Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хакнати пароли - решения

Featured Replies

Здравейте,

Фейсбук профилът ми е хакнат от бившето ми гадже, въвел в нова парола и аз не мога да си вляза в профила...

Следвах инструкциите за нова парола във фейсбук и ми излиза следното съобщение:

An account recovery process has already been initiated for this account. Please check the email you provided for further instructions.  Е-майлът ми в абв също е хакнат, а на другия нямам никаква инфо....

А през това време, той безцеремонно е на линия с моя профил... 

Моля кажете ми как да постъпя , отчаяна съм

Като цяло нищо не може да се направи след като има пълен достъп и до пощата ви.

• Отговори 340
  • Прегледи 122,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте,

Фейсбук профилът ми е хакнат от бившето ми гадже, въвел в нова парола и аз не мога да си вляза в профила...

Следвах инструкциите за нова парола във фейсбук и ми излиза следното съобщение:

An account recovery process has already been initiated for this account. Please check the email you provided for further instructions.  Е-майлът ми в абв също е хакнат, а на другия нямам никаква инфо....

А през това време, той безцеремонно е на линия с моя профил... 

Моля кажете ми как да постъпя , отчаяна съм

Освен да се оправите офлайн с него, не се сещам да има решение. Нали не мислите, че ще ви повярват, ако им кажете, че бившия е направил това и това. Говорете с него. Или с някой, който може да оправи проблема. Ако е под 16 год. отидете при майка му... И не си давайте достъп до пароли следващия път, даже и на най-близки. Успех!

Хах... Той е хакер и аз много добре знаех това, но вече няма значение....профилът ми е изтрит!

Хах... Той е хакер и аз много добре знаех това, но вече няма значение....профилът ми е изтрит!

Значи проблема е решен!

Киберкрадецът е крадец, не хакер...

Опитайте все пак на https://www.facebook.com/hacked.

If you believe your account has been compromised by another person or a virus, please click the "My Account Is Compromised" button below. We'll help you log back into your account so that you can regain control.

Значи, триенето на профил не става толкова лесно. Деактивран все още не значи изтрит. Те също така може да видят, че е влизано от друго IP... Точно, заради възможността някой да влезе и да се опита да ви заличи от Фейсбук, триенето е малко по-трудно. Може пък да не е чак такъв "хакер"...

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Киберкрадецът е крадец, не хакер...

Опитайте все пак на https://www.facebook.com/hacked.

Значи, триенето на профил не става толкова лесно. Деактивран все още не значи изтрит. Те също така може да видят, че е влизано от друго IP... Точно, заради възможността някой да влезе и да се опита да ви заличи от Фейсбук, триенето е малко по-трудно. Може пък да не е чак такъв "хакер"...

We're sorry you're having trouble recovering your email address. Unfortunately, this means we can't verify who you are or give you access to the Facebook account you're trying to log into. We may hide the information on your Facebook account if we detect that you cannot regain access to it.

To learn more about how to access your Facebook account, please see our Login Problems Help Page

Стига се до тук и започва омагьосан кръг...

Unfortunately, this means we can't verify who you are or give you access to the Facebook account you're trying to log into.

Точно за това говореше колегата по-горе:

Нали не мислите, че ще ви повярват, ако им кажете, че бившия е направил това и това.

Нали беше изтрит /блокиран/ акаунта, какво стана?

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Точно за това говореше колегата по-горе:

Нали беше изтрит /блокиран/ акаунта, какво стана?

Честно казано не мога да си обясня какво се случва

Май единственият вариант е да се хакне отново профила :D

Май единственият вариант е да се хакне отново профила :D

Това "хакване" си го избий от главата.Момчето е имало пълен достъп (по невнимание от твоя страна) до профила ти и пощата и е  направил нещо, което и 10 год. може да направи.правиш друг акаунт и внимаваш с настоящото/бъдещо гадже и това е.Живота не свършва след затриването на фуйсбук акаунт!

Извинявам се, не знам дали това е правилната тема, където да питам и аз нещо. С две думи - определени хора се опитват да ми влезнат във фейса, искам да попитам възможно ли е това, ако сменя изцяло пощата си? Другото, което съм направила освен смяната на поща е този код, който получавам на смс, за да си влезна в профила, а също така изтрих старата си поща - опитах се с нея да влезна и ми изписа, че няма такъв потребител или нешо подобно. Новата поща съм я скрила, т.е. само аз си е знам. Ако и след тези неща пак има риск предпочитам направо да си закрия фейса. А да, и още един въпрос. При положение, че си закрия фейса, възможно ли е пак да ми влезнат в профила. Доколкото знам профила не се изтрива напълно, а само до следващо вкарване на парола.... Благодаря. :)

Аве хора,научете се да ползвате мениджъри за пароли,като му сложиш на тоя фейс една такава парола - 4gaBN!*heU*%t(A!G6a95r!P_Y77vKdsK!/*83G3SVd366!PgPR@rz#hMKPuE@hA,ще ти влезе някой във профила на куково лято.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Аве хора,научете се да ползвате мениджъри за пароли,като му сложиш на тоя фейс една такава парола - 4gaBN!*heU*%t(A!G6a95r!P_Y77vKdsK!/*83G3SVd366!PgPR@rz#hMKPuE@hA,ще ти влезе някой във профила на куково лято.

тази парола е прекрасна, само че аз подробно обясних в една тема за пароли в този форум защо е безсмислено да се ползват такива дълги пароли :)

Имах конкретен въпрос, но както и да е. Закрих си профила така или иначе. 

• 2 седмици по-късно...

Ако ми докажеш че пощата в абв е твоя ще си я получиш обратно за около 30 минути.След това фейсбука се връща лесно.

Ако ми докажеш че пощата в абв е твоя ще си я получиш обратно за около 30 минути.След това фейсбука се връща лесно.

Имам доказателства, че е моя а и IP-то е мое.Нещо и за лична карта съм чувал, но не съм наясно.

Имам доказателства, че е моя а и IP-то е мое.Нещо и за лична карта съм чувал, но не съм наясно.

Давай на лични.

Давай на лични.

Браво, ти успя.А аз си мислех, че ме будалкаш.Благодаря ти, мъжки.Никога няма да го забравя.

• 2 седмици по-късно...

Zdraveite , sledia temite otdavna i dosta ste mi bili polezni do sega , za koeto blagodaria , 

Dnes obace nabrah smelost haha i se registrirah..

ta da si kaja kakvo me muci i men , 

opitvam se da vleza vav pofila vav FB , no 

sega izpolzvam drug komp i drug inetrnet dostavcik, 

palata i meila sa mi verni , no ne moga da premina prez skapania brauzer , koito nima kak da bade razpoznat kato sashtia , ,,,,, niakakvi idei  , mersi

Zdraveite , sledia temite otdavna i dosta ste mi bili polezni do sega , za koeto blagodaria , 

Dnes obace nabrah smelost haha i se registrirah..

ta da si kaja kakvo me muci i men , 

opitvam se da vleza vav pofila vav FB , no 

sega izpolzvam drug komp i drug inetrnet dostavcik, 

palata i meila sa mi verni , no ne moga da premina prez skapania brauzer , koito nima kak da bade razpoznat kato sashtia , ,,,,, niakakvi idei  , mersi

Пишете с кирилица!

• 2 седмици по-късно...

Моля всички имащи проблеми с пощите си и фейсбук да не се обръщат към мен.Ще ви трия съобщенията.

Благодаря!

• 2 седмици по-късно...

здравейте колеги,

имам нужда от помощ за решаване на лични дерзания

ще карам направо, проблемът е следният

проблеми със сериозна приятелка (пред брак), съмнение и почти сигурност за лъжи.

при питане, веднага се сменя темата и не получавам отговор

надявам се някой от вас да бъде достатъчно човечен и да ми влезе в положението като ми помогне с абв паролата, защото се пази много съкворенно и смятам, че там е разковничето

наистина имам нужда от помощ, защото да зная и за бъдещите си намерения с тази жена

силно се надявам да има някой отзовал се

регистирах се само заради това и не съм много наясно с правилата, mail [email protected]

Моля за съдействие.

здравейте колеги,

имам нужда от помощ за решаване на лични дерзания

ще карам направо, проблемът е следният

проблеми със сериозна приятелка (пред брак), съмнение и почти сигурност за лъжи.

при питане, веднага се сменя темата и не получавам отговор

надявам се някой от вас да бъде достатъчно човечен и да ми влезе в положението като ми помогне с абв паролата, защото се пази много съкворенно и смятам, че там е разковничето

наистина имам нужда от помощ, защото да зная и за бъдещите си намерения с тази жена

силно се надявам да има някой отзовал се

регистирах се само заради това и не съм много наясно с правилата, mail [email protected]

Моля за съдействие.

Разковничето е да говориш с нея и да не се занимаваш с глупости!

И е незаконно и е против правилата това.

Приятелю, напълно съм съгласен с тебе, но както казах при опит за разговор става нервна и веднага сменя темата, не получавам отговор.

Незнам как да постъпя с нея, въпреки че я обичам и имам сериозни намерения към нея, но просто нямах друг избор освен да се обърна към някой който е компетентен в тази сфера, с надеждата че би ми помогнал. Тъй като предполагам всеки от нас знае какво е да обичаш и да се измъчваш от лъжи и потайности. Ако някой прояви малко човещина бих бил безкрайно благодарен.

Приятелю, напълно съм съгласен с тебе, но както казах при опит за разговор става нервна и веднага сменя темата, не получавам отговор.

Незнам как да постъпя с нея, въпреки че я обичам и имам сериозни намерения към нея, но просто нямах друг избор освен да се обърна към някой който е компетентен в тази сфера, с надеждата че би ми помогнал. Тъй като предполагам всеки от нас знае какво е да обичаш и да се измъчваш от лъжи и потайности. Ако някой прояви малко човещина бих бил безкрайно благодарен.

В този форум няма да получите съдействие, защото това, което искате е престъпление!

Благодаря за ясния и конкретен отговор.

А от чисто човешка гледна точка вие какво бихте ме посъветвали, след като не дава и дума да се каже за мейл, парола и всичко свързано с социални мрежи.

Не работи в сферата на комуникациите и работата и не е свързана с постоянен контрол на пощи и социални мрежи.

според мен ме лъже и крие нещо, според вас

ще съм благодарен за всеки съвет и изказано мнение.

за разговор не става и на дума .. така че очаквам отзиви поне : )

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.