Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хакнати пароли - решения

Featured Replies

а на теб закво ти е старата парола след като с нова ще може да влезеш я кажи?

Защото тая парола явно не е само за скайпа, няма навсякъде да променям пароли, я.

Щом не става, здраве.

Ще видим какво ще ми кажат от съпорта на скайп.

А ти като не можеш да помогнеш не задавай безсмислени въпроси - ако изхождаш от себе си и мислиш да хакваш чужди пароли, това е друга тема, аз не питам за това! Не ти давам пари да ми вярваш.

Лек ден!

• 4 седмици по-късно...
  • Отговори 340
  • Прегледи 122,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Днес видях , че съм получил странно писмо от адрес на който нямам спомен да съм писал.Писмото е празно с прикачен файл.Чувал съм , че с подобни писма се хакват пощи , дали мойто е подозрително ако може някой запознат да каже мнение?

ПП @Мишо1 Аз само зададох въпрос не съм твърдял нищо за да се чустваш обиден нали?

post-107556-0-08189400-1392980872_thumb.

Днес видях , че съм получил странно писмо от адрес на който нямам спомен да съм писал.Писмото е празно с прикачен файл.Чувал съм , че с подобни писма се хакват пощи , дали мойто е подозрително ако може някой запознат да каже мнение? ПП @Мишо1 Аз само зададох въпрос не съм твърдял нищо за да се чустваш обиден нали?

Ако получиш прикачен файл от непознат мейл, не го отваряй, а директно го търкай.
  • 3 месеца по-късно...

Здравейте, като повечето от вас и на мен ми хакнаха абв-то, а заедно с това и facebook-а, пробвах по всички начини да поправя паролата си ,но явно ''хакера''  е променил всичко. Тайни въпроси, отговори нищо не помага. Моля ако някой може да ми помогне да ми каже как защото абв-то ми беше много важно  :help wanted4:

Здравейте, като повечето от вас и на мен ми хакнаха абв-то, а заедно с това и facebook-а, пробвах по всички начини да поправя паролата си ,но явно ''хакера''  е променил всичко. Тайни въпроси, отговори нищо не помага. Моля ако някой може да ми помогне да ми каже как защото абв-то ми беше много важно  :help wanted4:

Опитай да се свържеш с екипа на абв, друго решение няма!

BitDefender, ще ми пратиш ли пощата си от abv на лични, за да ти пратя едни материали?

• 2 седмици по-късно...

Здравейте ! От една седмица, немога да се логна във фейсбук. Пиша си паролата, логвам се, чакам да получа смс-код на телефона, и това е, няма смс-си. Преди имаше опция, да се прослуша кода с обаждане, а сега прозорчето не предлага подобен вариант.http://prikachi.com/images/19/7396019e.jpgОпитах да сменя телефона, но ми излиза въпрос и изисква таен отговор, а пък аз изобщо не го помня.

Здравейте ! От една седмица, немога да се логна във фейсбук. Пиша си паролата, логвам се

Нямам фейсбук и явно не те разбирам.

Хем не можеш, хем се логваш.

През пощата не става ли да получиш нова парола?

По-назад, гледам URIEL е помагал на BitDefender да си възстанови паролата на abv пощата, но се съмнявам да го е сторил. Дори се съмнявам в BitDefender.

Но знае ли човек, може и да помогнал, та пишиму, но на лични ;)

Паролата ми не е сменена, след като натисна на логване/влизане, се появява прозореца с кода който се получава на GSM. Този код не получавам и без него е невъзможно логването в акаунта.

Като се логнете и Ви поиска код, първо това е кода от Code Generator. Ако не ползвате Code Generator има други опции, които може да изберете, като СМС и обаждане.

Ами изглежда е променено от както не го ползвам. Но за Code Generator и Send text message си е същото.

А не го ползвам,защото получавах съобщенията с часове закъснение или даже не ги получавах и сега пробвах пак да го активирам и пак не идва код.

EDIT: Смених номера за получаване на съобщенията и си ги получавам на момента. И наистина е променено и няма опцията за обаждане.

Редактирано от g060dimitrov (преглед на промените)

Нямам фейсбук и явно не те разбирам.

Хем не можеш, хем се логваш.

През пощата не става ли да получиш нова парола?

По-назад, гледам URIEL е помагал на BitDefender да си възстанови паролата на abv пощата, но се съмнявам да го е сторил. Дори се съмнявам в BitDefender.

Но знае ли човек, може и да помогнал, та пишиму, но на лични ;)

Да и в този можеш да се съмняваш, а има и други.Все ми е тая, но вече съм казал че спирам и не помагам на никого.Имам познати в abv и това е моят начин.Няма някакви сложни технологии, че да се съмняваш.За разлика от други аз имам и реални приятели. :)

http://www.kaldata.com/forums/topic/160538-хакнати-пароли-решения/?p=2087868

И днес пробвах десетина логина, освен това вместо имеил - пиша телефон, и парола, пуска ме до прозореца с кода. Преди се е случвало да ми се бавят по 24 часа, ако направя опит да се логна на изключен тел.

Все ми е тая, но вече съм казал че спирам и не помагам на никого.

Ми за какво започна?

Имам познати в abv и това е моят начин.

Нещо подобно си помислих и аз.

Няма някакви сложни технологии, че да се съмняваш.

Именно, знам че няма "сложна технология", а начините за възстановяване на парола са известни на всички, краен случай и съпорта.

Та тогава, какво наложи да минавате на лични?

Ако BitDefender бе писал дирекно до съпорта, на abv, щяха ли да му върнат пощата според теб?

Ако отговора ти е положителен, защо тогава не му го предложи?

Ако отговора ти е отрицателен, излиза че ако имаш приятел в abv, може, ако нямаш, духа@, така ли?

И все още се съмнявам

Отивам да лягам, тамън се прибрах от нощен риболов :hush:

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Нещо да не ми завиждаш? Кво яд те е че ти не можеш да помагаш на хората ли? Ми като всички знаят как става номера с abv, ти що не помогна на някой ,а само ми дрънкаш глупости?

Много хора не знаят как да си инсталират една програма съответно има и хора които не знаят къде да пишат. Пример:

http://www.kaldata.com/forums/topic/160538-хакнати-пароли-решения/?p=1768514

Аре да вървя да лягам че цяла нощ съм бил на ресторант и ядох хайверче. :tongue2:

P.S То и ти не си на ясно така че няма сми да ти обяснявам повече. Пишман хакери за снифери пишат...

http://www.kaldata.com/forums/topic/160538-хакнати-пароли-решения/?p=1976283

Моля, придържайте се към темата и спрете с обидите един към друг! За празни приказки и "бъбрене" си има лични съобщения и отделен раздел Празни приказки и забава

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Надявах се че с dfgh ще можем още малко да си побъбрим преди някой от модовете да ни забърши, но tigertron си свърши работата.

Нещо да не ми завиждаш? Кво яд те е че ти не можеш да помагаш на хората ли? Ми като всички знаят как става номера с abv, ти що не помогна на някой ,а само ми дрънкаш глупости?

Много хора не знаят как да си инсталират една програма съответно има и хора които не знаят къде да пишат. Пример:

http://www.kaldata.com/forums/topic/160538-хакнати-пароли-решения/?p=1768514

Какви регистрации, какви форуми? Освен хората, май и ти не знаеш. Информацията която си дал, допълнително ще забави потребителя да получи помощ. Но защо ти e да знаеш, нали си имаш реални приятели от abv.

Защо след като си писал на niksantwiksan да се свърже с администратора на abv за помощ, не предложи същото и на BitDefender, а мина на лични да му помагаш?

Ето цитат

Ама моментално са ми връщали поща от abv така че и на него защо да не му я върнат ?

Те хората са го написали

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тея регистрации да не са мой

Име   Парола
lordergf - 761027

http://www.kaldata.com/forums/

Име   Парола

lordergf - 761027
http://forums.malwar....org/index.php?

Име   Парола
lordergf - 761027

http://vbox7.com/

Име   Парола

[email protected] - 761027

http://www.btv.bg/

Име   Парола
lordergf - 761027

http://voyo.bg

Да си слага част от ЕГН-то за парола, ама иначе ми дава акъл за пароли

12 правила да изберете сигурна парола

P.S То и ти не си на ясно така че няма сми да ти обяснявам повече. Пишман хакери за снифери пишат...

http://www.kaldata.com/forums/topic/160538-хакнати-пароли-решения/?p=1976283

Но не можеш да отречеш че бързо схващам Публикувано изображение

Аре да вървя да лягам че цяла нощ съм бил на ресторант и ядох хайверче. :tongue2:

Сега сериозно, не може да си хапвал цяла вечер само хайверче, имало и нещо друго. Прав ли съм?

Първо в калдейта не ми е това паролата.Греда. 

Продължавай с опитите. [email protected] ми е  пощата в abv.

EГН -то и адреса съм си давал тук. lordergf отдавна не го ползвам. Ето за това предпочитам да е на лични.Не искам хората да си дават данните като мен.

От всички тия налучквания си уцелил за VBOX и за Mbam където отдавна имам нови профили понеже си бях забравил паролите. :ph34r:

Добър опит. А да и в арена беше налучкал мисля. 

Всичко важно  е в KeePass и паролите са генерирани от него. Преди беше в LastPass но се отказах от тая услуга.

През 2009-10 бях глупав признавам си.

Шампанско имаше също и препечени филийки.

То това не е за наяждане.

P.S Трогнат съм от вниманието. :)

Не става - почна да ми писва.... сменям си успешно паролата, колкото и както искам, и стигам до прозореца с кода и толкова - нема смс. Лошото е че след няколко дни ще се наложи да закрия телефона, и ще е невъзможно после да се логна изобщо.

Редактирано от titan1976 (преглед на промените)

Не става - почна да ми писва.... сменям си успешно паролата, колкото и както искам, и стигам до прозореца с кода и толкова - нема смс.

Кода мисля че е шестцифрено число. Поне така бе преди, не че съм имал facebook, за да знам.

Значи вече знаеш две много важни неща, първо, кода е съставен само от числа, без малки и големи букви, и без специални знаци. Второ, той винаги е от шест символа/числа.

Когато искаш да разбереш някакъв код, от голяма помощ е ако знаеш броя сомволи от които е съставен, 4, 6, 8, както и дали е съставен само от букви или числа, или от двете.

След като предизвикаш акаунта да генерира код, но не го получиш, не нужно да знаеш дори паролата на пощата, на която трявя да го получиш ;) , може да въведеш произволно шестцифрено число и по тоя начин да го научкаш случайно, което е много, много трудно.

Работата е че от facebook са сложили защита и при определен брой грешни кода, мисля че три, опитите се блокират за няколко часа, иначе щеше да лесно.

Мисълта ми е, че когато дойде време да въведеш код, а не си го получил, напиши произволно шестцифрено число, може и да да спечелеш шестица от тотото.

Нямам facebook и съм пробвал разни неща доста отдавна, така че нещата може да са се променили.

Опс, това май бе за забравена парола, а ти викаш, че я знаеш

Стана. От поздравителното писмо на фейсбук за успешна смяна на парола,

Ако сте направили това, you can safely disregard this email. If you didn't do this, моля защитете профилът си   Благодарности,The Facebook Security Team

Та кликнах на защита на профил, и ме прати да разпознавам приятели, смс код или отговор на таен въпрос. Разпознах няколко души, подкани ме за смяна на парола, а след това и на имеил, и след смяната на имейла показа грешка и прекъсна връзката към фейсбук.

При логването с новия имеил, ме подкани отново за промяна на парола кликнах на отказ и ме пусна в акаунта, без да ми иска допълнителен код от телефон.

Редактирано от titan1976 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Хакнаха ми абв от там и фейсбука има ли някакъв начин да си върна профила не помня тайни въпроси и алтернативния ми емайл е изтекал..

Гледам че днес си редактирала поста си!Маце,отдавна щяхме да решим проблема с хакнатия ти профил,ако влизахте по-често тук!Писахте за проблема си и изчезнахте и чак след два дни се сетихте да погледнете тук.Бях ви поискал ваш имейл,за да го сменим от настройките в профила ви,успях да ви сменя паролата за достъп до профила, НО МИ ТРЯБВАШЕ НОВ ВАШ ИМЕЙЛ. Без да сменя този имейл,вашия профил е уязвим и паролата пак може да се смени и ви помолих по най-бързия начин да ми дадете имейла за да не изтървем момента!Но няма кой да погледне тук! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/angry.gifНо за съжаление изтървахте момента,онзи който ви е хакнал профила,отново е сменил паролата си по негов вкус!Така ,че съдете само себе си! Повече не се наемам да се занимавам с несериозни хора като вас!Поняла? Ай със здраве!

....Ако можеш и на мен да помогнеш ще ти бъда много благодарна

Редактирано от Kristinaa (преглед на промените)

Хакнаха ми абв от там и фейсбука има ли някакъв начин да си върна профила не помня тайни въпроси и алтернативния ми емайл е изтекал......Ако можеш и на мен да помогнеш ще ти бъда много благодарна

Поел съм ангажимент към друг съфорумец,докато не се реши, не се наемам ..и забележете да ходатайствам никой от тука нищо не може да направи индивидуално!!

В случая при вас ,ако IP-то по време на регистрация съвпада с това което досега сте влизали в пощата си има някакъв шанс!

И въпреки това не е сигурно,че ще ви бъде даден достъп! Всеки може да каже ,ето това ми е пощата,изгубих си това и онова,не помня това и онова....ами тя пощата може да не е ваша! С какво ще докажете ,че е ?!

Затова драги ми хорица,когато си правите имейли,изпълнявайте и препоръките при забравени пароли и пр. ,алтернативни имейли,телефони и т.н.

P.s. И още повече с новорегистрирани и недоказани във форума не комуникирам!

Редактирано от Lost in... (преглед на промените)

Незнам какво да направя,помогнете! Снощи ми хакнаха и фейса и пощата в абв.бг Найстина имам важни неша,който немога да възтановя.Ако някой знае моля нека пише на [email protected] ili skype -divarozaa1

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.