Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Игра - познай заглавието на романа

Featured Replies

Ив, тая микробиология по времето на Артур ли е, или тия дни?

Тези дни е , Крисе , пак съвременна е .

• Отговори 2k
  • Прегледи 110,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Като ти знам логиката и вобръжението, няма да се учудя, ако е нещо като - "Докторе, помогнете"

Като ти знам логиката и вобръжението, няма да се учудя, ако е нещо като - "Докторе, помогнете"

Нъцки не е то, но ми е хващало окото , за следващо може го увъртя. Начи следващ жокер има име в заглавието и за него се отнася второто друго в дадената по горе като жокер гатанка :yanim:

П.П.: Доктор и Артур нямат никаква връзка по между си, а колкото и да са откачени мойте хрумки винаги имат някаква връзка помежду си .

Редактирано от Vera_Pamil (преглед на промените)

Вирусът на Пендрагон. п.п. Хванах ти логиката : Утер Пендрагон е герой от легендите за крал Артур, негов баща и крал на Британия.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Вирусът на Пендрагон.

п.п. Хванах ти логиката : Утер Пендрагон е герой от легендите за крал Артур, негов баща и крал на Британия.

Бравос на теб, точно така е, той и Артур е Пендрагон по фамилия, а вирусите се изучават от предмета микробиология , аде ти си отстъпвам щафетата :baby:

Ново предизвикателство за отгатване - Сляпа амнезия. Съвременен

Ок, ето ви един жокер защото или съм ви затруднила, или не ви се играе. Първата дума е вратата към душата на човека.

Ок, ето ви един жокер защото или съм ви затруднила, или не ви се играе. Първата дума е вратата към душата на човека.

Това вече ми проговори за очи а амнезията определено за спомен та Очите на спомена?

Съни, тези твоите гласове дето ти говорят, трябва да ми ги пращаш от време на време. Правилно са ти подсказали. Ти си на ход.

Съни, тези твоите гласове дето ти говорят, трябва да ми ги пращаш от време на време. Правилно са ти подсказали.

Ти си на ход.

Ми дава ми се отгоре крис ко да прая. Редко ама дава. Аз пък като познала я да ви вкарам в един филм - да кажем: Грозна като смъртта.

Ясно, играем по-скоро на асоциации. Девойката Съни, ако беше рекла нова ли е, стара ли е книгата щеше да е дюшешр, ама нейсе. "Хубава като пепепруда"?

Ясно, играем по-скоро на асоциации. Девойката Съни, ако беше рекла нова ли е, стара ли е книгата щеше да е дюшешр, ама нейсе.

"Хубава като пепепруда"?

Виски ли пийваш или друго за девойката? А инак не ти е требало пояснение баш щот ма закова за норматив. А ся мисли ти хихи.

"Анатема"

И отсега подсказвам-Арлекинче е.

"Анатема"

И отсега подсказвам-Арлекинче е.

Нек'ва Благословия примерно .

неее

Проклетникът, май и съвременна имаше такава не само историческа, та да пробвам :)

Чеки се намърдам пак. Имаше едно арлекинче дето ми се досвиди подаря на времето на име Предсказанието ли беше Поверието ли беше?

абе, попа като рече Анатема, кво прай всъщност?

Ми проклина, заклеймява, отлъчва, отрича се от тия хора, много работи могат да са :)

ми обратното на попското,го правят войниците Айде три жокера стигат

Бойно кръщение, приобщаване, посвещение , друго ми не идва к'о праят войничетата :biggrin:

Ми то май и мойта логика не е за всеки.Значи както поповете анатемосват,така и някоя баба кат се ядоса те .......А пък войничетата се ........Оттам името на романа

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.