Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за мнение за ъпгрейд или нова конфигурация

Featured Replies

• Автор

Здравейте, Тъй като днес намерих GTS 250 1GB на 4 месеца за 150 лв... и ако остана на вариант АМД х3 445 и 2х2 ГБ ДДР3 А-Дата 1333 то бюджета за дъно може де се качи до 190-200 лв. Днес ми обясняваха за кондензаторите на дъна AsRock, че често се надуват/скапват и ме посъветваха да потърся дъно на Asus с полимерни кондензатори. ASUS M4A87TD EVO - с какви кондензатори е? http://911.bg/a2/offers.asp?p=4472555&id=4206

Не съм съгласен. Със и7 965 при товар системата "тегли" по-малко от 300 вата. :biggrin:

А колко "тегли" самата GTS 250 под товар ? :baby:

5750 по нищо не води гтс250. Един неприложим директх 11 и по-малка консумация на енергия. Иначе цената надута - 200 кинта..

Да-а, по нищо не води ........само дето има вповече ДХ 11 и по-малка консумация на енергия ( оттук май следва и по-малко отделяна топлина) . Така де, това е нищо и не си заслужава изобщо да се замислиш.

Днес ми обясняваха за кондензаторите на дъна AsRock, че често се надуват/скапват и ме посъветваха да потърся дъно на Asus с полимерни кондензатори.

ASUS M4A87TD EVO - с какви кондензатори е?

http://911.bg/a2/off...4472555&id=4206

Предлаганато дъно - ASROCK 870 EXTREME3 е с хубави кондензатори ! Приказките за калпавите кондензатори не се отнасят за него. Дъното на Асус също е с твърди кондензатори, предложеното от mrik дъно на Гигабайт - също. Така че, което и да избереш, все е с добри кондензатори.

Да-а, по нищо не води ........само дето има вповече ДХ 11 и по-малка консумация на енергия ( оттук май следва и по-малко отделяна топлина) . Така де, това е нищо и не си заслужава изобщо да се замислиш.

За по-малката консумация окей, но тоя директХ 11 е неизползваем. Нито има изцяло директХ 11 итри, нито това е картата, с която ще бъдат играеми.

Публикувано изображение

240-270 вата в зависимост от системата :biggrin:

За по-малката консумация окей, но тоя директХ 11 е неизползваем. Нито има изцяло директХ 11 итри, нито това е картата, с която ще бъдат играеми.

Публикувано изображение

240-270 вата в зависимост от системата :hush:

Хе, то цялото захранване е 450 Вт. 240-270 Вт само за картата :P К`во остава за останалите чаркаля ? :nono:

Хе, то цялото захранване е 450 Вт. 240-270 Вт само за картата :nono: К`во остава за останалите чаркаля ? :hush:

След доста ровене намерих това: ЦЪК!

В пикови моменти цялата система дърпа 332 вата. Не виждам какъв е проблема?

Ето и цитат "In order to characterize a video card's power consumption, the whole system's mains power draw was measured. This means that these numbers include CPU, Memory, HDD, Video card and PSU inefficiency."

Не виждам проблем.

Хе, то цялото захранване е 450 Вт. 240-270 Вт само за картата :) К`во остава за останалите чаркаля ? :wors:

Не знам дали съм достатъчно компетентен да се намеся, но горе на картинката под Load Power пише, че това са Ватите за цялата система... :wors:

Не знам дали съм достатъчно компетентен да се намеся, но горе на картинката под Load Power пише, че това са Ватите за цялата система... :wors:

Така е! Толкова дърпат всичките чаркуля в кутията, а за тестовете едва ли се ползуват бюджетни модули...

Добре, добре, вие си знаете. Аз нямам и намерение да споря с картинките. Просто исках да кажа, че Fortron 450 PNF " издъхва" с GTS 250 :wors: И това не съм го гледал на картинки :wors: Тествал съм го лично.

Значи изводът е, че не би трябвало да има проблем.

• Автор

Уф, няма налично дъно ASRock 870 Extreme3... кога ще има - въобще не се знае. Следващите два по-скъпи варианта са: Asus M4A87TD USB3 или M4A87TD EVO ASRock 880G Extreme 3 и двете дъна са на цена 195 лв. Кое ще препоръчате Асуса заради марката или Асрока заради по-новия чипсет?

GIGABYTE 870A-UD3(188лв.) и него ли го няма? 880G не е по-нов от 870, а просто има вграден графичен контролер, та щом са на една цена вземай нещо с 870 чипсет, било то Gigabyte 870A-UD3 или ASUS M4A87TD EVO.

Захранващата схема на процесора при M4A87TD EVO е по-хубава, но другото май е еднакво. Ако са на една цена: M4A87TD EVO Като се вгледам има и някои други малки разлики, в полза на ЕВО-то, но са незначителни.

Редактирано от silicon valley (преглед на промените)

• Автор

Благодаря на всички отзовали се по темата. Поръчах Asus M4A87TD EVO, Athlon II x3 445, 2 x 2 GB A-Data DDR III 1333 Видеокартата Gigabyte GTS 250 1024 RAM - втора ръка Сега остава под въпрос захранването, което имам дали ще издържи. Поздрави от Бургас! :angry:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.