Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хакнати пароли - решения

Featured Replies

Има и още един начин за "хак". Знам го от един приятел, който държи един от най-големите БГ сайтове за запознанства + много други сайтове с регистрация. Много от потрбителите, когато се регистрират в някой сайт, използват същата парола, с която влизат и в пощата си. Същата поща, която вече са я въвели в този сайт, по време на регистрацията. Така целия екип на сайта разполага с техните пощи и паролите за пощите им. Та:

1. Внимавайте къде се регистрирате

2. ИЗПОЛЗВАЙТЕ РАЗЛИЧНИ ПАРОЛИ!

:-)

Да, опарих се веднъж от това, обаче за щастие момчето, което ми отряза достъпа до пощите, после ми го обясни това с малко повече подробности, та наистина е много важно.

• Отговори 340
  • Прегледи 122,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Има и още един начин за "хак". Знам го от един приятел, който държи един от най-големите БГ сайтове за запознанства + много други сайтове с регистрация. Много от потрбителите, когато се регистрират в някой сайт, използват същата парола, с която влизат и в пощата си. Същата поща, която вече са я въвели в този сайт, по време на регистрацията. Така целия екип на сайта разполага с техните пощи и паролите за пощите им. Та:

1. Внимавайте къде се регистрирате

2. ИЗПОЛЗВАЙТЕ РАЗЛИЧНИ ПАРОЛИ!

:-)

И да допълня...Забравете за АБВ има и gmail.com както и някои други... :baby: Ха,мои пък познати от Русия си правиха шоуто с sibir.bg :P На хората и станало скучно докато били на почивка тук и рекли да си поиграят Публикувано изображение Но определено си прав,не е редно паролите на пощата и в разните му сайтове да са еднакви,но пък как се помнят десетки пароли?Никак...затова е нужна някаква система човек да си изработи и с по дълга парола - цифри+ знаци + думи

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Регистрирайте си 15-20 пощенски кутии къде ли не и няма проблеми ...Е - трябва да прецените кога да ги отваряте.Това зависи единствено от Вашата преценка ! Поздрави

Регистрирайте си 15-20 пощенски кутии къде ли не и няма проблеми ...Е - трябва да прецените кога да ги отваряте.Това зависи единствено от Вашата преценка ! Поздрави

Тези пощенски кутии обикновенно са с прост код.Тази която е официална НЕ.Другите...са за...... регистрации
  • 1 година по-късно...

Здравейте,имам ужасен проблем.Хакнаха ми пощата в АБВ,а най-лошото е ,че съм забравил и тайний въпрос.....та регистрацията беше преди сто години за Бога,мога ли да помня всичко.И това не е всичко-следователно не мога и да си вляза в профила във Фейсбук,защото ползвам същия този и-мейл.....ужас.Дали е възможно нещо да се направи?Предварително благодаря!!!

---------------------------------------------------------------------------------

Мля,използвайте за напред търсачката на форума преди да пуснете нова тема с цел избягване на дублиращи се такива!

mihnev_sz

Може - да се свържеш с админа на АБВ. Вероятно ще те попита за личните ти данни, въведени при регистрация. Ако познаеш, може и да имаш шанс да ти ресетнат паролата. Не разбрах само каква е връзката с Фейсбуук?

Ох,бробвах и това.Ето какво ми писаха:-''Здравейте,Паролата, рождената дата и тайният отговор (от линка "Забравена парола) саначините за влизане в поща АБВ и ние никога не ги изпращаме по е-мейл.Проверете дали затрудненията които изпитвате не са в следното:1. Натиснали сте "Caps Lock" на компютъра и изписвате паролата с главни букви;2. Изписвате паролата си на кирилица или на друга кодова таблица различна от латиница;3. Имате проблем с клавиатурата и някой от клавишите Ви е "потънал" или не работи;4. Проверете дали изписвате правилно потребителското име или сте го объркали ипаролата не е за него. Вижте дали избирате коректния домеин @abv.bg, @gbg.bg или@gyuvetch.bg ;5. Помислете дали последната проверка на е-мейла не е преди повече от 3 месеца. Втакъв случай той е бил закрит, след което е възможно да е регистриран наново отдруг потребител.Също така има възможност да получите паролата си, ако сте написали алтернативене-мейл, т.е. друг е-мейл на който да ви пратят паролата, ако си я забравите. Акосте въвели такъв е-мейл в "Настройки" "Таен Въпрос и Отговор, Алтернативене-мейл", то можете да получите помощ от link"Забравена парола", "Алтернативен е-мейл".Ако Вашият проблем не се решава и Вие не се сетите за правилната комбинация,единствено Ви остава да си регистрирате нова поща. Тази ще се закрие сама 3 месецаслед последното успешно влизане в нея.Поздрави,Екипът на АБВ''

Редактирано от bokanegra (преглед на промените)

Еми то ти е обяснено повече от ясно - "паролата, рождената дата и тайният отговор са начините за влизане". Ако не знаеш поне едно от тях, значи вероятно пощата не е твоя. И какво общо има питането ти с Фейсбуук?

Еми то ти е обяснено повече от ясно - "паролата, рождената дата и тайният отговор са начините за влизане". Ако не знаеш поне едно от тях, значи вероятно пощата не е твоя. И какво общо има питането ти с Фейсбуук?

влизането във ФБ става с и-мейла и паролата на и-мейла

влизането във ФБ става с и-мейла и паролата на и-мейла

Влизането става с и-мейл и парола по избор, не със същата.

Като ти "хакнат" паролата на пощата това не значи, че автоматично ти се "хаква" и тази на фейсбуука.

Влизането става с и-мейл и парола по избор, не със същата.

Като ти "хакнат" паролата на пощата това не значи, че автоматично ти се "хаква" и тази на фейсбуука.

е, той, явно,ползва една и съща

Ясно,бе човек.Паролата я знам,ама е хакната,рожденната си дата също естествено,но тайният отговор съм забравил какво съм писал......беше толкова одавна...За фейсбука,същата работа,сега немога да си променя там паролата,защото съм се регистрирал с този имейл...,а те съответно прашат там линк за потвърждение....Адски кофти работа....Поне фейсбука да можех да оправя......айде,пощата,ако наистина няма никакъв начин,ще я прежаля,ама профила във фейсбук,немога....

Редактирано от bokanegra (преглед на промените)

bokanegra забрави го този е-майл и фейсбук / колкото и гадно да ти звучи / ама няма как да докажеш пред екипа на abv.bg че ти си стъздателя на този е-майл ... всеки може да каже като теб " това е моят е-майл и ми го хакнаха " ... ама как ще го докаже ... никак !

Ако е дал при регистрацията си алтернативен имейл на който да получи промените при забравена парола,тогава ще се оправят нещата.

Ако е дал при регистрацията си алтернативен имейл на който да получи промените при забравена парола,тогава ще се оправят нещата.

Ох,не съм дал адрес......Боже,поне няма ли начин нещо фейсбука да оправим.

bokanegra забрави го този е-майл и фейсбук / колкото и гадно да ти звучи / ама няма как да докажеш пред екипа на abv.bg че ти си стъздателя на този е-майл ... всеки може да каже като теб " това е моят е-майл и ми го хакнаха " ... ама как ще го докаже ... никак !

Добре де,те не могат ли нещо да засекат IP адреса,аз от този съм се регистрирал,от който съм си и сега....

да, при регистрация в abv.bg се иска алтернативен емайл, освен другите данни.

пп

Ох,не съм дал адрес..

няма начин да не си дал друг емайл

Редактирано от LadyCruella (преглед на промените)

Ох,не съм дал адрес......Боже,поне няма ли начин нещо фейсбука да оправим.

Не виждам начин ... ако искаш пиши им НО отговора ще е единтичен с този на abv-то !

Добре де,те не могат ли нещо да засекат IP адреса,аз от този съм се регистрирал,от който съм си и сега....

вярваш ли да седнат да си играят ... ако Явор Колев е твой човек може и да накара да свършат тази работа :(

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

не, те се базират само на данните при регистрацията. IP-то няма никаква връзка -- може да пишеш от клуб, от лаптоп, през прокси, т.е. от различни адреси.

Редактирано от LadyCruella (преглед на промените)

За фейсбука,същата работа,сега немога да си променя там паролата,защото съм се регистрирал с този имейл...,а те съответно прашат там линк за потвърждение....Адски кофти работа....Поне фейсбука да можех да оправя......

Ми не сменяй парола, а опитай да смениш и-мейла. Най-много да ти поиска двукратно въвеждане на сегашната ти парола и тва е. После сменяш паролата и вече ти праща потвърждение на новия мейл.

Ми не сменяй парола, а опитай да смениш и-мейла. Най-много да ти поиска двукратно въвеждане на сегашната ти парола и тва е. После сменяш паролата и вече ти праща потвърждение на новия мейл.

А,може ли малко по-подробно да ме упътиш,как да си сменя имейла,че незнам как става.Ще съм ти задължен много

Здравейте,имам ужасен проблем.Хакнаха ми пощата в АБВ,а най-лошото е ,че съм забравил и тайний въпрос.....та регистрацията беше преди сто години за Бога,мога ли да помня всичко.И това не е всичко-следователно не мога и да си вляза в профила във Фейсбук,защото ползвам същия този и-мейл.....ужас.Дали е възможно нещо да се направи?Предварително благодаря!!!

---------------------------------------------------------------------------------

Мля,използвайте за напред търсачката на форума преди да пуснете нова тема с цел избягване на дублиращи се такива!

mihnev_sz

Хайде стига детски истории, ако не помниш тайния въпрос просто забрави. И между другото фейсбук ползва друга система за аутентикация и няма НИЩО общо с АБВ

А,може ли малко по-подробно да ме упътиш,как да си сменя имейла,че незнам как става.Ще съм ти задължен много

за да си смениш емайла, трябва да си влезеш в профила.

Аз говоря наизуст, иначе Facebook и подобни шитни не ползвам. Но ти потърси в Settings > Account Settings > Change Contact Email.

Аз говоря наизуст, иначе Facebook и подобни шитни не ползвам. Но ти потърси в Settings > Account Settings > Change Contact Email.

Няма да стане приятелю ... за да го направи трябва да влезе с акаунта си ... а как ще го направи като му е сменена паролата :( !

Няма да стане приятелю ... за да го направи трябва да влезе с акаунта си ... а как ще го направи като му е сменена паролата :( !

Ми щото той спомена, че само на пощата паролата му е хакната, не смятах, че са му ударили и фейсбуука. Ако не са стигнали до там, тя паролата му си седи същата като преди, не зависи по никакъв начин от паролата на пощата му.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.