Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо немога да си инсталирам Windows 7

Featured Replies

Здравейте та проблема е следния; рестартирам, слагам диска, всичко е нормално докато не ми излезе някакъв фон с цветя в синьо и зелено. направих и клип спрямо проблема, но не получих помощ .. ето го и НЕГО - http://vbox7.com/play:59a80393 отначало си помислих, че може да е от самия windows, но след като пробвах и още 2-3 на 7 да си инстална и пак същия проблем .. ето и моите характеристики: да ви кажа, че window-sa ми не е 7, а някакъв релис, който е хп и 7, но не е абе трагедия "не е 7" и последно да добавя, че когато се опитах да го инсталирам за пръв път излезе ми също като в виртуалната машина, всичко си беше ок .. ма аз не съм искал да го инсталирам, само пробвах дали ще тръгне и дали всичко си е ок, тогава не помня какво точно направих, но май съм рестартирал компа и от тогава не става, все тоя проблем .. и 7 и виста до сега не съм си инсталирал на компа. моля всички, който знаят на какво се дължи проблема, и знаят как да си го оправя нека кажат приемам всякакви коментари и критики :mad: и мерси предварително :mad:

post-273837-018866100 1283246399_thumb.j

Редактирано от CChumata_BG (преглед на промените)

Нещо много кофти клипчето и нищо не виждам. Не видях форматиране на дял и ала бала... Като искаш седем - ми сложи си седем - това сефте го виждам сега от нета - някакъв си го е правил в мазата доколкото прочетох. Викаш че не става и с други версии - ми не видях точно как ги инсталирваш - ама много омазана история. Затрий си всичко като хората и после начисто си сложи нещо нормално.

това е непълно или грешно направено лайв сд.използва се за други цели,не за преинсталация. свали и си направи друг боотващ вин 7.

ОМГ.... към предните два поста, вие уин 7 виждали ли сте? Или имаш проблеми с рама или диска е записан с грешки. Приемам че: -това което се опитваш да инсталираш Е уиндоус 7 -инсталираната ти операционна система е това от снимката, а не това което се опитваш да инсталираш. Ако нещо не е така както го мисля, обясни по-внимателно.

Ами мисля че съм виждал да. И проблем с рам съм виждал - а ти? И това което иска да инсталира НЕ Е 7 - ако беше виждал - щеше да знаеш.

Редактирано от zlinaka (преглед на промените)

Ами мисля че съм виждал да. И проблем с рам съм виждал - а ти?

И това което иска да инсталира НЕ Е 7 - ако беше виждал - щеше да знаеш.

Да почакаме автора да си каже....

Какво съм виждал и какво не можем да дискутираме после.

Ако някой е ровичкал из Биоса може да е включил/изключил нещо заради което забива инсталацията (Memory hole, bios shadowing, такива глупости ...) Видяхме, че автора може да влиза в Биос, може да пробва с Load Optimized Defaults или Load Fail Safe Defaults

• Автор

ОМГ.... към предните два поста, вие уин 7 виждали ли сте?

Или имаш проблеми с рама или диска е записан с грешки.

Приемам че:

-това което се опитваш да инсталираш Е уиндоус 7

-инсталираната ти операционна система е това от снимката, а не това което се опитваш да инсталираш.

Ако нещо не е така както го мисля, обясни по-внимателно.

НЕ няма проблем с дисковете които са в ДВД то няма как да се събере 4 ГБ в сд диск

пробвал съм и трите диска, който имам на др. пц-та и всичко е ок, излиза всичко си е както си трябва, и драйвери дава и т.н.

а относно 2-рото ти тире не те разбирах нещо .. аз си инсталирах един вин хп, който прави малко или много само да изглежда операционна та ти система да изглежда кат 7

и не мисля, че имам проблем с рам-паметта .. а и не съм мн запознат ?

какво милиш ? :cool:

Ако някой е ровичкал из Биоса може да е включил/изключил нещо заради което забива инсталацията (Memory hole, bios shadowing, такива глупости ...) Видяхме, че автора може да влиза в Биос, може да пробва с Load Optimized Defaults или Load Fail Safe Defaults

не ве, ти вобще видя ли клипчето ? всичко си е на ред в биос-а :)

Редактирано от CChumata_BG (преглед на промените)

Някаква грешка дава ли ти , или просто си седи на този екран(в смисъл изчаквал ли си по-дълго време).Друго , само 1 хард диск ли имаш или са повече.Имаш инсталиран Xp , доколкото разбирам.А някакви бутлоадери да си слагал ???Моето предложение е , да форматираш дяла (ако си с един хард и той е разделен де) на който е старата ОС , или ако си с повече хардове , форматирай този с XP-то.И тогава опитай да инсталираш 7-цата. Може също така да пробваш през Xp-то да го стартираш. Ако не си затрил XP-to , може да прочетеш , има инфо за подобен проблем.Решенията са от разкачане на всякакъв хардуер , изваждане на Ram , и т.н.Ъпдейт на биос......абе доста :cool:. Ето линка -> http://www.tomshardware.com/forum/2064-63-windows-install-hangs-starting-windows-screen

Редактирано от darco (преглед на промените)

Щом си мислиш, че единствените настройки в Биос са за BootOrder значи си най-големия капацитет в тоя форум Ве :cool: "Вобще" се чудя за какво си губиш времето да питаш тук, и се чудя аз защо си губя времето да се опитвам да помогна ...

Пробвай с чисто непипано копие на 7 и с друго оптично у-во.Ако и така не стане,имаш някакъв хардуерен проблем- я РАМ,я нещо друго :mad: .А би могъл да пробваш и варианта инсталиране от флашка :whist::clap:

Редактирано от DrHAUZ (преглед на промените)

• Автор

Някаква грешка дава ли ти , или просто си седи на този екран(в смисъл изчаквал ли си по-дълго време).Друго , само 1 хард диск ли имаш или са повече.Имаш инсталиран Xp , доколкото разбирам.А някакви бутлоадери да си слагал ???Моето предложение е , да форматираш дяла (ако си с един хард и той е разделен де) на който е старата ОС , или ако си с повече хардове , форматирай този с XP-то.И тогава опитай да инсталираш 7-цата.

Може също така да пробваш през Xp-то да го стартираш.

Ако не си затрил XP-to , може да прочетеш , има инфо за подобен проблем.Решенията са от разкачане на всякакъв хардуер , изваждане на Ram , и т.н.Ъпдейт на биос......абе доста :).

Ето линка -> http://www.tomshardware.com/forum/2064-63-windows-install-hangs-starting-windows-screen

Не никаква грешка не дава, да, ей така си седи на фон-а от клипчето, еми чаках го точно 23 мин и ми омръзна .. имам 1 хард диск разделен на 3 части; " C, D, E"

да на xp съм. не те разбирам как така "бутолоадери", не мислч, че ще има полза, да си сложа стандартно хп преди бях с такива колкото искаш и пак не тръгрва, а и до колкото ззнам какво значение има каква операционна система имаш на компа преди инсталацията .. може и нищо да нямаш! .. а относно линка, не мисля, че ще ми помогне не зная толкос английски :*

Пробвай с чисто непипано копие на 7 и с друго оптично у-во.Ако и така не стане,имаш някакъв хардуерен проблем- я РАМ,я нещо друго :mad: .А би могъл да пробваш и варианта инсталиране от флашка :shake_puter::)

не става въ човек .. не става кото и да опитам на 7 и на виста не бачка :down:

Щом си мислиш, че единствените настройки в Биос са за BootOrder значи си най-големия капацитет в тоя форум Ве :) "Вобще" се чудя за какво си губиш времето да питаш тук, и се чудя аз защо си губя времето да се опитвам да помогна ...

еми сорръ тогава не знаех, че има и хакери тука .. помогни запознай мен ламера с големите подробности в биос настройките :wors:

не найстина, ако смяташ, че може проблема да е оттам плис кажи какво да направя, какво да проверя и т.н. аз мн мн в тези настройки не бъркам

и не давам да бъркат хората щот един техник така ми каза .. зная само как да включа и да изключа тфа не знам как се казва да тръгне диска на хп-то

мерси предварително :clap:

НЕ няма проблем с дисковете които са в ДВД то няма как да се събере 4 ГБ в сд диск

пробвал съм и трите диска, който имам на др. пц-та и всичко е ок, излиза всичко си е както си трябва, и драйвери дава и т.н.

а относно 2-рото ти тире не те разбирах нещо .. аз си инсталирах един вин хп, който прави малко или много само да изглежда операционна та ти система да изглежда кат 7

и не мисля, че имам проблем с рам-паметта .. а и не съм мн запознат ?

какво милиш ? :)

Въпрсо 1: Какъв уиндоус се опитваш да инсталираш сега? Дай точното име на релийза/заглавието на това което си изтеглил/.

Въпрос 2: Оная снимка дето ти е в първия пост, тя е от уиндоуса с който си в момента, нали? Ако не, то от къде е?

Въпрос 3: Като си пуснеш компютъра и си махнал ДВД диска, зарежда ли ти уиндоуса?

Какво "миля" ще ти кажа когато ми отговориш на всичките въпроси.

Отговаряй простичко, че това което казваш е толкова неясно, че идея си нямам какво се опитваш да кажеш. Предполагам че от твоя гледна точка си ми отговорил вече на въпросите, но няма да се разсърдя да го направиш отново.

П.П. Тема, която може да се приключи с пет поста на кръст е на път да стане пет страници. За какъв грездей?

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

В крайна сметка , пробва ли някой от предложенията от линка който съм дал ?????

Първото което трябва да опиташ е в биоса , ако имаш настройка SATA CONFIGURATION - COMPATIBLE.

Второ ъпдейт на биоса.

След като направиш тези двете , ако не става пиши пак.

В крайна сметка , пробва ли някой от предложенията от линка който съм дал ?????

Първото което трябва да опиташ е в биоса , ако имаш настройка SATA CONFIGURATION - COMPATIBLE.

Второ ъпдейт на биоса.

След като направиш тези двете , ако не става пиши пак.

Това SATA Compatable (от биос настройките за хардиска) е ако се инсталира Windows XP.

За Vista и 7, (не самоделки приличащи на тях), трябва опцията в BIOS да е Enhanced Sata , за да няма проблем с инсталацияата.

Но това обикновенно е валидно за лаптопи и не всички имат тези настройки.

• Автор

Въпрсо 1: Какъв уиндоус се опитваш да инсталираш сега? Дай точното име на релийза/заглавието на това което си изтеглил/.

Въпрос 2: Оная снимка дето ти е в първия пост, тя е от уиндоуса с който си в момента, нали? Ако не, то от къде е?

Въпрос 3: Като си пуснеш компютъра и си махнал ДВД диска, зарежда ли ти уиндоуса?

Какво "миля" ще ти кажа когато ми отговориш на всичките въпроси.

Отговаряй простичко, че това което казваш е толкова неясно, че идея си нямам какво се опитваш да кажеш. Предполагам че от твоя гледна точка си ми отговорил вече на въпросите, но няма да се разсърдя да го направиш отново.

П.П. Тема, която може да се приключи с пет поста на кръст е на път да стане пет страници. За какъв грездей?

1. имам 3-различни немога да ги намеря точно в интернет има мн .,, дано това да не е проблем.

2. да снимката която виждаш е от сегашния уин, с който съм в момента.

3. "не" и това пробвах не става ..

Дъното на ASUS ли ти е ? Защото точно този проблем го имах на два компютъра на ASUS при едни приятели и не само Windows 7 не стартирваше а някой програми като GHOST (NORMAL) от Hiren's Boot CD дори и XP се затрудняваше 1-2 минути но все пак тръгваше такаче приятелю проблема не е в теб нито в диска и нито в Windows-a а е от компютъра ти но какво е точно и на мен не ми е ясно! П.П. Ако компютъра ти е нов закарай го там от където си го взел....

Редактирано от bdz_fan_site (преглед на промените)

• Автор

Дъното на ASUS ли ти е ? Защото точно този проблем го имах на два компютъра на ASUS при едни приятели и не само Windows 7 не стартирваше а някой програми като GHOST (NORMAL) от Hiren's Boot CD дори и XP се затрудняваше 1-2 минути но все пак тръгваше такаче приятелю проблема не е в теб нито в диска и нито в Windows-a а е от компютъра ти но какво е точно и на мен не ми е ясно!

П.П. Ако компютъра ти е нов закарай го там от където си го взел....

Не, на MSI е ?

Не, на MSI е ?

И това го пишеше от началото. Но пишеше и ASUS, Може да не съм забелязъл всичко че не ми е правило впечатление. :cool:

П.П. Я ми снимай на снимка първоначалните букви когато пуснеш компютъра и ще ти кажа дали е същия тип.

Редактирано от bdz_fan_site (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

такаа-много лошо,че тази тема е останала без край,защото сега аз съм в същото положение. боотвам всичко което не е инсталация на уйндолс. лайв сд,хирен боот сд,се боотват оспешно,влизам и в сейв моде. операционната система се стартира нормално и работи добре-уйндолс-7 32бита. разделих си харда на три,форматирах новия дял,исках там да инсталирам 64б,уйндолс7. разбрах,че не тръгва никаква инсталация. имам три диска;хп и две седмици-32и 64 битови,които съм инсталирал на два компютъра. нито една нетръгва чрез боотване от биоса,също като в клипчето на автора. системата ми е дъно- Asus M3A78-EH (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) процесор- DualCore AMD Athlon 64 X2, 2970 MHz (13.5 x 220) клокнат е,пробвах и без клок,не помогна. чипсет на дънна платка- AMD 780G, AMD Hammer рам-3гб BIOS AMI (04/17/08) незнам дали ще помогне,но когато се стартира ос-ми излиза прозорче на което пише; имате файлове които трябва да бъдат записани на диск,моля поставете диск в BD-ROM-H а това BD-ROM-H е виртоалното на дайман толс. дане съм изгубил драйвари или някакви други настройки трябват. трябваше да иска запис в устройство СД-РОМ-Е. п.с.през уиндолса тръгва инсталацията на хп,но я прекратявам,знам че няма да ме пита в кой дял да се инсталира,няма да прави формат,така ще изгубя интернета.

На компа на 1приятел изчакахме и .....на 22мин. тръгна инсталацията,така че чакане му е майката.

На компа на 1приятел изчакахме и .....на 22мин. тръгна инсталацията,така че чакане му е майката.

като в клипчето ли стоя 22 минути?

да беше казал орентировъчно какъв е компа на този приятел.

и на брат ми компа мисли един час,защото незнае какво е подръжка.

при мен преди и след инсталация промяна в бърза работа няма.

като в клипчето ли стоя 22 минути?

да беше казал орентировъчно какъв е компа на този приятел.

и на брат ми компа мисли един час,защото незнае какво е подръжка.

при мен преди и след инсталация промяна в бърза работа няма.

Да,може да се каже,че стоя като клип.

Лаптоп е,ASUS X51l

Редактирано от pavel66 (преглед на промените)

прав си,чакане му е майката. инсталацията тръгна след около 10,минути на празен син екран

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.