Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хакнати пароли - решения

Featured Replies

Ако някой може да ми помогне ( хакната парола в абв ) 

• Отговори 340
  • Прегледи 122,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако някой може да ми помогне ( хакната парола в абв ) 

nikval ги разбира.

Той е човекът.

Хакери и снифери и квот е там ..

Той ги разбира.

Също ми откраднаха пощата в абв преди много време и наскоро писах на съпорта и той ми отговори,че единственият начин за възстановяване бил ако си знам регнатата рождена дата а той този които е влязъл в пощата ми освен паролата е сменил и рождената дата.

Steam също ми откраднаха чрез пробив в абв.бг и се оказа,че хакерите влизат по-лесно в пощите на абв.бг от колкото самите им собственици.

А съпорта има уникална логика.Моето ИП съвпада с това по време на регистрацията.Името ми е Мартин Добрев и името на пощата е такова [email protected] и съм от Варна а тоя от съпорта вярва,че [email protected]  какъвто резервен имейл е оставил хакера,че той е собственика.

Също ми откраднаха пощата в абв преди много време и наскоро писах на съпорта и той ми отговори,че единственият начин за възстановяване бил ако си знам регнатата рождена дата а той този които е влязъл в пощата ми освен паролата е сменил и рождената дата.

Steam също ми откраднаха чрез пробив в абв.бг и се оказа,че хакерите влизат по-лесно в пощите на абв.бг от колкото самите им собственици.

А съпорта има уникална логика.Моето ИП съвпада с това по време на регистрацията.Името ми е Мартин Добрев и името на пощата е такова [email protected] и съм от Варна а тоя от съпорта вярва,че [email protected]  какъвто резервен имейл е оставил хакера,че той е собственика.

Таен въпрос и отговор пробва ли?

Това са начините

Моля изберете един от следните варианти за

възстановяване на забравена парола

Изпращане на код за верификация на мобилен телефон (чрез SMS)

Изпращане на линк за въвеждане на нова парола на алтернативен имейл адрес

Използване на таен въпрос и отговор

Като почваш оттук.

https://passport.abv.bg/app/profiles/lostpass?qstr=http://www.abv.bg

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Моля изберете един от следните варианти за
възстановяване на забравена парола

Изпращане на код за верификация на мобилен телефон (чрез SMS)
Изпращане на линк за въвеждане на нова парола на алтернативен имейл адрес
Използване на таен въпрос и отговор  (това е всъщност рождената дата)

и трите са сменени от въпросният човек.

7734203x.png

Не вярвам тази булка да ми в взела пощата и предполагам са взели и нейната.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:gJ34MryK-NQJ:www.rabota.bg/uslugi/2014/09/09/manikiuristka.265767+&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg&client=firefox-a

Поща в абв вече ползвам само за сайтове които знам ,че ще ми пратят много спам и такава поща да не ме е яд ,че са я взели.

Това преди колко време е станало?

Доста време е минало.Аз няма да мога да ти помогна.

• 4 месеца по-късно...

abv.bg открай време е пробита поща. Не знам как, но знам, че масово в мрежата се оплакват клиенти от загуба на собственост върху профили в тази поща.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, моля за помощ, защото фейсбук профила на моя син е хакнат и не успяхме да го оправим. Той е тинейджър и явно някой му е сменил паролата и пише глупости и .......неща на приятелите му. Хубавото е, че абв пощата, с която е регистриран  е активна. Благодаря предварително.

Здравейте, моля за помощ, защото фейсбук профила на моя син е хакнат и не успяхме да го оправим. Той е тинейджър и явно някой му е сменил паролата и пише глупости и .......неща на приятелите му. Хубавото е, че абв пощата, с която е регистриран  е активна. Благодаря предварително.

Не става ли, с въстановяване на паролата? Ако имате достъп до пощата, ползвайте опцията 'забравена парола'

Пробвайте тук https://www.facebook.com/login/identify?ctx=recover

Не става ли, с въстановяване на паролата? Ако имате достъп до пощата, ползвайте опцията 'забравена парола'

Опитах се със забравена парола, но излиза този прозорец:

Опитайте да получите достъп до електронната си поща

Преди да е възможно логването във Facebook трябва да потвърдим вашата самоличност. За да ни помогнете в това, трябва да имате достъп до някой от имейл адресите, които сте поставили във вашия Facebook акаунт.

Ако загубите паролата за електронната си поща, следвайте една от връзките по-долу, за да научите как да зададете нова парола на електронната си поща с главните доставчици на електронна поща:

If your email was provided by a school or business, please contact that organization directly.

Опитах се със забравена парола, но излиза този прозорец:

Опитайте да получите достъп до електронната си поща

Преди да е възможно логването във Facebook трябва да потвърдим вашата самоличност. За да ни помогнете в това, трябва да имате достъп до някой от имейл адресите, които сте поставили във вашия Facebook акаунт.

Ако загубите паролата за електронната си поща, следвайте една от връзките по-долу, за да научите как да зададете нова парола на електронната си поща с главните доставчици на електронна поща:

If your email was provided by a school or business, please contact that organization directly.

Значи ви е изпратено писмо, проверете пощата

Значи ви е изпратено писмо, проверете пощата

Проверих пощата, но няма писмо

Изчакайте няколко часа, това отнема време

Благодаря Ви, ще изчакам до утре.

Благодаря Ви, ще изчакам до утре

Днес на пощата няма писмо, какво трябва сега да предприема?

• 2 седмици по-късно...

Един приятел ми прати следния линк и реших да го споделя:

http://www.hotforsecurity.com/blog/the-truth-behind-alternative-passwords-11710.html?utm_source=SMGlobal&utm_medium=SMGlobal&utm_campaign=H4S

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Вчера ми хакнаха пощата в абв и фейсбука. Главно ме вълнува да си върна пощата заради лични данни. Явно са ми сменили и тайните въпрос и отговор.Може ли някой да ми помогне? Благодаря предварително!

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,

Имам следния проблем. Хакнаха ми и двете пощи [email protected] [email protected] .Сменено е всичко - пароли , таен въпрос, алтернативен имейл и дата на раждане. От абв екипа ми отказвт съдесйтве за въстановяване чрез лична карта до офис. Казват ми да си правя нови . Но тези са ми свъзани с платени акаунти като Wow , Paypal  интернет банкиране, лични документи и контакти ... много са ми важни . Няма как порсто така да направя нов . Пиша от един много стар имейл , койото не е застигнат ( слава богу facebook i skype  е свъзан към него и не са засеганти) Има ли  начини някак си да се заобиколи сегашната парола на двата имейла ? Ще съм страшно благодарана  за съдействе от Ваша страна ! 

Благодаря предварително !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.