Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хакнати пароли - решения

Featured Replies

Lastpass навсякъде където се логваш и нямаш грижи !

Tова е добро решение,само че донякъде...

Става въпрос за хората който ползват интернет през ЛАН,дори и с Lastpass не са изцяло защитени.

Не ми се изпада в подробности,просто виж сертификатите:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• 3 месеца по-късно...
  • Отговори 340
  • Прегледи 122,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Можете ли да ми помогнете.. Имам проблем с фейса, някои ми е разбил паролата и я е сменил също така и на абв-то. Имам 2ри алтернативен мейл попълник някакви работи че не съм я сменял аз посочих другия ми емаил, зкл. също така и профила си и ми искаше да посоча 3ма приятели на които ще им даде код и трябваше да ги въведа и т.н. Изписа ми че 24 часа ще бъде зкл. поради мерки за сигурност и ще ми изпратят на емайла нова парола. Е минаха 24 часа но няма нищо все още. Опитах процедурата отново въвеждам нов емайл изписва ми за 3мата приятели и "Съжаляваме, вашият акаунт е временно недостъпен. Влезте в www.facebook.com от компютър и следвайте дадените инструкции." До тук.... Някой имал ли е подобен проблем или да даде съвет...

• 1 месец по-късно...

Аз имам абсолютно същия проблем с фейсбук и абв-то. Моля, ако някой може да помогне да пише и то най-вече за абв-пощата, защото я ползвам за служебни цели и там са ми записани всички служебни кореспонденти, а да не говорим колко са тези, който ми изпращат материали там. Това което направих до сега е само да пиша до админите на абв. Пробвах с въвеждане на рожденна дата, но или ми е сменена и датата във профила, или като съм си правил пощата не съм записал истинската, защото ми показва че е грешна. Става въпрос за този e-mail: [email protected] Във фейсбук пробвах да изпълня стъпките с изпращане на код до трима приятели, но не ми дава да ги избера, а ми пише, че акаунта ми е недостъпен.

• 4 седмици по-късно...

Здравейте! Имам същия проблем, като на a.aleksandrov, както явно и още много други хора. Хакната поща в АБВ, хакнат фейсбук. Стигам до момента с посочването на трима приятели, които трябва да получат специални кодове. Не ми дава да ги посоча, а изписва, че акаунтът ми е недостъпен. Някой намерил ли е изход от тази ситуация? Писах на админите във фейсбук, засега няма отговор, а и да има сигурно ще е поредната малоумщина!

Здравейте! Имам същия проблем, като на a.aleksandrov, както явно и още много други хора. Хакната поща в АБВ, хакнат фейсбук. Стигам до момента с посочването на трима приятели, които трябва да получат специални кодове. Не ми дава да ги посоча, а изписва, че акаунтът ми е недостъпен. Някой намерил ли е изход от тази ситуация? Писах на админите във фейсбук, засега няма отговор, а и да има сигурно ще е поредната малоумщина!

Ако това с тримата приятели не проработи дано си си дал телефона като мярка за сигурност. Иначе нямаш шанс.

Ако това с тримата приятели не проработи дано си си дал телефона като мярка за сигурност. Иначе нямаш шанс.

Не помня дали съм оставил телефон при регистрацията, минаха 4 години сигурно. Проблемът е, че когато поиска да посоча трима приятели, всеки път изписва, че профилът ми е недостъпен. След това няма какво да се направи, не дава друга опция, а от фейсбук не получавам никакъв отговор към момента. От абв ми пращат някакви шаблонни отговори и ме съветват да си направя нова поща, а на мен ми трябва задължително старата. Не може и в двата случая да има само по един вариант да се оправят нещата и ако този вариант не действа, да няма какво да се направи. Несериозно е.... Някой ако има идеи, ще съм много благодарен ако ги сподели.

Върнах си и пощата и фейсбука! Просто се иска повече желание и настоятелност. Айде със здраве ;)

на мен някак си ми е сменена паролата на abv акаунта. Влизал съм само от моя компютър и лаптопа ми, който ползва единствено баща ми. Последно запаметтенната парола от браузъра ми изведнъж се оказа грешна. Някой има ли идея как да си върна акаунта - от както се помня съм с него. Подозрителен таен въпрос ми се показва а отговора който въвеждам се оказва грешен. Много ще съм благодарен ако някой ми помогне. Няма ли някакви админи на които да пиша или някой от сайта на abv който да ми съдейства.

• 5 месеца по-късно...

Преди няколко дни ми бе хакнат феисбука. Естествено тръгнах сама да реша проблема си и да не търся чужда помощ. С безброй много указания и следване на стъпки успях да си върна профила. Оказасе че през абв пощатаа са ми хакнали и фейсбук. Наложисе да оправям с дни нещата, но ги оправих. Това което обаче разбрах е че има много големи познавачи на интернет пространството които без проблем могат да ви откраднат абв регистрацията . Не е нужно да ви знаят рожденна дата таен въпрос и отговор, има си хора за всичко в тая държава Спомням си че върнах профила си с телефонен номер който посочих и трябваше да разпозная сумати снимки на приятели във фейсбук

• 2 седмици по-късно...

Привет. Тук ще се опитам да НЕ давам точно обяснение на 1 метод, чрез който за нещастие е много лесно да се ПРИХВАНЕ информация... чрез Skype. Това, което е добре да правим, е да сменяме паролите си доста често ( реално погледнато ). Този метод, за който по принцип не искам да говоря много ще опитам да опиша с няколко думи - прихващане на пакетите. Няма да изпадам в детайли за "бисквитките" и Edit-ването им ( от съображения за сигурност ). Просто е ПОВЕЧЕ от добре да сменяме паролите си ако не през ден, то поне през няколко дни, и да, знам, че звуча параноично, но фактите са си факти. Надявам се да съм помогнал.

Редактирано от iptables (преглед на промените)

Просто е ПОВЕЧЕ от добре да сменяме паролите си ако не през ден, то поне през няколко дни, и да, знам, че звуча параноично, но фактите са си факти.

Публикувано изображение
  • 2 месеца по-късно...

Направила съм всичко, което мога , за да защитя профила си. Нов имейл /не в abv./ сложих код за сигурност и т.н.,  все пак влязоха, откраднаха ми 600 мил. чипа от играта покер. Нито смс получих, нито нищо. Профила ми си е действащ, не е сменяна парола.Та как стана това?/приятели предположиха, че е през някое от приложенията, които съм одобрила, но как влязоха, без кода????/ 

С имейл и парола само не става, дори на мен иска код, ако вляза през друг браузър. До компа ми няма достъп абсолютно никой.

Благодаря предварително за помощта !

Редактирано от gaia (преглед на промените)

Здравейте на всички!Нова съм в този форум и ми се иска ако  някой разбира и може тук да ми помогне с моя вапрос,ще сам мн благодарна..Става вапрос за следното:моя профил на фейсбоок бе незнам как разбит т.е някой с лажни профили бе ми влезнал и всички събщения който бях писала с хора и след това даже и някои който бяха истрити од историята беше ги взел и препратил на др човек.Как става тоя номер,как са успяли и истрити събщения да върнат и как да разбера ако има възможност кой са хората който направили това??Сега да уточна сам си деактивирала профила и искам да питам дали може още да влизат във него и пак да ми взимат стара и истрита информация??Искам и да питам като искам да си направя нов профил как да си подсигура по-голяма защита???Много ще сам ви благодарна ако успеете да одговорите на моите вапрос.

• 2 месеца по-късно...

Здравейте, 

Хакнаха ми профила в abv-пощата, ако може някой да ми помогне със съвет или действие ще съм много благодарна, защото имам важна информация :(  Благодаря предварително :))

Редактирано от Dark_Lady13 (преглед на промените)

Здравейте, 

Хакнаха ми профила в abv-пощата, ако може някой да ми помогне със съвет или действие ще съм много благодарна, защото имам важна информация :(  Благодаря предварително :))

http://forum.abv.bg/lofiversion/index.php/t110695.html

http://forum.abv.bg/lofiversion/index.php/f76.html

Не ми помага особено, пробвах се да се свържа с админите, но и това не помага. Ако знаеш някакъв друг начин или да познаваш човек, който да ми помогне ще се радвам искренно, защото е много важно за мен :)

Върнах си и пощата и фейсбука! Просто се иска повече желание и настоятелност. Айде със здраЗде

Бих искала да те попитам ако може да ми помогнеш с информация как си върна пощата, ще съм ти много благодарна. 

• 5 месеца по-късно...

Здравейте, и аз имам същия проблем (разбит фейсбук и поща в абв -то )

Опитах вси4ко посо4ено тук,но не се полу4ава или може би не правя нещо както трябва?

Ще се радвам някой с пове4е опит да помага.

И на мен ми разбиха Steam и абв-то като стиим-а си го върнах с снимка на касовата бележка,но абв-то го отписах понеже всичко са сменили (рождена дата,таен въпрос и алтернативен имейл)

Като гледам хронологията тука и в други форуми,всички откраднати пароли започват от пощата им в АБВ което означава,че грам не работят по сигурността и сега ползвам там поща единствено ако се регистрирам в сайт който праща спам ( дори и спам защитата им не работи на абв-то).

Така,че най добрата защита е просто да НЯМАТЕ поща в АБВ

,но абв-то го отписах понеже всичко са сменили (рождена дата,таен въпрос и алтернативен имейл)

Като гледам хронологията тука и в други форуми,всички откраднати пароли започват от пощата им в АБВ което означава,че грам не работят по сигурността и сега ползвам там поща единствено ако се регистрирам в сайт който праща спам ( дори и спам защитата им не работи на абв-то).

Така,че най добрата защита е просто да НЯМАТЕ поща в АБВ

Публикувано изображение

Хм , абе тия хакери тия индеанци , що досега не са ми откраднали нито една поща за 7 години !? :ohmy:

Други пощенски кутии освен на abv.bg не ползвам. :indian:

Здравейте,

Фейсбук профилът ми е хакнат от бившето ми гадже, въвел в нова парола и аз не мога да си вляза в профила...

Следвах инструкциите за нова парола във фейсбук и ми излиза следното съобщение:

An account recovery process has already been initiated for this account. Please check the email you provided for further instructions.  Е-майлът ми в абв също е хакнат, а на другия нямам никаква инфо....

А през това време, той безцеремонно е на линия с моя профил... 

Моля кажете ми как да постъпя , отчаяна съм

Здравейте,

Фейсбук профилът ми е хакнат от бившето ми гадже, въвел в нова парола и аз не мога да си вляза в профила...

An account recovery process has already been initiated for this account. Please check the email you provided for further instructions.  Е-майлът ми в абв също е хакнат, а на другия нямам никаква инфо....

Здравейте,

Освен да се оправите офлайн с него, не се сещам да има решение. Нали не мислите, че ще ви повярват, ако им кажете, че бившия е направил това и това. Говорете с него. Или с някой, който може да оправи проблема. Ако е под 16 год. отидете при майка му... И не си давайте достъп до пароли следващия път, даже и на най-близки. Успех!

Пробвайте все пак да пишете на съпорта на Facebook.

Тук:https://www.facebook.com/hacked

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.