Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GET.BG - лекичко ужилване

Featured Replies

• Автор

Вчера ви е звъняно многократно, за да ви кажат, че ви изпращат часовника.

Днес отново се опитват да се свържат с Вас.

Също така са ви изпратени и няколко писма за това, че ви се изпраща часовника.

Съжаляваме за грешката, но ако не си вдигате телефона и не си четете пощата няма как да направим обратна връзка с вас.

Ами не знам как ще го възприемете, но не съм видял на телефона си пропуснати обаждания, нямам причина да си го измислям. Относно пощата - да, не я четох снощи, не ми беше до поща. Разбирам, че стават грешки понякога и затова се извинявам за създадените конрктено от мен неудобства. Но и понятие си нямах вчера, че пускате наново пратката. Всичко добро ви желая, ако наистина сте коректни заради принципа.

Почти навсякъде продавача се старае всиячески да помогне на клиента, а само тука няма такова нещо. В други държави ти благодарят, че си влезнал в магазина, а тука докато не извадиш парите да купиш нещо...

Зная отлично как е на запад от нашата територия и че наистина там те носят на ръце през цялото време. Относно това, че не си търсим правата и рекламациите не съм много съгласен. По простата причина, че цялата или поне по-голямата част от търговия и т.н. у нас са в ръцете на мутри, мусури и бивши комсомолски/партийни секретари. От подобна сган не можеш да искаш и да очакваш култира и коректност. Те разбират само от здраво дърво по кратуната. Безсмислена е повечето случаи разправията с тях.

Относно гет.бг мога да споделя и да дам поне един пример, наскоро на един приятел му се развали гсм-а (нокиа) - изчезна звука. Върнат бе за рекламация. От гет.бг се обади един тарикат и започна продължителен разпит, обвинения и подпитване същевременно, дали гсм-а не е мокрен с вода. Защото имало едно петно под батерията, което служело като индикация за достъп на влага. За първи път чувам за подобно нещо. Оказа се после, че има някаква лепенка, около 5 на 10 мм е някъде и наистина в единия край имаше около 2-3 милиметра с променен цвят, т.е. не бял а беше станал леко синкав. Та тоя започна направо с обвинение, че телефона е намокрен и гаранцията отпадала и ремонта ще е за сметка на клиента. Трябваха повече от 10 минути обеждения на тоя кратунек за да схване, че нито имаме сметка да го мокрим, нито е толкова лесно толкова малко петънце да се намокри, нито, че то ще даде отражение на телефона, няма логика да дадеш 650 лева за телефон и да си правиш гъргара с него и т.н. и т.н. Телефона беше мейд ин чайна и тоя си премълча деликатно за това, повтаряйки, че бил "оригинален" и произведен в завод на Нокиа в Китай... На баба му хурката. Да си направи труда и да сравни два еднакви гсм-а единия произведен във Финландия, другия в чайна. Както и да е, след три седмици чакане дойде ремонтиран за тяхна сметка, дори имаше снимки от сервиза където е правен ремонта, забравих, че имаше и лек проблем с камерата, запечатана бе сервизна мизерийка по тях.

Гет.бг и останалите са твърде далеч от елементарното и минимално ниво на култура и обслужване. Кокото и да ритат и да опрвергават са си селски момченца все още и ще си останат доста време такива.

Приветствам решението на ГЕТ да се покажат корназ-момчета и да пратят часовника.Радвам се и че прочетох темата, преди да пиша.Аз самият купувам от тях редовно и дори смятах да им звъня да им кажа, че бай Стефан Драганов нема вече да си поръчва парфюми и афтършейви, а съм си купувал десетки.С мен също са били доста коректни, доста, бих казал.При въпроси предварително съм питал всичко, и ако не ми харесва-не поръчвам, както стана с една ютия с парогенератор, нея си я взех от Техномаркет.Парфюмите и тестерите им са с относително по-добро качество от другите онлайн-магазини, а аз добре знам как да различавам това.Куриерите от Спийди далеч превъзхождат Еконт, и като бързина, и като цени, и като отношение към клиента, да не смеете да ми препоръчате тия **** от Еконт.От 8 доставки ми прецаха 5, как може, бе...Пратиха ми SMS 10 дни след доставката, и ми се обаждаха някакви шефове-самозванци да ми искат сметка защо не им плащам търпеливо за некадърността.Спийди първо при мен доставят, че офис и куриер имат в квартала ми, и поправят моментално грешки.От orderbg пращат чисто нов преносим твърд диск като гаранционна замяна, но гУспоЙцата го писала с наложен платеж.Отказах пратката, служителят на Спийди звънна в магазина, после на по-висша инстанция да отменят плащането в системата, и само за 5 мин всичко приключи.Друг случай имах, един наложен платеж ми бе необходим, а хората изрично казаха след 14 ч, и като настоях, ме пратиха в базата им в ЗПЗ-Варна, и там ми го дадоха след кратко чакане, преди обявения срок.Трети случай - куриерът предложи да пратим една RAM като документна пратка, с цел по-ниска такса, и спестих за няколко бири (макар да не пия).Е, как да не им сваля шапка на Спийди...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.