Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какви марки дрехи обичате да носите?

Featured Replies

10x за съпорта. Чудех се кога ще ми нащракате минусите, аз тука пиша по цял ден, заради репутацийката.

А иначе всички си подкрепяме мнението, че скъпите дрехи не струват. Само, че не знаем какво е скъпо и какво евтино. Тва е България, минималната заплата е... 100 паунда?

Дрешки, които тука минават за топ клас, в Англия ги носи средната /или дори ниската/ класа.

Като ББ ни "оправи" държавата и всички имаме живот, като в другите европейски държави, кажете пак, че 120 кинта за маратонки адидас е яко скъпо.

---

"С по един чифт ходя 5-6 години минимум, като краката ми винаги са сухи, топли и не се спарват, което няма как да се получи с боклуците от 40-50 лв, чиято подметка се цепи или разлепя на третия месец. Така че в случая скъпото ми излиза по-евтино."

Начи аз ся ти казвам ти нищо не разбираш. ТукЪ хорътъ ти обяснихъ, че ни мое толку пари да са даат за обувка. Я си земи книжки нещо - оправи го тоя правопис. То ни мое ся тука аз съм с две висши, ни мъ глей, че пиша така. :)

Напълно съгласен!

Редактирано от silicon valley (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

марка дрехи ..епа квит ми харесат :rolleyes: а обувки наи ве4е адидаски :)

• 2 месеца по-късно...

Адидас, Лакост, Найки, Тимбърленд. спортно-елегантно да е :baby: . П.С. sillicon valley е прав за доста неща!

Нямам предпочитания - само да е цис памук!

Не гледам марки, важното е да ми хареса и да ми е удобна дрехата, никога няма да дам много пари за дреха, само заради марката, имам роднина, който държи дрехи втора ръка и там дрехите се внасят от Германия и не могат да се сравняват по качество с нашите инпаример повечето дрехи от там са маркови и дори излизат с етикета чисто нови и много по-евтино! Например, скоро ходих там да гледам и си харесах едни дънки и ги взех, после се оказа, че са били FERRE, после се поразрових и видях, че са много известна марка и са доста скъпички, но аз не съм знаел това, така, че, ако държите на марковите дрехи, няма смисъл да давате например 200лв като може да дадете много по-малко, като пазарите във Втора употреба качествени дрехи! Инъче само от едно място си купувам нови дрехи и това е "Мадара" във Варна-има всичко каквото искаш и е спокойно и никой не те притеснява и другото място е втората употреба, както споменах по-горе

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

Абсолютно съм съгластна с гореспоменатото,но само ако са още с етикета т.е.да не са носени.Много често пазарувам в магазини за маркови дрехи outlet.Това са дрехи от миналогодишни колекции.Miss Sixty,ABDA,Pepe Jeans,Killah от тази последната имам рокли купени за 80 евро,а цената им е била 150-200.Не съм жертва на модата и на марковите дрехи просто дизайна,кройката и самия плат не могат да се сравняват с по евтините марки.Маркови дрехи си копувам само и единствени уникални модели.

Не съм много тийн .. :cheers:, но не мога да не спомена, че любимата ми марка като качество, удобство, материя и дизайн на спортни облекла е "Everlast". Жалкото е, че са мега рядкост тук в БГ.. Друга любима марка както за обувки така и за дрехи ми е "Fila" .. Дрехите и обувките и на двете марки, които споменах си ги поръчвам главно от чужбина .. Ако някой има инфо къде в БГ може да се намери по-богата колекция на техните стоки, моля да сподели :bday11:

Редактирано от kaldataforumuser (преглед на промените)

Инъче само от едно място си купувам нови дрехи и това е "Мадара" във Варна-има всичко каквото искаш и е спокойно

Съгласна съм! Предимно(но не само) от там - качество и цена идеално се припокриват.Това е единствения магазин в който като влязох за първи път се ориентирах без грешка!

п.п. Гиги, само да не ни баннат за реклама!

Съгласна съм! Предимно(но не само) от там - качество и цена идеално се припокриват.Това е единствения магазин в който като влязох за първи път се ориентирах без грешка!

п.п. Гиги, само да не ни баннат за реклама!

Много благодаря за инфото

;)

• 10 месеца по-късно...
Adidas, Nike, Konverse, Kenvelo, Fox, Dolche&Gabbana, Armani, Versace, Gucci. Може да давам безумни пари за дрехи и обувки, но знам, че ще издържат много по-дълго време!

Редактирано от Джесика (преглед на промените)

• 8 месеца по-късно...

Марките на дрехите ми приличат като украшенията на първобитните хора. Ако някой е успял да убие съблезъб тигър си окачва зъб от тигъра като медальон. Това му осигурява социален статус в племето или както там са живяли. Така в днешно време някой като изкарва много пари, или в случая с по-младите - има по-заможни родители той си позволява да носи по-скъпи дрешки. Надявам се да не обиждам никого с тази публикация. Не сравнявам хората от различните епохи а само символите :)

• 2 години по-късно...

Искам да подаря на една приятелка нещо оригинално, някаква супер яка рокля за първия учебен ден( като студентка). Обаче тя е фенка на шопинга и ако и взема нещо от мола много лесно ще разбере от къде съм и го купил и ще се нацупи, че много жени ще имат като нейната рокля. Дайте ми идея, да речем нещо бутиково ?

Дайте ми идея, да речем нещо бутиково ?

Казвам ти най- доброто: Вероника - totally erected

п.п. още един напуснал страната ни талант. :/

п.п. 2 но силно ти препоръчвам да не купуваш без приятелката ти - заложи не на изненадата, а на приятното прекарване заедно.

Искам да подаря на една приятелка нещо оригинално, някаква супер яка рокля за първия учебен ден( като студентка). Обаче тя е фенка на шопинга и ако и взема нещо от мола много лесно ще разбере от къде съм и го купил и ще се нацупи, че много жени ще имат като нейната рокля. Дайте ми идея, да речем нещо бутиково ?

Дрехи на жена се купуват само в нейно присъствие.

Колко мило от твоя страна.... наистина преди да купиш нещо, трябва много добре да и знаеш вкуса и на тебе много да ти хареса. Ако искаш може да ти кажа аз от къде си поръчвам хубави дрехи, които са що годе евтини. Ето ти линк да разгледаш. Дано нещо да и харесаш. Но наистина доста мила постъпка. Така ще изглежда повече като изненада, а не да я заведеш в мола и да изглежда все едно си купуваш любовта и. Адмирации !!!!  :shock11:  :tongue2:

• 4 седмици по-късно...

Бихте ли ми уточнили какво означава "маркова дреха"? Защото доколкото знам всяка дреха си има марка.

• 2 седмици по-късно...

Бихте ли ми уточнили какво означава "маркова дреха"? Защото доколкото знам всяка дреха си има марка.

Все доказали се марки в качеството и известни..

• 2 месеца по-късно...

Каквото ми хареса си купувам, но определено не препоръчвам марката SUPRA кецове.. Хубави са да, но са много не издръжливи! Само от дъжд се разлепиха, а съм си ги пазил толкова много.. Адидас и найк са по-здрави от SUPRA .. :)

на 10 Септември 2015 г., iittssnnoottrreeaall написа:

Все доказали се марки в качеството и известни..

и дето не са по джоба на всеки

• 2 седмици по-късно...

Предимно английски и някои американски :

Lonsdale, Slazenger, Tapout, Diesel, Tommy Hilfiger, Levi's, H&M, Lacoste, Ralph Lauren имам и някои боклучарник от Kenvelo... Предимно по джоба :D Имам и някои от C&A, но най-много харесвам тези на Diesel, Lonsdale и Tapout

• 4 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.