във фесбук и да предупреди контактите си за този факт

Пробва ли забравена парола на пощата?

Редактирано от nikeman (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.