Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 5 AV / IS

Featured Replies

А ще може ли и линк за изтегляне на Avast-а

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 131,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Понеже виждам,че се предлага Аvast .може ли да ми се обясни как 2-та сандъка работят заедно,след като се предлага.

Като цъкна на някои от линковете и пак ми дава тази грешка 404 - Not Found ... някакви идеи ?

Отидете в Site-а на Аvast и там си изберете на които език искате.Но по-добре се комбинира Авира с Комодо.

http://www.avast.com/fr-fr/index

Ахам.. това проработи. Благодаря ти много за отделеното време :):rolleyes::yanim: :yanim: Пуснах програмата и в момента сканира, но след като я инсталирах и я пуснах да сканира целия компютър за секунда ми се показа някакъв син екран и компютърът се рестартира. Защо се получи така ?

Ахам.. това проработи. Благодаря ти много за отделеното време :):yanim: :yanim: :yanim:

Пуснах програмата и в момента сканира, но след като я инсталирах и я пуснах да сканира целия компютър за секунда ми се показа някакъв син екран и компютърът се рестартира. Защо се получи така ?

Дай дъмп файла и точната грешка от синия екран ...

Иначе проблем между Аваст и Комодо няма !Поне според ползващите ги във форума и според мен -защото в момента съм с тях и нямам ама грам проблем !

Какъв е тоя дъмп файл и как да дам грешката, иначе след рестарта пуснах сканирането и то завърши-всичко е точно :yanim: Обясни сега за въпросния дъмп файл

Какъв е тоя дъмп файл и как да дам грешката, иначе след рестарта пуснах сканирането и то завърши-всичко е точно :yanim: Обясни сега за въпросния дъмп файл

Ако е от Windowsa ще го намериш тук C:\Windows\Minidump http://support.microsoft.com/kb/315263

Ако е от програмата виж това %AllUsersProfile%\Comodo\CISDumps

https://forums.comodo.com/bug-reports-cis/help-in-compiling-bug-reports-t26980.0.html

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Хмм, в C:\Windows\Minidump имам 4 файла, докато-%AllUsersProfile%\Comodo\CISDumps , къде да го намеря това ?

Дай файловете .

Иначе с какъв Уиндоус си ?

Натискаш Start после в търсачката поставяш %AllUsersProfile%\Comodo\CISDumps и натискаш enter !

Ако няма нищо значи не е от програмата !

Start е прозорчето

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ето го дъмп файла а в търсачката за сега нищо не излиза, иначе съм с Уиндоус Xp (обаче ми казва, че не може да се качи такъв тип файл... )

Редактирано от trooperzz (преглед на промените)

Ето го дъмп файла а в търсачката за сега нищо не излиза, иначе съм с Уиндоус Xp (обаче ми казва, че не може да се качи такъв тип файл... )

Качи го тук http://dox.abv.bg/files/share и дай линк !

А ще навреди ли на системата, защото до сега не се е показвал този син екран ?

Не мисля, а и според датите тези файлове са доста отдавна !

Понеже се спомена за подходяща комбинация на антивирус със стената на Комодо,надявам се на повече препоръки и предложения...Странно защо новата версия на Аваст и Комодо не се разбират при мен добре,въпросът за съвместимоста на два припокриващи се модула за безопасно стартиране ми се струва най-логичен като обяснение,но дали е така...Изкушавам се да сложа пак версия 5 на Аваст и Комодо...

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Понеже се спомена за подходяща комбинация на антивирус със стената на Комодо,надявам се на повече препоръки и предложения...Странно защо новата версия на Аваст и Комодо не се разбират при мен добре,въпросът за съвместимоста на два припокриващи се модула за безопасно стартиране ми се струва най-логичен като обяснение,но дали е така...Изкушавам се да сложа пак версия 5 на Аваст и Комодо...

При мен Аваст реагира първи ,но ако има проблеми изключваш пясъчника на Аваст ...

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=mdZRyHY3Ehk

Иначе ето тест с двете програми !

Преди известно време,някой бяха казали че Комодо много мълчал,не знам какво мълчи,но като му сложих Защита+ на Параноичен,направо ме побърка от въпроси.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.