Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хакнати пароли - решения

Featured Replies

Офтопик:

niksantwiksan, като приключиш с тази тема, може да ти проверим системата в този раздел. Това не е задължително и може да не го правиш. Но ако решиш да пишеш там, прочети внимателно правилата.

• Отговори 340
  • Прегледи 122,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

"и си въведох новата парола" проблемът при мен е че не знам новата паролам, а само старата-когато ацц-то е било разбито паролата е била сменена, вероятнйо и имейла.Ще пиша на админите от абв, да се надяваме те ще ми върнат пощата, след което ще пиша на екипа на фейсбук

Съвет от мен почвай да си решаваш проблема -аз ти дадох достатъчно насоки -това е от мен :cool:

Съвет от мен почвай да си решаваш проблема -аз ти дадох достатъчно насоки -това е от мен :rolleyes:

Писах на колегите от абв, чакам отговор

Писах на колегите от абв, чакам отговор

През това време можеш да си върнеш профила във фейса:

Ето линка: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=hack_nologin_access

Ако имаш проблем и аз мога да го направя вместо теб!

post-230464-084046600 1281356775_thumb.j

• 2 седмици по-късно...

От известно време не мога да вляза във Фб заради някакъв код, който би трябвало да получа на телефона си, но не съм. Казаха ми че най вероятно профила ми е хакнат. Възможно ли е това и може ли по някакъв начин да се оправи?

Търсачката не е мръсна дума!

mihnev_sz

• 1 месец по-късно...

Здравейте! Аз също имах този проблем с хакнатата парола на Фейсбука. Наистина неприатна ситуация... Преди няколко дни ми бе сменена паролата както на фейсбука, така и на пощатата в абв. Първото нещо, което направих бе да пиша на администраторите в абв-то от другата си поща там. Получих някакъв стандартен отговор бла бла бла не пращаме пароли единствения начин да си възвърна паролата там е чрез рождената дата(която всеки може да научи) и тайният въпрос(който както паролата беше сменен), а също така и алтерантивния емейл( който за добро или лошо не бях посочила). И така се оказа че екипът на абв не може да ми съдейства, съдейства на хакерите. Можеха да си направят поне труда да проследят ИП адрес... Повече поща в абв НИКОГА няма да си направя! След това писах и на екипа на Фейсбук. Докладвах че ми е хакнат профила, но и те не можаха да ми възстановят паролата, добре че поне ми блокираха профила. И така сега съм с нов профил, което е много кофти, докато пак си намериш приятелите... Единственото нещо което все още се чудя е дали това е вирус или мой познат?!? Едва ли ще и разбера някога, но все по често чувам познати да се оплакват от същия проблем...

• 1 месец по-късно...

Здравейте! Мисля че правилно съм ориентирал темата предвид следното: забелязах, че от месец показателят измерващ приятелите във Facebook, се мести сам - примерно брой 233 рефреширам страницата - 232 отново рефреш - 233, без да премахвам или добавям приятели. И така се мести нагоре надолу,преди време спря, но от вчера пак. Интересното и в двата случая е следното - пример: проблема възникна при брой 225 като при рефреширане сваля или дига бройката, след като прибавих още приятели и бройката стана 228 проблема спря и започна отново при 235 тоес проблема е наличен около това __5 поне така забелязах. Може ли да е бъг или акаунта ми е хакнат. П.П. Надявам се някой да ме е разбрал. :handshake:

Здравейт http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifе! И на мен ми се случи същощо: хакната поща в АБВ и хакнат профил във facebook. Минах по същия трънлив път с адмимистраторите на АБВ.....безрезултатно!

Можете ли да ми кажете как точно да блокирам профила си във Facebook? Благодаря http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

ако си кажеш датата на раждане която си въвел като си се регистрирал мога да я разбия казвай на ЛС

Би ли помогнал да разбера парола в абв поща. Знам дата на раждане с която е регистрирана пощата. Незнам как да ти пиша на лично съобщение. Благодаря предварително. Много ми е важно.

Би ли помогнал да разбера парола в абв поща. Знам дата на раждане с която е регистрирана пощата. Незнам как да ти пиша на лично съобщение. Благодаря предварително. Много ми е важно.

И ще си дадете данните на непознат човек, който ви е обещал нещо? Много неразумно, помислете пак!!!

Докато има балъци ще има и тарикати!

• 1 месец по-късно...

Здравейте! Два пъти чета тази тема и накрая се регистрирах! Тук е единственото място на което имам надежда да ми помогнете! Значи проблема ми е такъв: Преди две седмици са ми разбили пащата в АБВ-то. Сменени ми бяха паролите и тайния въпрос и отговора , абе всичко! С ровене в интернет , успях да си оправя пощата- ходих в офиса на Нет инфо и се легитимирах. Додоха ми нова парола и сега всичко си е ок с пощата. От там намерих IP- то което ми е сменило паролата. Така ма кво от това! Някъде от София е! Проблема ми сега е , че не мога да си ползвам фейсбук профила- сменили са ми пощата, някаква си [email protected] Та сега какво да правя- мога ли да си върна профила , като сега вече нямам достъп до него! И да пращам забравена парола то ще отива в тази поща? Значи излиза , че някой ми е откраднал профила! Мамичката им! Направо съм бясна! Как да разкарам тая поща и да си върна профила? То мога ли да докажа , че всъшност аз съм истинския човек на този профил? Егати гадното -искам си профилаааааа! Моля ви помогнете!

Здравейте!

Два пъти чета тази тема и накрая се регистрирах!

Тук е единственото място на което имам надежда да ми помогнете!

Значи проблема ми е такъв:

Преди две седмици са ми разбили пащата в АБВ-то. Сменени ми бяха паролите и тайния въпрос и отговора , абе всичко! С ровене в интернет , успях да си оправя пощата- ходих в офиса на Нет инфо и се легитимирах. Додоха ми нова парола и сега всичко си е ок с пощата. От там намерих IP- то което ми е сменило паролата. Така ма кво от това! Някъде от София е!

Проблема ми сега е , че не мога да си ползвам фейсбук профила- сменили са ми пощата, някаква си [email protected]

Та сега какво да правя- мога ли да си върна профила , като сега вече нямам достъп до него! И да пращам забравена парола то ще отива в тази поща? Значи излиза , че някой ми е откраднал профила! Мамичката им! Направо съм бясна! Как да разкарам тая поща и да си върна профила? То мога ли да докажа , че всъшност аз съм истинския човек на този профил? Егати гадното -искам си профилаааааа! Моля ви помогнете!

След като сте чели темата сте прочели и този пост:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=160538&view=findpost&p=1768767

следвайте препоръката

След като сте чели темата сте прочели и този пост:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=160538&view=findpost&p=1768767

следвайте препоръката

This form is only meant to be completed by users who are unable to access their accounts. If you are logged in to your account, please go back to the Help Center to find the answer to your issue and contact us if needed.

If you are trying to contact us regarding a different account, please log out before completing this form.

Това ми изписва! Не знам какво да правя нататък! Бях заредила всички линкове които сте пуснали и нищо и в тоя тъп помощен център се рових и пак нищо!

Дай нещо ти направи!

Редактирано от didikn (преглед на промените)

Здравейте!

Два пъти чета тази тема и накрая се регистрирах!

Тук е единственото място на което имам надежда да ми помогнете!

Значи проблема ми е такъв:

Преди две седмици са ми разбили пащата в АБВ-то. Сменени ми бяха паролите и тайния въпрос и отговора , абе всичко! С ровене в интернет , успях да си оправя пощата- ходих в офиса на Нет инфо и се легитимирах. Додоха ми нова парола и сега всичко си е ок с пощата. От там намерих IP- то което ми е сменило паролата. Така ма кво от това! Някъде от София е!

Проблема ми сега е , че не мога да си ползвам фейсбук профила- сменили са ми пощата, някаква си [email protected]

Та сега какво да правя- мога ли да си върна профила , като сега вече нямам достъп до него! И да пращам забравена парола то ще отива в тази поща? Значи излиза , че някой ми е откраднал профила! Мамичката им! Направо съм бясна! Как да разкарам тая поща и да си върна профила? То мога ли да докажа , че всъшност аз съм истинския човек на този профил? Егати гадното -искам си профилаааааа! Моля ви помогнете!

Здравей!

Моята поща плюс акаунта ми във фейсбук бяха хакнати тези дни и засега нямам никакъв напредък с мейлите със съпорта на АБВ, предлагат ми да си направя нова поща, а проблемът е, че имам прекалено важна информация там. Би ли могла да ми кажеш как си се разбрала с тях, за да ти върнат пощата - ако отида в техен офис ще ми обърнат ли внимание или ще ми кажат същите неща каквито ми отговарят на мейла?

Дай нещо ти направи!

Гледам че днес си редактирала поста си!

Маце,отдавна щяхме да решим проблема с хакнатия ти профил,ако влизахте по-често тук!

Писахте за проблема си и изчезнахте и чак след два дни се сетихте да погледнете тук.

Бях ви поискал ваш имейл,за да го сменим от настройките в профила ви,успях да ви сменя паролата за достъп до профила, НО МИ ТРЯБВАШЕ НОВ ВАШ ИМЕЙЛ. Без да сменя този имейл,вашия профил е уязвим и паролата пак може да се смени и ви помолих по най-бързия начин да ми дадете имейла за да не изтървем момента!

Но няма кой да погледне тук! :)

Но за съжаление изтървахте момента,онзи който ви е хакнал профила,отново е сменил паролата си по негов вкус!

Така ,че съдете само себе си! Повече не се наемам да се занимавам с несериозни хора като вас!

Поняла? Ай със здраве!

За протокола паролата ми е 6 нули и никой не си е и правил труда да ме хаква ... Всъщност и да ме хакнат все ми е тая -там нямам лична информация :cool: Та идеята ми е не слагайте безразборно снимки и не разголвайте личния си живот толкова много в тази мрежа :) А ако все пак го направите ми сложете си свястна парола -просто е !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Гледам че днес си редактирала поста си!

Маце,отдавна щяхме да решим проблема с хакнатия ти профил,ако влизахте по-често тук!

Писахте за проблема си и изчезнахте и чак след два дни се сетихте да погледнете тук.

Бях ви поискал ваш имейл,за да го сменим от настройките в профила ви,успях да ви сменя паролата за достъп до профила, НО МИ ТРЯБВАШЕ НОВ ВАШ ИМЕЙЛ. Без да сменя този имейл,вашия профил е уязвим и паролата пак може да се смени и ви помолих по най-бързия начин да ми дадете имейла за да не изтървем момента!

Но няма кой да погледне тук! :blink:

Но за съжаление изтървахте момента,онзи който ви е хакнал профила,отново е сменил паролата си по негов вкус!

Така ,че съдете само себе си! Повече не се наемам да се занимавам с несериозни хора като вас!

Поняла? Ай със здраве!

здравей - аз имам същия проблем с хакната поща в абв.бг и във феиса. Надявам се да ми помогнеш - ще следвам стриктно указанията ти.skupe:niki_boy27 или ми дай координати - каквито прецениш аз ще те потърся. както кажеш. така ще стане

Редактирано от niki32 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

И на мен се случи абсолютно същото хакната ми е пощата в АБВ-то и facebooka Сменена ми е парола , датата , тайният въпрос . Моля ви ако някой знае как помогнете ми .

Ти май си стар ерген или неоженена мома?За "любов" чувал ли си(такова нещо за мен вече не съществува)?А бил ли си млад и глупав.Май си остарял изведнъж.Както и да е в този момент нямам особено желание да се карам или да говоря излишни неща...

Това няма нищо общо с глупостта, направените снимки, видео или каквото е там да се качва в интернет! Качиш ли нещо в нета - то става достояние (от невъзможно за някои, до пълен достъп за други)!

Здравейте! И аз имам същия проблем,паролата ми в абв е сменена,тайния въпрос и отговор също...и паролата ми във фб също :wors: Злоупотребяват с профила ми...като пишат разни неща от мое име..ноо това сега няма никакво значение! Прочетох всички коментари по темата...пробвах всички неща,но безрезултатно :wors: Та така де...ако можете да ми помогнете...и да дадете някакви съвети... :( Благодаря предварително :)

Замисляли ли сте се, че Ваши познати искат да ви навредят? Ако непознат Ви открие паролата за пощата, то той не би могъл да е сигурен, че точно тази поща е ползвана за регистрация във FaceBook. Още по-малко пък ще злоупотребява. Злоупотребата с писане на глупости е чисто и просто-отмъщение. Моят съвет е да избягвате да ползвате всячески лесни пароли от типа на рожденни дати, 0000, 000000, 1234, 12345, 123456, 123456789, parola, password и подобни, защото това си е чиста глупост. Някои по-тарикатчета може да обитат да ви вкарат някоя шпионска програма в компютъра и да точат данни. Много внимавайте, дори да получавате файл от познат, особено ако става дума за изпълним такъв(програма, скрийнсейвър)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

За паролите ясно... съгласна съм...иии заради това никога не съм въвеждала лесни... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Явно...някой хора не намират друг начин по който да се забавляват...и единствения за тях... е да хакнат някого :mad:

• 2 месеца по-късно...

Моля ви помогнете ми.Откраднаха ми паролата в Абв и са сменили тайния въпрос,рожденната дата...е една дума всичко.Сменена ми е и пощата на фейсбук както и паролата ми там.И сега нямам достъп нито до абв нито до фейскука си.Писах за помощ до абв,но още нямам никакъв отговор а и не съм сигурна дали изобщо ще ми възтановят пощата като не знам нито дата на раждане нито таен въпрос.Моля ви кажете ми какво правя може ли да си върна паролите или ако не поне да се изтрие профила ми във фейсбук както и пощата в абв.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.